צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
המצלמה הזו היא עם מאגה פיקסל מטורף! = 7 מגה! הבנתי שתמונות ברזולוצייה כזו - שוקלות כ6 מגה 1. איזה רזולוצייה מספקת לצילום איכותי סביר ויומיומי ( ארועים משפחתיים בתוך הביית וגם מיחוצה לו) 2. איזה כרטיס זיכרון = מבחינת הגודל כדאי לירכוש?...למשל 512 מגה - מספיק לכמה תמונות ? 3. מתלבט כאן פעמיים - כי 512 מול 1 ג'יגה זה 50בש"ח הפרש...וכשמדובר בוידאו - אולי עדיף ללכת על 1 ג'יגה למשל ישנם ארועים שאתה רוצה לצלם גם קצת וידאו בקטנה אין לי כל כך מושג על הנפחים הרצויים תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כחלק מהמחקר שאני עושה על המצלמה הנ"ל ( בתקווה שתתפרסם עליה ביקורת בקרוב, ד"א למישהו יש מושג מה קורה עם הביקורת הזאת? ) רציתי לדעת איזה מבחר עדשות יש למצלמה הזאת? אילו חברות מיצרות עדשות עבור פנטקס? ( האם רק פנטקס? או שיש גם עדשות של סיגמא / קמרון וכו' עבור המצלמות של פנטקס? ) בכל אופן הייתי רוצה לדעת איזה מבחר עדשות שימושיות יש עבור המצלמה הזאת? מה איזה סט הייתם מרכיבים שיכסה גם את הצד הרחב וגם את הטלה? מה המחירים לעדשות עבור המצלמה הזאת? ( הם צריכים להיות יותר זולות כי אין צורך במייצב מובנה, לא? ) וסתם בכללי אם למישהו בא לנדב מידע על המצלמה הזאת אני אשמח לשמוע (: נ.ב. איזה פלאשים חיצוניים מומלצים יש לפנטקס ומה המחירים שלהם בשוק? שאלתי את כל השאלות האלה פה בגלל שהתבלבלתי …
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה ההדלים בין שני החייזנים? קראתי חומר עליהם אבל הכל שם מסובך ולא במונחים שאני מבין. מישהו יכול בבקשה להסביר בקצרה מה ההבדל? ולמה בחיישני CMOS יש כל כך הרבה רעש בתמונות? לדוגמה צילמתי עם ה K800 שלי תמונה וכל הרקע השחור נראה עם הרבה רעש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לי כבר יש במה להתגאות (S6500 בת שבועיים), אבל אני מרגיש מין פספוס כזה...שאולי אם הייתי משקיע עוד כמה שקלים הייתי קצת יותר נינוח... שלא תבינו לא נכון אני מאוד אוהב את המצלמה שלי ואני מאוד מרוצה ממנה...אבל אני חושב שמיהרתי קצת יותר מדי עם הקניה שלה... בתוספת 600-700 ש"ח יכלתי להביא את ה S9500 שאמנם מה שיש לה לא מפיל את המצלמה שלי אבל מצד שני היתרון שלה גם די בולט יחסית... לא העלתי את הפוסט כדי להתמרמר שיש מצלמות יותר טובות ממה שיש לי אבל אני מרגיש לא מסופק במידה מסויימת...ואני מצטער אם זה מעצבן מישו.. בכל מקרה יש לי שתי שאלות... 1) אם אני קונה את אחת מהמצלמות הנ"ל...מה אני יעשה עם ה 6500? חבל לי שתשב סתם בארון... 2) אני מאוד רוצה להביא את אחת מהמצלמות הנ"ל... מישו יכ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל בשם חבר: שלום לכולם, קניתי את המצלמה הנ"ל בהונג קונג ויש לי איתה בעיה. כשהגעתי לארץ גיליתי שהאחריות הבינלאומית לא תופסת בארץ ואני צריך לשלם לישפאר על התיקון, הם גם לא מוכנים לשלוח בשבילי את המצלמה לחו"ל גם אם אשלם על השליחה. הבעיה במצלמה היא כזאת: התמונות נהרסות לי בכל מיני צורות שונות אחרי הצילום. בגלל זה עלה החשד שיש לי בעיה בחיישן ccd והתיקון יהיה יקר ומסובך (רק הבדיקה עולה מעל 160 ש"ח) אבל שמתי לב שהתצוגה הראשונית של התמונה (מיד לאחר הצילום) נראית מצויין והתמונה מתקלקלת רק לאחר מכן , זאת אומרת שהתמונה מתקלקלת בזמן ההמרה מהפורמט המקורי לjpg . לדעתי אם הבעיה אכן בהמרה, יש סיכוי סביר שעדכון פירמוואר יפתור את הבעיה. חיפשתי בכל הרשת ולא הצלחתי למצוא פירמוואר,מצאתי…
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה canon a85 ויש לי כבל העברת קבצים שקיבלתי איתה(USB) הדיסק של הדרייבר שהיה לי איתה נאבד לי .. ועכשיו יש לי בעיה שאני מחבר אותה למחשב זה לא מראה לי אותה בתור התקן נשלף כמו שמחברים למשל נגן שמע למחשב אבל במחשב השני שלי זה כן מזהה.. ונותן לי להיכנס למצלמה ולהעביר קבצים זה פותח לי במחשב השני אייקון של מצלמה ואני נכנס לשם.. ומעביר קבצים עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לסדר את זה שאני יוכל להיכנס למחשב שלי ויהיה שם אייקון של מצלמה התקן נשלף? זה דחוף לי נורא תודה רבה לעוזרים וחג שמח,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
התמונה לא נערכה כלל (בלי תוכנות במחשב כרגע). http://img321.imageshack.us/img321/5489/dscf1478ny2.jpg
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצלמה עד 1500 שח דיגטלית עם גיגה זיכרון...משו חמוד ועם אחריות..ושמישהו פה ממליץ עליו..עם פלאש זום ובטריה נטעטנת אפשר גם לבטריות רגילות..צריך כעקרון לא מצלם תמונות מרחוק. מקרוב..צריך שיהיה גיגה זיכרון...ואני צריך שיהיה אפשר לצלם בערך עד 350 תמונות עד שנגמרת הבטריה\בטריות...עם מסך חיצוני קטן לראות...(אני מצלם במועדונים)...וגם המצלמה תהיה ביתית...למשפחה וזה..
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפניי שבועיים פרסמתי נושא זהה אך כעבור כמה ימים הוא נמחק משום מה.. אז אם מישהו יכול לעזור ( ע"י מדריך או הסבר בהודעה) לתקן את הצבעים בתמונות כמו זאת. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות מצלמה ולהחליף את הS1IS. עכשיו רוב הזמן אני עוסק בצילומי תעופה,ככה שחשוב לי שתהיה מצלמה איכותית,שתתפוס את הרגע,בצורה הכי יפה שאפשר. פלאש חזק יכול להיות נחמד מאוד כי אני לפעמים מצלם בלילה. חשוב שהמצלמה תהיה עם איכות 5MP ומעלה,עם זום גדול,אני חייב את זה לצילומי מטוסים רחוקים ממני (לא נגזים כמו 10,000 רגל,אבל בנחיתה בנתב"ג לתפוס מטוסים שחונים וכאלה..) חשוב שהיא תהיה כמה שיותר מאסיבית. יש לי CF 512MB של קינגסטון. אם זה עוזר.. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני מחפש מצלמת וידאו (דיגיטלית) אבל משהו טוב לא סתם. -או DVD או MINIDV -בעלת חיבור מיקרופון חיצוני -נוחה לשימוש אמממ התקציב שלי בערך 3000 אבל ניתן לחרוג מעט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית בתקציב של כבערך 1500 ש"ח וכמובן שכמה שפחות כך יותר טוב. אני לא ממש מבין בעניין הזה ולכן יכנסתי לכאן,כרגע יש לי מצלמה שהיא יחסית טובה אבל מה שמפריע לי בה שהיא על פילים(בלי דגש על פ') ואני לא יכול לבחור איזה תמונות לפתח ואיזה לא. לא מזמן ראיתי את המצלמה conon powershot s2 שנראית מצלמה דיי טובה ונחוה במחיר דיי טוב (מצאתי אותה ב- 1500) אבל מכיוון שכפי שאמרתי לא לא כזה מתמצא בעיניין אני רוצה לישאול אם יש מצלמה שהיא יותר משתמלת ואוליי במחיר יותר זול. יכול ליהיות שיש לי אפשרת לקנות מאילת אבל זה לא בטוח.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
המאפיינים הנדרשים (מהחשוב ביותר לפחות חשוב): 1. זמן תגובה מהיר (במיוחד בצילום אך גם בעת שמירה) 2. זום אופטי לפחות ממוצע, רצוי יותר מ- X3 3. יכולת הקלטת וידאו עם סאונד 4. מסך גדול 2.5inch או יותר 5. רזולוציה של 6 מגה פיקסל או יותר 6. שתהיה קומפקטית כרטיס זכרון של ג'יגה ואם ממש לחוץ אפשר להתפשר על חצי תודה מראש עריכה: התקציב המצויין בכותרת הוא פשוט סף עליון, אם אפשר בפחות- מה טוב...
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה דיגטלית לא ממש משוכללת אבל איכותית עד 1,000 ש"ח חשבתי על מצלמה דיגיטלית CANON דגם POWERSHOT A530 אני צריך גם כרטיס זיכרון של בערך 1GB או 2GB אבל לא יקר, איכותי והוא לא קשור למצלמה(לא כלול בתקציב) תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
כמו שנאמר panasonic lumix dmc-lz2 לצערי עברו הקטנה(מבאס),ועברו עריכה קלה בפוטושופ. החתול נמצא בתוך כד.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני צריך את העזרה שלכם בקניית מצלמה דיגיטלית ומצלמת וידאו: אז ככה נתחיל עם המצלמה הדיגיטלית - קודם כל התקציב שלה עומד על כ1500 שקלים והיא צריכה לכלולל את התנאים הבאים: ממשק משתמש קל וגם מתקדם, איכות צילום כמה שיותר גבוהה, הרבה מגה פיקסל (לפחות 6-7.0MP) זום אופטי של לפחות 4-5X זום דיגיטלי לא מעניין כל כך וגם שיהיה ניתן לקחת אותה בכיף בתיק. לגבי המצלמת הוידאו - התקציב אצלה עומד על כ-2500 שקלים וצריכה לכלול את התנאים הבאים: שהמצלמה תהיה נוחה לנשיאה לא גדולה מידי אך שלא יעלה במחיר איכות!, מצלמה עם עדשה איכותית בעלת זום אופטי רב ככל האפשר, שיהיה אפשר להשתמש בה אף בתנאי אור קשים (למרות שזה בקטנה), חיישני CCD איכותיים ,מסך חיצוני (של המצלמה ) איכותי וקלה להבנה ולגבי…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית ודקה כאפשר. לא חשוב חברת המצלמה והיא בעיקר לבתי הקטנה בת ה-15. עדיפות לסוללה פנימית שתיהיה למצלמה. ובעיקר שבתי תהנה ממנה ככל האפשר. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי כמה קלטות וידאו (קלטות רגילות לגמרי) עם חומר חשוב מאוד עבורי. ברצוני לדעת מה הדרך הפשוטה ביותר (רצוי גם הזולה ביותר), להמיר אותם לקובץ (AVI/MPEG למשל) . מישהו אמר לי שיש דרך לעשות זאת עם קבל כלשהו, זה נכון ? כמו כן, חשוב לי לעשות זאת בכוחות עצמי (אין לי אפשרות ללכת עם קלטות אלו לסטודיו...) אשמח לקבל רעיונות ותגובות תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-