עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by maors3,

מעונין ליקנות מצלמת וידאו HD ומתלבט לחבר יש את הסוני HR11 ומה שמפריע לי שאין לה פילטר שמסנן את רעשי הרוח קצת מציק קראתי ביקורות על המצלמות של קאנון אבל מישום מה הם מאוד יקרות HG20 למישהוא יש ניסיון עם המצלמות של קאנון?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  2. הנני מחפש תוכנה אשר תתקן תמונות שבהן מופיעים אזורים בצבע אפור. כאשר מסתכלים בתמונות בספרייה באקספלורר ניתן לראות שהתמונות שלמות. אולם, לאחר שפותחים מספר תמונות ניתן לראות שהתמונות אינן שלמות, אלא, מכוסות בכיסוי אפור. שאלתי היא, האם ישנה תוכנה אשר מתקנת מצב זה. תודה

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by yuvyuv,

אני צריך שתעזרו לי בבחירת מצלמה במחירים של 500 עד 1000 ש"ח בערך עם עדיפות למצלמה שתיתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ככל האפשר. אם אפשר תסבירו למה אתם ממליצים על המצלמה. תודה מראש, יובל,

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by pavel19,

שלום אני רוצה לקנות מצלמת slr עד 2000 ש"ח, בעקרון עם 10 מגה פיקסל פחות או יותר וזום כמה שיותר גדול. ראיתי את המצלמות האלה, Canon EOS 1000D , Nikon D60, Canon EOS400D , Nikon D40X , Olympus E400 . מי מביניהן טובה יותר מבחינה טכנית ומבחינת הצילום? האם יש עוד מצלמות באותו מחיר ? וסתם שאלה, אפשר לחבר כל עדשה לכל מצלמה שהיא או שרק למצלמות ספציפיות ? תודה

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  5. מבנה : גוף קומפקטי, אולם לא דקיק מדי. איכות בניה סבירה, כיסוי סוללה נראה לא איכותי במיוחד ומעט רופף. יחסית לקטגוריה איכות האחיזה סבירה ומאפשרת צילום (באורך מוקד קצר) גם ב-1/30 בלי יותר מדי רעד. ארגונומיקה, כפתורים ותפריטים : חוגת מצבים נוחה שמאפשרת גישה למספר מצבי צילום מתוכנתים מועילים למדי. ניתן לבחור מראש שני מצבי סצינות. תפריט הצילום מחולק בין כפתור ה-F לכפתור ה-menu ומאפשר גישה מהירה יחסית לבקרות החשובות - ISO, איזון לבן, תיקון חשיפה. כפתור החשיפה (צילום) ובקרת הזום במיקום נוח ואינטואיטיבי, נדרש מעט לחץ לעבור ממצב חצי-לחיצה ללחיצה מלאה, תכונה חיובית בהחלט. מצב replay בסיסי ונוח. מצבי צילום : מצב אוטומטי לחלוטין יעיל. בהערכה גסה הוא קולע ביותר משני שליש בתנאי תאורה נו…

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by rangerman,

המצלמה החדשה מחליפה את ה-GX100 וכוללת את רוב התכונות של הדגם הקודם (גודל קומפקטי מאוד, עדשת 24-72 עם מקרו רציני בשני צידי הזום, מייצב, תושבת לפלאש חיצוני, ממשק משתמש מעולה) ביחד עם שיפורים רבים: - באפר לפורמט RAW שמאפשר לצלם עד 5 תמונות מבלי צורך להמתין שהמצלמה תכתוב את התמונות לכרטיס הזכרון - פלס דיגיטלי (דומה לזה שקיים בניקון D3 ובריקו GR Digital II)‏ - מסך 2.7 אינצ' עם 460,000 פיקסלים ועם שיפורים בזווית הצפיה ובתצוגה באור יום - אפשרות לצילום בפורמט 1:1 גם במצב RAW - אפשרות לביטול ניקוי הרעשים - באופן גורף או ב-ISO נמוך בלבד - מצב זכרון משתמש נוסף בגלגל המצבים (סה"כ 3 זכרונות) - כפתור Fn2 ניתן לתכנות (בנוסף לכפתור Fn1 ומתג Adj שהיו קיימים גם בדגם הקודם) - מצב לט…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  7. התקציב הוא 1000 ש"ח. כמה דגשים שחשוב לי במצלמה: *איכות תמונה טובה בתנאי תאורה לא טובים. *איכות תמונה טובה בתנאי לילה. *וידאו Full HD. *אפשרויות זום טובות יחסית *פלאש מובנה. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  8. Started by alexbmw,

בעיקבות התרד של המישהוא שעשה פה hdr התחלתי להיתעניין . קראתי את המדריך (הסבר ) שיש פה ב faq's אבל עדיין לא הבנתי , לפי ההסבר פה צריך לקחת מספר תמונות של אותו אובייקט ברמות iso שונות ,נכון . אבל מה זה דיי קשה לקחת תמונות כאלה בלי חצובה ואני מעוניין בכל זות לעשות hdr למספר תמונות , השאלה שלי היא כזו האם אפשר לעשות hdr מ תמונה אחת ? ואגב ראיתי כמה תמונות כמו זו http://www.flickr.com/photos/wili/2090459727/ שהן מדהימות ואני לא מבין איך אפשר לעשות תמונה כזו מכמה תמונות .

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by erandob,

רציתי להזמין מצלמה PENTAX k7 זו מצלמה חדשה שרק עכשיו יוצאת לשוק... נכון להיום (אני בטקסס וחוזר לארץ בעוד 3 ימים) רק באתר הזה ראיתי שיש אותה במלאי www.willoughbys.com האם מישהו מכיר אותם? האם הם אמינים?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  10. Started by bommer,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. אני לא מבין בזה אז רציתי המלצות למצלמה חבבנית + כי אני לא מקצוען. בקיצר שיהיו את כל הפונקציות שיש היום ויראו טוב. תודה נ.ב שמעתי על מצלמה canon a95 איך היא? ב1890 ש"ח

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  11. אם אני מטעין בטריה ובאמצע ההתקנה מנתק אותה ואז ממשיך להטעין הבטרייה יכולה להרס? אם כן אז מה עושים בהפסקות חשמל?!?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by overload,

ניסוי שעשיתי בזמן הפנוי. השתקפות בפוקוס: ללא עריכה.

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  13. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 150$, ניתן לחרוג עד 200 במידה והחריגה שווה את זה. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. יש לי ידע בסיסי ביותר 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? יש בבית מספר מצלמות לא דיגטליות של קאנון ואולימפוס, מצלצה דיגיטלית של אולימפוס שהחלטתי להחליף בגלל כרטיס ה הארור. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילד…

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  14. Started by davidreznic,

למישהו יש נסיון עם המצלמה הזו? http://www.firevideo.net/

15. Started by exXxTreAm,

כולל עדשה. בינתיים שקלתי 3 אפשרויות: הK200D עם עם עדשת קיט 18-55 הD60 עם עדשה 18-135 או הD80 עם עדשת קיט 18-55

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by Dimness,

קנון הכריזה על הדיגיטליות החדשות: Canon PowerShot G6 Canon PowerShot S70 Canon PowerShot A95 Canon PowerShot A400 Canon EOS 20D מידע על המצלמות החדשות (קרדיט ל פיסי ספוט): Canon PowerShot G6 קאנון ממשיכה לשפר את סדרת ה-G של המצלמות הדיגיטליות מתוצרתה, סדרה אשר מצטיינת במצלמות מתקדמות עבור חובבי צילום רציניים. G6 באה לשפר את G5 המצויינת, ומציעה את התכונות הבאות - חיישן CCD חדש ברזולוציה של לא פחות מ-7 מ"פ, צג LCD מסתובב בגודל של 2 אינצ'ים ומבנה גוף חדש, קומפקטי יותר. העדשה היא אותה עדשה שלמדנו להכיר מ-G5 - זום אופטי x4 ומפתח צמצם f/2.0-3.0. המצלמה החדשה הינה גם מהירה הרבה יותר מקודמותיה - מהירות המיקוד האוטומטי עלתה בכ-55 אחוזים וזמן ההדלקה קוצר בכ-30 אחוזים לעומת …

17. Started by 114508534,

שלום אני יודע שזה לא דיגיטלי אבל בכל זאת צילום. יש ברשותי מצלמת NIKON F70 עם עדשת ikon af nikkor 28-80mm ואני מחפש ספר שימוש בישבילה או מדריך שמסביר על תפעול המצלמה .

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  18. חבר שלי נוסע לחול והוא ביקש מדודה שלו שעומדת להגיע מחול מצלמה כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלו הוא סינן 2 מצלמות : minolta dimage f100 ו- canon photoshot s50 אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר? ואיזה מצלמה איכותית יותר?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  19. אני קניתי מצלמה A610 ואני רוצה לקנות לה זכרון 512... אז רציתי לשאול איזה כדאי כי הפרשי המחירים הם ממש גדולים... יש את הפשוטים שעולים בערך 170 ויש כאלה שעולים עד 402 שבהם בדרך כלל יש מהירות לכרטיס... ואופציות נוספות אבל השאלה שלי זה איזה כדאי לקחת? את ההכי פשוט או משו באמצע? ומה קובעת המהירות של כרטיס הזכרון?

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by benor,

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by Tal601,

היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות. נ.ב פתחתי נושא לפני איזה חודש ואף אחד לא עוזר לי!! (ולפי חוקי הפורום הבנתי שאסור להקפיץ נושאים אז פתחתי אחד חדש.) ועכשיו אני צריך לצלם משהו ואני לא רוצה שהאיכות תהיה לא טובה... :'(

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  22. היי חברים. יש לי מצלמת וידאו של סוני. צילמתי בה סרט ואני רוצה להפעיל את זה על המחשב. כשאני מכניס את הדיסק אני רואה 4 ספריות ואלה השמות שלהן: MPEG Video Text Document Unicode Document VOB video files מה זה הפורמט הזה? ואיך אני מפעיל את זה על המחשב? הבנתי משהו voc או משהו בסגנון.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  23. סתם משהו לטיולים וכאילה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי פוגי פילם דגם s3000 הבעיה שלי היא שבכל פעם שאני מצלם חדר מואר בשעות הלילה ללא פלאש כל תזוזה מילימטרית עם המצלמה גורמת למריחה של התמונה מדוע?אולי אני לא מצלם נכון!

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by chadash,

רציתי לברר על המצלמה הזאת, איך היא נחשבת ? כי ראיתי בזאפ שהמחיר שלה מאד זול אפילו פחות מsd1100 ואני לא מבין איך זה יכול להיות. תודה

דיונים חדשים בפורומים