צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לרכוש מגן מסך לפנטקס, ואני לא יודע אם ללכת על משהו מותאם או סתם לקחת מגן זול. יש את המגן הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.215 ולעומת זאת, יש את המגן הזה, שנראה יותר מבטיח יש הבדל לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בסדרת ה-IXUS המסך אינו שקוע בגוף מספיק. היות והמצלמה קטנה (מאד) והמסך גדול , טביעות אצבעות על המסך הן דבר שבשגרה . לשם כך צריך איזשהוא מגן למסך. אבל מה , מיליון סוגים :s05:!! איזה טוב ? איזה רע ? ממה להתרחק ? איזה משתלם ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא יודע אם מישהו פה מכיר את גלעד בנארי, אולי הצלם האהוב עליי. בכל מקרה יש לו צילום שנקרא "dressed in pink" הסט תמונות הבא צולם אתמול מגשר מוזס, בהשראת הצילום של גלעד עם נגיעה אישית שלי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת למה רואים את הטכנולוגיה הזו רק עכשיו? מה הפריע למתכננים להרים את המראה באופן קבוע במצב LIVE VIEW ןלעהעביר את המידע ישירות לחיישן? תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש אפשרות לראות את מד האור גם באפשרות של AV או TV במצלמת CANON G12? האפשרות הזו קימת רק המצב M ידני לגמריי . רוני
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בניגוד לעיניות האופטיות המוצלחות של מצלמות רפלקס, לעיניות אופטיות של קומפקטיות (עיניות חלון) יש מספר חסרונות משמעותיים שהופכים אותן לפתרון מאוד לא מוצלח בעיני. אני מעדיף להשתמש במסך ה-LCD בגלל הסיבות הבאות: חוסר דיוק כתוצאה מאחוז כיסוי נמוך. עיניות חלון אופטיות מציגות כ-80% מהתמונה, בהשוואה ל-100% במסכי LCD (ו-95% ברוב מצלמות ה-DSLR). המגבלה הזו משמעותית במיוחד בצילום נושאים שדורשים זווית רחבה, בגלל שחלק מהתמונה שיוצרת העדשה פשוט לא מופיע בעינית ולכן לא ניתן להתייחס אליו בבניית הקומפוזיציה. באופן מעשי זה הופך עדשות 28 מ"מ לשוות ערך ל-35 מ"מ או צר יותר. העדר תצוגה של פרטים טכניים. כשמצלמים עם עינית אופטית לא ניתן לראות שום פרטים טכניים על הצילום. זה מאוד מגביל את היכולת ל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז ה a95 האגדית אותה רכשתי לפני כ-3 שנים לא ראיתי השקה של מצלמה עם החיישן המצויין הזה. שקלתי לקנות קומפקטית חדשה אבל מסתבר שאין כיום שקולה לאיכות האגדית של ה a95, הבעייה היחידה שלי איתה היא איכות הוידאו הירודה, חוסר מייצב תמונה וזום אופטי נמוך מאוד. מעבר לכך איכות התמונה מעולה. האם משיקולי רווח הפסיקו את הטמעת החיישן הזה בקומפקטיות הפשוטות ?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נפלה לי המצלמה ורואים ממש את הנזק ויש לי עדיין אחריות יקבלו אותה?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום מצלמת סוני אלפא 350 מארה"ב אני מחפש מדריך למשתמש בעברית. תודה חזי
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מדריך כיצד להעלות תמונות באתר IMG-IL.COM ואיך להציגם פורום. שלב 1: נכנסים לאתר העלאת התמונות IMG-IL.CoM קישור: http://www.img-il.com/ שלב 2: כאשר אתם בעמוד הראשי אתם לוחצים על Browse.../עיון... תמונה 1: *בוחרים מהמחשב את הקובץ/תמונה שאתם מעונינים להעלות ---ניתן להעלות מספר תמונות בבת אחת על ידי לחיצה על הוסף תמונה או 5+ שיוסיף לכם 5 בבת אחת בלי ללחוץ על הכפתור תמונה 2: **תאשרו או תלחצו פתח. שלב 3: אחרי שסיימתם לבחור את התמונה שאתם רוצים אתם צריכים לפשוט להעלות אותה להאתר לוחצים על כפתור העלה קובץ וממתינים עד שהקובץ יעלה. תמונה 3: שלב 4: הצגת התמונה בפורמים או בכל מקום אחר. לאחר שהתמונה הועלתה אתם תקבלו מספר קישורים שתוכלו להשתמש בהם בכל מקום שתרצו. תוכ…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חלק א' עוסק בשלב הצילום, עם טיפים חשובים והסבר תיאורטי. בהמשך יפורסם חלק ב' לעיבוד עם התוכנה Hugin. ניתן להגיע לתוצאות כאלה- http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c תמונת פנורמה בעלת 1,474 מגה-פיקסל של טקס ההשבעה של ברק אובמה (לא לדאוג, קובץ פלאש). לא צריך ציוד מיוחד, ניתן לצלם גם ללא עדשות רחבות וללא חצובה עם ראש פנורמי (אם כי מומלץ כן להשתמש אך לא חובה). http://yoni1z.blogspot.com
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נראה שחלק מהמשתתפים בפורום קצת מסתבכים עם הנושא הזה, אז הנה מדריך קצר שמסביר (פחות או יותר) את הדרך המועדפת עלי: 1. הורידו, התקינו וקנפגו את FastStone לפי ההסבר שכאן. 2. פתחו בתוכנה את התמונה שאותה אתם רוצים להקטין (אם הלכתם לפי ההוראות בלינק שבשלב הקודם, קליק כפול על קובץ התמונה אמור לעשות את זה). 3. לחצו Ctrl+R בשביל לפתוח את חלון שינוי גודל התמונה: 4. בחרו בגודל המתאים (800x600 מומלץ עבור רוב הפורומים) ואשרו. הקפידו ש-Lanczos3 מוגדר כאלגוריתם ההקטנה. הוא איכותי מאוד, אבל משום מה חסר בהרבה תוכנות יקרות. 5. געו עם הסמן בצד שמאל של המסך, ואז בחרו ב-Sharpen / Blur בתפריט שמופיע. 6. בחלון שנפתח, בחרו את רמת החידוד. רמה #1 כמעט תמיד אינה מוגזמת מדי ולכן א…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני יונתן, וזה הבלוג שלי, שמתעדכן על בסיס קבוע. yoni1z.blogspot.com תמצאו בו מדריכים בנושא צילום סטילס ווידאו, וגם שילוב של השניים, מדריך צילום בהילוך מהיר, בשלושה חלקים, לדוגמה סרטון של שקיעה לפתע לוקח 20 שניות. שני מדריכים בנושא תאורה מלאכותית, עזרים לריכוח אור פלאש, לתוצאות מקצועיות ומחמיאות של פורטרטים. מדריך למכונת הזמן הקטנה שלי, תוכלו כמעט להקפיא את הרגע בו יוסיין בולט, חוצה את קו הסיום ושובר שיא עולם ב100 מטרים, כל זה בחלק מעשי וחלק תוכנתי (באמצעות תוכנה) קצת על יחס צלם - מצולם/מצולמת ואף אומנות הפיתוי לקבלת תמונות אמיתיות ומחמיאות. הרהורים והגיגים על ציוד ועזרי צילום ותחליפים זולים יותר תוצרת בית, והרבה אלתור! הנכם מוזמנים להגיב בבלוג ולומר מה דעתכם, זה ב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צלם מתחיל אני רק בקטע של להבין מושגים כמו מהירות תריס ,חשיפה וכו'... ברשותי מצלמת fujifilm A850 ופשוט אחותי צילמה את עצמה לפני כמה ימים ורציתי חוות דעת איך התמונה הגיעה למצב הזה ומה אפשר לעשות פעם הבאה כדי להמנע מזה... תמונה http://imageknight.com/images/1236641975.JPG במקור היא הייתה יותר גדולה פשוט הקטנתי אותה דרך צייר וכנראה זה פגע גם בחדות אבל זה כרגע לא משנה לי... נתונים טכניים של התמונה 45\1 f\2.9 iso400 תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&orderby=price&DB151439=151479&DB4588=4589&pageInfo=5 תראו את ה-3 האחרונות, למה שצלם שפוי יקנה אותן, במיוחד את האחרונה. יש מישהו שיש לו אותה (EOS1DSוCanonו ) למי היא מיועדת? כלומר לאיזה סוג צלמים?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחיי אני די מיואש מהמצלמה החדשה שלי הינה שלוש תמונות שצולמו בידיוק באותו אתר - שיא התאורה = בחוץ/אור יום! על 7 מגה פיקסל! והתוצאה ממש ניראית בינונית = אפילו שזה אור יום!!! תגידו לי מה אני לא עושה טוב? בהפעלת המצלמה ? כל התמונות צולמו בערך באותו זמן >> בהפרש של 2 דקות למישהו ישנה מצלמה כזו = והוא מרוצה ? תודה מראש למי שעוזר = ומוריד את הקבצים המלאים 1:1
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוף סוף החלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה.. על מה אני צריך להתסכל לבדוק? איזה נתונים.. תעזרו בבקשה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המצלמה הזאת באילת ביחד עם גיגה זיכרון של SANDISC ב-1070 שקל מה דעתכם עליה? אני צילמתי בה כמה תמונות והיא ממש איכותית
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תגידו היא שווה את המחיר 650 שקל (כולל כרטיס 1GB - canon kit) ??? אשמח לחוות דעת על המצלמה כי אני רוצה לקנות אותה.. תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עם 256 MB ... מקווה שיספיק ... - לכמה תמונות בערך על האיכות הכי גבוהה ?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
HP Photosmart 720 כדאי מאוד נכון.?יד שנייה כמובן
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-