עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. *צונזר* ב *צונזר* ש"ח מקבלים מצלמה A75 כרטיס 128 מגה חצובה משלוח עד הבית! לא יאמן... משהו יודע אם יש טריק? נכון שהכרטיס איטי והחצובה בטח לא משהו, אבל עדיין... מחיר סוף!!! והוא יורד פעמיים בשבוע, לא מגזים... יניב

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by moses_23,

קיבלתי היום סוף סוף את הA610 שלי, ועל האריזה רשום שהיא מחודשת. האם תהיה לי בעיה בזה שהיא מחודשת? זה כמו לקנות אוטו יד שניה... הם מחליפים שם את החלקים ועושים בדיקה חוזרת לחלקים? או שפשוט נידפקתי?

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by curdi1,

שלום לכולם מתכוון לקנות השבוע משקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/CAMERA.pdf עם ההנחות של אנשי קבע יוצא 450 ש"ח - משתלם ? איך המצלמה ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה לשימושים חובבניים.. ננעלתי על 4 בסופו של דבר [מבית קנון]: 1. A95 - החלטתי לרדת ממנה מכיוון שלא נראה שלא שווה להשקיע במצלמה שכבר נכנסה לשוק לפני דיי הרבה זמן, למרות שהיא דיי טובה. 2. A520 - מצלמה טובה, אבל אני מניח שיש כבר יותר טובות בשוק במחיר סביר. 3. A620 4. A700 השתיים האחרונות עשו רושם טוב.... כאשר שתיהן עולות פחות או יותר אותו הדבר... הA700 עשה לי עליי רושם יותר טוב.... האם שווה לקנות אותה?

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  6. שלום, אני רוצה המלצה למצלמה אולטרה קומפקטית הכי משתלמת כיום מבחינת מחיר ואיכות, אני נוטה לכיוון CANON SD600 אם זאת בחירה טובה? משהו אחר מומלץ? תודה

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by bla7,

תודה אם יש הצדקה רצינית, אפשר לחרוג...

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  8. Started by Bug2000,

כמו שכתוב בכותרת צילמתי את השקיעה בחוף בכנרת ויצאה תמונה דיי מיוחדת לדעתי, אפילו שמתי אותה כרקע בשולחן העבודה . מה אתם אומרים ? : http://photos.walla.co.il/isnocs

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  9. שלום אשמח לקבל המלצות למצלמה טובה שנעה סביב ה2000 שקל אפשר לחרוג הכיוון שלי קנון G10 או פנסוניק LX3 אם למישהו יש המלצה יותר טובה ? אני אשמח מאוד .. למי שיש נסיון עם אחת מהמצלמות האלה עוד יותר טוב .... תודה ..!

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by Noaring,

ברשותי מצלמת ווידאו דיגיטלית של סוני, שמצלמת ב HD, פורמט הקבצים הנוצרים במחשב הוא m2ts שנתמך ב VLC, Media Player ושאר נגנים פופולארים (הבנתי גם ש m2ts נתמך בבלו רי) 1. האם יש טעם ו/או צורך כלשהו להמיר את קובץ ה m2ts לפורמט אחר (AVI למשל) ? 2. כיצד אני יכול להציג את הסרט בנגן ה DVD הבייתי ? לאיזה פורמט צריך להפוך (אם בכלל) וכיצד ? תודה.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  11. אז הזמתי לעצמי את הSigma EF530 Super לפנטקס ב14.04. אמרו לי שאין להם את זה במלאי, אז צריך לעשות הזמנה מיוחדת ושזה יקח חודש. לגיטימי. התקשרתי אחרי חודש לשאול מה קורה, הם מתחילים לנסות להתנער. יום אחרי זה, אומרים לי שהייתה בעיה ביבואן, אומרים לי שדיברו עם היבואן ומקסימום שבועיים זה אצלהם. עברו שבועיים, עדיין אין להם מושג מה הולך שם, אומרים שמחר ידעו בדיוק. ולא טרחו אפילו להציע כלום על כל העיקובים האלה. רק אמרו לי "אתה יכול לבטל אם אתה מרגיש לנכון", וזה היה ללא צעקות מצידי. לבטל הזמנה ולנסות את מזלי עם שפע, שאמרו גם שיקח להם חודש בזמנו? לנסות חנויות אחרות? נשמע סביר בכלל תרחיש כזה? (לא מציין את שם החנות, כי אני רוצה לראות איך זה יסתיים קודם)

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by ido2309,

שתי תמונות שאני אוהב: בחור עם אופנוע ים קלט את המצלמה מ-30 מטר והחליט להפגין "כישורים": לפני: אחרי: דעתכם?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by artyom,

http://vimeo.com/2422992 לא יודע מה איתכם אבל אותי האיכות דיי הרשימה.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by overload,

המצלמה חזרה, אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בה. החלטתי לצלם כמה תמונת מקרו של צמחים עם הרבה אור. ותמונה אחת של קוקוס מינימום הוואי.

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  15. אחותי נמצאת עכשיו בארה"ב והמלצתי לה שתקנה את הF31 של פוג'י או ה SD800 של קאנון, זאת בעקבות המלצות רבות שקראתי על שני הדגמים, בין היתר המלצות שנכתבו כאן בפורום. הבעיה היא שהיא חיפשה את המצלמות הנ"ל בחנויות אלקטרוניקה (bestbuy, circutcity..) באזור בו היא נמצאת ונענתה על ידי המוכרנים שהדגמים הללו הוצאו כבר מייצור ושהיא יכולה לקנות את הF50 של פוג'י או את ה SD850 של קאנון, שלטענתם טובים יותר, בין היתר כי הם דגמים חדשים יותר. שניהם אגב בסביבות אותו המחיר. אז רציתי להתייעץ איתכם, האם זה אכן נכון שהדגמים האלה טובים יותר ? האם הם באמת כבר לא מיוצרים.. או שכדאי לחפש טוב יותר ? בהנחה ושני אלה, הם המומלצים ביותר, על מי מבין שניהם אתם ממלצים יותר ? אין לה שימוש מיוחד במצלמה, היא סך הכ…

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  16. היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה (בסכום של כ- 2000 ש"ח) + כ.זיכרון ונרתיק. חשבתי על המצלמה שכתבתי בכותרת. תנו דעותיכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by ELiA,

תמונה אחת שצילמתי בחדר במצב מאקרו איך? צולם עם A75

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  18. לאחר די הרבה זמן עם הפוג'י החלטתי שאני רוצה להתקדם למצלמה יותר טובה.. אז קודם כל, האם יש בכלל מצלמות יותר טובות בטווח מחירים הזה? ואם כן, יש המלצות מישהו?.. דרישות מהמצלמה החדשה? טוב, גודל לא ממש חשוב, מינימום 3MP אני מניח.. זום גדול זה פלוס, אבל לא הכרחי, מה שחשוב לי זה כמה שיותר אפשרויות שניתנות לשינוי במצלמה (מה שאין בFUJI) ואיכות תמונה בעיקרון.. כל השאר פתוח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by someone,

בית קברות Highgate בלונדון, תמונה שיצאה בצבעים ממש עזים, ועליי לפחות משרה אווירת CREEPY כזאת.. הערות וביקורת יתקבלו בשמחה..

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  20. שלום לכולם בזמנו קניתי מצלמה עם אחריות mack ל3 שנים. קרתה המצלמה קלה ופניתי אליהם (גב' שריל, למי שמכיר) למימוש האחריות. היא השיבה שהאחריות מכסה מוצרים זולים מהמצלמה שקניתי. קניתי אחריות למצלמה מתחת ל250 דולר. המחיר מעל 250 דולר רק אם מחשיבים את המע"מ בארץ. ככל שאני יודע הם אמורים להתייחס למחיר ללא מע"מ האם מישהו יודע האם אמנם כך? חוץ מזה כשפניתי אליהם אח"כ בשאלות הבהרה הם לא ענו. אין קול ואין עונה. לידיעת אלו ששוקלים לקנות אחריות של Mack. האם יש משהו שאני יכל לעשות בעניין? לתבוע נציג שלהם בארץ או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by ShOw-Time,

לא מזמן אחותי הביא נחו"ל מצלמה FUJI F40 פעם ראשונה שלנו עם דיגיטלית בבית חחחח.. בקיצור אמרתי לה לחפש F31 אבל לא היה,בניו יורק היא הייתה אז הF40 אחלה מצלמה אבל יש איתה כמה דברים שצריך לסדר למשל שאני מצלם סתם תמונות פשוטות על מצב אוטומטי,אז התמונות יוצאות כהות ממש ואם אני מצלם על מצב לילה,אז תמונות שאני מצלם למרחק יוצא מטושטוש ומעפן,רק מה שמקרוב יוצא סבבה עוד משהו זה למשל אם אני רוצה לצלם את הירח,איך אני עושה את זה? אני עושה זום ואז יוצא חרא תמונה,ואם אני מוסיף מקרו זה עדיין משפר אולי רק בקצת יש מלא טריקים שאני חייב לדעת כדי ללמוד להוציא תמנוות יפות,אני לא מדבר על סתם לצלם חברים כן.... תודה

22. כול פעם שאני מעלה תמונות מהמצלמה למחשב הן יוצאון מצויין אבל ללא תאריך, וכבר השתגעתי כי יש במצלמה תאריך ושעה אבל זה לא מופיע בתמונה, כיצד אני מפעיל את האופצייה שהתאריך ו או השעה יוצגו בתמונה עצמה גם כן?

23. Started by overload,

יושבת בשקט במוזאון שלי.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  24. תקציב של עד 1200 ש"ח, יש אופציה טובה ?

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by R0ck,

לפעמים אני מקנא בו, חשוף למראה הזה כל ערב, הלוואי עלי... :-\ צולם מלפני שנה בערך, עם ה D70 של חבר (אחד מהנסיונות הראשונים שלי איתה, עוד לפני הרכישה). [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים