עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by shlomom,

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by curdi1,

שלום לכולם מתכוון לקנות השבוע משקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/CAMERA.pdf עם ההנחות של אנשי קבע יוצא 450 ש"ח - משתלם ? איך המצלמה ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  3. בס"ד שלום רב, נתחיל בהקדמה שזה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואני ממש מתחיל בכל הקטע של צילום. באופן כללי ממה שקראתי עדיפה הS6500 איכות תמונה,עדשה רחבה וכו'. הדבר שהכי הכי מפריע לי זה יצוב התמונה,האם בגלל שאני מתחיל חשוב היצוב תמונה? במידה ומישהו יכול להשקיע מזמנו ולהדגים לי איך עדיף\לא עדיף היצוב תמונה אני אודה לו מאוד. ובקיצור S3 או S6500 למתחיל? (מזמין היום בעז"ה אשמח לתשובות מהירות)

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by artyom,

http://vimeo.com/2422992 לא יודע מה איתכם אבל אותי האיכות דיי הרשימה.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  5. שלום, אני טס היום בלילה לתאילנד ואני מחפש מצלמה עד 1000 עם חריגה קטנה, ביום הראשון אני הולך להיות בMBK, האם כדאי לי לחפש שם דגם ספציפי? או שעדיף לי לקנות אחת מהדיוטי פרי? תודה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by Drazick,

כתבתי מאמר חדש: http://d-spot.co.il/?p=3040 יכול לשפוך מעט אור על נושא עיבוד התמונה בפוטושופ וגם מה שהיצרנים עושים במצלמות שלהם. מקווה שתהנו לקרוא.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by benor,

צולם היום תוך כדי רכיבה על אופניים. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  8. אני מחפש מצלמת וידאו (אני חושב שדיגטלית) לשימוש ביתי, התקציב שלי הוא 1700 שקלים. אינני מבין רבות בצילום (כמה וכמה מושגים), אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר לתקציב זה, חשוב שזמן הטעינה שלה יהיה קצר, והבטריה שלה תיהיה לאורך זמן, בנוסף אופציית העריכה בסוף הצילום משמעותית בשבילי, ככה שצריכה להיות דרך להעברה למחשב ללא סיבוכים מיותרים. תודה רבה, גיל

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by Chevy,

צולם בתאריך שצויין בכותרת קוראים לקשת Supernumerary Rainbow, בגלל ריבוי הגוון הכחול שמשתרע בקשת כיוון שהיו באותו זמן טיפות קטנות (סביב ה-0.4 מ"מ קוטר הטיפה), לעומת קשת רגילה בה קוטר הטיפה הוא כ-1.5 מ"מ. בגלל החיבה לאסטרונומיה, גם אופטיקה נכללת - לכן אני גם מצלם "תופעות טבע" של שבירת אור בשמיים בעננים וכד'... אם תראו מישהו הולך ומסתכל על השמיים - זה אני אני אתן לתמונות לדבר בשמי וזהו : עבר עריכה בפוטושופ, חיזוק הצבעים ב-Curves. (אם מישהו מעוניין ב-EXIF, שרק יאמר..)

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  10. לאחר די הרבה זמן עם הפוג'י החלטתי שאני רוצה להתקדם למצלמה יותר טובה.. אז קודם כל, האם יש בכלל מצלמות יותר טובות בטווח מחירים הזה? ואם כן, יש המלצות מישהו?.. דרישות מהמצלמה החדשה? טוב, גודל לא ממש חשוב, מינימום 3MP אני מניח.. זום גדול זה פלוס, אבל לא הכרחי, מה שחשוב לי זה כמה שיותר אפשרויות שניתנות לשינוי במצלמה (מה שאין בFUJI) ואיכות תמונה בעיקרון.. כל השאר פתוח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  11. שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 500 ש"ח, כמה שיותר קטנה (לא צריך להגזים אומנם) וכמה שיותר איכותית. [עריכה] אני נורא מתנצל שלא שמתי לב לנושא הנעוץ ולכן אני אענה על השאלון 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בעיקרון 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה של עד 50שח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אפס, לא מכיר אף אחד מהמושגים הנ"ל (חוץ מעולה כמות מגהפיקסלית שאני יודע שכמה שיותר יותר טוב). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? לא היה לי ניסיון עם מצלמות חוץ ממצלמה בנוקיה שהיתה לי קודם והמצלמה שיש לי כרגע בסמסונג גלאקסי 4…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  12. EXIF VIEWER https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3905 נורא שימושי.

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by PyroGhost,

שקלתי לנסות לעשות משהו עם הSB28 שיש ברשותי ותהיתי אם זה אפשר להשתמש בו בתור סלייב לSB800... מישהו יכול לעזור לי להבין האם זה אפשרי ואם כן איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by Dumbass,

1 2 **התמונות נסרקו באיכות הכי טובה שיכולתי (סורק לא משהו ^^) ניסיתי לתקן ולשפר כמה שהיה ניתן.. P

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  15. שלום לכולם, פתחתי פה דיון לפני שבוע על קניה של מצלמה עד 250$ בחו"ל, (לינק: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272835.0) בסופו של דבר, החלטתי ללכת על מצלמה של סוני ה Sony Cyber-shot DSC-T9 במחיר של 300$, רציתי בכל זאת להתיעץ איתכם לפני הקניה, רצית לדעת מה אתם אומרים עליה? היא נחשבת למצלמה איכותית? (איכות תמונה/רכיבים כו') האם יש מצלמה בטווח המחירים שלה שנחשבת ליותר טובה ממנה? ועוד כמה שאלות על כרטיסי זיכרון של וסוני: 1.למצלמות של סוני אפשר להכניס רק זיכרונות מסוג MEMORY STICK או שאפשר גם אחרים? 2. מה הבדלים בין שני סוגי הזכרונים האלה: Sony - Memory Stick PRO MSX2GS לבין Memory Stick PRO Duo 2G ? איזה מבין שניהם מתאים למצלמה הנ"ל? 3. 100$ על 2GB זיכר…

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  16. קניתי את המצלמה הנ"ל ורשום שהיא מתוצרת סין זה תקין? עוד מישהו כמוני?!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by Odedb52,

תמונה שצילמתי לפני כמה ימים.. :

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by shimi771,

צריך חוברת או קישור להסבר בעברית על מצלמת קנון a 75 תודההההה

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by Franky 4 Fingers,

המחירים של ארבעת המצלמות הללו הן פחות או יותר אותו הדבר... על מה אתם ממליצים? ???

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by Bug2000,

כמו שכתוב בכותרת צילמתי את השקיעה בחוף בכנרת ויצאה תמונה דיי מיוחדת לדעתי, אפילו שמתי אותה כרקע בשולחן העבודה . מה אתם אומרים ? : http://photos.walla.co.il/isnocs

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  21. עדיף כמה שפחות. אפשר להגיד שכמעט ואני לא משתמש במצלמה, אבל בעוד מספר חודשים אני וחברה טסים לחו"ל ובדיוק באותו הזמן ההורים שלה גם טסים ולוקחים את המצלמה שלהם, ולי יש מצלמה דיגיטלית של OLYMPUS לא משהו בכלל ישנה. עפ"י המלצות שראיתי פה בפורום במספר עמודים, ראיתי שהרבה ממליצים על ה A590 IS http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731999&came=177 וזה בול נכס בתקציב ניתן להגיד. האם ללכת על זה? או שאפשר לקחת משהו זול יותר.. נגיד כמו הSAMSUNG S17 או משהו בסגנון הזה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  22. שלום, אני רוצה המלצה למצלמה אולטרה קומפקטית הכי משתלמת כיום מבחינת מחיר ואיכות, אני נוטה לכיוון CANON SD600 אם זאת בחירה טובה? משהו אחר מומלץ? תודה

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by gili222,

שלום שמי גילי ואני מחפש להעביר חומר מצולם ממצלמה למחשב וזקוק לכרטיס FIREWIRE אבל אני לא מבין בזה כ"כ ורציתי לקבל מידע מדוייק על הכרטיס, מחירו והחברה שכדאי לקנות ממנה תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  25. Started by Access Denied,

אני צריך מצלמת רשת הכי פשוטה זולה ולא משהו יותר מדי זבלי... רק לדיבורים בשיחות ועידה קצת על הרשת.. זה בשביל סבתא אז לא לקחת קשה מדי וזה צריך לעלות מקסימות 150 שח.. אז לא להתפרע לי על מצלמות ועידה וידאו קונפרנס משהו ב-20 אלף דולר... איזה מצלמה נורמלית אפשר למצוא בכ"כ זול ואיפה יש לי אותה (אני גר בחיפה...)

דיונים חדשים בפורומים