צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
טוב אני מחפש מצלמה דיגיטלית עכשיו המליצו לי בכללי על החברה CANON עכשיו על איזה דגם אתם ממליצים אני מחפש משהו טוב איכותי אבל לא באיזה 5 6 אלף אלה משהו טוב ב1500 18000 או שאם יש לכם איזה המלצה למצלמה אחרת אני מוכן לשמוע שאלה שניה שלי היא האם יש הבדל בין 6 מיליון פיסקול במצלמה לבין 3 מיליון פיסקול אבל כיאילו הבדל ממש מוחשי משהו רציני כזה שנראה לעין תודה לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית של Mp 3, ואני רוצה שיהיה בה זום אופטי של x2 או x3. על מה אתם ממליצים, חשבתי על ה Canon Powershot SD100/IXUS II והיא נראית לי נחמדה, האם אתם מיכרים חסונות כלשהם שלה? התקציב שלי הוא עד בערך 1200 שקל.
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מצמלמה דיגיטלית איכותית . התקציב : 2,200-2,500 ש"ח, עדיף כמה שפחות . המטרות : מצלמה משפחתית , לצילום טיולים ,נופים ,אירועים, וצילומים ביתיים. עדיפויות : שיהיה של חברת Olympus , שתהיה יחסית קלה לתפעול . עד עכשיו היה לנו מצלמה לא רעה בכלל של אולימפוס ( שכחתי את הדגם ) הייתה בת שנה ולפני שבוע נפלה אל מותה היא שירתה אותנו מעולה , אבל עכשיו יש מצלמות יותר מתקדמות , אז אני צריך שתמליצו לי . מה אתם אומרים על SP500 ? הרבה המליצו לנו עליה
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שום אני די מתחיל בכל עניין הצילום יש לכם המלצות לאיזושהי מצלמה טובה במחיר הנ"ל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצות לגבי מצלמות דיגיטליות, חשוב מאוד שיכילו את הפרמטרים הבאים: -טיפול בעיניים אדומות במצב FLASH. -מינימום 4MP. -אפשרות לפוקס ידני ואוטומטי. -צילום וידאו ללא הגבלה במינימום 25FPS לשניה. (כולל Audio כמובן) -קלה ונוחה לשימוש. בבקשה להציע רק מצלמות שמכילות את הפרמטרים הנ"ל, לא להציע סתם. תודה לעוזרים ולעוזרות, בתודה, נתן.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית חדשה לצילום מזדמן. בנוסף לכך אני רוצה שיהיה לה אופציה לצילום וידאו, כאשר הדגש הוא כמובן לא על איכות הוידאו. אני ממש לא מבין בצילום אז אני פשוט אבקש המלצות מכם. אם חסר איזשהו מידע לגבי השימושים או משהו בסגנון אני אשמח לפרט. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מחפש מצלמה דיגיטלית בסביבות המחירים של קנון a510. אני צריך מצלמה שניתן לרכוש עבורה גם מארז תת ימי בעתיד. כמובן שאני לא צריך שתציעו לי את a510 או a520 אני מחפש משהו אחר להשוואה כלומר חברה אחרת. מה שחשוב לי זה אמינות ואני לא צריך רזולוציה מטורפת (3MP מספיק) זום די חשוב עדיף X4 ואם אפשר אז צריכת בטריה קטנה. הכי חשוב אבל זה האופציה של המארז התת ימי. תודה עריכה: משוטטות בפורום ראיתי קצת פרטים על המצלמות של Ricoh מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו אמורה להיות מצלמה למשפחה, אנחנו לא צלמים גדולים אבל בכל זאת רוצים מצלמה שתציג תוצאות טובות. בלי לשלול אפשרויות מתקדמות, אנחנו לא מתכוונים לצלם על Auto כל הזמן.. אם עוד אפשר להכניס כרטיס זכרון או כל ציוד אחר למצלמה במחיר כזה זה יהיה מצויין.. תודה רבה! עריכה: מה אתם אומרים על המצלמה הזאת?: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=382&cID=33&c=244547
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית (זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי...הגיע הזמן) אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות וצריך קצת עזרה, המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים (משלחת לפולין ועוד) -צילומים חובבניים בעקרון התקציב שלי הוא 1000-1500 (אפשר עוד 200 שח אבל לא יותר. האפשרויות שלי הן: NIKON - Coolpix 2100,2200,3100,3200,4300,4500,SQ etc OLYMPUS - μ-25,30,400,410 / X-250 /E-1 etc - C -3020z,4000z,5050z,700uz,730uz etc Fuji film - Finepix S5000 etc Pentax - Optio -550 etc בבקשה תמליצו לי איזה מבין המצלמות האלה הכי טובה יחסית לתקציב שלי (המצלמות האלה מתחברות לי לנגן iriver h320 - mp3 ) תודה מראש...דניאל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להגיד לי מהי המצלמה הזולה ביותר לצרכי צילומים חובבניים/משפחה שהיא טובה?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית הכי טובה במחיר של עד 2500 שקל לצרכים ביתיים. מה איתה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10822853 יש משהו יותר טוב???
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אז ככה. אני לא מבין גדול במצלמות דיגיטליות, אז אני מניח שהבקשה היחידה שלי היא שהמצלמה תצלם טוב בלילה ובחושך. שיהיו לה לפחות 3.2 מגהפיקסל ושלא תעלה יותר מהתקציב שציינתי בכותרת. בתודה מראש, לב.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המאפיינים הנדרשים (מהחשוב ביותר לפחות חשוב): 1. זמן תגובה מהיר (במיוחד בצילום אך גם בעת שמירה) 2. זום אופטי לפחות ממוצע, רצוי יותר מ- X3 3. יכולת הקלטת וידאו עם סאונד 4. מסך גדול 2.5inch או יותר 5. רזולוציה של 6 מגה פיקסל או יותר 6. שתהיה קומפקטית כרטיס זכרון של ג'יגה ואם ממש לחוץ אפשר להתפשר על חצי תודה מראש עריכה: התקציב המצויין בכותרת הוא פשוט סף עליון, אם אפשר בפחות- מה טוב...
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפילו שיהיה המקסימום רזולוציה 800x600 העיקר שברזולוציה הזאת היא תיהיה חדה פחות או יותר (שוב, לא מחפש רמה גבוהה) שתוכל לצלם בחושך באור (פלאש יתרון) במחיר סביר (על רזולוציה כזאת תסכימו איתי שלא שווה לשלם הרבה כסף) לינק לקניית המוצר יתקבל בברכה... תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא חובב צילום, אין לי צורך בשיטות צילום שונות ומבחינתי מצלמת הפילם הפשוטה שיש לי שעלתה 100 ש"ח והדבר הכי משוכלל שיש בה זה פלאש אוטומטי מספיקה לצרכים שלי. אני רוצה לקנות דיגיטלית כדי לחסוך את החלק של הפיתוח והסריקה - אני עובר לניו- יורק ואני ארצה לצלם הרבה ולשלוח תמונות באימייל, וגם מסך ה-LCD שמראה בדיוק מה אני מצלם יהיה לי מאוד נוח. אשמח לקבל המלצות למצלמות שקל לתפעל ולא צריך להתחיל לחשוב על כיוון התאורה, לשחק עם זמן החשיפה וכל מיני פונקציות אחרות (לא אכפת לי שהדברים האלה יהיו קיימים, אני פשוט לא רוצה להיות חייב להתעסק איתם). אני מעדיף מצלמה שיכולה לעבוד עם סוללות נטענות רגילות, ושמחיר כרטיסי הזכרון לא יהיה גבוה מדי. אני רואה שכולם ממליצים על המצלמות של CANON, אבל מצד…
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית עם הנתונים הבאים (או משהו מאוד קרוב לכך) : עד 2200 ש"ח . 7 מגה פיקסל. זום אופטי X10 . זיכרון של מינימום 512MB . ושתהיה אפשרות להכניס למצלמה כרטיס זיכרון שאני אקנה בנפרד של 1GB ,כלומר שתתמוך באפשרות הזו. שיהיה ניתן לעשות גם תמונות וגם וידאו דיגיטליים. איכותית ויצרנית וחנות מוכרים . עכשיו אלה לגבי דגם מסוים שמצאתי : olympus sp 510 - יש לו זום אופטי כפי שרציתי,יש לו מגהפיקסל כפי שרציתי,וזיכרון מינימלי כפי שרציתי,והוא מתאים לתקציב . השאלה היא האם ניתן להכניס שם כרטיס זיכרון שאקנה בנפרד שישמש בעצם "מחסנית" זיכרון נוספת למקרה שזאת שבאה עם המצלמה תיגמר? זאת השאלה העיקרית...אשמח לתשובה , תודה.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ממש לא צריכה להיות איכותית מאוד (מה שאתם קוראים לו איכותית מאוד). מאוד חובבנית, פשוטה להפעלה, תקציב עד 2000 ש"ח. הבעיה היא שבטח היד שלי תרעד וממש יראו בצילום.. יש לזה פיתרון? גם בטח תיפול לי ולמשפחה שלי מהידיים.. לזה יש פיתרון? איזה רצועה ליד או משהו? צריכה להיות לה גם סוללה ששורדת הרבה זמן (נגיד ששתי סוללות בייחד ישרדו איזה שעה וחצי ברצף של וידאו.. יש מצב?). אני מתכוון לקנות כמובן גם כרטיס זיכרון עם 1 או 2GB. לא מצאתי מצלמה דיגיטלית שמצלמת וידאו ברזולוציה 640x480 ב30 FPS.. יש דבר כזה? אם לא, לא נורא. בקיצור, יש לכם המלצה? ותשובות לשאלות שלי? תודה ענקית לכל מי שיעזור.
-
- 52 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה לשימושים ביתיים ולטיולים דברים כאלו לא משהו מקצועי ומפוצץ כזה. הייתי רוצה שיהיה זום סביר, איכות תמונה טובה מאוד ואפשרות לצלם סרטונים, לא חשוב האורך שלהם. חשוב גם שתסופק עם כרטיס זיכרון ושאוכל למצוא אותה בארץ. התקציב הוא מקסימום 1200 שקל. תודה לעוזר.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן, הבקשה בכותרת. יש מצלמה טובה בטווח מחירים הנ"ל? משהו לא מפוצץ סתם שיהיה נחמד לצלם ואם אפשרי מסך מגע ואיכות HD נורמלית. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור מצלמה טובה אם אפשר עד 1200 ש''ח...... תודה מאגף הבניייה........
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית או דמוי SLR (עדיף), כמה שיותר טובה עד המחיר שרשמתי כולל כרטיס זיכרון של 1 GB. אני קונה מחר בדיוטי פרי אז בבקשה כמה שיותר מהר! על כל פנים רציתי לדעת גם אם לא יהיה את המצלמה הזאתי בדיוטי פרי, איזה נתונים כדאי שיהיה למצלמה? מגה פיקסל? זום אופטי? ושאר הדברים הנחוצים. אני לא צלם מקצועי, סתם אחד.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית חדשה תקציב עד 1800 אפשר חריגה של עד 100 ש"ח מקסימום. חשובה לי איכות תמונה וצבעים אמיתיים. שמאפשרת לצלם המון תמונות בטעינה אחת...בטרייה חזקה. עיבוד תמונה מהיר. אודה לכם על המלצות ונימוק על ההמלצה.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 1800 ש"ח לא כולל כרטיס זיכרון. הכי חשוב לי שהתמונות יהיו איכותיות מאוד.... כי היא תחליף מצלמת פילם לשים תמונות באלבום. עוד דברים שחשובים הם שהמצלמה לא תהיה כבדה וגדולה מדיי... (אני לא רוצה שהאיכות תרד, ככה שאין ל יבעייה עם יותר גדולות מהסטנדרט אבל שלא יהיו מפלצות) אם אפשר שתתמוך בסמארט מדיה (מהסיבה הפשוטה שיש לי עוד מצלמה בפורמט זה) אך לא חובה. רצוי שגם העדשה וגם המצלמה עצמה יהיו מחברות טובות. (אל תביאו לי אייפטק...) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ....אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית עד 2000 שקל . מעוניין במצלמה בסגנון פוג'י S5500 , אם יש לכם הצעות יותר טובות אני רוצה לשמוע בבקשה .....מה המצלמה הכי משתלמת ?? ושהכי נותנת תמורה למחיר....תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-