עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by KoM,

תמיד נראה טוב... עיבוד קל ופילטר כחול...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ofsher,

סימטריה נראה לי שהרב חובל טעה בפנייה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. נתקלתי בכמה בגוגל, אבל לא שוות כלום. מישהו התנסה באחת שעובדת ...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by bad-sector,

שלום רב לכם... אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית במחיר הכי זול שאפשר... הייתי בטוח שאני הולך לרכוש את ה A60 במחיר 600 שקל עד שראיתי את ה A300 שהיא דווקא 3.2 מגה פיקסל - השאלה אם מבחינת איכות הצילום או טיב המצלמה עצמה זה שווה? אין לי שום צורך ביותר מ 2 מגה פיקסל מאחר והמצלמה תהיה לצילום תמונות כמו במצלמה אנאלוגית - אך ורק תמונות סטנדרטיות... האם הייתם ממליצים על אחת מאלה או בכלל על אחת אחרת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הי, יש לי CANON A85 ואני מצלם סרטונים , על הנייר המצלמה אמורה לצלם סרטונים של 640*480 ב 30 תמונות לשניה אבל אני מקבל רק 10 תמונות לשניה. ניסיתי למצא מאיפה משנים את זה אך לא הצלחתי? האם משהוא יודע ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

התאורה לא הייתה משהו (עננים), היה אור רק בעיגול המואר בתמונה לא היה לי זמן לשחק עם המצלמה, בקושי הספקתי לצלם לפני שענן הגיע לשם וגם לא הייתה סוללה אז העיגול לא בדיוק מושלם, התמונה טיפה רועשת ואחרי כמה שיפוצים קלים :-\ נ.ב. יש לי אחלה נוף מהבית הירושלמים (או אלה שהיו בירושלים הרבה) מוזמנים לנסות לזהות בניינים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הגיע הזמן להשתדרג, הפלאש המובנה הורס את התמונות בצורה ש"פשוט אי אפשר להמשיך ככה!!" אז לענייננו, אין יותר מדי אפשרויות ב-Sony, אבל רציתי לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקניה. האפשרויות הם: F42AM F58AM אפשר לראות פרטים כאן: http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=2&PageID=63&TemplateType=5&ParentID=44&CategoryID=98&Filter=857, יש לי כרגע תקציב ל-F42, השאלה היא אם כדאי לחסוך עוד 800 ש"ח לF58 (שמסתובב כמו בתמונה) מה נראה לכם? (אגב, שמתם לב איזה פופולריות יש ל-SONY לאחרונה? ) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום! אני צריך המלצה מהמקצוענים פה למצלמה לאחי הקטן לקראת יום הולדת 12. הוא מבין במערכות ממוחשבות אבל אני מעדיף בשבילו משהו די פשוט לתפעול. חשבתי על Canon PowerShot A1100 IS אבל אם יש משהו טוב יותר אז אני אבחר בו. עריכה: הזמנתי את Canon PowerShot A1100 IS פשוט לא ענו לי קודם וזה די דחוף אבל אפשר להביע חוות דעת : הנה השאלון: •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 820 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בכל תנאי התאורה • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן לפעמים •האם יש לך נכונות לצלם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן חבר'ה! אחותי טסה בחודש הבא לארה"ב לכמעט חודש ואני מעוניין שתקנה לי משם מצלמה דיגיטלית. אשמח לעזרתכם בכל מה שקשור לבחירתה. בסה"כ אני לא מעוניין במצלמה מקצועית אלא במצלמה איכותית, קומפקטית, מעוצבת יפה ונוחה לשימוש.. אולי גם TOUCH.. התקציב הוא בערך 200$.. אני יודע שבוודאות היא תהיה ב - BUST BUY כך שאשמח כאמור לשמוע מכם על דגמים מומלצים וגם אם יש לכם רשימה של חנויות ספציפיות במיאמי ו/או וואגס אני אשמח לשמוע. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  11. התקציב שלי הוא 1000 למצלמה + כרטיס זיכרון כרטיס זיכרון אין לי בעיה לקנות משומש ולכן על הכרטיס אני שם 150 בצד מכאן שעל המצלמה אני שם 850 ש"ח אז אני אעגל את זה ל-900 האם יש מצלמה 3-4 (רצוי 4) מגה פיקסל של חברה איכותית (אולימפוס, קאנון) עם זום אופטי (חובה!) האם כדאי לי להשקיע כבר במחודשת בתקציב הזה על מנת לקבל משהו יותר טוב? או שללכת רק על חדשה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. אם זה אפשרי רצוי מצלמה קומפקטית ויפה (ולא כמו קאנון סדרה A עם העיגול הזה בקצה..חח)

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by idanmal,

שלום לכולם .... חבר שלי מעוניין לקנות מצלמה במחיר הנל ...הוא בקרוב רוצה להתחיל קורס צילום ומחפש את המצלמה הטובה ביותר במחיר שציינתי . המחיר הוא רק עבור הגוף בלבד ,רצוי מצלמת SLR, רצוי של NIKON או CANON....הוא לא רוצה לשמוע על חברה אחרת. בקיצור תודה לכל העוזרים ובבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב .....תודה.

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by raiman1,

מחקתי בטעות תמונה מהמצלמה. יש מצב לשחזר אותה??

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by zoman,

הפעם מזוית אחרת :

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by ronle,

לאחר שכבר החלטתי לקנות את TZ5 ראיתי שכמעט אין הבדלים לבין TX4 ההבדלים הם: מסך טיפה יותר גדול רזולציה יותר גבוהה ווידאיו HD אף אחד מההבדלים הנ"ל לא משחק אצלי תפקיד. השאלה אם יש עוד הבדלים בניהם והאם שווה להשקיע עוד 200-300 שקל עבור TZ5 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  16. Started by WarMachine,

כמה תמונתו מהטיול שלי לתאילנד לפני גיוס שלא יצא לי לחלוק עדין. אני לא צלם מי יודע מה ככה שהצעות לעריכה או כל דבר אחר יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by Dano,

שלום! אז לאחר מחשב קשה החלטתי לקנות את הקאנון A510 ובאמת קניתי ביום שישי.. אני רוצה להראות לכם כמה תמונות שצילמתי..: http://pic.hevre.co.il/Files/E7046EF5EDC3488E87481B59097BA03B/norm_075FCCC2504748C8960139F6C5A9CECD.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/E7046EF5EDC3488E87481B59097BA03B/norm_67A4951395674091B06A6ADE7BB829FE.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/E7046EF5EDC3488E87481B59097BA03B/norm_33D6E2998EA94E6B9DEC4C0EEFF7F29D.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/E7046EF5EDC3488E87481B59097BA03B/norm_1CDA64747B104BC490E2FDD6B8486118.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/E7046EF5EDC3488E87481B59097BA03B/norm_49107825BB2447E2BA8DD648F64EE5C2.JPG הצעות, רעיונות, ביקורות..בבקשה! נ…

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by Guy King,

מה כדאי? המצלמה מיועדת בעיקר לתמונות נוף (בטיולים בחו"ל ובארץ) ולתמונות תקריב. התקציב כ-1500 +-

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by stingeR-,

... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by KrustyTheKlown,

היי מקווה שהשאלה מתאימה לפה אני רוצה לעשות crop לתמונה שצילמתי, אבל המטרה היא שמה שיישאר בתמונה זה החלק העיקרי בלבד (מוצר מסויים) עם רקע לבן למשל להלן הדגמה : האם צריך לצלם בדרך מסוימת כדי להגיע לתוצאות כאלה או תוכנה מיוחדת ? תודה נתי

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  21. בת 3 חודשים :eek2: http://img222.imageshack.us/my.php?image=dsc024784kp.jpg

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by Lost Spirit,

היו לי המון התלבטויות אם לפרסם או לא, החלטתי לפרסם. התמונה צולמה כsnap-shop בזמן שהלכתי באיזור התעשיה לחפש עבודה אשמח לתגובות והערות.

23. שלום לכולם, טיילתי באירלנד וצילמתי המון תמונות והעברתי אותם למחשב ומחקתי את התמונות מהכרטיס זיכרון. יום שישי האחרון פירמטתי את המחשב שלי ושכחתי לגבות את התמונות שלי מהטיול - שביזות מטורפת!! שמעתי שיש תוכנות שיכולות לשחזר מידע מכרטיס זיכרון של מצלמה. יש לי כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. אם אתם מכירים תוכנה כזאת, אני לא רק אשמח אני אהיה הבן אדם המאושר ביותר. תחשבו מה זה לאבד את המזכרת הכי חשובה שלך מטיול בחו"ל. בבקשה תעזרו לי אני ממש בדיכאון. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by Nick_Less,

מישהו יכול ליצור לי תמונת HDR מהתמונות הבאות? אני לא מצליח לערוך,אם אפשר גם הסבר אז עדיף DEV 0 +1 +2 -1 -2 תודה,בר

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by דניאל י.,

הייתי חייב להראות לכם ראיתי תמונות שצולמו עם עדשת מאקרו 105mm של SIGMA וזה יוצא ממש דומה!! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים