עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by efialon,

שלום ברצוני להתייעץ איתכם לפני רכישת מצלמה, המצלמה היא של חברת SONY דגם S950 התקציב שלי עומד על כ 900 ש"ח ועל פי בירורים היא נמצא לי כמשתלמת ביותר. ישנם המלצות מישהו התנסה איתה בעבר?? יש לציין כי היא מיועדת לצרכים משפחתיים- כלומר צילום ברמה בינונית.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  3. היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה (בסכום של כ- 2000 ש"ח) + כ.זיכרון ונרתיק. חשבתי על המצלמה שכתבתי בכותרת. תנו דעותיכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  4. השאלה בכותרת... אשמח לתשובות.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by stingeR-,

תמונות מהיום בקיסריה במיצרים... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  6. היי חברים, לאחר זמן רב שלא העלתי תמונות לפורום, חזרתי עם מקבץ תמונות משני טיולים שנערכו אתמול ולפני שבוע. האחד למערות בית גוברין והשני למעיינות הסטף שליד ירושלים. טיולים מומלצים לחובבי הטבע, כמובן שיש לקנח בארוחה בשרית בישוב אבו-גוש. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by scylla,

אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Canon A85 Olympus C460 Nikon Coolpix 4100 לכולם יש 4MP וזה פחות או יותר מה שאני מחפש. בעקרון הלב שלי נוטה לA85 למרות שהבנתי שהיא צורכת 4 סוללות, והיא די מסובכת לתפעול (זה בשבילי לא בעיה, אלא להורים שלי!)... הA85 עולה כ100 ש"ח יותר, אבל זה דגם שאני בטוח שהוא מוצלח. (אולימפוס וניקון- כ1150 ש"ח, קאנון- כ1250 ש"ח) כמו כן חשוב לי וידאו עם קול, באיכות סבירה ושלא יהיה איזה 10 שניות מקסימום, או לחילופין, ש10 שניות יקחו 100 מגה~... יש חנויות לא וירטואליות (או חנויות וירטואליות בעלות סניפים) שמוכרות את הדגמים הללו במחירים דומים? אני אשמח אם תמליצו על חנות וירטואלית אמינה, זולה ומומלצת. בעקרון הדרישות שלי ממצלמה הן: -לא גדולה ומגושמת, לא קטנה ומצועצעת (של…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by overload,

יושבת בשקט במוזאון שלי.

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by Odedb52,

שימו לב תמונה נחמדה שצילמתי לפני כמה זמן.. הירח (לא בליקוי אלא לפני איזה חודש..) בדיוק היה מאחורי ענן ושמתי חשיפה טיפה ארוכה כך כזה ממש נראה כמו כדור אש.. : עודד ב.

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  10. בס"ד שלום רב, נתחיל בהקדמה שזה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואני ממש מתחיל בכל הקטע של צילום. באופן כללי ממה שקראתי עדיפה הS6500 איכות תמונה,עדשה רחבה וכו'. הדבר שהכי הכי מפריע לי זה יצוב התמונה,האם בגלל שאני מתחיל חשוב היצוב תמונה? במידה ומישהו יכול להשקיע מזמנו ולהדגים לי איך עדיף\לא עדיף היצוב תמונה אני אודה לו מאוד. ובקיצור S3 או S6500 למתחיל? (מזמין היום בעז"ה אשמח לתשובות מהירות)

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  11. שלום לכולם, אחי היה ב-AMD שבגרמניה (עבודה). יום אחד,הוא ועמיתיו לעבודה יצאו לאיזה פארק,ואחי ראה סנאי. איזה סנאי חמוד? - והאיכות, מדהימה!!!. -העלאתי אותם בקובץ RAR כי התמונות גדולות מדי להעלאה באתר- לינק: http://simpleupload.net/download/85751/----------.rar.html מקווה שתהנו,ותגיבו, בתודה, MuTaTiOn

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  12. http://boren.sent.com/photography/articles/Lens-quality

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  13. עדיף כמה שפחות. אפשר להגיד שכמעט ואני לא משתמש במצלמה, אבל בעוד מספר חודשים אני וחברה טסים לחו"ל ובדיוק באותו הזמן ההורים שלה גם טסים ולוקחים את המצלמה שלהם, ולי יש מצלמה דיגיטלית של OLYMPUS לא משהו בכלל ישנה. עפ"י המלצות שראיתי פה בפורום במספר עמודים, ראיתי שהרבה ממליצים על ה A590 IS http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731999&came=177 וזה בול נכס בתקציב ניתן להגיד. האם ללכת על זה? או שאפשר לקחת משהו זול יותר.. נגיד כמו הSAMSUNG S17 או משהו בסגנון הזה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

יבש בפורום אז בואו נפרסם כמה תמונות,בשביל להפריח בו חיים. אני אתחיל.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by borsood,

הגיע סוף סוף הזמן לעבור למצלמה חדשה. התקציב 1200 גמיש. המצלמה תהייה בשימוש כל בני הבית כך שהיא צריכה להוציא תמונות מעולות גם במצב אוטומטי מלא. אני מעדיף במיוחד מצלמה שתוציא תמונות טובות בתוך הבית ובתנאי תאורה חלשים יחסית. יש עדיפות לעדשה רחבה לטיולים. זום גבוה לא חשוב. חשבתי על דמוי SLR כי נראה לי יותר נוח להחזיק ולייצב מצלמה גדולה אבל אני מעדיף משהו לא יותר מחצי קילו וגם אינני בטוח שיש מצלמות מתאימות בטווח התקציב, אז גם קומפקטיות יתאימו אם לא צריך אצבעות גמדים לתפעל אותן. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  16. שלום אשמח לקבל המלצות למצלמה טובה שנעה סביב ה2000 שקל אפשר לחרוג הכיוון שלי קנון G10 או פנסוניק LX3 אם למישהו יש המלצה יותר טובה ? אני אשמח מאוד .. למי שיש נסיון עם אחת מהמצלמות האלה עוד יותר טוב .... תודה ..!

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by Gil28,

אני מתחיל בענייני הצילום ואוהב את זה... רוצה מצלמה איכותית עם עדשה. חבר שלי שלמד בצבא המליץ על ה-D80. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  18. Started by sgt_flippy,

אני רוצה לקנות לי מצלמה קומפקטית ויש 2 ששמתי את העין שלי עליהן רק אני לא יודע איזה לקחת canon powershot sd950 IS או canon SD990IS תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  19. Started by dsane,

על סלע המחלוקת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by lmlm,

צילמתי במאקרו של W800 קקטוס יפה, אך נראה לי, לא יצא לי משהו. הנה שתי גירסאות: 1. http://img194.imageshack.us/my.php?image=17rqfiltered7yg.jpg 2. http://img419.imageshack.us/img419/6903/25mu.jpg תגובות בונות בבקשה.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by Snufkin,

דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by ShOw-Time,

לא מזמן אחותי הביא נחו"ל מצלמה FUJI F40 פעם ראשונה שלנו עם דיגיטלית בבית חחחח.. בקיצור אמרתי לה לחפש F31 אבל לא היה,בניו יורק היא הייתה אז הF40 אחלה מצלמה אבל יש איתה כמה דברים שצריך לסדר למשל שאני מצלם סתם תמונות פשוטות על מצב אוטומטי,אז התמונות יוצאות כהות ממש ואם אני מצלם על מצב לילה,אז תמונות שאני מצלם למרחק יוצא מטושטוש ומעפן,רק מה שמקרוב יוצא סבבה עוד משהו זה למשל אם אני רוצה לצלם את הירח,איך אני עושה את זה? אני עושה זום ואז יוצא חרא תמונה,ואם אני מוסיף מקרו זה עדיין משפר אולי רק בקצת יש מלא טריקים שאני חייב לדעת כדי ללמוד להוציא תמנוות יפות,אני לא מדבר על סתם לצלם חברים כן.... תודה

24. אני מתלבט על איזה מצלמה אולטרא קומפקטית ללכת. מה אומרים על סוני T70 או T200 עם מסך מגע? אני לא ממש רואה SAMPLES באינטרנט. האופציות הן סוני קאנון או קאסיו הזולה מבינהן משמעותית.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  25. אני צריך מצלמה שתהיה איכותית אבל לא הכי מקצועית. או בקיצור מה הכי טוב שאפשר לקנות ב500 שקל? נכנסתי לזאפ והנה כמה דגמים שלפי הביקורות נראים לי מתאימים: Kodak C330 Canon A450 Pentak Optio M20 Coolpix 4600 Nikon אולי יש לכם הצעות אחרות שלא רשמתי כאן.. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים