עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by yinnond,

שלום לחברי הפורום הנכבדים. אולי משהו יודע מדוע אני לא מצליח להתקין ב- פנטיום III עם תוכנת XP את הדריבר של מצלמת DV חדשה מתוצרת פנסוניק. הדריבר הוא: video stream הדחיה מנוסחת כך: this dr. cannot be installed with the operating sys, on your PC לציין שהמצלמה מצוידת בכבל USB וכ"כ הצלחתי להתקין את תוכנת ניהול הקבצים והעריכה מה-CD. בתודה מראש, ינון

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by ben007,

היי חברה, ההורים שלי חזרו מחול והביאו לי מצלמה ;D, עם: סוג: קומפקטית 5 MP 3 זום אופטי 2.6דיגיטלי מסך: 1.8 ( 85000 פיסקלים ) אפשרות לצילום וידאו עם סאונד (30 FPS ) בטרייה: CR-V3 and AA כרטיס זכרון: SD זכרון פנימי : 11 MB תוכנות שבאות איתה : acdsee, quicktime מחיר : לפי האתר, נמכרת בפחות מ- 300 דולר, אני קניתי ב-260 תמונות שלה: (מצטער על האיכות, עדיין webcam \: ) תמונות שצולמו איתה : המצלמה ממש חדשה, לא ראיתי אותה בארץ וגם לא אצל סטיב מה אתם אומרים? יכולה להתחרות ב- A95 או ב- S500 ?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  3. אז ככה. אני לא מבין גדול במצלמות דיגיטליות, אז אני מניח שהבקשה היחידה שלי היא שהמצלמה תצלם טוב בלילה ובחושך. שיהיו לה לפחות 3.2 מגהפיקסל ושלא תעלה יותר מהתקציב שציינתי בכותרת. בתודה מראש, לב.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by VL,

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  5. היי, גיליתי היום שיש חנויות רשת רבות שלא מספקות יחד עם המצלמה שלהם חוברת הפעלה בעיברית. מעבר לזה שהדבר מהווה עבירה על חוק הגנת הצרכן (שקובע שעם כל מוצר מיובא ידאג היבואן לספק הוראות הפעלה מפורטות בעיברית) הדבר מאוד בעייתי. תמיד ממליצים כאן לקרוא את כל חוברת ההוראות - אבל לא תמיד החנויות מספקות חוברת. אני מתכנן לקנות A75 את CAMERA4LESS לא תפסתי היום אז אין לי מושג מה הולך שם - אבל לפי מה שהבנתי הם לא מביאים חוברת. התקשרת לוואלה שהפנו אותי לMDK הספק של קנון שלהם - שם אמרו שמגיעה חוברת הוראות בעיברית - אבל לא ידעו להגיד לי אם היא שלמה או רק לפונק בסיסיות התקשרתי לעוד חנות רשת שהמחיר שם סביר - וגם שם אמרו לי שהם לא מספקים חוברת. עד עכשיו הייתי סגור על קניה בC4L. יש לי ניסיון …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. תקציב: 2000 ש"ח ללא חריגות. דרישות: מקצועית ככל האפשר, זום גבוה ומאקרו מצוין.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by shlomom,

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  8. שלום אני רוצה לרשום את הבת שלי לקורס צילום בסיסי בגליץ איזה מצלמה לדעתכם תתאים למתחיל וכמובן שתתאים לתכנים הנלמדים בקורס

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eladbu,

באיזה רזולוציה צריך לצלם כדי שיהיה אפשר לפתח תמונות של 10על 15 רגילות

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by J0n1,

שלום. לפני כמה שנים אבי מצא בדרך הביתה מזוודה עם המצלמה canon 518 super 8 המזוודה מאובזרת והמצלמה עובדת מצוין. רציתי לדעת האם היא שווה משהו, כלומר למכירה אני לא מתענין בקטע הזה ורציתי לדעת האם יש לי סיכוי למכור את המצלמה לספנים. כמו שאמרתי הדגם הוא canon 518 super 8 היא מסרטה, כמה תמונות שצילמתי: היא מגיעה עם 3 סרטי צילום, 2 סגורים. ופילטר מסוים... צילמתי איתה פעם כמה דקות אבל אני לא יודע אם יש מקום שמפתחים את זה. קיצור למישהו יש מושג אם היא שווה משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  11. למשהו יש פה את המצלמה הדיגיטלית Nikon coolpix 4300 אולי?? ויכול לתת קצת רשמים על המצלמה או תמונה שהוא צילם איתה - כדי לראות את האיכות. כי אני דיי סגור על לקנות אותה. תודה ביי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by R0tem1,

פלאש, שתי עדשות למינולטה ומכפיל X2 שחבר שלי מצא בעליית הגג: http://img185.imageshack.us/img185/1139/imgp7021vk8.jpg http://img124.imageshack.us/img124/8836/imgp7023oq4.jpg http://img124.imageshack.us/img124/3529/imgp7024dg3.jpg

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  14. שלום רב, לפני כחודש רכשתי את ה-Fuji F100fd, עקב ההמלצות החמות עליה בפורום. צילמנו מספר רב של תמונות עם המצלמה, אבל התחושה הכללית היא של חוסר שביעות רצון מאיכות הפלט שלה. התוצאות הגרועות ביותר יוצאות כשמצלמים אנשים או אובייקטים כמו עצים ודשא (ובמיוחד בתנאים בהם התאורה בעייתית). המצלמה כרגע מכוונת על 6MP Fine ומצב צילום AUTO להלן מספר דוגמאות להמחשה (לחצו לגודל מלא): יש משהו שאפשר לעשות בנידון? ה-Canon S45 שלי מוציאה צילומים יותר טובים מאלה במצב AUTO

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by crovei,

בוקר טוב.. אחותי טסה עוד מעט לטיול לדרום אמריקה וכל האזור הזה.. עכשיו היא ביקשה ממני למצוא לה מצלמה והעדפתי להתייעץ קודם.. האמת שכרגע מה שנראה לי הכי טוב זה A520 של קנון מבחינת המחיר והביצועים.. אבל שמעתי הרבה אנשים שאומרים שהיא שורפת סוללות ויש דיליי די גדול בין תמונה לתמונה (בעיקר בתמונות עם פלאש ממה שהבנתי). אז איזה עוד מצלמות יש בטווח המחירים הזה? (1000~ שקל.. צריך גם כ.זיכרון של 256/512 מגה לפחות, ככה שזה גם מוסיף למחיר) מה שחשוב זה פשטות הפעלה, שהמצלמה לא תזלול סוללות ואם אפשר אז עדיף משהו עמיד כי היא הולכת להזרק הרבה בתיקים וכאלה.. תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. למי שעדיין לא ראה... http://vimeo.com/michaelkoenig/earth-timelapse-iss

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by doker,

שלום אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית ב1600 שקל בערך אני צריך שיהיה לה זום יחסית נורמלי כמו במצלמות עם הפילים 75 או 80 אני לא יודע איך מחשבים את זה במצלמות הדיגיטליות ויש את הפרט הכי חשוב אני צריך שהיא תתחבר לאיריבר H320 כדי להעביר תמונות תמליצו לי בבקשה על מצלמות עם הפרטים האלה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by scylla,

אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Canon A85 Olympus C460 Nikon Coolpix 4100 לכולם יש 4MP וזה פחות או יותר מה שאני מחפש. בעקרון הלב שלי נוטה לA85 למרות שהבנתי שהיא צורכת 4 סוללות, והיא די מסובכת לתפעול (זה בשבילי לא בעיה, אלא להורים שלי!)... הA85 עולה כ100 ש"ח יותר, אבל זה דגם שאני בטוח שהוא מוצלח. (אולימפוס וניקון- כ1150 ש"ח, קאנון- כ1250 ש"ח) כמו כן חשוב לי וידאו עם קול, באיכות סבירה ושלא יהיה איזה 10 שניות מקסימום, או לחילופין, ש10 שניות יקחו 100 מגה~... יש חנויות לא וירטואליות (או חנויות וירטואליות בעלות סניפים) שמוכרות את הדגמים הללו במחירים דומים? אני אשמח אם תמליצו על חנות וירטואלית אמינה, זולה ומומלצת. בעקרון הדרישות שלי ממצלמה הן: -לא גדולה ומגושמת, לא קטנה ומצועצעת (של…

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by dimitryus,

שלום, זוהי ההודעה הראשונה שלי במערכת, הינה צילום שצולם לאחרונה: http://img131.imageshack.us/img131/7436/p4214774li2.jpg

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  20. שלום...מחר אני קונה מצלמה דיגיטלית ואני צריך המלצה למצלמה לפני הקנייה. יש לי בסביבות ה-1500 ש"ח להשקיע + כרטיס זיכרון של 256 MB (או יותר אני לא יודע). אני מעוניין שהמצלמה תיהיה בעלת איכות גבוהה, נוחה להפעלה (אבא שלי לא מבין כלום) ושאיכות התמונות במצבים שונים יצאו באיכות טובה( בלי עיניים אדומות, לא תמונות שרופות וכו') ללא הגדרה ידנית (כלומר הכל אוטומט) אבא שלי מאוד מעוניין במצלמת אולימפוס...מצלמה אחת שמצאתי היא Olympus C-50, היא טובה...שווה את הכסף? אם לא תמליצו לי בבקשה על מצלמה של אולימפוס.. תודה רבה...דוד.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by ilya9,

ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית בסביבות ה-1500-2000 ש"ח. בינתיים שמתי לב על אלו : Olympus SP-550 Ultra Zoom Canon PowerShot S3 IS Fuji FinePix S6000fd מה לדעתכם עדיף לקנות? ניתן להציע הצעות נוספות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  22. אני מחפש את המצלמה האיכותית ביותר שאפשר למצוא בסכום הזה כרטיס זכרון בין 256-512

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by DAVIDKI19,

Canon PowerShot SX120 IS Sony Cyber-Shot DSC-W320 תודה... תקציב עד 200 דולר...

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by אור כהן,

ביקורת: BON VOYAGE 7x50 Binoculars שלום לכולם לאחרונה רכשתי משקפת זולה מאוד במחיר של 49 ש"ח כולל משלוח, BON VOYAGE 7x50 Binoculars. אני לא בטוח שאפילו Bon Voyage קיימת, ועוד במחיר הזה, אני משער וכמעט בטוח שמדובר במשקפת ג'נרית. היא גם נמכרת מחברות כמו Vivitar,COMET,Hammers ועוד... בכל אופן, את המשקפת קיבלתי בקופסא עם מעט פרטים עליה, אפילו לא צויין איזה דגם קיבלתי איתה: עם המשקפת עצמה, נקבל נרתיק למשקפת, בד ניגוב מיוחד לעדשות, רצועה לתלייה על הצוואר וכיסוי לעיניות, למרבה הפלא, לא מקבלים חוברת הוראות! מוטב לציין כי עם המשקפת מקבלים שנה אחת אחריות. עדשות המשקפת הן עדשות UV אדומות לקבלת תמונה איכותית וטובה, הן באות עם מכסי גומי שלא ניתנות להורדה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.