צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מצלמה עד 1500 שח דיגטלית עם גיגה זיכרון...משו חמוד ועם אחריות..ושמישהו פה ממליץ עליו..עם פלאש זום ובטריה נטעטנת אפשר גם לבטריות רגילות..צריך כעקרון לא מצלם תמונות מרחוק. מקרוב..צריך שיהיה גיגה זיכרון...ואני צריך שיהיה אפשר לצלם בערך עד 350 תמונות עד שנגמרת הבטריה\בטריות...עם מסך חיצוני קטן לראות...(אני מצלם במועדונים)...וגם המצלמה תהיה ביתית...למשפחה וזה..
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אני טסה עוד שבוע לתאילנד לשבועיים וחצי ואני מחפשת מצלמה לטיול בתקציב של 1,500 (כולל כרטיס זכרון ותיק), אני מחפשת מצלמה קטנה כדי שאוכל להסתובב איתה בקלות. על מה אתם ממליצים? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמה חדשה ואמרו לי שכאן המקום הכי טוב למצוא עזרה הנה השאלון שהתבקשתי למלא: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - התקציב הכולל שלי הוא 10,000 ש"ח. האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? - כן, עם אותו תקציב. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך?- סביר להניח שאני אקנה ציוד נוסף אבל אי אפשר לדעת מה יהיה. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? - לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. - לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או …
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבינה לעומק כל כך בעולם הצילום, אני פשוט מאוד אוהבת לצלם. עכשיו יש לי canon 2000IS היא מצלמה מעולה, 12 מגה פיקסל, וידאו מצוין איכות מעולה. אבל אני רוצה משהו קצת יותר מקצועי שנותן איכות גבוהה יותר. התחלתי לאהוב לאחרונה את סוגי המצלמות רפלקס SLR, אך הבעיה היא שאני לא מבינה גדולה במצלמות ואני לא ממש יודעת מהי מצלמה טובה ומהי לא, ובגלל זה אני צריכה את העזרה שלכם אני אשמח אם קצת תסבירו לי, כמובן עד כמה שניתן ובקצרה, קצת על סוגי המצלמות הללו - זום אופטי, עדשות, מייצב תמונה וכל מיני מונחים שראיתי פה בפורום. אני ממש רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני מעוניינת שהבאה תהייה SLR. ראיתי שהרבה המליצו על ה-D90, אני מחפשת מצלמה של ניקון או קנון... אין תקציב כרגע, זה כנראה …
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת לרכוש מצלמה חדשה. לאחרונה חזרתי מטיול ארוך בחו"ל ושם גיליתי שאני מאוד נהנית לצלם ושם פעם ראשונה התחלתי להשתמש במצבים השונים ולא רק באוטומט. החלטתי להשקיע הפעם קצת יותר במצלמה שתתן לי תוצאות טובות יותר (עד עכשיו השתמשתי במצלמות קומפקטיות שעלו סביב 500 ש"ח) ועם זום גדול יותר. אין לי ידע פורמלי בצילום, והשימוש העיקרי שלי הוא צילום של משפחה, חברים ובטיולים. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? בסביבות 1500. גמיש. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפשת לשכור ציוד קטן לצילום סטודיו לתאריך 5.08 מאזור המרכז/ירושלים. הציוד הנדרש: 2 פלאשים קטנים (עם בטריות) 2 חצובות 2 מטריות משדר+מקלט אשמח צרו קשר בהודעה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפשת מצלמה דיגיטלית וידידותית.. היא למטרות "לא מקצועיות" אבל חשוב שהתוצר יהיה איכותי! 8 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 וממשק ידידותי ראיתי את הדגם של Olympus mju840 מבחינת נתונים יבשים היא נשמעת לי סבבה.. אשמח להמלצות נוספות ולחוות דעת על הדגם הזה שבוע נעים ותודה ליאת
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחפשת מצלמה עם אותם תכונות של הA590si אבל עם חיבור למיקרופון חיצוני. רק קנון! ענבר.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המליצו לי על מצלמה פנסוניק FZ28 . מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום, כפי שהכותרת מרמזת, אני מחפשת מצלמה דיגיטלית חדשה ופשוטה במחיר של 400 ש"ח, מקסימום 500 ש"ח, שמצלמת וידאו באיכות HD למרות שרוב השימוש יהיה לתמונות (שימוש מועט מאוד, לכן התקציב הדל). ראיתי שיש שאלות לענות עליהן, להלן תשובותיי: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 400-500 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.ידע נרחב, אך לשימושי הבסיסי אסתפק במצלמה פשוטה (מצלמת 10 תמונות בשבוע, וידאו HD פעם בשבועיים בערך). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמה ישנה שנרכשה לפני 8 וחצי שנים, אמנם מצלמה מצויינת אבל מגביל אותי כיום הגודל של…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב 500 גג, יש לי כבר כרטיס SDHC SD 8GB שאני מעוניינת להשתמש בו. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר מפגשים וסקירות, לפעמים בתנאי תאורה לא טובים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא קריטי, אבל אני ממש שונאת גרעון בתמונות שהתאורה בהם לא טובה * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן (יש לי חצובה, אז רק חשוב לי שתהיה למצלמה הברגה בתחתית) * האם יש לך נכו…
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אמא מיואשת- נמאס לי מהמצלמה שלי-למיטב זכרוני זו CANON A8: אני מצלמת בעיקר את הילדים וארועים שונים (לעיתים מצלמת נופים כמו תיירת סטנדרטית) , אבל המצלמה לא מספיקה לעמוד בקצב -זמן התגובה של המצלמה איטי במיוחד והילדים כל הזמן זזים...ויוצאים מהפריים (כן, כן, אני חובבנית )גם כאשר אני מעבירה לתוכניות הייעודיות הקיימות במצלמה- המצב לא משתפר. בנוסף- איכות צילום הסרטונים במצלמה שלי ירודה במיוחד- כמעט כמו סרט שנשאר משנות ה-60 |(-:, אגב, ניסיתי כרטיס זכרון מהיר- לא הרגשתי שיפור במהירות התגובה. אני מחפשת מצלמה שתהיה קלה לתפעול מהיר (בלחיצת כפתור) ושתגיב במהירות, אה, וגם עם פונקציית ביטול עיניים אדומות התקציב- עד 1500 ש"ח האם תבואו לעזרי?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
עם עדשה רחבה וזום גדול ככל האפשר במסגרת המגבלה- שתהייה קומפקטית.תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי CANON A510 וכרטיס SD של KINGSTON ובטעות מחקתי תמונות וסרטונים שעליו מאז לא צילמתי עליו מתוך מחשבה שיתכן כי של אפשרות לשחזר (כמו UNDELETE) מישהו מכיר דרך כלשהיא ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו, JVC GRD820. איתה קניתי כרטיס Firewire וקבלתי איתו גם כבל. חברתי את הכרטיס למחשב, זוהה, הותקן ע"י המערכת. צלמתי קצת במצלמה, ואני מחבר אותה בחיבור DV ולכרטיס במחשב ל- Firewire וכלום פשוט לא קורה. אני פותח את התוכנה שקבלתי עם המצלמה על מנת להעביר את הוידאו למחשב, והוא לא מגיב בכלל. מה הפרוצדורה להעביר את הוידאו מהמצלמה למחשב? אחרי שחברתי אותו למחשב והדלקתי את המצלמה, מה עליי לעשות? צריך להגדיר משהו במצלמה? אשמח לעזרה, אני לא מבין בתחום. תודה רבה וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, מחר בשעה טובה ומוצלחת אקנה צעצוע חדש ב CAMERA4LESS (שיש להם נוהל מוזר של הזמנה מראש ותיאום טלפוני טרם הגעה לחנות). הבעייה שאני תכננתי לקנות את ה- S1 שמוצעת שם במחיר דיי נחמד כוול כרטיס זכרון ומטען (2358 ש"ח). אך אבוי !!!! היא אזלה במלאי, מה היא עצתכם ? לחכות או לצאת עם CANON A95 דנדשה ? ההבדל באיכות החישנים משמעותי ? 1/1.8 בa95 לעומת 1/2.7 ב S1 ..... עצתכם חשובה ביותר! ואגב 3 מגה פיקסל מספקים אותי.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים שלהם ולא ראיתי הבדל משמעותי חוץ מהרזולוציה של מסך LCD שלהם של W1 זה 123.00 ו - W5 זה 115.000 למרות ש W5 יותר חדשה יצא גם W7 שהיא 7.1pixels האם שווה לקנות את אחד הדגמים האלו והזה מהם ואם יש מצלמות שוות יותר בתקציב שלהם
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מטען בטריות נטענות של GP - Power Bank Travel. עם המטען באו 4 בטריות 2300 AA, ו 2 בטריות 750 AAA. לאור ניסיון קודם שלי עם בטריות נטענות, שמהתחלה לא עבדו טוב במצלמה הדיגיטלית שלי, ואחרי כמה תמונות ישר התרוקנה חצי בטריה, רציתי לשאול אותכם להדרכה להגיד לי בדיוק איך לטפל בבטריות בהטענה הראשונה ולכל ההטענות בעתיד. אם תוכלו להגיד לי מה לעשות ומה לא לעשות אני מאוד יודה לכם. משהו שאני יודע אבל לא בטוח אם הוא נכון במקרה הזה, זה שצריך לתת לבטריה להתרוקן לגמרי לפני הטענה בגלל אפקט הזיכרון. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום עקב נסיעת הבת לדרום אמריקה . יש לי מטען סוללות בבית . האם המטען יוכל לעבוד גם בדרום אמריקה . שאלה שניה .. אחרי טעינת הבטריות והכנסה הבטריות למצלמה . אחרי מספר דקות .יש הודעה שהבטריה ריקה .האם הבעיה היא במצלמה. מקווה שזה הפורום הנכון תודה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קיבלתי סוף-סוף את ה S9100 שלי. פרטים ותמונות בקרוב. יש לי היום את ה PowerBank I של GP שמטעין סוללות ב 12-19 שעות (כתלות בקיבול) והבחנתי שאם אני הולך לצלם מסיבה בגן (כולל וידאו) - ואח"כ מראה את הסרטונים בולוויזיה וגם מנסה להעביר באותו ערב את כל החומר למחשב - יש לי בעיה רצינית גם עם שני סטים של סוללות. מה גם שאם ארצה לצלם עוד אפילו בבוקר לא יהיה לי סט טעון. לכן אני רוצה להתיעץ לגבי מטען מהיר - רצוי אולי אפילו עם אפשרות טעינה ברכב (למה לא בעצם) - ראיתי שיש ל GP מספר דגמים כאלה אבל יחסית יקרים. האם יש דגמים מומלצים מידע/נסיון אישי אפילו של חברות אחרות? ניסיתי גם לחפש (באינטרנט) את הספק שמתאים למצלמה S9100 - אבל לא ממש מצאתי - האם כדאי לקנות ספק כזה? ואיפה?
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מתכנן לצאת לטיול עם המצלמה במקום בלי חשמל, ועד כמה שהסוללה יכולה להחזיק היא לא תספיק לי לכל הטיול. במקום לקנות ארסנל של סוללות, קיימים אולי מטענים ניידים שעובדים על המצת של הרכב או סוללות AA?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
פרויקט חדש ופשוט עלה לאוויר והושלם : מטען נייד של סוללות AA למטען של סוללות LI-ION למצלמות דיגיטליות , למי שזוכר קניתי לא מזמן מצלמת CANON S400 שכידוע מישתמשת בסוללת LI ION מיוחדת ומעצבנת במקום ה CANON A70 שניגנבה לי. ולמי שזוכר עוד יותר טוב אני כרגע כבר חצי שנה מטייל בדרום אמריקה ולפעמים שוהה בטבע מספר ימים ללא אפשרות הטענה לחשמל או שמגיע לעיירות שכוחות אל בהם יש גנרטור במיקרה הטוב. למצלמה בעלת סוללות AA רגילות יש יתרון ברור כאן כי פשוט אפשר לקנות כמות של סוללות AA חד פעמיות רגילות במחיר נמוך ובכך לספק חשמל למצלמה אפילו מספר רב של ימים בטבע. עם מצלמה כמו הS400 הדבר היחיד שאפשר לעשות במיקרה ואין חשמל זה פשוט לקנות כמה שיותר סוללות שלרוב הן מאוד יקרות. הפתרון שמצאתי (בע…
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן יש לי שתי מצלמות, אחת דיגיטאלית ואחת ישנה מאוד ולא דיגיטאלית [אבל עם עדשה טלסקופית שעלולה להיות יעילה] הראשונה, הדיגיטאלית: מצלמת DSLR של canon מסדרת הEOS שלהם [זו מצלמה שקיבלתי במיוחד להיום אינני יודע את הדגם ולא מצאתי איפה כתוב עליה] השניה, אולימפוס שעובדת על פילים, אם תרצו אתן את הדגם [אני לא זוכר בעל פה והיא לא לידי, היא מהראשונות של אולימפוס עם AF..] בכל מקרה - השאלה הבוערת, מהן ההגדרות שאתם ממליצים לי? כיצד לסדר את המצלמה בכדי שתהיה אידיאלית לצרכים? [מהירות צמצם, מהירות ISO וכו'] ובאיזה עדשה אתם ממליצים לי להשתמש לאולימפוס? יש לי עדשת 70-270 מ"מ [טלסקופית] ועדשה של 25-70 מ"מ [רגילה] לקנון יש לי רק את העדשה שמגיעה איתה [18-55] אני צלם חובב שלא מזמן התחיל …
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579690,00.html לא יודע מה איתך אבל אני מנסה לצלם :-X
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-