עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by olivni,

יש מגוון רחב של זכרונוות cf עם מהירויות עבודה שונות ופער המחירים ביניהם גדול מאד .באתרים המקצועיים ואתרי היצרנים יש פירוט מדויק. הספקים והמפיצים בארץ, בדר"כ לא מציינים את מהירות העבודה. לא ברורה לי חשיבות המהירות ואם יש לכך השלכות על איכות הצילומים, או שזה משפיע רק על משך זמן העברת החומר. אשמח לקבל חוות דעתם של מבינים בתחום.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  2. Started by curdi1,

שלום לכולם מתכוון לקנות השבוע משקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/CAMERA.pdf עם ההנחות של אנשי קבע יוצא 450 ש"ח - משתלם ? איך המצלמה ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by KoM,

אחרי בצורת ארוכה...

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by overload,

יושבת בשקט במוזאון שלי.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by zoman,

צולם דרך רשת צפופה ...

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  7. קניתי את המצלמה הנ"ל ורשום שהיא מתוצרת סין זה תקין? עוד מישהו כמוני?!

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  8. אהלן חברים יש לי תקציב של בערך 2000 שקל, פחות או יותר אני רוצה בבקשה המלצה על מצלמה דיגיטלית טובה, אמינה, לא משנה לי יותר מדי הגודל, רק שלא יהיה מפלצתי מדי אני לא מבין יותר מדי בנושא... ככה שפשוט תרשמו מה שבא לכם אני אקח כנראה את ההמלצה שנשמעת הכי טובה, או שהומלצה פה ע"י מספר רב יותר של אנשים תודה רבה לכולם!!

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  9. שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 500 ש"ח, כמה שיותר קטנה (לא צריך להגזים אומנם) וכמה שיותר איכותית. [עריכה] אני נורא מתנצל שלא שמתי לב לנושא הנעוץ ולכן אני אענה על השאלון 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בעיקרון 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה של עד 50שח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אפס, לא מכיר אף אחד מהמושגים הנ"ל (חוץ מעולה כמות מגהפיקסלית שאני יודע שכמה שיותר יותר טוב). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? לא היה לי ניסיון עם מצלמות חוץ ממצלמה בנוקיה שהיתה לי קודם והמצלמה שיש לי כרגע בסמסונג גלאקסי 4…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  10. EXIF VIEWER https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3905 נורא שימושי.

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by Dumbass,

1 2 **התמונות נסרקו באיכות הכי טובה שיכולתי (סורק לא משהו ^^) ניסיתי לתקן ולשפר כמה שהיה ניתן.. P

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by Drazick,

2 תמונות נחמדות מפורים. הראשונה, מבטים של מאפרת :-). כאילו ממש רואים את ההתלבטות שלה בעיניים. השנייה פשוט מהפנינג שעשו לנו. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by gili222,

שלום שמי גילי ואני מחפש להעביר חומר מצולם ממצלמה למחשב וזקוק לכרטיס FIREWIRE אבל אני לא מבין בזה כ"כ ורציתי לקבל מידע מדוייק על הכרטיס, מחירו והחברה שכדאי לקנות ממנה תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by Access Denied,

אני צריך מצלמת רשת הכי פשוטה זולה ולא משהו יותר מדי זבלי... רק לדיבורים בשיחות ועידה קצת על הרשת.. זה בשביל סבתא אז לא לקחת קשה מדי וזה צריך לעלות מקסימות 150 שח.. אז לא להתפרע לי על מצלמות ועידה וידאו קונפרנס משהו ב-20 אלף דולר... איזה מצלמה נורמלית אפשר למצוא בכ"כ זול ואיפה יש לי אותה (אני גר בחיפה...)

15. היי לפי מה שבררתי פה ובאתרים אחרים A610 מומלצת אפילו יותר מ A620 הענין הוא שאני יכול להביא את ה A620+512 ב1300ש"ח ואת ה A610 באותו המחיר ובלי זיכרון נוסף (אגב אני לא מבין מה ההיגיון בהבדל הזה....אבל אלו הדילים) השאלה היא בביצועים-יש באמת הבדל?משמעותי?- כי מבחינת מחיר ברור מה עדיף תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  16. שלום! אני צריך המלצה למצלמה טובה דמוי SLR(כמו 5700) כרגע יש לי 5500 שהיא 4.1 מגה אבל אני מרגיש שאין בה מספיק אפשרויות תוכלו לתת לי לינקים לחנויות רציניות(כמו באג, ביג בוקס אופיס דיפו וכו') שיש סניף באיזור ב"ש שתהייה נוחה לאחיזה,תשומש לצילום בלילה וביום בחוץ ובפנים... אין העדפה לחברה מסויימת רק שיהייה לה פלאש חזק ונשלף אבל היום ברוב המצלמות הפלאש נפתח אוטומטית מתי שצריך ב5500 שלי יש כפתור שפותח אותו ומתי שהוא פתוח הוא פועל... אם מייצרים היום עוד מצלמות כאלה אחת כזו תהייה נהדרת!!! אהה ועוד משהו-שיהייה לה זום לפחות X10 מה אתם אומרים על זו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=502889 היא נראית די טובה והאם יש לה זום X18 אופטי או אופטי ודיגיטלי ביחד?

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  17. Started by someone,

בית קברות Highgate בלונדון, תמונה שיצאה בצבעים ממש עזים, ועליי לפחות משרה אווירת CREEPY כזאת.. הערות וביקורת יתקבלו בשמחה..

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  18. עדיף כמה שפחות. אפשר להגיד שכמעט ואני לא משתמש במצלמה, אבל בעוד מספר חודשים אני וחברה טסים לחו"ל ובדיוק באותו הזמן ההורים שלה גם טסים ולוקחים את המצלמה שלהם, ולי יש מצלמה דיגיטלית של OLYMPUS לא משהו בכלל ישנה. עפ"י המלצות שראיתי פה בפורום במספר עמודים, ראיתי שהרבה ממליצים על ה A590 IS http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731999&came=177 וזה בול נכס בתקציב ניתן להגיד. האם ללכת על זה? או שאפשר לקחת משהו זול יותר.. נגיד כמו הSAMSUNG S17 או משהו בסגנון הזה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  19. Started by Noaring,

ברשותי מצלמת ווידאו דיגיטלית של סוני, שמצלמת ב HD, פורמט הקבצים הנוצרים במחשב הוא m2ts שנתמך ב VLC, Media Player ושאר נגנים פופולארים (הבנתי גם ש m2ts נתמך בבלו רי) 1. האם יש טעם ו/או צורך כלשהו להמיר את קובץ ה m2ts לפורמט אחר (AVI למשל) ? 2. כיצד אני יכול להציג את הסרט בנגן ה DVD הבייתי ? לאיזה פורמט צריך להפוך (אם בכלל) וכיצד ? תודה.

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by agf,

שלום, 3 תמונות שצולמו עם פוג'י שש וחצי K. הכל עם עדיפות צמצם ומצב מאקרו,ב- 28 ממ ,וצמצם 4. התמונות לא עברו עיבוד,אלא רק השלישית עברה הסבה מ- RAW ל- JPEG. ראשונה חשיפה רגילה (הייתי צריך לבצע spot meter או center meter כדי שהחשיפה תהיה יותר טובה): שניה - חשיפה של 2 סטופים ב- under ,כדי שה"לבן" לא יישרף: שלישית - כמו השניה ,אבל ב- RAW: רק שתראו כמה טווך דינמי RAW נותן! ואני יודע שאפשר להעלות את החשיפה ולשחק עם הצבעים,אבל רציתי שתראו תמונות ישירות,בלי עיבוד.

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  21. בס"ד שלום רב, נתחיל בהקדמה שזה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואני ממש מתחיל בכל הקטע של צילום. באופן כללי ממה שקראתי עדיפה הS6500 איכות תמונה,עדשה רחבה וכו'. הדבר שהכי הכי מפריע לי זה יצוב התמונה,האם בגלל שאני מתחיל חשוב היצוב תמונה? במידה ומישהו יכול להשקיע מזמנו ולהדגים לי איך עדיף\לא עדיף היצוב תמונה אני אודה לו מאוד. ובקיצור S3 או S6500 למתחיל? (מזמין היום בעז"ה אשמח לתשובות מהירות)

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  22. שלום, אני רוצה המלצה למצלמה אולטרה קומפקטית הכי משתלמת כיום מבחינת מחיר ואיכות, אני נוטה לכיוון CANON SD600 אם זאת בחירה טובה? משהו אחר מומלץ? תודה

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  23. לאחר די הרבה זמן עם הפוג'י החלטתי שאני רוצה להתקדם למצלמה יותר טובה.. אז קודם כל, האם יש בכלל מצלמות יותר טובות בטווח מחירים הזה? ואם כן, יש המלצות מישהו?.. דרישות מהמצלמה החדשה? טוב, גודל לא ממש חשוב, מינימום 3MP אני מניח.. זום גדול זה פלוס, אבל לא הכרחי, מה שחשוב לי זה כמה שיותר אפשרויות שניתנות לשינוי במצלמה (מה שאין בFUJI) ואיכות תמונה בעיקרון.. כל השאר פתוח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  24. שלום לכולם בזמנו קניתי מצלמה עם אחריות mack ל3 שנים. קרתה המצלמה קלה ופניתי אליהם (גב' שריל, למי שמכיר) למימוש האחריות. היא השיבה שהאחריות מכסה מוצרים זולים מהמצלמה שקניתי. קניתי אחריות למצלמה מתחת ל250 דולר. המחיר מעל 250 דולר רק אם מחשיבים את המע"מ בארץ. ככל שאני יודע הם אמורים להתייחס למחיר ללא מע"מ האם מישהו יודע האם אמנם כך? חוץ מזה כשפניתי אליהם אח"כ בשאלות הבהרה הם לא ענו. אין קול ואין עונה. לידיעת אלו ששוקלים לקנות אחריות של Mack. האם יש משהו שאני יכל לעשות בעניין? לתבוע נציג שלהם בארץ או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  25. יש לי כרטיס זיכרון של Transcend 128 *45 128MB אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 2/4G ויש לי כמה זאלות. א. מה זה ה*45 ראיתי שיש *150... מה ההבדל? ב. יש לי מצלמה PENTEX 50 האם אני יכל להשתמש בכרטיס זיכרון של SANDISK?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים