עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. בשביל בילוי ,מסיבה וטיול. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dsane,

כל הערה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  3. שמעתי פה ושם על תופעה בכרטיס זיכרון מסוג בנפח של 1 ג'יגה שי בעיה לצלם קטעי וידאו מעל זמן מסוים בגלל הדחיסה בכרטיס או משהו כזה.. מישהו שמע על תופעה/בעיה כזאת? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מחפש מצלמה דיגיטלית הכי טובה במחיר של עד 2500 שקל לצרכים ביתיים. מה איתה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10822853 יש משהו יותר טוב???

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by KoM,

אחרי בצורת ארוכה...

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  8. החברה הישראלית צורן (חיפה, ישראל) מציגה שבב חדש מסדרת COACH שיקרא COACH9. לשבב רזולוציה מירבית של 16 מ"פ וקידוד DIVX בזמן אמת. "זוהי בשורה לעשרות מליוני בעלי מכשירי DVD תומכי DIVX" מוסר אוהד מיטב סגן נשיא החברה. מקור וקרדיט: http://www.dpreview.com/news/0701/07010802zorancoach9divx.asp

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. חחח המצלמה היא מסוג FugiFilm S304 אני יודע שמעפנה אך היא היחידה שיש לי [attachment deleted by admin]

10. Started by noos,

שלום אני מחפש מצלמת וודיאו איכותית עד 6000 ש"ח מה אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. האם זה אפשרי? מצלמת קאנון A530...

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by gameplan,

הייתי באירוע קרבות אתמול בכרמיאל צילמתי שני קרבות מלאים +כמה תמונות ועוד קרב אחד,הבעיה היא שכשהגעתי הביתה העברתי את הכל למחשב שני הקרבות הראשונים עבדו כמו שצריך וגם התמונות הבעיה היא שהקרב האחרון לא עובד! מסרב לעבוד בכל תוכנה שניסיתתי כולל realplayer ו vlc הקרב באמת הוקלט כי הקובץ הוא בגודל המתאים של 260 מגה בערך. אבל אני לא מצליח להפעיל אותו או להמיר אותו ב tmpegnc יש למישהו רעיון? בבקשה זה ממש חשוב. תודה רבה לכם.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by mmMigy,

שלום, אני רוצה לקנות זיכרון 1-2GB, אבל אני לא יודע מה כדאי... המצלמה תומכת בסוגי הזכרון הבאים: SD / SDHC / MMC. מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  14. אני מעוניין לרכוש זיכרון מסוג בנפח של 1 ג'יגה. רציתי לדעת אם אני מכניס זיכרון בנפח 1 ג'יגה למצלמה, עלול להשפיע על משך צילום תמונה בודדת? ז"א, מהרגע שצילמתי תמונה אחת ועד הרגע שאני יכול לצלם את התמונה הבאה, יהיה זמן ארוך יותר מאשר צילום על כרטיס בנפח 256 מגה? פשוט שמעתי שעלול להיווצר מצב שבגלל שמדובר בזיכרון בנפח של 1 ג'יגה, הזמן של אחסנת תמונה ואפשרות לצלם את התמונה הבאה עלול להתארכך עד מאוד. תודה רבה לעוזרים, זה נורא חשוב לי!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by _BooM_,

אני מחבר את המצלמה למחשב, מתקין הכל כמו שצריך, הכל עובר חלק וההתקנה מתבצעת בהצלחה, אך משום מה אני לא רואה את המצלמה ב-"מחשב שלי" בעודה מחוברת (במצב צפיה כמובן) וכמו כן ה-"ZoomBrowser EX" לא מזהה את המצלמה מחוברת. מה שכן, המצלמה כן מופיה ב'מנהל ההתקנים'. יש לציין שהמצלמה עבדה מצויין עם כל המחשבים שעבדתי איתם (עד שהיא הגיעה לשלי :-\). פתרונות שלא צלחו: הסרה והתקנה מחדש (של הדרייברים ושל כל התוכנות). חיבורי USB אחרים. כבל USB אחר.

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by dsane,

תתנו טיפים להמשך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by yuvalkob,

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  18. היי , אממ , כמו שראיתם בת'רד אחר , יש לי את ה K100D , ללא פלאש חיצוני בינתים. משהו ממש מוזר לי , גם חבר שלי קנה את המצלמה הזאת , שנינו משתמשים בסוללות gp2500 ואחרי פחות מ 50 תמונות עם פלאש הם פשוט נגמרות... זה נורמלי ברפלקס? חשבתי אולי בגלל שהמייצב עובד + פלאש פנימי + מערכת ה auto focus , אז זה גומר סוללה מהר יותר... אבל ככה מהר יותר ?!? עם המצב הזה הוא נכון , אני צריך לפחות 4-5 סטים של gp2500\2700 .

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by sagi5,

שלום לכולם, אני שגיא בן 16 ולומד אלקטרו-אופטיקה. במסגרת הפרוייקט הזה אנחנו אמורים לעשות אב-טיפוס שקשור בעיקר באופטיקה אני בחרתי ללכת לתחום של הצילום כי זה הנושא שאני הכי חזק בו. אשמח אם תעלו לכאן את כל הבעיות שאתם נתקלים בהן בזמן הצילום. תודה על העזרה, שגיא אבסקר

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by rev,

אני בשלבים של רכישת מצלמה דיגיטלית (canon s3 - אם זה מעניין מישהו...) ןאני נתקלת הרבה במושג "מחודשת". האם מישהו יכול להסביר לי מה המשמעות של מחודשת? מה הסיכונים, אם ישנם בכלל? מה הכדאיות? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by ALÞHA,

8)

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. תוכלו להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית עד 1000ש"ח ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by R0tem1,

מעל נתב"ג אל תאשימו אותי על המיקום בפריים... לא ידעתי איפה הוא יבוא קרופ:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by rangerman,

למי שפספס: http://hwzone.co.il/articles/2006_summary/7

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by dsane,

סליחה על שאלת התם אבל אני מעוניין לדעת איך אני יכול לחשב את המכפל ואת המידה בה העדשה רחבה כהשוואה ל 35 מ"מ

• 46 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים