עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. היי לכולם. לכבוד יום ההולדת של החברה - החלטתי לקנות לה מצלמה דיגיטלית חדשה (הישנה שלה נשברה לאחרונה). אני חייב להודות - צילום ומצלמות זה תחום שאני לא באמת מבין בו, ולמרות שקראתי מדריכים וחוברות שלמות - בליל המבחר של המצלמות היום כ"כ גדול שאני ממש לא מצליח להבדיל - ולכן אני מבקש את המלצותיכם. התקציב הוא בעיקרון 500+- כשאני מוכן להגיע עד 600 שקל. חשוב לי שהמצלמה תהיה איכותית ושתספק תמונה טובה בלי צורך להתעסק עם תוכנות עריכה למיניהן. כמו-כן היות ומדובר על מצלמה לחברה - חשוב לי שהיא תהיה יפה ומעוצבת. ולשאלון: התקציב - עד 600, עדיף פחות אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? - בעיקרון בעיקר דמויות ובעיקר ביום, אבל כנר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, אני מבקש המלצה למצלמה קופקטית. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? בין 1000 ל 1500 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכוון לצלם תמונות יומיומיות, אין לי שאיפות לצילום מקצועי. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). על המצלמה להיות בעלת פלאש פנימי. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כנראה שלא אשתמש בחצובה. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? אצלם בהחזקת המצלמה …

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  3. שלום אני מחפש לקנות מצלמה... ומבקש את עצותיכם. חשוב לי שהיא תיהיה קטנה (קוראים לזה בזאפ "קומפקטית במיוחד") ושזמן תגובה שיהיה מהיר ושהיא תיהיה 3-5 מגפיקסל לא צריך יותר מיותר בשבילי בעיקרון היא לשימוש ביתי רגיל + טיולים , אז שלא תיהיה רגישה 'מידיי'. ושיהיה לה מינימום שנתיים אחריות (מאוד חשוב לי , מתוך ניסיון אישי) אשמח לשמוע עצות גם איפה לקנות , וכל דבר אחר תודה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by V.L,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?עד 1800 גמיש בכ300 שח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים, יצלמו אותי גם אחרים צריך לטיולים וכל מיני ולמבנים סגורים גם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?שונא פלאש זה גורם לצבעים להתנות ולאנשים להיות מבריקים, ישתמש בפלאש רק אם אין ברירה האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא נראה לי שאני ירכוש חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?יכולים לקרות מצבים, כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? Canon SX100 IS של אחותי,יש בה יותר מידי רעש האם אתה מתכוון להדפיס …

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  5. אני צלם מתחיל (ב-SLR).. אבל אני רוצה מצלמה שתשרת אותי כמה שיותר זמן ושתהיה מתאימה כשאתקדם ביכולות הצילום שלי. אני מצלם בעיקר טבע, נופים, אוהב לצלם מקרו, תמונות "משפחתיות" ובמיוחד בחשיפה איטית.. עם אפשר גם המלצות לעדשות בטווחים שאני פחות או יותר צריך... אבא שלי נוסע לטיוואן בקרוב אז הייתי רוצה לשאול אם שווה לקנות שם את המצלמה? ולשאלון: •מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 6000 גמיש.. •האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? אולי עדשה (אם ישאר כסף...) •האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? בעתיד כן... לא יודע כמה •האם יש לך נכו…

• 46 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. רצוי עם אופציה לכרטיס זיכרון וסוללה רזרבית במחיר סביר תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. שלום, אבקשכם להמליץ לי על מצלמת וידאו איכותית. התקציב למצלמה הוא עד 2300 שח יש לי אפשרות להזמין מ PAYPAL ויש לי אפשרות להזמין מחבר שמגיע מארצות הברית. מה שחשוב לי זה אחריות בארץ. איכות צילום. הבנתי שיש יתרון לDVD כי אפשר לקפוץ לכל חלק בסרט(מה שאי אפשר בקלטות). והבנתי ש HDD הוא כבד. ראיתי שיש גם מצלמות שמקליטות על כרטיסי זיכרון (קל ונוח לא?) ומה בעניין החיישנים? אני יודע ש 3CCD תצלם תמיד יותר טוב מ1CCD אבל האם זה שווה את המחיר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by Asaf-L,

היי, אני עורך במקצועי וזקוק למצלמת וידאו (בעיקר) לצרכי דגימה - שימוש במצלמה כמכשיר העברת הנתונים מקלטת למחשב (זה פשוט הרבה יותר זול ולא פחות יעיל מרכישת מכשיר DV) , בנוסף, אם כבר רכישת מצלמה, הייתי שמח אם היא גם הייתה מסוגלת לצלם בצורה סבירה,כי ברור לי שיבוא היום שבו לא אקבל את החומרים לעריכה על קלטת ואצטרך לצלם אותם בעצמי. דברים שאני חייב - א. חיבור FIREWIRE. ב. שיטת צילום PAL. ג. עובדת על קלטות MINI DV. ד. תקציב עד 1,500 שקל. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לצערי, בטיול האחרון בחו"ל גנבו לי את התיק שבתוכו הייתה מצלמת הוידאו שלי, ולא מייצרים כבר את אותו הדגם. מה שאני צריך- -1080P -רצוי מאוד מייצב תמונה אופטי -יציאת HDMI -כרטיס SD כמדיה להקלטה -הקלטת סאונד בסטריאו, אם AAC או DTS בכלל מצוין. -סוללה סבירה פלוס -איכות סטילס סבירה אם למישהו יש רעיונות, אשמח לקבל כל המלצה. שבת שלום לכולם.

10. Started by hararim,

לשימוש ביתי. הבנתי שעדיף עם כרטיס זיכרון אבל זה לא מחייב מבחינתי. איך ה-FS 200 של CANON?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. הגיע הזמן לשדרג את מצלמת הוידיאו האנלוגית ואשמח לעזרתכם בעניין. הצרכים, בעיקר צילומי משפחה. הדרישות: קומפקטיות, איכות צילום טובה גם בתנאי תאורה בינוניים (INDOOR). מה הנתונים שצריך לבדוק במצלמת וידיאו (גודל חיישן? מייצב? זום אופטי?) עוד שאלה, עד כמה משתלם להביא מצלמה כזאת מארה"ב? (אני יודע שבמצלמות סטליס, בנטרול המע"מ, ההפרשים לא גדולים במיוחד) ראיתי את הדגם הבא של סניו שנראה לי נותן תמורה מצוינת למחיר:http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1361

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  12. מצלמה קומפקטית שיהיה אפשר להכניסה לכיס בעלת מאקרו, צילום טוב בתנאי חושך, צילום וידאו שלא יבייש יוטיוב, סוללה מאריכת חיים מטעינה לטעינה. השימושים? צילום חובבני, לפייס וכדומה. תקציב 600 ש''ח תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם , אתמול ראיתי את ה lumix zs8 ודיי התלהבתי ממנה. בכל מקרה כבר זמן רב שאני שוקל לקנות מצלמה קומפקטית איכותית ורציתי לשאול איזו מצלמה נחשבת כרגע לטובה ביותר? חשוב לי מאד הזום האופטי (דיגיטלי לא מעניין אותי) , שיהיה בה GPS אינטגרלי ושתהיה עמידה לנפילות (לא שאני מתכוון לשחק איתה כדורגל אבל עדיין... טעויות קורות). כמו כן , עדשה רחבה וכו'. נתקלתי בזאפ במצלמה הבאה שאני יכול להניח שהיא כמה דורות אחרי ה zs8 : http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=7308 השאלה היא אם היא הקניה הכי משתלמת היום. אגב , ככל הנראה אקנה את המצלמה בארה"ב , האם יש חברה שנותנת היום אחריות בינלאומית על מצלמות? תודה רבה על הייעוץ והעזרה.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by valleyzz,

התקציב למצלמה הוא עד 1500 ש"ח. כרגע יש לי איזה מצלמה קומפקטית של OLYMPUS משו עם 4 מגה פיקסל שזוללת סוללות. אני מחפש מצלמה לצלם בה טיולים לאור יום, תמונות של המשפחה בבית בתאורת חדר, תמונות רקע של שקיעות או לדוגמא תמונות של האוטו, תמונות של רחוב חשוך וכדו הגודל של המצלמה צריך להיות גודל סטדנרטי לא מחפש משו שיהיה קטן במיוחד שיחליק מהידיים או גדול מדי שלא יהיה נוח להחזיק. אין לי עדיפות לחברה מסויימת, אבל ההתלבטות בעיקר עומדת האם לקנות של Nikkon או של Cannon. כמובן שאופציה לצילום ווידאו חשובה ( ווידאו עם קול ), ייצוב תמונה ופוקוס אוטו' זה משו שבא כבר עם רוב המצלמות החדשות לא ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם חזרתי ביום ראשון האחרון מתאילנד היה מדהים יש לי מלא אבל מלא תמונות משם ואני חייב לפתח בזול ואמין עם אפשר ?? מישהו מכיר מקומות כאלה התנסה בזה פעם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ampo,

שלום לכם. יש לי כיום CANON S3 והיא בסדר בצילומי חוץ. צילומי בית או תאורה בעייתי אחרת - היא בעייתית. על מה תוכלו להמליץ? חלק נכבד מהצילומים הם צילומי בית - טווח של 10 מטר (כמובן ישנם גם צילומי חוץ אבל פחות). מינימום התעסקות עם פונקציות פנימיות מעבר לבורר המצבים על המצלמה. תקציב של 3500 פחות או יותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  17. המטרות שלי הם להגיע לאיכות גבוהה כאשר אני מדבר ורואה את החברים בארה"ב . אני רוצה תצוגה חלקה !!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, התברכתי ב A95 חדשה, ואשמח לקבל טיפים לגבי מה משמעות הזכרונות שבשוק ואילו סוללות מומלצות : 1) זיכרונות : אני יכול להביא מחו"ל SIMPLE TECH STI-CF/1GB בזול יחסית או בארץ סוגים אחרים (למשל compact flash 1 GB של Dane-elec) ב 50% יותר (בעצם כמה חשובה האחריות). בנוסף ראיתי פרסום לזיכרונות של RIdata בעלי מהירות גבוהה (ויקרים יותר באופן משמעותי), האם יש משמעות לכך (ומהיא) ? 2) סוללות : האם יש לכם סוג סוללות ומטען מומלץ, מלבד שיהיה יותר מ 2100MAh?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. שלום! אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח (אפשר גם דרך EBAY) - מה שמאוד חשוב לי במצלמה זה שיהיו תמונות איכותיות וכמה שיותר שליטה ידנית, וזום אופטי של לפחות X4 ויותר בכיוון של X5 X7. חוץ מזה היא צריכה להיות דקה יותר מהPOWERSHOT 720 שאם היא לא היתה כזו עבה הייתי קונה אותה בלי לחשוב פעמיים. אז זהו אני אשמח מאוד להמלצות לכמה דגמים שעונים על התיאור - ממה שראיתי בינתיים שמתי עין על ה OLYMPUS FE 340, MJU 1010 FUJI F100FD ובעדיפות נמוכה יותר PENTAX OPTIO Z10 ו CASIO EXILIM EX V7 (שאני מעדיף פחות בגלל שאין להן עדשה טלסקופית - אבל אם יש מישהו שמבין בנושא ויכול להעיד לטובתן אני אשמח... תמיד עדיף לי משהו קטן יותר שנכנס לכיס )

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  20. Started by duncan,

ראשית, מילאתי את הטופס: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 4000 ש"ח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? במידה ואגיע למסקנה שצריך ציוד נוסף, הוא נכלל בסכום שרשמתי * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? נניח 500 שקל בשנה * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? כן * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט עדשות ממצלמת מיקון ניקרומט משנות ה-70 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? את הביצועים הטובים אני ר…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Dano,

שלום! קודם כל אם אסור להזכיר פה חנויות אז מייד תמחקו את ההודעה... האם מישהו מכיר את החנות "רואים עולם" וממליץ עליה או במילים אחרות זול שמה וכדאי לקנות? אני רוצה לקנות שם את ה קאנון A95 וגם את החנות "צמצם" שבה אני יייקנה את הכרטיס זיכרון והמטען סוללות.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  22. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתנאי יום יום כולל לילה ויום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא ממש. כיאלו מתכון לצלם עם פלאש אם אני אהיה בחושך נגיד. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך?לצפות על גבי מסך. מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי לגבי הטווחים השונים. לא ממש הבנתי למרות שקראתי את המאמר אבל נירא לי שה 28 כיאלו אתם יודעים צילום רגיל כזה.כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ronbubl,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=3068&p=20 מצטער שאיני ממלא את השאלון. בגדול אני צריך מצלמה שתדע לצלם אירועים משפחתיים וסתם את ילדי הקטן תמונות+סרטונים. מחפש עמידות מבחינת בטריה. לא מחפש לתלות תמונות באילון מכסימום תמונה של A4. כמעט ואיני מצלם בלילה/סביבה חשוכה. מעדיף זום גדול מ-5. לאחר קריאה ובדיקת הנושא נדלקתי על המצלמה הנ"ל (עד 1500 שקל שכחתי לכתוב). האם למישהו יש ניסיון פרקטי איתה שיכול לכתוב קצת יותר PROS ו CONS מעבר למה שמצאתי ב זאפ?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. שלומות! מישהו שמע/ראה/צילם/יש לו את המצלמה הזאת? מי שכן, אם יוכל, שירשום מה הוא חושב עליה ואם היא שווה את הכסף (2500-2800~) ודה רבה לעוזרים ולקוראים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.