עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני מחפש מצלמת וידאו (אני חושב שדיגטלית) לשימוש ביתי, התקציב שלי הוא 1700 שקלים. אינני מבין רבות בצילום (כמה וכמה מושגים), אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר לתקציב זה, חשוב שזמן הטעינה שלה יהיה קצר, והבטריה שלה תיהיה לאורך זמן, בנוסף אופציית העריכה בסוף הצילום משמעותית בשבילי, ככה שצריכה להיות דרך להעברה למחשב ללא סיבוכים מיותרים. תודה רבה, גיל

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  2. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1200 , כרטיס זיכרון יש לי 4 ג'יגה SD, וסוללות גם יש.. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר צילומי נוף ואנשים, בעיקר באור יום, לפעמים יהיו תנאי תאורה חלשים יותר (לילות, בתים וכו'..) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לפעמים.. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד…

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  3. אני מתלבט על איזה מצלמה אולטרא קומפקטית ללכת. מה אומרים על סוני T70 או T200 עם מסך מגע? אני לא ממש רואה SAMPLES באינטרנט. האופציות הן סוני קאנון או קאסיו הזולה מבינהן משמעותית.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  4. אני צריך מצלמה שתהיה איכותית אבל לא הכי מקצועית. או בקיצור מה הכי טוב שאפשר לקנות ב500 שקל? נכנסתי לזאפ והנה כמה דגמים שלפי הביקורות נראים לי מתאימים: Kodak C330 Canon A450 Pentak Optio M20 Coolpix 4600 Nikon אולי יש לכם הצעות אחרות שלא רשמתי כאן.. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  5. Started by curdi1,

שלום לכולם מתכוון לקנות השבוע משקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/CAMERA.pdf עם ההנחות של אנשי קבע יוצא 450 ש"ח - משתלם ? איך המצלמה ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  6. התקציב למצלמה + כרטיס זיכרון. אם המצלמה פועלת על בטריות אצבע, קרי AA אז ללא בטריות. המצלמה מיועדת לילדה בת 12, התכונה החשובה ביותר היא צילום במצב אוטומטי כמה שיותר פשוט (וכמובן, כמה שיותר איכותי). לא. בעיקר חתולים, לפי השימוש שהיא עושה במצלמה שיש כרגע. אין לי על זה תשובה חד משמעית, בגדול- לא רחבה. לא מאוד מהותי. כל עוד זה לא מפלצת- יהיה בסדר.

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by PyroGhost,

שקלתי לנסות לעשות משהו עם הSB28 שיש ברשותי ותהיתי אם זה אפשר להשתמש בו בתור סלייב לSB800... מישהו יכול לעזור לי להבין האם זה אפשרי ואם כן איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by nitsanroz,

אני צריך לקנות מצלמת וידאו ללימודים (עיצוב גרפי) לעריכת וידאו שימוש באפטר אפקטס וכו' אמרו לי לבדוק שיש לה 3CCD מה מעבר לחפש? מה כדאי? הבנתי שהסוג שכדאי לחפש הוא mini DV אני מבין שהתקציב הוא לפחות 1500 שקל, אז בוא נגיד שהתקציב יהיה בין זה ל3000 וליפ היתרונות אבחר כמה להשקיע. (יש לי חיבור FIREWIRE במחשב) הציעו לי את panasonic nv-gs330 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687081 1800 שקל בערך תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by overload,

שמתי לב ש95 אחוז מהתגובות פה הם "אהבתי"\" לא אהבתי" (בד"כ זה קיצוני יותר לשני הצדדים עד כדי כך שאנשים כותבים תגובה של שני מילים -"גועל נפש",למשל ). תגובות כאלה לא מוסיפות כלום לפורום לדעתי, ובטח שלא לצלם שרוצה לקבל חוות דעת כדי לשפר בעתיד וללמוד מטעויות. הצלם לא יכל להבין מה כל אחד חושב על התמונה שלו בלי שיגידו לו, בשביל זה הוא מפרסם פה את התמונה, בשביל לקבל ביקורת, לא רק דעות- שזה נחמד, אבל לא המטרה העיקרית של פורום צילום. סתם רציתי לשתף אתכם , ערב טוב.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  10. מחפש לקנות מצלמה פשוטה לסבתא שלי שכרגע משתמשת במצלמת פילים פשוטה. היות והיכולת הטכנולוגית של סבתי אינה גבוהה במיוחד, לא יהיה שימוש בפונקציות מעבר למצב אוט', עם/בלי פלאש ועוד כמה דברים בסיסיים. לכן לדעתי חשוב שהמצלמה תצלם טוב במצב אוט', מסך גדול ופשטות שימוש. היות ואיני מתמצא ממש בתחום אבקש המלצות לדגמים עד 500 ש"ח, 800 ש"ח ו-1000 ש"ח, ואשמח אם תוכלו לפרט בקצרה על ההבדלים בינהם. תודה.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by gurfi,

קניתי מצלמה ניקון l19. היא הגיעה בלי הכיסוי הדביק על המסך, ככה זה בד"כ? גם הרצועה היתה כבר מורכבת עליו, זה נורמלי?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by Noaring,

ברשותי מצלמת ווידאו דיגיטלית של סוני, שמצלמת ב HD, פורמט הקבצים הנוצרים במחשב הוא m2ts שנתמך ב VLC, Media Player ושאר נגנים פופולארים (הבנתי גם ש m2ts נתמך בבלו רי) 1. האם יש טעם ו/או צורך כלשהו להמיר את קובץ ה m2ts לפורמט אחר (AVI למשל) ? 2. כיצד אני יכול להציג את הסרט בנגן ה DVD הבייתי ? לאיזה פורמט צריך להפוך (אם בכלל) וכיצד ? תודה.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by sagi_10,

http://img115.imageshack.us/img115/8721/p1010121ls0.jpg

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by ShOw-Time,

לא מזמן אחותי הביא נחו"ל מצלמה FUJI F40 פעם ראשונה שלנו עם דיגיטלית בבית חחחח.. בקיצור אמרתי לה לחפש F31 אבל לא היה,בניו יורק היא הייתה אז הF40 אחלה מצלמה אבל יש איתה כמה דברים שצריך לסדר למשל שאני מצלם סתם תמונות פשוטות על מצב אוטומטי,אז התמונות יוצאות כהות ממש ואם אני מצלם על מצב לילה,אז תמונות שאני מצלם למרחק יוצא מטושטוש ומעפן,רק מה שמקרוב יוצא סבבה עוד משהו זה למשל אם אני רוצה לצלם את הירח,איך אני עושה את זה? אני עושה זום ואז יוצא חרא תמונה,ואם אני מוסיף מקרו זה עדיין משפר אולי רק בקצת יש מלא טריקים שאני חייב לדעת כדי ללמוד להוציא תמנוות יפות,אני לא מדבר על סתם לצלם חברים כן.... תודה

15. אני חייב לדעת, אם אני מביא את התמונה מחר אחר הצהריים, זה יהיה מוכן אחרי שעה שעתיים?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by Drazick,

2 תמונות נחמדות מפורים. הראשונה, מבטים של מאפרת :-). כאילו ממש רואים את ההתלבטות שלה בעיניים. השנייה פשוט מהפנינג שעשו לנו. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by stingeR-,

תמונות מהיום בקיסריה במיצרים... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by borsood,

הגיע סוף סוף הזמן לעבור למצלמה חדשה. התקציב 1200 גמיש. המצלמה תהייה בשימוש כל בני הבית כך שהיא צריכה להוציא תמונות מעולות גם במצב אוטומטי מלא. אני מעדיף במיוחד מצלמה שתוציא תמונות טובות בתוך הבית ובתנאי תאורה חלשים יחסית. יש עדיפות לעדשה רחבה לטיולים. זום גבוה לא חשוב. חשבתי על דמוי SLR כי נראה לי יותר נוח להחזיק ולייצב מצלמה גדולה אבל אני מעדיף משהו לא יותר מחצי קילו וגם אינני בטוח שיש מצלמות מתאימות בטווח התקציב, אז גם קומפקטיות יתאימו אם לא צריך אצבעות גמדים לתפעל אותן. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by KoM,

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by shlomom,

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  21. למי שלא ראה. מדהים! http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=8091 http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=10992&CategoryID=126 העתיד של מצלמות הסטילס. ;D V1253 V1233

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

יבש בפורום אז בואו נפרסם כמה תמונות,בשביל להפריח בו חיים. אני אתחיל.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by adam_godin,

איזה חיתוך עדיף בעינכם?? אולי משהוא אחר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  24. בס"ד שלום רב, נתחיל בהקדמה שזה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואני ממש מתחיל בכל הקטע של צילום. באופן כללי ממה שקראתי עדיפה הS6500 איכות תמונה,עדשה רחבה וכו'. הדבר שהכי הכי מפריע לי זה יצוב התמונה,האם בגלל שאני מתחיל חשוב היצוב תמונה? במידה ומישהו יכול להשקיע מזמנו ולהדגים לי איך עדיף\לא עדיף היצוב תמונה אני אודה לו מאוד. ובקיצור S3 או S6500 למתחיל? (מזמין היום בעז"ה אשמח לתשובות מהירות)

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by Gil28,

אני מתחיל בענייני הצילום ואוהב את זה... רוצה מצלמה איכותית עם עדשה. חבר שלי שלמד בצבא המליץ על ה-D80. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.