עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by portance,

יש לי מצלמה דיגיטלית של KODAK דגם M863 ואני חייב להשיג לה כבל USB מדגם U-8 8 פינים עכשיו חיפשתי באינטרנט בארץ ומצאתי ב90 שקל שזה הרבה. אבל חיפשתי עכשיו כבל באתרים בחו"ל ומצאתי כבל בAMAZON שהוא 100% מתאים למצלמה ב5.5$. אף פעם לא קניתי מוצר באתרים בחו"ל איך אני עושה את זה וכמה זה באמת יעלה אחרי המשלוח ובכלל לפי דעתם שווה לקנות באתרים מחו"ל כמו EBAY או פשוט לקנות ב90 ש"ח פה בארץ מאתר אינטרנט במשלוח בדואר?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש מצלמת ווידאו , דיגיטאלית שמסוגלת לצלם 250, 500 או 1000 תמונות בשניה..(למטרת ניסוי בפיסיקה..)...תווך המחיר הוא כמה אלפי שקלים , אבל אם יש משהו יותר זול אשמח... תודה ושבוע טוב..

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  3. בפוסט הזה תוכלו להעלות תמונות שצלמתם עם המצלמה שלכם שלי ^^ תמונות של הפלאפון SE W810I

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ronen100,

אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו FHD בתקציב של 2000-3000 ש"ח ( עדיף כמה שיותר זול ) לצילומים ביתיים אני מעוניין לחבר לטלוויזיה SONY LCD FHD בחיבור HDMI ( עדיפות לסוני בגלל תאימות לטלוויזיה ) איזה דגמים מומלצים ?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Satlan,

בן דודי בן השנתיים, אומר "אני מצלמה!!" עם הixus הישנה שלי אשמח לקבל הערות על שינויים אפשריים !

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by benor,

צלמתי היום בים... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לקנות ליום הולדת של אמא שלי (מצלמה שתחליף את הפילם הענתיקה שהיא משתמשת בה). המצלמה תשמש בעיקר לצילומי נוף ומשפחה באירועים, ודברים סטנדרטיים שכאלו. חשוב שהמצלמה תוציא תמונות איכותיות (עד כמה שאפשר) על ההגדרות הדיפולטיות במצב אוטומטי, כמוכן רצוי שהממשק שלה יהיה ידידותי למשתמש. דברים נוספים שלא יזיקו הם חיי סוללה ארוכים, וזכרון גודל. תודה מראש לעוזרים (: (נ"ב אני לא אוכל אגיב עד הסופ"ש הבא).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by R0ck,

התלבטתי אם לפרסם או לא... מי שיאהב, שיתוקלט לו. יש בה משו...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by t-mac,

שלום. אני רוצה לקנות מצלמה, ואני לא יודע מה לבחור. מצאתי כמה דגמים: 1. Canon S2-IS 2. Minolta Z6 3. Fuji s5200 4. Sony H1 מה כדאיי לי לקנות? נראה לי שהכי טוב פה זה הקנון, אבל אני לא יודע מה לקנות. (אם אתם יכולים, תכתבו לי מה כדאיי לפי הסדר)... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום ויום נעים לכולם.

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by benor,

צולם היום תוך כדי רכיבה על אופניים. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  11. שלום לכולם אני זקוק בדחיפות לסוללות AA למצלמהCANON (2 ׁׁׁסוללות במצלמה)*2 אך לצערי הלכתי לאיבוד מהמבחר הרב אשמח אם תעזרו לי בבחירה ENELOOP יש כמה סוגים לייט וכו... 1000-2500 אמפר שעה GP 2700-3100 אמפר שעה רוב ההמלצות הם על הSANYO אבל עד כמה ההבדל בין ה 2500 אמפר ל 1500 לצורך העיניין צריך מטען תואם להם אם יש לי מה GP הישנות??? קיצור רואים שאני מבולבל אשמח להמלצות וספק טוב מאייבי תודה מראשששש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה להקטין רזולוציה לתמונות שיש לי על המחשב אבל לא לפגוע בתמונה עצמה כלומר ללא חיתוכים ... כנראה כבר דיברו על זה פה ולמרות שעשיתי חיפוש אז לינק יעזור מאוד תודה ...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב בסיסי 500 ש"ח, עם אפשרות חריגה מקסימלית עד 600 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לשימוש כללי מאוד ורחב היקפים, מקבוצות אנשים ועד לנוף בסיסי - רצוי שהמצלמה תדע להתמודד עם תאורה בינונית * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אפשרות כיבוי/הדלקה של פלאש מהווה ייתרון, אם כי סביר להניח שבאור חלש יהיה שימוש בפלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. שום חצוב…

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by dodoboy,

לא משנה החברה ... מחפש את המצלמה הכי טובה במחיר הזה שיש היום בשוק..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rangerman,

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  16. אני מחפש מצלמת וידאו (אני חושב שדיגטלית) לשימוש ביתי, התקציב שלי הוא 1700 שקלים. אינני מבין רבות בצילום (כמה וכמה מושגים), אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר לתקציב זה, חשוב שזמן הטעינה שלה יהיה קצר, והבטריה שלה תיהיה לאורך זמן, בנוסף אופציית העריכה בסוף הצילום משמעותית בשבילי, ככה שצריכה להיות דרך להעברה למחשב ללא סיבוכים מיותרים. תודה רבה, גיל

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by Snufkin,

נסיון בשחור לבן [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מגיע לארה"ב עוד שבועיים ואני מתכנן לקנות מצלמה (כנראה E520 של אולימפוס) משהו יודע אם יש חנות זולה באזור NYC שמוכרת מצלמות וגם אחריות מק? האם אפשר לקנות את המצלמה בחנות אחרת כמו B&H ולקנות את האחריות אחר כך?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by PhP dUdE,

התבטלתי הרבה,שנה בערך אם לעלות.. עבר כבר הרבה מאז. התחדשתי ב300D ועכשיו החלטתי לעלות. זו גרסא ערוכה. http://d-spot.co.il/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=109861

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by neogod,

מה אתם אומרים על המצלמות הדיגיטליות של קודאק שהתחלילו למכור (או לפרסם) עכשיו בישראל? ובמיוחד על בדגמים C330 Z700 וZ730 ומה זה עדשה של שניידר ??? אני צריך תשובה דחוף כי דוד שלי טס מחר לחול ואני רוצה לבקש ממנו להביא לי את אחת המצלמות ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  22. שלום יתפנו לי 13 אלף שקל ואני רוצה לקנות מצלמת slr חדשה כולל איזה 2-3 עדשות פלאש טוב ופילטרים עם גריפ אני חשבתי או על 5d או 200d של ניקון אודה לכם אם תעזרו לי אני צריך עדשת תקריב(מקרו)\ עדשה טלה(רחבה) ועדשה בעלת זום גדול אם תצליחו לנצל כמה שפחות זה יעזור כי או שאני יקנה בנפרד וידאיו או בחלק מהתקציב אני מתכנן על מצלמה של כ 5k חצי מקצועית של קנון או סוני הכל ניקנה ב bandh אז אפשר לחסוך ואפילו אם יש דברים שאתם חושבים שכדאי להוסיף תגידו יש לי מחשב מלפני חצי שנה שישמש מעבדה לעיצוב של תמונות אני וצא להרבה טיולים וצלם חובבן שמתחיל להפוך למקצועי הקודמת שלי היתה 300 של קנון אבל כבר אני רוצה לעבור לדיגיטלי ועשיתי הפסקה צילמתי עם P&s אבל עכשיו רוצה להתקדם ה p&S האח…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by OFF-RoaD,

שיטותיי בחיפוש אחר המצלמה האולטימטיבית לא פסקו עדיין, ואני פונה אליכם בעוד מספר שאלות בקשר לS6500 של פוגי: 1. מישהו יודע אם ואיפה אפשר להשיג אותה בארץ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי. מה יהיה המחיר בערך? מה המחיר בחו"ל? 2. איך היא מבחינת איכות תמונה ובתור מצלמה בכללי? [אם אפשר להשוות לCanon S3IS זה יהיה נחמד כי היא גם על הפרק] 3. ההפרש במחיר בינה לבין הS5600 או הS3IS שווה את זה? תודה, ועדד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by crazylakers,

1: 2: 3: 4: וזהו

25. Started by Krishi,

אשמח אם מישהו יוכל לייעץ או להפנות לייעוץ מקצועי בנושא מצלמות רכב. אבדתי כבר מרוב אתרים וסרטונים שראיתי. אני מעוניין ליצור מערכת של מצלמה קדמית, אחורית ופנימית. הבנתי שלהשיג הכל בסט אחד לא מומלץ כי אין משהו איכותי בשוק אז אצטרך להרכיב את זה מכמה מצלמות אינדובידואליות (או לחילופין מצלמה קדמית ואחורית בחבילה אחת ולהוסיף מצלמה פנימית נוספת בנפרד, או קדמית ופנימית ביחד ואחורית בנפרד). דרישות: מסתובבת לפחות 90 מעלות אופקית (או המצלמה הפנימית במקום) G-SENSOR GPS חיישן תנועה צילום מצב חניה (רצוי שיצלם קבוע אבל יקליט רק בעת זיהוי תנועה כולל כמה שניות לפני) חותמת תאריך ושעה בוידאו מקליטה בלופים (על כל הכרטיס זיכרון גם. לא רק בלופים של כמה דקות) רצוי אופציה לכרטיס זיכרון עם נפח גדו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.