עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by דניאל י.,

הייתי חייב להראות לכם ראיתי תמונות שצולמו עם עדשת מאקרו 105mm של SIGMA וזה יוצא ממש דומה!! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  2. http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=dc-04&Cat2Cat1ID=3274&Cat2ID=0 איך המצלמה הזאת בתור מצלמת רשת ואיך היא בתור מצלמה דיגיטלית? לא חשוב שהאיכות תהיה מצויינת אבל שתהיה סבירה.. שווה לקנות אותה במחיר הזה? תודה 8)

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by approx,

http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=IMGP0019.jpg מה אומרים ?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  4. האם ניתן לצלם וידאו או תמונות כשאר המצלמה (Canon S1) מחוברת למחשב באמצעות כבל ה- USB ? תודה.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by רפאלח,

חג פסח, חול המועד עם המשפחה בנחל ליד הכינרת. תוכי קטן עף מעלינו אז יריתי קצת עם הD3100 + 18-105 שלי. זה החשיפה הרביעית שיצאה הכי מוצלחת לדעתי. עשיתי קרופ + unsharp mask. תפיסה דיי טובה בהתחשב במרחק הגדול והעדשה הבסיסית. תיהנו

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by itaim,

1) זה בטוח להשים פלאפון או משהו כזה ליד מצלמה דיגיטלית? לא יודע, כל מיני קרינות, מגנטים אולי יכולים להרוס... 2) מה זה אפקט הזיכרון בסוללות?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  7. אהלן חבר'ה! אחותי טסה בחודש הבא לארה"ב לכמעט חודש ואני מעוניין שתקנה לי משם מצלמה דיגיטלית. אשמח לעזרתכם בכל מה שקשור לבחירתה. בסה"כ אני לא מעוניין במצלמה מקצועית אלא במצלמה איכותית, קומפקטית, מעוצבת יפה ונוחה לשימוש.. אולי גם TOUCH.. התקציב הוא בערך 200$.. אני יודע שבוודאות היא תהיה ב - BUST BUY כך שאשמח כאמור לשמוע מכם על דגמים מומלצים וגם אם יש לכם רשימה של חנויות ספציפיות במיאמי ו/או וואגס אני אשמח לשמוע. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  8. Started by bad-sector,

שלום רב לכם... אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית במחיר הכי זול שאפשר... הייתי בטוח שאני הולך לרכוש את ה A60 במחיר 600 שקל עד שראיתי את ה A300 שהיא דווקא 3.2 מגה פיקסל - השאלה אם מבחינת איכות הצילום או טיב המצלמה עצמה זה שווה? אין לי שום צורך ביותר מ 2 מגה פיקסל מאחר והמצלמה תהיה לצילום תמונות כמו במצלמה אנאלוגית - אך ורק תמונות סטנדרטיות... האם הייתם ממליצים על אחת מאלה או בכלל על אחת אחרת?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by dr computer,

CANON A95-איך היא?

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  10. הי, יש לי CANON A85 ואני מצלם סרטונים , על הנייר המצלמה אמורה לצלם סרטונים של 640*480 ב 30 תמונות לשניה אבל אני מקבל רק 10 תמונות לשניה. ניסיתי למצא מאיפה משנים את זה אך לא הצלחתי? האם משהוא יודע ?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by raiman1,

מחקתי בטעות תמונה מהמצלמה. יש מצב לשחזר אותה??

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  12. ערב טוב ומבורך ! ביום שישי האחרון קיבלתי את המצלמה שהזמנתי Sony DCS-F828 , ואני מתלבט איזה כרטיס לקנות לה, או אולי כרטיסים חח הנה הפרטים - למצלמה החמודה יש 2 כניסות לכרטיסים, כניסה לכרטיס מסוג MemoryStick , וכניסה לכרטיסי Microdrive - CompactFlash , ויש מתג העברה לשימוש בין שיניהם - ז"א שאפשר לשים גם כרטיס MS וגם CF - מה עוד - שוב פעם לפי סוני, על כרטיס מסוג MS אפשר להקליט סרטונים לא מוגבלים בזמן, רק במקום, ומחירם גבוה מאוד (יחסית ללCF) . השאלה היא - האם כרגע כדאי לי לרכוש כרטיס 256MB בתצורת CF ULTRA 2 כרגע, ועוד כחודש בערך כרטיס MS Pro 512MB מהיר לסרטונים ( סרטים יותר חח ) ולהשתמש בהם במקביל ? תודה רבה, וגם אני אבקש המלצה לכרטיס CF מהיר ואיכותי בנפח 256MB - וכרט…

13. Started by ronle,

לאחר שכבר החלטתי לקנות את TZ5 ראיתי שכמעט אין הבדלים לבין TX4 ההבדלים הם: מסך טיפה יותר גדול רזולציה יותר גבוהה ווידאיו HD אף אחד מההבדלים הנ"ל לא משחק אצלי תפקיד. השאלה אם יש עוד הבדלים בניהם והאם שווה להשקיע עוד 200-300 שקל עבור TZ5 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  14. היי, רכשתי את המטען והסוללות LaCrosse BC-900 + Sanyo Eneloop. בחוברת ההוראות של המטען המליצו לעשות Refreshing לסוללות חדשות כדי לשפר את הביצועים שלהן. לעומת זאת, באתר שרכשתי ממנו את המטען, Thomas Distributing, המליצו שלא לעשות Refreshing אלא פשוט להטעין את הסוללות, להשתמש בהן וכשהן נגמרות להטעין אותן שוב ובעצם השימוש השוטף הביצועים שלהן ישתפרו מעצמם. מהי הדרך המועדפת מבין השתיים לטיפול בסוללות חדשות (וגם כאלה שאינן חדשות) ובפרט עם המטען והסוללות שברשותי? אשמח לשמוע מהידע שלכם ונסיונכם האישי. תודה מראש, גלי.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by re5pect,

שלום! פעם ראיתי שמישהו פה נדמה לי זה היה Chevy או kom לא זוכר, נתן לינק לפלאג אין לדפדפן שתיהיה אפשרות לקרוא את הEXIF בלי להוריד את התמונה... בחיפוש לא מצאתי כלום. מישה יכול לתת לי בבקשה את הקישור הזה?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by PyroGhost,

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  17. אהלן מתלבט בין כמה מצלמות קומפקטיות עם זום טוב. נתקלתי במשהו מגרה ביותר: NIKON S10, מצלמה עם אפשרות לסיבוב נפרד של המסך והעדשה. מישהו שמע על הדגם הזה? (שיפור של הדגם S4, ה-ISO עלה מ-400 ל-800, עכשיו יש מייצב תמונה, מקרו 4 ס"מ, וסוללת ליתיום במקום 2 AA) מצלמה שווה בטירוף או שהיא רק עושה את עצמה? (ד"א, למייצב התמונה שלהם הם קוראים "בפשטות" CCD shift-type sensor stabilization system... ובמצב וידאו יש להם "מוריד זעזועים אלקטרוני" Electronic VR)

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by Guy King,

מה כדאי? המצלמה מיועדת בעיקר לתמונות נוף (בטיולים בחו"ל ובארץ) ולתמונות תקריב. התקציב כ-1500 +-

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by Maxx,

משהו מכיר את החנות? http://www.prestigecamera.com המחירים שם נמוכים מאוד -באופן מחשיד לדוגמה: Pentax K100D ב- 350$!

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by MODY69,

שלום, לאחרונה שמתי לב שיש לי די הרבה תמונות שארצה להכניס לאלבום דיגיטאלי שאותו אני אוכל להראות לכל מי שאני ארצה. אני מחפש משהו בסגנון flickr, שיהיה נוח, שכולם יוכלו לראות את האלבום שלי בלי סיסמאות למיניהן ואם אפשר, שיזכור את הסיסמה שלי תמיד (לא שבועיים כמו בפליקר). תודה מראש, MODY69

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by benor,

צלמתי היום בים... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  22. שלום, אני מחפש המלצה למצלמה חדשה. הדבר הכי חשוב מבחינתי הוא הגודל הפיזי שלה- אני מחפש מצלמה קטנה וקלה מאוד, כזו שאפשר יהיה לקחת בכיס בלי שתעיק יתר על המידה. עוד דברים הכרחיים: מסך גדול יחסית (2.5 אינץ ומעלה) זמן תגובה מהיר - המצלמה הישנה שלי אילצה אותי להמתין שניות ארוכות בין תמונה לתמונה בצילום עם פלאש -זה דבר בלתי נסבל מבחינתי, ולכן הדרישה היא למצלמה עם זה תגובה מהיר מאוד, גם בצילום לילי עם פלאש. אמינות - לא מעוניין להתחיל לרוץ למעבדת תיקונים כל חודש. חשוב מאוד שהמצלמה תיהיה אמינה ושתוכל לספוג זעזועים ומכות קלות בלי למות. התקציב די נמוך: עד 800 ש"ח. מקווה שקיים בשוק משהו שיענה על הדרישות שלי בתקציב הנ"ל. תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by orlupo,

אגפה פושטת רגל לאחר כ"כ הרבה שנים: http://www.dpreview.com/news/0510/05102102agfa_end.asp זה לרעתנו מאחר שהתחרות רק תצטמצם אך אני מצד שני שמח כי אף פעם לא אהבתי את איכות התמונה של נייר אגפה ובמיוחד לאורך שנים ולכן יש סיכוי שכל המקומות שעבדו עד היום עם אגפה יעברו לקודאק.

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by Noaring,

הסוללה שמגיעה עם מצלמת הווידאו Canon HG20 הינה הסוללה הנ"ל, שבפועל מספיקה בערך לשעה וחצי. הסוללה BP-819 שמספיקה לשלוש שעות, עולה בארץ (קרט) 580 ש"ח. הסוללה BP-827 שמספיקה לחמש שעות, עולה בארץ (קרט) 850 ש"ח (באמאזון 540 ש"ח). 1. מישהו יודע היכן בארץ ניתן להשיג את אחת מהסוללות הנ"ל, במחיר שפוי ? :-) 2. BP-819 עולה בבית הצילום 220 ש"ח, אך לא סוללה מקורית, אלא תחליפית - האם למישהו יש ניסיון/ידע האם כדאי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  25. Started by benor,

עבר קרופ, ועריכת Levels קלה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים