צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אותה תמונה בשתי גרסאות של פוקוס, שתי התמונות לא עברו שום עריכה!.. (אני יותר אוהב את הראשונה.. ) אם אתה מעוניינים בגודל המקורי (1280X960) תרשמו פה ואני ייתן... מקווה שאהבתם, עודד ב.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
קראתי שבהרבה דגמי קנון אין תאריכון, מישהו יודע לגבי הS1 ולגבי הA610 ?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הניסיון, כפי שאתם רואים לא צלח..... יש לי Canon S1IS ורציתי לדעת אם אפשר לצלם איתה את מה שרציתי... ניסיתי לצלם במצב ידני, כי זה המצב היחידי שמאפשר לך להתפקס על דברים מהסיגנון הזה..... אני יודע שהמצלמה הזאת לא הכי טובה לצילומים בסיגנון מאקרו, אבל אני אשמח להצעות... כמו כן, אני יודע שמרחק הפיקוס המינימלי למצלמה, הוא 10 ס"מ. מאיפה אני מודד את 10 הס"מ האלה? מסוף העדשה? מגוף המצלמה? מהצד האחורי של המצלמה?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כבר 6 וחצי שנים יש לי את ה Fuji FinePix 4700zoom ואבא שלי החליט שהגיע הזמן להחליף מצלמה(ואני מסכים). אני מחפש מצלמה קומפקטית, שאני ייקח איתי כמעט לכל מקום. אני קצת מבין בצילום אז אני מצלמה עם מצב צילום ידני עם הכי הרבה אפשרויות. התקציב זה עד 1700 שקל וזה לא כולל בטריות(יש לי הרבה AA נטענות) ולא כולל כרטיס זיכרון(יש לי sd 512). בהתחלה רציתי לקחת את הA610 אבל אבא שלי שאל אותי על הA620 אז רציתי לדעת אם ה2MP עושים הבדל ואם יש לכם המלצה על מצלמה אחרת עד 1700 שקל. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום... הזמנתי כמה מוצרים... ואחרי שמהשלוח יצא כבר והכל... אז ג'ון שלח לי מאייל... שמחקתי כבר.. אבל אני זוכר שהוא רשם משהו שזה לא יעבוד לי בישראל כי פה אין משהו שאין שם... משהו כזה לא ממש זוכר.. מישהו פה יודע על מה הוא מדבר?.. או איך אני יכול לעשות שזה יהיה בסדר..? לינק למוצר - http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1952&cat=103&page=1
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להלן מאמר מעניין של חברת אדובי. אמנם הנושא הוא תכונה חדשה בלייטרום, אבל יש הסבר טוב למדי בנושא שבכותרת. https://theblog.adobe.com/enhance-details/ תהנו.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למצלמת CANON A-75 אילו סוללות נטענות רצוי לקנות? איזה כוח עדיף 2000 2100 2300. ומה עדיף מטען מהיר של שעה או שזה לא בריא לסוללה. שאלה נוספת- שמעתי שקשה להתקין אותה למחשב ולהוציא תמונות דרך המחשב . האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת איך משיגים את האפקט של בנאדם שקוף בסרטון? הרי אם אני סתם ילביש אותו מכף רגל ועד ראש בצבע ירוק אז הוא אכן יעלם מהמסך אבל לא יראו שום דבר מאחוריו... איך עושים שהרקע והסביבה עדיין תראה מאוחרי השחקן? כי אם הוא זז אז שלא יסתיר שום דבר... חשוב לציין שאני רחוק מלהיות מקצוען בתחום הצילום אז אם אפשר, במילים פשוטות תודה מראש לעוזרים עריכה: משהו בסגנון הזה:
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבנה : גוף קומפקטי, אולם לא דקיק מדי. איכות בניה סבירה, כיסוי סוללה נראה לא איכותי במיוחד ומעט רופף. יחסית לקטגוריה איכות האחיזה סבירה ומאפשרת צילום (באורך מוקד קצר) גם ב-1/30 בלי יותר מדי רעד. ארגונומיקה, כפתורים ותפריטים : חוגת מצבים נוחה שמאפשרת גישה למספר מצבי צילום מתוכנתים מועילים למדי. ניתן לבחור מראש שני מצבי סצינות. תפריט הצילום מחולק בין כפתור ה-F לכפתור ה-menu ומאפשר גישה מהירה יחסית לבקרות החשובות - ISO, איזון לבן, תיקון חשיפה. כפתור החשיפה (צילום) ובקרת הזום במיקום נוח ואינטואיטיבי, נדרש מעט לחץ לעבור ממצב חצי-לחיצה ללחיצה מלאה, תכונה חיובית בהחלט. מצב replay בסיסי ונוח. מצבי צילום : מצב אוטומטי לחלוטין יעיל. בהערכה גסה הוא קולע ביותר משני שליש בתנאי תאורה נו…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יהS1IS שלי נורא נורא נמרחת בתמונות, כשאני מתלם תמונה מספיק תזוזה הכי קטנה של המצלמה והתמונה יוצאת מטושטשת.. יש איזה דרך להגדיר שהמצלמה תהיה פחות רגישה לזה?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אנחנו קונים מצלמה חדשה ואני מתלבט בין הZ6 של מינולטה לבין הS2 -IS של קאנון, מה עדיף? לפני כן הייתה לי את הZ3 והייתי מאוד מרוצה ממנה, אך האם כדאי לקנות את הקאנון במקום להמשיך עם המינולטה? (אם תוכלו לתת בקצרה את היתרונות של המצלמה מול האחרת זה יעזור לי מאוד) +שאלה בשביל מצלמה אחרת - איזה מצלמה(לא מהמצלמות למעלה) בסכום של עד 1500 ש"ח תהיה טובה בעיקר בשביל צילומים של טיולים שנתיים וכאלה לא משהו יותר מדי רציני אבל עדיין חשובה האיכות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמת קאנון A85 שעבדה לי כמו שצריך כמה שנים ופתאום תמונות הסטילס יוצאות לי עם קווים ומטושטשות לפעמים גם יש קווים במסך אבל בוידאו הכל יוצא רגיל ללא הפרעות מה הבעיה ? והאם שווה לקחת לתיקון או כבר לקנות חדשה ? תודה מראש לעונים .
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מה זה "אורך מוקד"? הרבה פעמים נתקלתי במושג הזה. לא מצאתי באינטנרט הסבר טוב. ומהו אורך המוקד של המצלמה SX1?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב DSLR, כרגע מה שהכי מושך אותי זה ה Canon EOS 450d. יש לי בבית שתי עדשות של קנון - אחת מהקיט של ה-EOS300 המקורית (פילם!) 28-80 ואחת 75-300 USM, קצת יותר רצינית. האם אני יכול להסתמך על העדשות האלה או שהתוצאות יהיו ממש גרועות? אני לא מקצועי, לא מתכוון לצלם ברזולוציה הגבוהה ביותר כמעט אף פעם. מן הסתם הייתי מעדיף לקנות רק גוף בכ-3200 ש"ח ולא קיט שעולה מעל 4000. כמו כן בביקורות לא ממש מרוצים מהעדשה של הקיט - אז אם מה שיש לי לא מתאים כבר עדיף ללכת על עדשה אמיתית, כלומר עוד כ-2000 שקל... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מצלמת DSLR טובה יש לי חבר שיכל להביא לי אחת מניו יורק עד עכשיו חשבתי לכיוון של פנטאקס K10D אבל הבנתי שאין במלאי , לפחות ב H&B אני מחפש אלטרנטיבה טובה במחיר של 700$ +- המצלמה לצילומי נוף אנשים וספורט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
אני עם הFINEPIX כבר מעל שנה, ונהייתי ממש פריק של צילום והיא כבר ממש לא מספיקה לי... קשה לה מאוד לצלם בלי תנאי אור טובים, צילומים בתנועה, ובנוסף חסרים לה הרבה אופציות לשינוי ידני ראיתי בכמה חנויות שמוכרים את הCANON A96 ב1650~ (חדשה) ורציתי לדעת האם השדרוג יהווה שינוי גדול (או אחד ששווה את הכסף בכל מקרה..) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
http://img217.imageshack.us/img217/9565/lams1wy0.jpg http://img225.imageshack.us/img225/7399/byc1jb9.jpg http://img529.imageshack.us/img529/7761/lonetreels4.jpg אשמח להארות והערות
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה ,אבל עושה רושם שההבדל המשמעותי היחיד בין שני המצלמות הללו שב-s3 יש iso שמיש ברמה מקסימלית 400 לעומת iso שמיש מקסימלי של 200 ב - s2 השאלה הגדולה האם זה פקטור שיש לקחת בחשבון לפני הרכישה , והאם זה עד כדי כך משמעותי בצילומים בתנאי תאורה נחותים כמו למשל צילומי טבע קרוב לשקיעה או לזריחה (ללא פלש ) או למשל צילום בתוך מיבנה עם תאורה חלשה (ללא פלש )
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ירדתי למטה עם הכלב.. החלטתי לעשות נסיון קטן.. זה מה שיצא נראה לי שהתמונה במקור יצאה טוב יותר ושניסיתי לערוך הרסתי אותה עריכה : כן כן.. אני יודע שחסרה קצת חדות.. הנחתי את המצלמה על אבן שעשיתי את שלושת החשיפות :פ
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-