עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by shimon956,

מה קורה חברה חזרתי אחרי שבוע אני מוצב בבאר שבע אני מתאמן לקראת ההנתקות אז אין לי זמן להיות פה הררבה וצילמתי כמה תמונות משם והנה תמונה אחת "חושבים" נ.ב= אני יודע שזה קצת מטושטש אבל אהבתי תתמונה ורציתי לשתף אותכם !! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. שלום.. ההבאתי את המצלמה הנ"ל http://zap.co.il/model.asp?model_id=12013 לפני כשנתיים מחוו"ל ואני מרגי שאני לא מספיק מנצל אותה הבעייה היא שאני דבע באנגלית מישהו יודע אם יש ספר הוראות למצלמה בקובץ PDF או וורד ואם יש כל מיני טריקים למצלמה אז תלמדו אותי כי אני מרגיש שאפשר לעשות איתה דברים טובים

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית ב1000 שקל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  4. האם מישהו נתקל בבעיה שעם כרטיס cf sandisk ultra II 1 gb האולימפוס C8080 מוכנה לצלם עליו ואפילו אח"כ לתת לצפות בתמונות אך כשמחברים למחשב את המצלמה היא לא מזהה אותו אלא אם מוציאים את זיכרון ה- 32 MB שמסופק איתה. דרך אגב זה קרה גם עם עוד כרטיס CF של חבר שלי שהוא מחברה גנרית mb 64. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים קניתי לאח שלי הקטן את המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2560210 קניתי אותה במכירה פומבית לא מהאתר הזה קניתי אותה ב400 שקל ורציתי לדעת אם היא שווה את זה היא 2 מגה פיקסל הנה תמונה צילמתי את זה ברזולוציה נמוכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by orlupo,

קראתי ספר צילום ולפתע נתקלתי במושג כרטיס אפור. הבנתי שהוא מתקשר לחשיפה ומדידת אור. אם מישו יוכל להסביר לי מזה. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by galz,

שחקתי היום עם הa85 של חבר, וממש אהבתי. אני רוצה לקנות משהו דומה, והכי נראה הלי הa510. היא אמורה להיות שיפור של ה a75 שהיא דרגה מתחת לa85. יהיו הבדלים משמעותיים או שזה רק המגה פיקסל? מאד התלהבתי ממהירות התגובה ונוחות התפעול... הן זהות בנושא הזה? בתיאור כתוב שהיא פועלת על 2 סוללות אבל במפרט כתוב 4. לפי מה שאני יודע זה 2... נכון? איך הקיט הזה? (גם מבחינת מחיר, גם מבחינת שילוב המוצרים, גם מבחינת החנות עצמה - מומלצת, מקצועית, איכותית...) http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=476&p=0 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=267&p=26 יש לי כבר 4 בטריות 2300 של gp ומטען.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by amit_amit,

אשמח לתגובות עמית

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Gimel,

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מצלמת וידאו קלה לתפעול, קטנה ובנויה טוב. המצלמה מיועדת לשימוש של מספר אנשים, בעיקר בטיסות לחו"ל (כ-10 פעמים בשנה) ולכן אני מחפש משהו שלא יתקלקל מכל מכה קטנה. תודה רבה! עריכה: מישהו יכול לזרוק מילה בכיוון?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  10. טוב ככה קניתי לפני כמה ימים מצלמה דיגיטלית[מינולטה Z3] מישו יכול לעזור לי להסביר לי להביא טיפים לצילום נכון? טוב וכו'? יעני איך לצלם טוב איך לעשות את המאקרו[אני לאדע בדיוק איך קוראים לזה חח] וכו' זה? תודה מראש :]

11. יש לי מצלמה ניקון 3200, מצלמה דיי פשוטה וחובבנית אבל מוציאה תמונות מעולות, ויש לי חיסרון אחד שנורא מפריע לי . רציתי לשאול למה יש לי השהייה מאוד ארוכה בין תמונה לתמונה? האם זה בגלל שהכרטיס שלי איטי? (קניתי אותו מזמן, אני לא יודע מה המהירות שלו אבל אני מניח שהיא ממש איטית) או שזה בגלל שהפלאש נטען בין תמונה לתמונה כמו שחלק אמרו לי? אני שואל כי אני רוצה לקנות עוד כרטיס של ג'יגה וראיתי שיש במהירות 60X ויש גם יותר מהירים במהירות 133X ואני לא יודע אם זה משנה לי כי אם המעבר בין התמונות לא יהיה מהיר ואם ההעתקה למחשב לא תהיה יותר מהירה בהרבה אז חבל לי על הכסף. כרגע אני מעתיק תמונות למחשב בפחות ממגה לשנייה (בערך 800K לשנייה) אני רוצה לציין שאם הפלאש לא מופעל אז כמעט ואין לי השהייה ב…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  12. ערב טוב כולם, קרובת משפחה שלי ביקשה ממני עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגטלית והרבה זמן לא התעסקתי בתחום כך שאני חושש שאני לא מספיק בעניינים. אשמח לשמוע המלצות שלכם בעניין, התקציב הוא בין 2500 - 3000 ש"ח. אשמח אם תמליצו לי על משהו לפני יום שלישי כדי שהיא תספיק לקנות את המצלמה לפני יום כיפור :-\ תודה מראש

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by itaic,

שלום אני מחפש המלצמה למצלמה. השימושים הם ביתיים לא כזה משנה לי כמה מגה פיקסל אני לא הולך להגדיל את התמונות למשהו מטורף. אבל אני רוצה איזו מצלמה איכותית במחיר הזה, עם אולי קצת אפשרויות ידניות לשליטה וזום של איזה 3-4 ואם אפשר שלא תזלול סוללות יש לי כמה דגמים של /sd200canon 520/a95/510 או richo rx/r1 וכו'אפשר להציע גם משהו אחר תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  14. תקציב: 2000 ש"ח ללא חריגות. דרישות: מקצועית ככל האפשר, זום גבוה ומאקרו מצוין.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by pom23,

שלום לכולם וחג שמח. אני מחפשמצלמה דיגיטאלית טובה, עם וידאו סביר ובמחיר של 1000-1500 ש"ח. חשבתי על סוני DCSC60, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by itaim,

אני טס בקרוב לפולין ויש לי את המצלמה הזאת: minolta z2 אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של חצי גיגה-גיגה ואני רואה הפרשי מחירים ממש גדולים בכרטיסים עם אותו גודל מקום איכסון אבל עם מהירויות שונות שווה להשקיע בכרטיס עם מהירות גבוהה?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  17. אתרים מומלצים למצלמות!!

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by Mr.Pepo,

קיבלתי היום את ה-Canon A520 שלי. אני נוב גמור בצילום וזקוק לכמה טיפים. בינתיים צילמתי רק תמונת מאקרו ואני צריך טיפים לשיפור. צילמתי בלי חצובה ובלי פלאש. בחלק מהתמונות שצילמתי הפוקוס לא היה איפה שרציתי אותו, האם אפשר לשנות את מיקום המלבן שמאתר את הפוקוס? בחוברת מצאתי רק דרך מוזרה שכללה ריבוע במרכז המסך שמוגדל יותר מכל שאר התמונה. אני רק רוצה לשנות את מיקום הפוקוס.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום יש לי מצלמה של פוצ' E510 ורציתי לדעת אם אני יכול לצלם סרט ושהפלש יעבוד בזמן ההסרטה זה אפשרי? אם כן אך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by HoT-DoG,

הנה תמונת מארקו של המגבר החדש שלי נ.ב: מצוייד במנורה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by R0ck,

והפעם, באתר megapixel.net... למי שהספיק לשכוח, צולמה מלפני שנה בגשר השלום. http://www.megapixel.net/html/galleries/covers/covers01.php

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by dsane,

חשוב מאוד שתעבוד על סוללות AA ויהיה לה זום של לפחות כפול 8. כמה שיותר אפשרויות ידניות יותר טוב

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  23. בעקבות ירידת מחירי זיכרונות ה- sd , צצו כמו פיטריות אחרי הגשם, עשרות מכשירים קטנים שמיתיימרים לעשות הכול : stills+webcam+טייפ מנהלים ברור לגמרי שמכשיר combo יהיה תמיד פשרה גדולה, וברור לי לגמרי שהמקסימום שאולי אפשר לימצוא הוא מכשיר שיתן לפחות תוצאות סבירות . אולם לצערי יצא לי לראות רק מכשירים סיניים זולים שיש בהם חסרונות קריטיים כמו : העדר כניסת audio line-in (לחיבור מיקרופון חיצוני איכותי) העדר זום אופטי מינימלי של x3 העדר אפשרות להרחיב את הזיכרון המובנה אם למישהו כאן בפורום יש מכשיר דומה (מבוסס זיכרון - לא דיסק קשיח ) ושהוא מבסוט ממנו או שהוא ראה מכשיר כזה בפעולה (ושאין בו את החסרונות הרשומים מעלה) אנא רשמו כאן את שמו

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  24. אני מחפש את המצלמה האיכותית ביותר שאפשר למצוא בסכום הזה כרטיס זכרון בין 256-512

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by MYST,

http:// http://

• 3 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים