צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להעלות כמה מאות תמונות לאינטרנט וזה לא ריאלי לעשות לכל תמונה RESIZE בנפרד..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. שבי (מנהל הפורום) ביקש ממני לצלם לו כמה תמונות של החצובה שידגימו גם את הגודל שלה (הוא רצה לראות כי הוא לא נכח במיפגש). אז החלטתי לנצל את הבוק הקטן שעשיתי לה וגם להעלות את התמונות כאן בשבילכם , וזה קצת יענה גם לכל מי ששאל אותי שאלות בפרטי. אז כמו שחלקכם יודעים - מדובר בחצובת מיני טלסקופית בגודל של קצת יותר מ 10 ס"מ ונפתחת לגודל של קצת יותר מ 23 ס"מ. החצובה - כידוע אביזר חובה בשביל לצלם תמונות בלילה או בתנאי תאורה מינימלים , אך היא פוגעת בניידות של המצלמה הדיגיטלית הקטנה שקניתם ולרוב לא לוקחים אותה. החצובה הזאת זה הפתרון - גם קטנה וניכנסת לנרתיק של המצלמה או לכיס - וגם ניפתחת למספיק גודל שמאפשר עבודה ממוצעת. ולגבי שאלות של איפה לקנות בארץ - אני לא יודע , קנית…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה ואני מתלבט בין הדגמים האלו. מניסיון שיש לי עם ניקון, ישנה בעיה בצילום במקום עם תאורה חלשה. השאלה היא האם בדגם זה ישנה בעיה מסויימת. כמו כן אשמח לקבל חוות דעת על הקנון. חשוב לי לדעת על קלות שימוש וזאת מפני שהיא אמורה לשמש את ההורים שלי.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
דיגיטלית כמובן דרישות - קטנה קטנה קטנה קטנה, שיהיה אפשר לשים בכיס ולא להרגיש מינימום 4 מגה פיקסל המלצות שלכם ? עד 1000 ש"ח כאמור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אוייי, פברואר הולך להיות מהמם... http://www.bhphotovideo.com/c/product/520637-USA/Nikon_2164_AF_S_Zoom_Nikkor_24_70mm.html
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
רכשתי מתנה לחברים ZS3 ונראה לי מבאס להיא אותה בלי כרטיס זכרון. אני לא רוצה להוציא עוד הרבה כסף, אז השאלה היא איזה גודל כרטיס כבר יהיה מספק ולא יחייב אותם לקנות עוד אחד. יותר חשוב מזה, היא איזה מהירות של כרטיס אני צריך שלא יהיה צואר בקבוק שיפכע במהירות המצלמה.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בקניית מצלמה דיגיטאלית בסכום של 1200 ש"ח +-. חשוב לי שתיהיה קומפקטית, ואני רק מעוניין ב point and shot. אני לא מתכוון לשחק בפרמטרים וכדומה רק שיצאו תמונות טובות באופן אוטומטי. שמעתי על canon casio שהן טובות . יש למישהו המלצה על דגמים ספציפים?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי את המצלמת וידיאו אבל הדירבר שלו לא נתמך בויסטה ואני לא מוצא אני צריך עזרה בבקשה Sony Handycam DCR-TRV245 Digital-8 Digital Camcorder דגם המצלמה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
שלום 8) הציעו לי דיל מצויין על ה-A70 בחנות מסויימת ורציתי לדעת האם ההבדל בין ה-A70 ל-A75 מצדיק קנייה בחנות אחרת ובמחיר גבוה יותר אך ורק בשביל לקבל את הפיצ'רים של ה-A75? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
דוד שלי עכשיו בגרמניה והוא יכול להביא לי מצלמה . אני חושב על מצלמה כמו A610 או משהו בסגנון 1. האם שווה בכלל להביא משם או שעדיף לקנות בארץ? 2. כמה משלמים עליה בכניסה לארץ? 3. האם יש אפשרות לאחריות בין-לאומית? תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
עד 200 ש"ח. ראיתי בזאפ חצובות, אבל לא של S1.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
קיצקץ מצלמה קטנה ואיכותית הכי משתלמת במחיר הזה, עדיפות למסך גדול, תודה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
צולם עם FUJI S5100 זקנה וחבולה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי לבחור את המצלמה הדיגיטלית הטובה ביותר לדעתכם במחיר של עד 800 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני עומד לקנות את ה Canon S2 IS, הדיל שהצלחתי להשיג בחנות הוא : המצלמה + 3 שנות אחריות של קראט + נרתיק + ג'יגה זיכרון + 2 סטים של סוללות GP 2500 ב3700 שקל. המחיר עוד נתון לויכוח וסביר להניח שאני אוריד סט אחד של סוללות ככה שזה ייצא לי בסביבות ה3500. רציתי לדעת אם למישהו יש משהו להגיד / לייעץ לי בעניין הזה, ובכללי - זה נשמע לכם שווה את זה? הייתי שמח גם אם אנשים שצילמו איתה ייתנו לי חוות דעת כללית עליה, אולי כדאי לחכות קצת למצלמה אחרת שעומדת לצאת? עריכה : לאור הויכוחים שהתנהלו פה בנושאים האחרונים בקשר לכרטיסי זיכרון מהירים יותר או פחות הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי גם בתחום הזה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית. אני לא צריך תמצלמה הכי מקצועית בעולם משום שאני מתחיל. המליצו לי על Canon A75. מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה אחרת למתחיל או לתת ביקורת על המצלמה הזאת? תודה מראש, Exe
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני יודע שזה תקציב ממש עלוב ( ) אבל בכל זאת תעשו בבקשה מאמץ בבקשה ותמצאו משהו נורמלי בתקציב הזה. ד"א המצלמה היא לא בשבילי אלה בשביל קרובים-רחוקים שלי... (תגובות של אנשים עם ניסיון עם המצלמה יתקבלו בברכה! :-*)
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן! רציתי לשאול האם משתלם, או איפה אפשר לבדוק אם משתלם, להביא d200 או d30 מסינגפור? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שבוע הבא חבר שלי ואני טסים לנפאל שם הוא רוצה לקנות מלצה. איזה מצלמה אני יכול להמליץ לו לקנות? הוא מעוניין במצלמה דיגיטלים פשוטה שלא תצרוך ידע מוקדם או מיומנות בצילום. הסכום שהוא מעוניין להשקיע זה עד 1000 ש"ח. מה כדאי לו לקחת.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם כשאני מפתח תמונות ממצלמה דיגיטלית ניתן למחוק את כל התמונות מהכרטיס זכרון ולצלם מחדש על אותו אחד?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-