צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ראיתי מצלמה למחירה בעיתון והיה רשום " צילום תמונות סטילס על גביי כרטיס זיכרון SD "
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כן כן, הצלחתי לקלקל את הסוני 3מגפיקסל שלי לפני כמה חודשים ומאז עסקתי בחיפוש תחליף ראוי. בהתחלה נורא התלבטתי אם לקנות 2 או 3 מגפיקסל (קנון A60 או A70) כי פחדתי שגם החדשה תתקלקל, אך אמרו לי לא להתקמצן ושאף אחד לא קונה 2מגפיקסל בימינו. אח"כ התלבטתי אם לקנות 3 או 4 מגפיקסל (A70 או A80).... בסוף פתאום שמתי לב שאחת המצלמות המדהימות של קנון (ה-S50 שהיא מצלמה 5מגפיקסל) נפלה לה במחיר באופן ניכר בשבועות האחרונים. גם מחיר הזיכרון המהיר עבורה נפל! שלפתי את חת'כת הפלסטיק מהארנק והחלתי לתקתק...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עלה נושא, האם כדאי לקנות מצלמה מחודשת או חדשה? מהי מצלמה מחודשת? 1. מצלמה חדשה שהוחזרה לחנות (לא עמדו בזמן אספקה, לא המוצר שביקשו, הלקוח התחרט) 2. מצלמה שהתקלקלה וחזרה מתיקון 3. מצלמה שזוהתה כפגומה עוד במפעל, עברה תיקונים ונמכרה 4. מצלמה שנרכשה מספק שמתקן מצלמות ומוכר אותם לחנויות יתרונות 1. מצלמה במחיר זול משמעותי מהמחיר של חדשה. אפשר לקנות מוצר שלא עומד בתקציב שלך ולא היית מסוגל לקנות בצורה אחרת. 2. לפעמים המצלמה היא חדשה ותקינה לחלוטין חסרונות 1. הוצאה של אלפי שקלים על מוצר שהוא סה"כ משומש ועתידו לא ידוע 2. עבר לא ידוע - למרות שהיא תקינה. היית קונה מצלמה שנפלה לים? שמישהו התעצבן וזרק אותה על קיר? 3. קניה של מצלמה שאולי יש לה תקלה כרונית (כלומר לא תיקנו אותה או חשבו שת…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ביררתי לגבי קניית מצלמה קומפקטית (קנון SD400/IXUS50). ומצאתי אותה כחדשה במחירים של 1700-2500 ש"ח. במקביל , קיבלתי הצעה שלא הצלחתי לסרב לה של מצלמה מאותו דגם ב-1000 ש"ח. אמה מה ? המצלמה מחודשת... מה זה אומר ? עפ"י החנות (פוטו ניסים, י-ם) יש אחריות ל-3 שנים ,אבל לא אצל היבואן הרישמי (קרט) אלא אצל חברה בשם 4H. על פניו , חוץ ממדבקה על המצלמה ועל המארז, לא מצאתי סימנים לבעיות במצלמה. דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי חברים, אמנם זהו לא צילום אלא סריקה דיגיטלית אבל אני רוצה לעבוד על פרוייקט ולסרוק את כל התמונות של סבתא שלי מתקופת השואה בבולגרייה, לתקן ולשפץ ולפתח אותן מחדש. רציתי לדעת אם יש תוכנה יעודית לתיקון קמטים וכתמים בתמונות (במיוחד כתמים). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צילמתי את שבי מנסה לתפוס חלק מהאקשן, יצא מעניין לדעתי...
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
נכון שהיא הועלתה לפורום מזמן יחסית , אבל עדיין , מעלה התפעלות בכל מבט שמופנה לעברה . לכבוד הוא לי לתלות את היצירת המופת הזאת על הקיר . [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעלה שתי גירסאות של התמונה - הצבעונית והשחור-לבנית, תחליטו את מי אהבתם יותר :
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אז סוף סוף סיימנו ללמוד וכמובן שלא שחכתי לקחת את המצלמה איתי לבית ספר ביום האחרון.. אשמח לתגובות!!!
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי! כיצד אני נכנס להגדרת "מחיקת תמונה או תמונות" במצלמת קנון A-70? אם אפשר לפרט! (למשל חיפשתי כפתור המאשר פעולה ולא מצאתי אותו ) תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חדשה עולה 10 בערך. כמה הייתם משלמים למשומשת שהיתה בשימוש סטודיו 46000 קליקים עם עדשת קנון 24-70 דור 2 כשהכל במצב טוב ונקי מפגמים ושריטות. חשבתי לשלם עד 10. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי מחיר טוב שזול מכל חנות אחרת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MFE5908C79 דיי סגור עליה בתור מתנת יומולדת לאחי הקטן (בן 15). הוא צלם מתחיל, אז אין לו כ"כ העדפות ספציפיות. יש קאץ'?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בכמה כסף אפשר לתמחר אותה + עדשת הקיט (18-55)?
-
- 1 תגובה
- 7.7k צפיות
-
-
חברה האם זה הגיוני שמוכרים 4 בטריות GP AA 1800mA כולל מטען במחיר של 59 שח?? יש איזה שהוא קאטש? ???
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ישנם דיברים על כך שגם תעשיית הצילום (קאנון ניקון וכדומה) חוטפת מכה קשה עקב השטפונות בתאילנד, האם יש למישהו איזשהו מידע לגבי שינויים במחירים או בזמינות של דברים בארץ ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנחש שאם פיתחתם תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלכם אתם מבינים מה אמורים להיות המחירים (שיראה טוב). אני לא ילך לחאפרים שמדפיסים על נייר לבן. לפי מה שאני זוכר, הסטנדרט היה 80 שקל למאה תמונות קרי 80 אג' לתמונה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
משהו מכיר את החנות? http://www.prestigecamera.com המחירים שם נמוכים מאוד -באופן מחשיד לדוגמה: Pentax K100D ב- 350$!
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי, לפני 3 שנים קניתי את ה Canon DIGITAL IXUS v² / S200 ELPH והייתי מאד מרוצה ממנה עכשיו אח שלי גם רוצה מצלמה אז החלטתי להעביר לו את זאת ולקנות בשבילי חדשה. רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לגבי מצלמה עד 300$ בארה"ב או סתם עיצות איזה חברות טובות מה לחפש וכו'.. כמובן מה שחשוב לי שאיכות התמונה תהיה טובה גם ביום וגם בלילה. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מצלם כבר 5 שנים עם הפנטקס k10D הישנה והטובה שלי. חשבתי לשדרג לגוף עם יכולות וידאו. אין לי לויאליות למותג ואני מחזיק כרגע פלאש ושלוש עדשות אז לא ממש אכפת לי להחליף. התקציב כ 1300$ עדיף כמובן פחות. רכישה בארה"ב... אני נוסע בקרוב. יש המלצות? המון תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה חדשה לבת דודה שלי, היא צריכה שהיא תיהיה מעל 5-6 MP ,קומפקטית, קלה לתפעול, עם סוללה נטענת (לא סוללות אצבע) ובעלת מהירות תגובה טובה, היא גם אמרה שהיא מעדיפה של קנון אבל אני לא יודע כמה זה רלוונתי לרצונות שלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה בתקציב 3000-5000 שח משהו איכותי, עם פלש ואפשרות לצלם תמונות.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-