עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by KoM,

אחרי בצורת ארוכה...

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  2. לאחר די הרבה זמן עם הפוג'י החלטתי שאני רוצה להתקדם למצלמה יותר טובה.. אז קודם כל, האם יש בכלל מצלמות יותר טובות בטווח מחירים הזה? ואם כן, יש המלצות מישהו?.. דרישות מהמצלמה החדשה? טוב, גודל לא ממש חשוב, מינימום 3MP אני מניח.. זום גדול זה פלוס, אבל לא הכרחי, מה שחשוב לי זה כמה שיותר אפשרויות שניתנות לשינוי במצלמה (מה שאין בFUJI) ואיכות תמונה בעיקרון.. כל השאר פתוח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by aleXtazi,

יש ברקים בחוץ לקחתי מצלמה תפסתי כמה זה יצא הכי יפה חבל שאני לא יכול להמשיך ניגמרה הבטריה לא נגעתי במצלמה הרבה זמן פשוט [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by Noaring,

ברשותי מצלמת ווידאו דיגיטלית של סוני, שמצלמת ב HD, פורמט הקבצים הנוצרים במחשב הוא m2ts שנתמך ב VLC, Media Player ושאר נגנים פופולארים (הבנתי גם ש m2ts נתמך בבלו רי) 1. האם יש טעם ו/או צורך כלשהו להמיר את קובץ ה m2ts לפורמט אחר (AVI למשל) ? 2. כיצד אני יכול להציג את הסרט בנגן ה DVD הבייתי ? לאיזה פורמט צריך להפוך (אם בכלל) וכיצד ? תודה.

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  5. כול פעם שאני מעלה תמונות מהמצלמה למחשב הן יוצאון מצויין אבל ללא תאריך, וכבר השתגעתי כי יש במצלמה תאריך ושעה אבל זה לא מופיע בתמונה, כיצד אני מפעיל את האופצייה שהתאריך ו או השעה יוצגו בתמונה עצמה גם כן?

6. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה לשימושים חובבניים.. ננעלתי על 4 בסופו של דבר [מבית קנון]: 1. A95 - החלטתי לרדת ממנה מכיוון שלא נראה שלא שווה להשקיע במצלמה שכבר נכנסה לשוק לפני דיי הרבה זמן, למרות שהיא דיי טובה. 2. A520 - מצלמה טובה, אבל אני מניח שיש כבר יותר טובות בשוק במחיר סביר. 3. A620 4. A700 השתיים האחרונות עשו רושם טוב.... כאשר שתיהן עולות פחות או יותר אותו הדבר... הA700 עשה לי עליי רושם יותר טוב.... האם שווה לקנות אותה?

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by KoM,

קצת מאקרואים לא שגרתיים עד מוזרים...

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  8. שלום, אני רוצה המלצה למצלמה אולטרה קומפקטית הכי משתלמת כיום מבחינת מחיר ואיכות, אני נוטה לכיוון CANON SD600 אם זאת בחירה טובה? משהו אחר מומלץ? תודה

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  9. היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה (בסכום של כ- 2000 ש"ח) + כ.זיכרון ונרתיק. חשבתי על המצלמה שכתבתי בכותרת. תנו דעותיכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by Odedb52,

תמונה שצילמתי לפני כמה ימים.. :

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by T-Flash,

שלום אנסה אותכם בסוג חדש של תמונות... התמונות צולמו בים המלח. Minolta Dimage 7 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by Bug2000,

כמו שכתוב בכותרת צילמתי את השקיעה בחוף בכנרת ויצאה תמונה דיי מיוחדת לדעתי, אפילו שמתי אותה כרקע בשולחן העבודה . מה אתם אומרים ? : http://photos.walla.co.il/isnocs

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  13. שלום לכולם בזמנו קניתי מצלמה עם אחריות mack ל3 שנים. קרתה המצלמה קלה ופניתי אליהם (גב' שריל, למי שמכיר) למימוש האחריות. היא השיבה שהאחריות מכסה מוצרים זולים מהמצלמה שקניתי. קניתי אחריות למצלמה מתחת ל250 דולר. המחיר מעל 250 דולר רק אם מחשיבים את המע"מ בארץ. ככל שאני יודע הם אמורים להתייחס למחיר ללא מע"מ האם מישהו יודע האם אמנם כך? חוץ מזה כשפניתי אליהם אח"כ בשאלות הבהרה הם לא ענו. אין קול ואין עונה. לידיעת אלו ששוקלים לקנות אחריות של Mack. האם יש משהו שאני יכל לעשות בעניין? לתבוע נציג שלהם בארץ או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  14. היי, ברשותי מצלמה קנון 400d עם פלאש EX580 2 ועדשת קיט. הגיע הזמן להשתדרג יחד עם התקציב שעלה בעדשה לצילום חיי לילה ומסיבות. על איזו עדשה הייתם ממליצים? מבחינת איכות,חדות וכו'... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  15. היי לפי מה שבררתי פה ובאתרים אחרים A610 מומלצת אפילו יותר מ A620 הענין הוא שאני יכול להביא את ה A620+512 ב1300ש"ח ואת ה A610 באותו המחיר ובלי זיכרון נוסף (אגב אני לא מבין מה ההיגיון בהבדל הזה....אבל אלו הדילים) השאלה היא בביצועים-יש באמת הבדל?משמעותי?- כי מבחינת מחיר ברור מה עדיף תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  16. אהלן חברים יש לי תקציב של בערך 2000 שקל, פחות או יותר אני רוצה בבקשה המלצה על מצלמה דיגיטלית טובה, אמינה, לא משנה לי יותר מדי הגודל, רק שלא יהיה מפלצתי מדי אני לא מבין יותר מדי בנושא... ככה שפשוט תרשמו מה שבא לכם אני אקח כנראה את ההמלצה שנשמעת הכי טובה, או שהומלצה פה ע"י מספר רב יותר של אנשים תודה רבה לכולם!!

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by ELiA,

תמונה אחת שצילמתי בחדר במצב מאקרו איך? צולם עם A75

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by kikoos,

היי חברה. לא מצאתי שום תרד שמדבר ממש על הבדלים ספציפים בין A75 ל A85. בהתחלה רציתי לקנות את A60, אבל מצאתי עבודה במלון בים המלח!! זה אומר שכל המשכורת הראשונה הולכת למצלמה. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להוסיף סכום של 300-400 ש"ח כדי לקנות את הA85 במקום A75? האם יש הבדלים משמעותיים בין המצלמות?...אתם יודעים צילום לילה\נוף\מאקרו וכו'.. תודה רבה ברצוני הפעם לקנות משהו רציני שימשיך איתי כמה שנים נחמדות.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  19. בכותרת,תודה. http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s1000fd/pdf/index/finepix_s1000fd_catalogue_01.pdf

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  20. בס"ד שלום רב, נתחיל בהקדמה שזה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואני ממש מתחיל בכל הקטע של צילום. באופן כללי ממה שקראתי עדיפה הS6500 איכות תמונה,עדשה רחבה וכו'. הדבר שהכי הכי מפריע לי זה יצוב התמונה,האם בגלל שאני מתחיל חשוב היצוב תמונה? במידה ומישהו יכול להשקיע מזמנו ולהדגים לי איך עדיף\לא עדיף היצוב תמונה אני אודה לו מאוד. ובקיצור S3 או S6500 למתחיל? (מזמין היום בעז"ה אשמח לתשובות מהירות)

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by overload,

יושבת בשקט במוזאון שלי.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by artyom,

http://vimeo.com/2422992 לא יודע מה איתכם אבל אותי האיכות דיי הרשימה.

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by overload,

המצלמה חזרה, אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בה. החלטתי לצלם כמה תמונת מקרו של צמחים עם הרבה אור. ותמונה אחת של קוקוס מינימום הוואי.

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by infernal goat,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מצלמה דיגיטלית של canon, מן הסתם היא מתחברת עם כבל USB למחשב,רציתי לשאול אם אפשר להשאיר את הכבל מחובר למחשב והצד השני שלו סתם זרוק איפהשהו ולחבר אליו את המצלמה רק כשאני צריך, במקום לחבר כל פעם למחשב כשאני צריך להעביר משהו קטן. או שזה לא הכי בריא למחשב או לכבל [?]. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  25. תקציב של עד 1200 ש"ח, יש אופציה טובה ?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים