צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי, ברשותי מצלמה קנון 400d עם פלאש EX580 2 ועדשת קיט. הגיע הזמן להשתדרג יחד עם התקציב שעלה בעדשה לצילום חיי לילה ומסיבות. על איזו עדשה הייתם ממליצים? מבחינת איכות,חדות וכו'... תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
-
חשבתי לקנות את המצלמה הזאתי אין לי הרבה כסף ואני יכול להביא אותה במחיר נוח אני לא צריך שתמליצו לי על מצלמות אחרות רק לדעת אם ה Panasonic DMC-LZ3 נותנת תמונה טובה (יש בה את כל האפשרויות שאני צריך וזום אופטי X6 יספיק לי) היא מיועדת לטיולים ודברים כאלה (ואני לא רוצה ללכת בטיול עם מצלמה ענקית ששוקלת הרבה. מה אתם אומרים התמונה שלה בסדר או שיש רעשים ובעיות עם הצבעים?
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות למצלמה טובה שנעה סביב ה2000 שקל אפשר לחרוג הכיוון שלי קנון G10 או פנסוניק LX3 אם למישהו יש המלצה יותר טובה ? אני אשמח מאוד .. למי שיש נסיון עם אחת מהמצלמות האלה עוד יותר טוב .... תודה ..!
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
עבר רק הקטנה (אין ממש תוכנות פה במחשב באוסטרליה) מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, אני לא ממש מבין בעניין של הסוגים ומה כדאי.. בשוק כיום יש מליוני סוגים של מצלמות וקשה מאוד לבחור מה כדאי יותר ומה פחות.. אני צריך מצלמה בעיקר לצילום משפחתי, טיולים, אם יש אפשרות לצילום נופים למינהם.. בקיצור מצלמה למתחילים אבל שתהיה איכותית, נוחה ועם הרבה מצבי צילום, וכמובן שיהיה גם זיכרון הולם, למרות שאותו כנראה צריך לקנות בנפרד, אז 512 יהיה לי מספיק.. מה שגם אני לא ממש גמיש בכסף, התקציב בערך עד 1600,1700 שקל, אבל אם זה יכלול זיכרון גדול.. בקיצור אני משאיר את ההצעות למומחים שיש פה בפורום.. ושוב אני רוצה מצלמה קטנה, קומפקטית, אבל איכותית. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח (אפשר גם דרך EBAY) - מה שמאוד חשוב לי במצלמה זה שיהיו תמונות איכותיות וכמה שיותר שליטה ידנית, וזום אופטי של לפחות X4 ויותר בכיוון של X5 X7. חוץ מזה היא צריכה להיות דקה יותר מהPOWERSHOT 720 שאם היא לא היתה כזו עבה הייתי קונה אותה בלי לחשוב פעמיים. אז זהו אני אשמח מאוד להמלצות לכמה דגמים שעונים על התיאור - ממה שראיתי בינתיים שמתי עין על ה OLYMPUS FE 340, MJU 1010 FUJI F100FD ובעדיפות נמוכה יותר PENTAX OPTIO Z10 ו CASIO EXILIM EX V7 (שאני מעדיף פחות בגלל שאין להן עדשה טלסקופית - אבל אם יש מישהו שמבין בנושא ויכול להעיד לטובתן אני אשמח... תמיד עדיף לי משהו קטן יותר שנכנס לכיס )
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה, אשמח אם תוכלו לתת לי קישורים לסקירות ו\או השוואות בין מצלמות חדשות כולל המלצות וכל מה שיכול לעזור.. תודה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
-
אני מחפש פלאש למצלמה PENTAX K7 להלן הצעות שקיבלתי מחנויות לפלאש יד שנייה במחיר של 600-800 שח pentax af280t osram af281-studio sigma ef-430 בנוסף לכך, ראיתי שבארה"ב המחירים של פלאשים חדשים במחירים של יד שניה בארץ... להלן דוגמאות לפלאשים שנראים לי מחו"ל. מישהו יכול להגיד לי מה עדיף לקנות (במקרה שיהיה מי שיביא לי מחו"ל... ללא תוספת משלוח)? http://www.bhphotovideo.com/c/product/605929-REG/Bower_SFD926P_SFD926P_Digital_Autofocus_TTL.html#specifications http://www.bhphotovideo.com/c/product/515365-REG/Sigma_179_109_EF_530_DG_ST_Flash.html#specifications http://www.bhphotovideo.com/c/product/222172-REG/Pentax_30333_AF_360_FGZ_P_TTL_Shoe.html#specifications האם מישהו מבין ויודע מ…
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אהלן, שבוע הבא אני עוזב את מחוזותינו, לדרום אמריקה הרחוקה. אני זקוק למצלמה שתלווה אותי לתיעוד הטיול. טרם החלטתי אם אני זקוק לקומפקטית או SLR, מכיוון שאינני מכיר את הבדלי הביצועים ביניהן. אני רק יודע שלהסחב עם דמוי SLR נראה לי מסויט. תקציב - 1000-1300 מכיוון שאשהה שם 7 חודשים, אצלם הכל מהכל (נוף,מסיבות,יום ולילה, גשום וקיצי, ישבן ברזיאלי וחזה פרואני) לא יהיו צילומי חצובה נקודה חשובה היא סוג כרטיס הזכרון וזמינותו בנפחים גדולים. כיום יש בידיי FUJIFILM FinePix F31fd, שמציגה ביצועים טובים, אך כרטיסי ה שלה באים בנפחים קטנים, ומחירים גבוהים. כאמור, אני משתמש הדיוט שמעוניין במצלמה בעלת יחס ביצועים-מחיר אידיאלי, קלות נשיאהו תמיכה בכרטיסים בנפחים גדולים. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מהאתר של פיוג'י, ולא התווסף לי שום כונן נייד במחשב שלי. אני משתגע אני מעל 4 שעות מחפש באינטרנט חומר על איך להוריד את התמונות מהמצלמה למחשב. מה שיש באתר של פיוג'י זה רק עדכונים לתוכנה finepix, איך אני יוכל לראות את התמונות שצילמתי ולהוריד אותם למחשב??? ניסיתי תוכנות כמו Picasa2 , ExifPro 1.0, Exif Viewer אך לחינם, הם לא מזהים בכלל את המצלמה, ומה שמצחיק הוא שיש במאפייני המחשב שלי, תחת קטגוריית התקניי הדמייה את השורה אני חושב שאני צריך את התוכנה FinePix Viewer , רק מאיפה אני משיג אותה? הפכתי את האינטרנט אנא מכם עיזרו לי. תמונה שהמצלמה מותקנת. תמונה מתוך Picasa2 זה חשוב לי חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
-
אני ממש רוצה לדעת מה אתם חושבים על המצלמה הזו? האם יש לה מתחרות בקטגורייה שלה...? מי לדעתכם (אם יש) עדיף בקטגוריות שלה? הנה לינק: http://www.dpreview.com/reviews/nikoncp5700/ תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מצלמה קומפקטית עם זום גדול ומייצב חזק, חשוב שהיא תוכל לתפוס עצמים נעים בבירור. איכות תמונה צריכה להיות טובה מאוד וגם וידאו חשוב שיהיה 480*640 עם 30 פריימים. צימצמתי אפשרויות ונשארתי עם הS1 והZ3 כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה... כרגע אני פוזל לכיוון הS1 בעיקר בגלל המחיר הזול יותר והמסך המסתובב. (ד"א הוא גם ברזולוציה הרבה יותר טובה מהמסך של הZ3) עוד סיבה זה הגודל שאם אני לא טועה יש הבדל גדול בינה לבין הZ3. אני רוצה גם הרבה אפשרויות ידניות שזה אחד הדברים שחסרים לי במצלמה הנוכחית. (HP 735) האם יש הבדל גדול בין האיכות והחדות של התמונות והוידאו בשתי המצלמות האלה? עוד שאלה. מצאתי כמה אתרים אמריקאים שמוכרים Z5 חדשה לגמרי+כרטיס זיכרון 256 ב1900!! ביחד עם משלוח לאר…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
התמונה האחרונה עם הספר היא מחווה להרבה תמונות דומות. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Canon A85 Olympus C460 Nikon Coolpix 4100 לכולם יש 4MP וזה פחות או יותר מה שאני מחפש. בעקרון הלב שלי נוטה לA85 למרות שהבנתי שהיא צורכת 4 סוללות, והיא די מסובכת לתפעול (זה בשבילי לא בעיה, אלא להורים שלי!)... הA85 עולה כ100 ש"ח יותר, אבל זה דגם שאני בטוח שהוא מוצלח. (אולימפוס וניקון- כ1150 ש"ח, קאנון- כ1250 ש"ח) כמו כן חשוב לי וידאו עם קול, באיכות סבירה ושלא יהיה איזה 10 שניות מקסימום, או לחילופין, ש10 שניות יקחו 100 מגה~... יש חנויות לא וירטואליות (או חנויות וירטואליות בעלות סניפים) שמוכרות את הדגמים הללו במחירים דומים? אני אשמח אם תמליצו על חנות וירטואלית אמינה, זולה ומומלצת. בעקרון הדרישות שלי ממצלמה הן: -לא גדולה ומגושמת, לא קטנה ומצועצעת (של…
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם שמעתם על מצלמה מספרד שנקראת ברליסה/וורליסה אם כן תגידו לי איך היא והאם כדאי לקנות
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום אני צילמתי עם המצלמה של (MINOLTA Z5) קטע וידאו עכשיו הכנסתי את זה למחשב ואני לא יכול ליראות את זה ראיתי שזה קובץ MOV אז הורדתי תוכנה שמשנה את הקובץ (IMTOO MOV CONVERTER) עכשיו שיניתי את הקובץ ל AVI ל MPEG1 MPEG2 DIVX ובכולם זה עדין לא עבד לי במדיה פלייר אניצריך להכין מהקטעים האלה סירטון ואני לא מצליח להכניס את זה גם לMOVIE MAKER הוא רושם לי : The file C:\Documents and Settings\talnofar\Desktop\PICT0088.wmv is not indexed and cannot be imported. אם למישהו יש פיתרון אז בבקשה תירשמו :s07: תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי ולאחי מפעל של רהיטים, אנחנו תמיד מייצרים דגמים חדשים כל שבועיים מוצרים חדשים, וחשבנו לבנות סטודיו (יש לנו אולם תצוגה 400 מטר) לצילום חדרי שינה וכאלה, לכן אנחנו רוצים להשקיע אחת ולתמיד בציוד מקצועי, מה גם שעד היום היינו משלמים לצלם השכונתי שיש לו ציוד ב-20000 ש"ח ומצלם מגעיל, לכן הייתי מעוניין ב-2 אופציות: 1. מצלמה חצי מקצועית + ציוד(אם זה פלאש כמה ערוצים, חצובה, עדשה, וכו'..) . 2. מצלמה מקצועית + ציוד מקצועי. בסכום הנ"ל אפשר לחרוג קצת, אישית יש לי ניסיון עם מצלמות חובבניות ותו לא(כל הפוג'י למינהם). כמובן אני מעדיף המלצות מה כדאי לי בשביל לשפר את התאורה האם כדאי לי להביא פלאש עם חצובה אחד מכל צד יענו 2 ערוצים, כל המלצה תתקבל בברכה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיתלית טובה אבל שלא תעלה הרבה כסף משהו כמו100-400 ש"ח תיעצו לי תודה
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלווום איפה אני יכול או איך אני יכול לנקות את העדשה של המצלמה שלי בביטחון.. וגם של לא יעלה הרבה.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-