עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Tal601,

היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות. נ.ב פתחתי נושא לפני איזה חודש ואף אחד לא עוזר לי!! (ולפי חוקי הפורום הבנתי שאסור להקפיץ נושאים אז פתחתי אחד חדש.) ועכשיו אני צריך לצלם משהו ואני לא רוצה שהאיכות תהיה לא טובה... :'(

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  2. Started by PyroGhost,

על שם זקנעץ ( מי שראה / קרא את שר הטבעות יבין... )

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by approx,

הדרישות שלי מהמצלמה היא תמונה איכותית ויכולת של זום סביר וכמובן אופציות ידניות שככה אני יוכל לילמוד יש מצלמות dslr טובות במחיר הזה ?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by R0tem1,

יש לי K10D עם פריימוור 1.00 ואני רוצה לשדרג ל1.3 פעלתי בדיוק לפי המדריך הזה: http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=8793673 חילצתי את הקובץ BIN ושמתי אותי בכרטיס הזיכרון (במיקום הראשון לא באף תיקיה), הכנסתי את הכרטיס למצלמה כשהיא כבויה והדלקתי אותה בזמן שאני לוחץ על כפתור הMENU, מה שקרה זה שהופיע לי הכיתוב frimeware 1.00 למשך 5 שניות ואחר כך המצלמה נדלקה כרגיל, כאילו לא היה בה קובץ עידכון. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  5. שלום לכם חברים יקרים. יש לי שאלה שאיני יודע אם היא מהותית בשבילי: אני מחפש עתה לרכוש מצלמה ולהתחיל בתחום הצילום, אני לא מעוניין להוציא סכומים גדולים תחילה ולכן אני מחפש מצלמה מסוג "דמוי DSLR". הגעתי בסופו של דבר ל2 מצלמות שמתאימות לי: הפוג'י 9600 (שהבנתי שנורא קשה להשיג אותה עכשיו, אבל נזניח את העובדה למען הדיון) והפאנאסוניק לומיס DMC אף.זי 28. מבחינת איכות תמונה אני מאוד מסופק ממה שראיתי אצל הפנאסוניק- מצלמה איכותית לכל דבר. אך יש לי שאלה: הצילום שלי מתעניין בעיקר באנשים (פורטרטים אומנותיים) ושלל סיטואציות אחרות. האם לשימוש הזה הטבעת זום ופוקוס של הפ'וגי נותנת לה יתרון כלשהו? (בהקשר הזה), או מה הדבר לא עלול להרתיע אותי מלבחור בפאנאסוניק (שכל הנתונים שלה מתאימים לי מאוד, …

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  6. Started by shay699,

בס"ד בקרוב אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו לשימשים בייתים (צילום המשפחה) אולי קצת הרועים משפחתיים וטיולים. התקציב שלי הוא + - 2000 ש"ח. הדרישות שלי אכות צילום טובה מאוד, סוג מדיית ההקלטה או על גבי דיסק DVD או HDD. לאחרונה ניתקלתי בCanon HR10 לדעתכיים היא עונה על הדרישות ושווה קניה? http://zap.co.il/search.aspx?keyword=Canon%20HR10%20 תודה שי.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by בר שאטי,

יש לי מצלמה דיגיטלית של קאנון..canon עכשיו..המצלמה מצלמת מהר מידי..זאתומרת..לוחצים וזה ישר מצלם.. יש אפשרות להגדיל את הזמן?שיהיה זמן לעשות "פוזות".?חחחח..תודה לעונים שבת שלום

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by D-M-X,

למישהו יש הצעות מעניינות לצילום תמונות שקשורות בפיזיקה (מכניקה)?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by Men7a,

אז ככה , יש לי מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן Canon Powershot S3is מאז שקניתי אותה , חוץ מצילומים של נסיון פה בתוך החדר שלי , לא עשיתי שום דבר עם המצלמה יש לי ממש רצון ודחף לצאת ולצלם אבל אני לא ממש יודע איך לעשות את זה כשאתם יוצאים לצלם , מה אתם מחפשים? איך אתם יודעים מתי לקחת איתכם את המצלמה? או שאתם פשוט מחליטים לקום ולהתחיל להסתובב עם המצלמה? לא יודע , אני לא יודע איך לצאת מהבית עם המצלמה ולאן להתחיל ללכת..

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by ariel-ro,

בהמשך לנושא הארוך שפתחתי לפני שבוע וחצי, יש לי שאלה אחרונה. אח שלי אמר לי שהוא מכיר מישהו שיש לו את הTZ1 של פנסוניק, והוא אמר שהיא רגישה לאבק, האם זה נכון גם לTZ5? ולצערי עוד לא קניתי את המצלמה כי אין במלאי בשום מקום!! נגמר ליורוקום המלאי ועוד לא הגיע, אני מקווה שיהיה לי עד סוכות את המצלמה!!!! תודה מראש אריאל

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by maors3,

מעונין ליקנות מצלמת וידאו HD ומתלבט לחבר יש את הסוני HR11 ומה שמפריע לי שאין לה פילטר שמסנן את רעשי הרוח קצת מציק קראתי ביקורות על המצלמות של קאנון אבל מישום מה הם מאוד יקרות HG20 למישהוא יש ניסיון עם המצלמות של קאנון?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  12. היי לפי מה שבררתי פה ובאתרים אחרים A610 מומלצת אפילו יותר מ A620 הענין הוא שאני יכול להביא את ה A620+512 ב1300ש"ח ואת ה A610 באותו המחיר ובלי זיכרון נוסף (אגב אני לא מבין מה ההיגיון בהבדל הזה....אבל אלו הדילים) השאלה היא בביצועים-יש באמת הבדל?משמעותי?- כי מבחינת מחיר ברור מה עדיף תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by someone,

זירת החלקה על קרח בלונדון

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by bommer,

שלום לכולם אני ממש מתלבט בין שתי מצלמות אלו: canon mv900 http://www.canon.co.il/_Products/Item.asp?ArticleID=686&CategoryID=53 או sonyDCR-HC26E http://mdk.pionet.com/default.asp?catid={8EAD9C02-4427-4B7A-A66F-25EDB8C31A7C}&details_type=1&itemid={AAB1F468-B287-474C-96F0-83DE8A4D369A} אני רוצה לקנות מצלמה שלא תעלה יותר מ2200 שקל מכיוון שאני פעם בשנה בערך משתמש בה ואני נוסע לתאילנד עוד שבוע ואני רוצה לקנות על מנת שאני אוכל לצלם שם... אני חובבן ולא יותר מזה, מה שאני רוצה זה וידאו יפה שאני אוכל להכניס אותו למחשב, להפוך אותו לAVI ואז לראות בDVD. יש לי עוד שאלה קטנה, למה צריך USB? למה הוא משמש? והאם אני צריך כרטיס מיוחד על מנת שאני אוכל לחבר את המצלמה למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by The Ball,

מחפש מהחברות הבאות בלבד canon, nikon, olympus. כמה דברים הכרחיים במצלמה. זום x10 / x12 עם מייצב תמונה חובה. 5mp לפחות. איכות תמונה כמה שיותר טוב... עד עכשיו ראיתי 2 מצלמות שתפסו לי את העין. canon power shot s3 is http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital/PowerShot/PowerShot_S3_IS/index.asp?specs=1 olympus sp-510 uz http://www.olympusamerica.com/cpg_section/product.asp?product=1268&fl=4 לצערי מהצד של nikon לא מצאתי משהו ראוי שיתמודד מול המצלמות האלה. יש עוד איזה מצלמה שפספסתי מהחברות האלה שכדאי להכניס אותה להשוואה? אולי מצלמה ישנה יותר? ובכלל, איזה מצלמה עדיפה מבין השתיים? במקרה והן באמת היחידות שכדאי לחשוב עליהן.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by R0ck,

לפעמים אני מקנא בו, חשוף למראה הזה כל ערב, הלוואי עלי... :-\ צולם מלפני שנה בערך, עם ה D70 של חבר (אחד מהנסיונות הראשונים שלי איתה, עוד לפני הרכישה). [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by IG,

יום שישי הייה "קצת" ערפל באזור שאני (ההורים) גר בו... יצאתי קצת מאוחר לכן הייה חשוך מידי בשביל צילום יום, ולא חשוך מספיק בשביל צילום לילה (בגלל זה האיכות הלא משהו של כמה מהתמונות...) התמונות ללא עריכה (חוץ מכיווץ והורדת רזולוציה למקסימום 1024...). אם מישהו ירצה אני אעלה את התמונות ברז' שבה הן צולמו (נראה קצת יותר טוב...) נתחיל בתמונה הכי טובה (שפה נראת משום מה יותר מידי רע): עכשו, למי שתוהה באיזה אזור מדובר- רמז

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by saarsv,

עוד אחת...מקווה שתאהבו...

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by zoman,

זה מה שראתה הציפור שצילמתי אותה (כנראה מחפשת לקנות מכונית? ) ואני כנראה מחפשראש ציפור :

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  20. אהלן. אני מחפש מצלמה שניה לבית, שתתאים לאחותי כשיוצאת לטיול שנתי, כשרוצים לצלם את התינוקת בבית או לשימושים שצריך מצלמה או 2 ואין רצון לסחוב מצלמה גדולה יותר (בבית יש מצלמת קנון SX 20). האם תקציב של 600 שקלים בערך יספיק לרכישת מצלמה שכזאתי? העיקר שתוציא תמונות טובות יחסית, לא צריך מתקדמת במיוחד. עדיף עם אחריות לשנתיים - שלוש. חשוב שתהיה לא מחודשת! עדיף שתהיה עם סוללות נטענות שיהיה אפשר להחליף. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 600 שקלים למצלמה נטו, כרטיסי זיכרון וסוללות בנפרד # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון. משפחה, טיולים וכולי # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא…

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  21. שלום לכולם בזמנו קניתי מצלמה עם אחריות mack ל3 שנים. קרתה המצלמה קלה ופניתי אליהם (גב' שריל, למי שמכיר) למימוש האחריות. היא השיבה שהאחריות מכסה מוצרים זולים מהמצלמה שקניתי. קניתי אחריות למצלמה מתחת ל250 דולר. המחיר מעל 250 דולר רק אם מחשיבים את המע"מ בארץ. ככל שאני יודע הם אמורים להתייחס למחיר ללא מע"מ האם מישהו יודע האם אמנם כך? חוץ מזה כשפניתי אליהם אח"כ בשאלות הבהרה הם לא ענו. אין קול ואין עונה. לידיעת אלו ששוקלים לקנות אחריות של Mack. האם יש משהו שאני יכל לעשות בעניין? לתבוע נציג שלהם בארץ או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  22. אני מכיר את Jugend, Camera.co.il ואת Camera for less... אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון והייתי שמח לדעת על איזו חנות אתם הייתם ממליצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  23. כול פעם שאני מעלה תמונות מהמצלמה למחשב הן יוצאון מצויין אבל ללא תאריך, וכבר השתגעתי כי יש במצלמה תאריך ושעה אבל זה לא מופיע בתמונה, כיצד אני מפעיל את האופצייה שהתאריך ו או השעה יוצגו בתמונה עצמה גם כן?

24. Started by yuvyuv,

אני צריך שתעזרו לי בבחירת מצלמה במחירים של 500 עד 1000 ש"ח בערך עם עדיפות למצלמה שתיתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ככל האפשר. אם אפשר תסבירו למה אתם ממליצים על המצלמה. תודה מראש, יובל,

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים