צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יבש בפורום אז בואו נפרסם כמה תמונות,בשביל להפריח בו חיים. אני אתחיל.
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קיבלתי היום סוף סוף את הA610 שלי, ועל האריזה רשום שהיא מחודשת. האם תהיה לי בעיה בזה שהיא מחודשת? זה כמו לקנות אוטו יד שניה... הם מחליפים שם את החלקים ועושים בדיקה חוזרת לחלקים? או שפשוט נידפקתי?
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שתי תמונות שאני אוהב: בחור עם אופנוע ים קלט את המצלמה מ-30 מטר והחליט להפגין "כישורים": לפני: אחרי: דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
http://vimeo.com/2422992 לא יודע מה איתכם אבל אותי האיכות דיי הרשימה.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז הזמתי לעצמי את הSigma EF530 Super לפנטקס ב14.04. אמרו לי שאין להם את זה במלאי, אז צריך לעשות הזמנה מיוחדת ושזה יקח חודש. לגיטימי. התקשרתי אחרי חודש לשאול מה קורה, הם מתחילים לנסות להתנער. יום אחרי זה, אומרים לי שהייתה בעיה ביבואן, אומרים לי שדיברו עם היבואן ומקסימום שבועיים זה אצלהם. עברו שבועיים, עדיין אין להם מושג מה הולך שם, אומרים שמחר ידעו בדיוק. ולא טרחו אפילו להציע כלום על כל העיקובים האלה. רק אמרו לי "אתה יכול לבטל אם אתה מרגיש לנכון", וזה היה ללא צעקות מצידי. לבטל הזמנה ולנסות את מזלי עם שפע, שאמרו גם שיקח להם חודש בזמנו? לנסות חנויות אחרות? נשמע סביר בכלל תרחיש כזה? (לא מציין את שם החנות, כי אני רוצה לראות איך זה יסתיים קודם)
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם מתכוון לקנות השבוע משקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/CAMERA.pdf עם ההנחות של אנשי קבע יוצא 450 ש"ח - משתלם ? איך המצלמה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תקציב של עד 1200 ש"ח, יש אופציה טובה ?
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
שלום שמי גילי ואני מחפש להעביר חומר מצולם ממצלמה למחשב וזקוק לכרטיס FIREWIRE אבל אני לא מבין בזה כ"כ ורציתי לקבל מידע מדוייק על הכרטיס, מחירו והחברה שכדאי לקנות ממנה תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לאחר די הרבה זמן עם הפוג'י החלטתי שאני רוצה להתקדם למצלמה יותר טובה.. אז קודם כל, האם יש בכלל מצלמות יותר טובות בטווח מחירים הזה? ואם כן, יש המלצות מישהו?.. דרישות מהמצלמה החדשה? טוב, גודל לא ממש חשוב, מינימום 3MP אני מניח.. זום גדול זה פלוס, אבל לא הכרחי, מה שחשוב לי זה כמה שיותר אפשרויות שניתנות לשינוי במצלמה (מה שאין בFUJI) ואיכות תמונה בעיקרון.. כל השאר פתוח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמנו קניתי מצלמה עם אחריות mack ל3 שנים. קרתה המצלמה קלה ופניתי אליהם (גב' שריל, למי שמכיר) למימוש האחריות. היא השיבה שהאחריות מכסה מוצרים זולים מהמצלמה שקניתי. קניתי אחריות למצלמה מתחת ל250 דולר. המחיר מעל 250 דולר רק אם מחשיבים את המע"מ בארץ. ככל שאני יודע הם אמורים להתייחס למחיר ללא מע"מ האם מישהו יודע האם אמנם כך? חוץ מזה כשפניתי אליהם אח"כ בשאלות הבהרה הם לא ענו. אין קול ואין עונה. לידיעת אלו ששוקלים לקנות אחריות של Mack. האם יש משהו שאני יכל לעשות בעניין? לתבוע נציג שלהם בארץ או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת ווידאו דיגיטלית של סוני, שמצלמת ב HD, פורמט הקבצים הנוצרים במחשב הוא m2ts שנתמך ב VLC, Media Player ושאר נגנים פופולארים (הבנתי גם ש m2ts נתמך בבלו רי) 1. האם יש טעם ו/או צורך כלשהו להמיר את קובץ ה m2ts לפורמט אחר (AVI למשל) ? 2. כיצד אני יכול להציג את הסרט בנגן ה DVD הבייתי ? לאיזה פורמט צריך להפוך (אם בכלל) וכיצד ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
המצלמה חזרה, אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בה. החלטתי לצלם כמה תמונת מקרו של צמחים עם הרבה אור. ותמונה אחת של קוקוס מינימום הוואי.
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מצלמה דיגיטלית של canon, מן הסתם היא מתחברת עם כבל USB למחשב,רציתי לשאול אם אפשר להשאיר את הכבל מחובר למחשב והצד השני שלו סתם זרוק איפהשהו ולחבר אליו את המצלמה רק כשאני צריך, במקום לחבר כל פעם למחשב כשאני צריך להעביר משהו קטן. או שזה לא הכי בריא למחשב או לכבל [?]. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מצלמת וידאו ללימודים (עיצוב גרפי) לעריכת וידאו שימוש באפטר אפקטס וכו' אמרו לי לבדוק שיש לה 3CCD מה מעבר לחפש? מה כדאי? הבנתי שהסוג שכדאי לחפש הוא mini DV אני מבין שהתקציב הוא לפחות 1500 שקל, אז בוא נגיד שהתקציב יהיה בין זה ל3000 וליפ היתרונות אבחר כמה להשקיע. (יש לי חיבור FIREWIRE במחשב) הציעו לי את panasonic nv-gs330 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687081 1800 שקל בערך תודה
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה הנ"ל ורשום שהיא מתוצרת סין זה תקין? עוד מישהו כמוני?!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני חייב לדעת, אם אני מביא את התמונה מחר אחר הצהריים, זה יהיה מוכן אחרי שעה שעתיים?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שמתי לב ש95 אחוז מהתגובות פה הם "אהבתי"\" לא אהבתי" (בד"כ זה קיצוני יותר לשני הצדדים עד כדי כך שאנשים כותבים תגובה של שני מילים -"גועל נפש",למשל ). תגובות כאלה לא מוסיפות כלום לפורום לדעתי, ובטח שלא לצלם שרוצה לקבל חוות דעת כדי לשפר בעתיד וללמוד מטעויות. הצלם לא יכל להבין מה כל אחד חושב על התמונה שלו בלי שיגידו לו, בשביל זה הוא מפרסם פה את התמונה, בשביל לקבל ביקורת, לא רק דעות- שזה נחמד, אבל לא המטרה העיקרית של פורום צילום. סתם רציתי לשתף אתכם , ערב טוב.
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי חברה. לא מצאתי שום תרד שמדבר ממש על הבדלים ספציפים בין A75 ל A85. בהתחלה רציתי לקנות את A60, אבל מצאתי עבודה במלון בים המלח!! זה אומר שכל המשכורת הראשונה הולכת למצלמה. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להוסיף סכום של 300-400 ש"ח כדי לקנות את הA85 במקום A75? האם יש הבדלים משמעותיים בין המצלמות?...אתם יודעים צילום לילה\נוף\מאקרו וכו'.. תודה רבה ברצוני הפעם לקנות משהו רציני שימשיך איתי כמה שנים נחמדות.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בית קברות Highgate בלונדון, תמונה שיצאה בצבעים ממש עזים, ועליי לפחות משרה אווירת CREEPY כזאת.. הערות וביקורת יתקבלו בשמחה..
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
התקציב למצלמה + כרטיס זיכרון. אם המצלמה פועלת על בטריות אצבע, קרי AA אז ללא בטריות. המצלמה מיועדת לילדה בת 12, התכונה החשובה ביותר היא צילום במצב אוטומטי כמה שיותר פשוט (וכמובן, כמה שיותר איכותי). לא. בעיקר חתולים, לפי השימוש שהיא עושה במצלמה שיש כרגע. אין לי על זה תשובה חד משמעית, בגדול- לא רחבה. לא מאוד מהותי. כל עוד זה לא מפלצת- יהיה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איזה חיתוך עדיף בעינכם?? אולי משהוא אחר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-