צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אהלן, במצלמה שלי(K200D) עשיתי אופציה שכאשר אתה מצלם תראה גם את ההיסטוגרמה של התמונה. עכשיו לפי זה, הייתי רוצה לדעת אם התמונה שלי תצא חשופה יפה, או לא. השאלה מה היא חשיפה נכונה על פי היסטוגרמה. אשמח להסבר קטן, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לא,זה לא צולם בצרפת,אלא בפארק בר"ג ,היכן שעדיין יש הרבה מים,וברווזים/אווזים. צולם עם זום דיגיטלי. ד"א - איך מעלים תמונות ישירות לאתר (לא דרך לינק)? - ראיתי שאפשר לבצע upload file ,אבל איך משלבים אותו בהודעה? תגובות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
ביינתים חשבתי על המצלמה Fuji Finepix S3000Z תנו המלצות
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. התקציב שיש לי הוא בסביבות ה- 4-5K (כולל הכל). אפשר לחרוג, אבל לא בהרבה. לאחר קריאת כמה נושאים בפורום הזה וביקורות של dpreview אני מתלבט בין כמה מצלמות: 1. Canon 400D + עדשות קיט 2. Pentax K10D + עדשות קיט 3. Pentax K100D + עדשות יותר טובות היתרון שאני רואה ל- 400D על המצלמות של Pentax הוא בכך שהיא יותר נפוצה ולכן יותר פשוט למצוא עבורה ציוד (עדשות). מה שקצת מרתיע אותי מה-Pentax הוא הנושא של איכות ירודה של ה- JPEG שהיא מוציאה (יחסית לקנון). לא יצא לי עד עכשיו לעבוד עם תמונות RAW ולכן זה קצת מרתיע אותי. אשמח גם לשמוע המלצות לגבי חנויות. כרגע ההתלבטות היא בין ה- BSD ל- Camera Eilat (מתכנן נסיעה לאילת וחושב גם לקפוץ לחנות שם). מה שכן, לפי…
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לדעתי ולדעת ביקורות ברשת, המצלמות הביתיות של קנון נותנות תמורה מאוד טובה לכסף והתוצר הסופי בדרך כלל טוב יותר מבחברות אחרות. עד 800 ש"ח אפשר למצוא את הE1 שכוללת 10 מגה פיקסל, זום 4, מסך 2.5, מייצב וזיהוי פנים. עד 1000 ש"ח אפשר למצוא את ה1100 שכוללת 12 מגה פיקסל, זום 4, מסך 2.5 וזיהוי פנים. שתיהן מגיעות בדרך כלל עם 3 שנים אחריות של קרט היבואן הרשמי בארץ וקיט של 2 גיגה זכרון. עד מחר יש מבצע ללא מעמ באופיס דיפו על מצלמות דבר שמוריד משמעותית את המחיר של שתיהן, והופך אותן להיות רלוונטיות גם לתקציבים יותר נמוכים, מי שזה בהישג ידו, עסקה מאוד משתלמת. מי שלא, גם במחירים הרגילים שלהן הם כנראה מצלמות טובות יותר מהמתחרות עם חסרון (או יתרון) של סוללות AA ולא סוללת ליתיום נטענת.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
עבר רק הקטנה (אין ממש תוכנות פה במחשב באוסטרליה) מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לרכוש מגן מסך לפנטקס, ואני לא יודע אם ללכת על משהו מותאם או סתם לקחת מגן זול. יש את המגן הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.215 ולעומת זאת, יש את המגן הזה, שנראה יותר מבטיח יש הבדל לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1 2 **התמונות נסרקו באיכות הכי טובה שיכולתי (סורק לא משהו ^^) ניסיתי לתקן ולשפר כמה שהיה ניתן.. P
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בבחירת מצלמה לחבר. והרי השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5K האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? בינתיים לא האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא, חדשה בלבד האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נושאים מגוונים, גם בלילה ותנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? כן מקרו בעיק…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לאור העובדה שבזאפ זו המצלמה הכי מבוקשת. מה הסיבה שלא ממליצים עליה פה?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בס"ד בקרוב אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו לשימשים בייתים (צילום המשפחה) אולי קצת הרועים משפחתיים וטיולים. התקציב שלי הוא + - 2000 ש"ח. הדרישות שלי אכות צילום טובה מאוד, סוג מדיית ההקלטה או על גבי דיסק DVD או HDD. לאחרונה ניתקלתי בCanon HR10 לדעתכיים היא עונה על הדרישות ושווה קניה? http://zap.co.il/search.aspx?keyword=Canon%20HR10%20 תודה שי.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המצלמה הזאתי אין לי הרבה כסף ואני יכול להביא אותה במחיר נוח אני לא צריך שתמליצו לי על מצלמות אחרות רק לדעת אם ה Panasonic DMC-LZ3 נותנת תמונה טובה (יש בה את כל האפשרויות שאני צריך וזום אופטי X6 יספיק לי) היא מיועדת לטיולים ודברים כאלה (ואני לא רוצה ללכת בטיול עם מצלמה ענקית ששוקלת הרבה. מה אתם אומרים התמונה שלה בסדר או שיש רעשים ובעיות עם הצבעים?
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני צילמתי עם המצלמה של (MINOLTA Z5) קטע וידאו עכשיו הכנסתי את זה למחשב ואני לא יכול ליראות את זה ראיתי שזה קובץ MOV אז הורדתי תוכנה שמשנה את הקובץ (IMTOO MOV CONVERTER) עכשיו שיניתי את הקובץ ל AVI ל MPEG1 MPEG2 DIVX ובכולם זה עדין לא עבד לי במדיה פלייר אניצריך להכין מהקטעים האלה סירטון ואני לא מצליח להכניס את זה גם לMOVIE MAKER הוא רושם לי : The file C:\Documents and Settings\talnofar\Desktop\PICT0088.wmv is not indexed and cannot be imported. אם למישהו יש פיתרון אז בבקשה תירשמו :s07: תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי ולאחי מפעל של רהיטים, אנחנו תמיד מייצרים דגמים חדשים כל שבועיים מוצרים חדשים, וחשבנו לבנות סטודיו (יש לנו אולם תצוגה 400 מטר) לצילום חדרי שינה וכאלה, לכן אנחנו רוצים להשקיע אחת ולתמיד בציוד מקצועי, מה גם שעד היום היינו משלמים לצלם השכונתי שיש לו ציוד ב-20000 ש"ח ומצלם מגעיל, לכן הייתי מעוניין ב-2 אופציות: 1. מצלמה חצי מקצועית + ציוד(אם זה פלאש כמה ערוצים, חצובה, עדשה, וכו'..) . 2. מצלמה מקצועית + ציוד מקצועי. בסכום הנ"ל אפשר לחרוג קצת, אישית יש לי ניסיון עם מצלמות חובבניות ותו לא(כל הפוג'י למינהם). כמובן אני מעדיף המלצות מה כדאי לי בשביל לשפר את התאורה האם כדאי לי להביא פלאש עם חצובה אחד מכל צד יענו 2 ערוצים, כל המלצה תתקבל בברכה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מצלמה קומפקטית עם זום גדול ומייצב חזק, חשוב שהיא תוכל לתפוס עצמים נעים בבירור. איכות תמונה צריכה להיות טובה מאוד וגם וידאו חשוב שיהיה 480*640 עם 30 פריימים. צימצמתי אפשרויות ונשארתי עם הS1 והZ3 כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה... כרגע אני פוזל לכיוון הS1 בעיקר בגלל המחיר הזול יותר והמסך המסתובב. (ד"א הוא גם ברזולוציה הרבה יותר טובה מהמסך של הZ3) עוד סיבה זה הגודל שאם אני לא טועה יש הבדל גדול בינה לבין הZ3. אני רוצה גם הרבה אפשרויות ידניות שזה אחד הדברים שחסרים לי במצלמה הנוכחית. (HP 735) האם יש הבדל גדול בין האיכות והחדות של התמונות והוידאו בשתי המצלמות האלה? עוד שאלה. מצאתי כמה אתרים אמריקאים שמוכרים Z5 חדשה לגמרי+כרטיס זיכרון 256 ב1900!! ביחד עם משלוח לאר…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון של Transcend 128 *45 128MB אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 2/4G ויש לי כמה זאלות. א. מה זה ה*45 ראיתי שיש *150... מה ההבדל? ב. יש לי מצלמה PENTEX 50 האם אני יכל להשתמש בכרטיס זיכרון של SANDISK?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קיבלתי את המצלמה מהסוג הנ"ל, ואני מחפש מידע והוראות הפעלה, למדתי להשתמש בה קצת, אבל אני מחפש איך מפעילים פלש (אור) כשמצלמים בחושך (למשל במסיבות) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Canon A85 Olympus C460 Nikon Coolpix 4100 לכולם יש 4MP וזה פחות או יותר מה שאני מחפש. בעקרון הלב שלי נוטה לA85 למרות שהבנתי שהיא צורכת 4 סוללות, והיא די מסובכת לתפעול (זה בשבילי לא בעיה, אלא להורים שלי!)... הA85 עולה כ100 ש"ח יותר, אבל זה דגם שאני בטוח שהוא מוצלח. (אולימפוס וניקון- כ1150 ש"ח, קאנון- כ1250 ש"ח) כמו כן חשוב לי וידאו עם קול, באיכות סבירה ושלא יהיה איזה 10 שניות מקסימום, או לחילופין, ש10 שניות יקחו 100 מגה~... יש חנויות לא וירטואליות (או חנויות וירטואליות בעלות סניפים) שמוכרות את הדגמים הללו במחירים דומים? אני אשמח אם תמליצו על חנות וירטואלית אמינה, זולה ומומלצת. בעקרון הדרישות שלי ממצלמה הן: -לא גדולה ומגושמת, לא קטנה ומצועצעת (של…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בעודי ממתין לנחיתתה של ה FujiFilm FinePix s9000 שלי, החלטתי לשתף אתכם במספר תמונות (גרועות, חובבניות וסתם תפלות) שצולמו בעזרת ה HP iPaq 3750 שלי. רזולוציה יותר גבוהה http://static.flickr.com/41/86935118_165d52c6a3_o.jpg אז מה ? יש לי עתיד בתור חצובה או מה ?
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי כמות די גדולה לפיתוח(בערך 250)-ועיינתי קצת באתר pic.co.il ויש שם מחירים זולים כמו 0.37 לתמונה לעומת חנויות בעיר שרוצות 0.90-אבל העליתי כמה תמונות לpic והם ממש הורסים את האיכות,אני יודע שהלוגו לא יופיע אבל מה עם האיכות?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-