צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את המצלמה של פנסוניק FZ28 . עכשיו אני מחפש עדשה תוספת (teleconversion) ואני לא מוצא ... מצאתי שלושה חברות שונות ב-EBAY ואחת מהם היא של Opteka , אחרי חיפוש קצר בגוגל הבנתי שזה לא מומלץ בגרוש. אז אם מישהו מכיר בארץ או בחו"ל ויכול להמליץ לי אשמח מאוד .
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני לא מבין כ"כ גדול, אבל אני מחפש עדשה שתגרום לצילום להיות כמה שיותר פנורמי (אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון :-X). חיפשתי קצת באינטרנט, אבל לא מצאתי שום עדשה שמתאימה ל- FUJI. אודה לכם אם תמליצו לי על משהו.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, שמי אלכס ויש לי חיים קלים מדי. לכן אני צריך להקשות על עצמי ולצלם פנורומות עם כמה חשיפות לכל פריים(לHDR). צילמתי אחת לא מזמן בטיול בצפון, ופריים אחד יצא עקום עקב תזוזה זעירה של החצובה. בכדי לתקן את זה, תקעתי את כל התמונות ביחד לפריים אחד של עריכה כשכל תמונה היא שכבה(layer) אחרת, ואחרי שסידרתי את הכל הוצאתי את זה בחזרה ל4 פריימים שונים של עריכה ושמרתי ל4 קבצי TIFF שונים. עכשיו כשאני מנסה להפוך את זה לHDR, התוכנה אומרת שלי שאין שום הבדל בחשיפה כשאני יודע בבירור שיש. מסתבר שהבעיה היא בקבצי הEXIF שכולם אומרים שה EVA הוא על 0.00 . את ההפרשים בEVA של התמונות אני יודע, אבל אין לי דרך להכניס את זה לתמונות שכבר "סונכרנו" ביניהן. מישהו עורך EXIF שעובד עם קבצי TIFF? הפכתי את כ…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה לא מזמן אבל קיבלתי חוברת ודיסק בסינית ככה שהתוכנה כתובה בסינית ולא ניתן להבין מה כתוב בא בבקשה מיהו יכול להמליץ לי על תוכנה שעושה את העבודה בצורה הכי טובה { הורדת עניים אדומות .בהירות התמונה . חדות .} רק לא פוטושופ זה יותר מידי מסובך ניסיתי כבר את red eye remover ואין בא מספיק פונקציות ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן נסיעה לארה"ב ומשם להמשיך לדרום אמריקה ככה שתינתן לי האפשרות גם לקנות מצלמה את בארה"ב הטיול יהיה ארוך ולכן המצלמה וגם עניין האחריות הוא דיי חשוב אני חדש בתחום הצילום למרות שזה תחום שמשך אותי תקופה דיי ארוכה לכן אני מחפש מצלמה קומפקטית אבל שיהיה לה מעבר לAUTO ואף שליטה מרבית במצלמה ככל שניתן במצלמה קומפקטית. *התקציב למצלמה הוא 1500 ש"ח ( גמיש ) *מחפש מצלמה קומפקטית אבל עם מקסימום שליטה. *זום אופטי רצוי שיהיה מעל X4 *מחפש עדשה רחבה. *חשוב מאוד מהירות צילום תמונה והדלקת המצלמה. *חיי בטרייה ארוכים\ בטריות AA היום הייתי במס' חנויות והומלץ לי על Canon PowerShot SX110IS שיחקתי איתה בחנות ובאמת שנהנתי מצלמה היא יחסית קומפקטית והיא כן מאפשרת משחק בציל…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המצלמה pentax k200d ובנוסף ברשותי פלאש של soligor pz-400afn הבעיה שהצלמה לא מזהה את הפלאש מה שניתן לעשות הוא שימוש ידני בלבד שזה לא נורא. מה שגיליתי היום שהייתי לצלם בתנאי חושך שבנוסף האינפרא אדום לא מופעל כדי שהמצלמה תוכל להתפקס בתנאי חושך. לכן אני פונה אליכם לעזרה לגבי פלאש חדש למצלמה שברשותי מה שראיתי ברשת זה את הפלאש הזול הזה: http://www.ebay.com/itm/Slave-Flash-Speedlite-YN-460-Canon-Nikon-Pentax-camera-/160726300420?pt=Digital_Camera_Flashes&hash=item256c08b704#ht_4315wt_1270 יש לי כמה שאלות: 1. מה זה אומר של slave ? 2. רשום זמן מחזור 5 שניות זה הזמן מהדלקה עד עבודה או בין כל צילום? 3. זה שהוא לא עובד בTTL זה משמעותי? 4. דעתכם בכללי על פלאש זו…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
החברה רוצה לקנות לי מתנה, ופלאש יבוא לי נורא בטוב. השאלה היא האם יש משהו סביר במחיר הזה..?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעוונותי הרבים אני נטול כושר החלטה בעליל. לאחר התלבטויות קשות מנשוא ודיונים עד אור הבוקר החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית מסוג Canon IS S1. הדברים שגרמו לי לבחור בה היו: - הזום המפותח שלה (X10 אופטי), - ייצוב תמונה -דבר די נדיר בטווח מחירים הזה והכרחי אצלי. אני שונא פלאש ומנסיון עבר עם דיגיטליות דומות (c750 של אולימפוס למשל) אני רועד כנרקומן בקריז המפעיל קונגו - בקיצור אני מטושטש לגמרי. - יכולות וידאו מרשימות - מגיעה עד 640X480 fine עד 1GB (כ- 9 דקות) - עם זום. - ביקורות חיוביות מאוד - מנוע שקט - זיכרון SD שהוא זול יחסית ועוד כמה. אני פונה אליכם בחפשי פרקליט השטן. מישהו שיציג בפני כמה צדדים שליליים יותר שלה או אלטרנטיבות. אני חושש שמרוב תאווה אני עלול לפספס כמה מינוסים ח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות תמונות לקטנוע שלי (אפשר להגיד שהוא המרצדס של הקטנועים), שמתי לו וואקס והוא נראה חדש דנדש ובלילה הוא מצטלם הכי טוב לאור הגוון השחור שיש לו. אשמח שייצטרף איתי צלם שהוא יודע להפיק תמונות טובות בלילה בכל מיני מקומות זוהרים ברחובות תל אביב. אם מישהו מעוניין, נא לשלוח הודעה פרטית.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להעשות קורס צילום בתור תחביב כרגע (אולי יותר מאוחר נשתמש בזה כהכנסה..) מישהוא מכיר מקום טוב וזול באזור ירושלים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו איזה רעיון באזור המרכז\שפלה ?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שירות ענן לאחסון תמונות שיכיל את התכונות הבאות: 1) בעל תוכנה לוקלית שמותקנת על המחשב/סמארטפון ומסונכרנת עם השירות (בדומה לדרופבוקס/גוגל) 2) מאפשר ליצור תגית ולהחיל אותה על אוסף של תמונות 3) מאפשר ליצור "עץ של תגיות" (בדומה אופן שבו מאורגנות ספריות במחשב) 4) מזהה את הפנים בתמונות ומאפשר לחפש תמונות שמכילות פרצוף של אדם מסוים 5) מאפשר חיפוש לפי המקום שבו צולמה התמונה (עבור תמונות המכילות מידע גיאוגרפי, כמובן) 6) מזהה כפילות של תמונות: נניח שאני מעלה תמונה שכבר קיימת - הוא יתריע על כך 7) מאפשר בחירת תמונות נוחה: לדוגמה - נניח שאני רוצה לבחור עשר תמונות מכל האוסף הקיים - אז כל תמונה שאסמן תופיע בחלון מקביל ויצוין…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות מצלמה, וכבר שאלתי פו לא ממזמן על אחת, אבל בינתיים המחירים צנחו, ויצאו דגמים חדשים. אז בכ"מ, אני מחפש שתי מצלמות - אחת עד 1500 ואחת עד 2800, לצילום מקצועי (אני מתחיל, אבל ככל הנראה יהיה לי קורס צילום בקרוב). חשבתי על A620 או A700 עד 1400, ועל D50 ב2800. כפי שאתם רואים אני די פאנבוי של קנון, אבל אני פתוח להצעות אחרות
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני מפתח תמונה דיגיטלית דואגים לחתוך לי מהתמונה קצוות עליונים ותחתונים, אני מחפש תוכנה שתחתוך לי לפי בחירה שלי, למשל לחתוך יותר למטה וטיפה מלמעלה במקום בצורה שווה, אשמח לעזרה בזה..
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה למצלמת אינטרנט שאיתה אני יוכל לתת גישה למצלמה לאנשים מסויימים או משהו כזה.. בקישור אני צריך תוכנה בשביל להתחבר מרחוק למצלמה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש למשהוא מושג איזו תוכנה מומלצת הנה המצלמה : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22952341
-
- 17 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לצפיה בתמונות ממצלמה דיגיטלית, שכאשר אני נמצא עם הסמן של העכבר מעל תמונה מסוימת (כ0.5 שנ'), אז התמונה מוגדלת אוטומטית במין חלון POP-UP, ללא צורך בקליק על העכבר. ראיתי תכונה כזאת ב-ACDSEE PRO 2, אבל אני מחפש תוכנה פחות כבדה. תודה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי לא מעט תמונות שניסרקו באיכות נמוכה יחסית - חלקם ישנות ובכל מיקרה ניראות מפוקסלות לא ניתן ליסרוק שוב אני עורך אלבום דיגיטאלי וצריך לשפר את האיכות של התמונות למצב סביר או יותר טוב מי עוזר לי עם מדריך של שלבים פשוטים איך ניתן לשפר רזולוציה ואיכות תמונה ? האם יש תוכנות שעושות את זה אוטומטית ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
הנני מחפש תוכנה אשר תתקן תמונות שבהן מופיעים אזורים בצבע אפור. כאשר מסתכלים בתמונות בספרייה באקספלורר ניתן לראות שהתמונות שלמות. אולם, לאחר שפותחים מספר תמונות ניתן לראות שהתמונות אינן שלמות, אלא, מכוסות בכיסוי אפור. שאלתי היא, האם ישנה תוכנה אשר מתקנת מצב זה. תודה
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
ראיתי כמה תמונות כאלו של בוב מארלי למשל שתמונה אחת גדולה של בוב מארלי מורכבת מהמון תמונות קולאז' קטנות שלו.... יודעים איך עושים את זה? http://www.picpong.co.il/landPage.asp?page=7&item=55&ref=203 כמו שיש פה
-
- 2 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שתכוץלי את התמונות שאני מוציא המצמה היחסית חדשה שלי casio qv-r51 שהיא ד'א מצלמה מעולה עם איכות ממש טובה! הבעה שהתמונות כל תמונה שוקלת 400KB ואני רוצה לשוח לבן דוד שלי בצרפת באימייל את כל התמונות מהסדר יש תוכנה שתעשה את זה מהר? (לא פוטושופ) תוכנה שאני פשוט יכניס לה את כל הקבצים ילחץ סטארט וזה יכווץ לי אותם בתודה, שי
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי!, אני מחפש תוכנת SUPER RESOLUTION שפועלת על וינדוס, שוב, חשוב שזו תיהיה תוכנה ולא קוד מקור כי אני לא הולך להתעסק עם קוד מקור. כל התוכנות שמצאתי עד כה הן או קוד מקור או עובדות רק על לינוקס, מישהוא מכיר או משתמש בתוכנה של וינדוס? תודה!!.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך להביא לבצפר תמונה לרישום: תמונה בגוונים שחור אפור לבן, אבל רק חלק מתמונה ואז אני ממשיך את הרקע או את התמונה עצמה..... אז אם למישהו יש רעיון לתמונה טובה עדיף בשחור לבן אפור אבל לא חייב(אני יכל לשנות לשחור לבן בפוטושוף) TNX BEFOR) (
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אממ אני מניח שרובכם מכירים את התמונה הזו : אני מכיר עוד תמונה בסגנון של הערביה הזאת אך בתמונה שאני מחפש רואים רק את העיניים וקצת מהבד הזה שהערביות שמות על הראש (רואים קצת מהסנטר וקצת מלמעלה מהמצח..) תודה רבה למי שמוצא לי אותה!! (אם למישהו יש את השם זה גם מצויין..!!) תודה מראש...!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-