עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני מכיר את Jugend, Camera.co.il ואת Camera for less... אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון והייתי שמח לדעת על איזו חנות אתם הייתם ממליצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by Agent Zero,

תקציב עד 700 שקל סוללת לתיום המצלמה לא לדברים רציניים סתם בשביל הכיף שיהיו לכל הפחות 7 mps והכי חשוב לא מצלמה מחודשת זו הסיבה בעצם שאני מתקשה לבחור אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  3. המצלמה הקודמת שלנו שבקה חיים, ואנחנו מעוניים לקנות אחת חדשה. המצלמה הקודמת היתה EXILIM EX-S600 של CASIO. ההורים שלי רוצים משו קומפקטי, פשוט לתפעול-דוגמת הקסיו שהיתה לנו, אני הייתי מעדיף משהו עם קצת יותר אפשרויות כיוון (פוקוס, חשיפה...), קומפקטיות פחות קריטית בשבילי. המצלמה לא תשמש למשהו מיוחד-נופים, משפחה. לא מתוכנן שימוש בפלאש חיצוני או חצובה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום לכולם מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? סך הכל מדובר במצלמה למשפחה, נסיעות לחו"ל וכדומה, לא מובר על תמונות מקצועיותף אולם חשוב שתוכל לצלם גם בלילה באיכות סבירה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ככל הנראה לא, חשוב שתיהיה אבל עדיין איכות מינמלית האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא, אין לי צורך בחצובה. האם יש לך נכונו…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  5. Started by Fkl0ster,

שלום, כאמור, זה התקציב. אני הדיוט בנושא; האם יש שאלות ספציפיות שאני צריך לענות עליהן כדי שתוכלו לעזור לי או שיש המלצה חד-משמעית בתקציב כזה? אגב, אני אבקר במרכז אירופה בקרוב; האם הבדל המחירים לעומת הארץ הוא כזה שיאפשר לי לקנות מצלמה טובה יותר באופן משמעותי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלושת הדברים החשובים לי מכל: איכות תמונה טובה ככל האפשר בתנאי תאורה שונים. זום אופטי גדול (X10 זו מילה גסה?). מהירות צילום (מרגע לחיצת הכפתור עד הצילום עצמו, ובין תמונה לתמונה). שמתי את עיני ב kodak dx6490 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=21724 האם יש סיבה למה לא לקנות אותה או להעדיף אחרת? תודה על העזרה, אלי

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב, קודם כל אין לי כמעט שום ידע על מצלמות, לכן יהיה לי קשה למלא את השאלון שבנעוץ... יש רק את הדרישות: 1)מצלמה לצילום ציורים אומנות (פסטל,שמן, רישמוי עיפרון ועוד) באיכות טובה. בשביל שיהיה ניתן להדפיס וגם להציג באינטרנט (בשביל אינטרנט האיכות תהיה כמובן נמוכה יותר) 2)אפשר יהי להרכיב את המצלמה על מעמד (למעמד יש שם מקצועי רק אני לא זוכר אותו) 3)אפשרות לחיבור למחשב (עדיפות אלחוטית), ולראות על מסך המחשב את מה שעומדים לצלם! 4)מצלמה לא יקרה (אני אפילו לא יודע איך להגדיר "לא יקרה" כי לא מכיר את המחירים) 5)כמובן שתהיה אפשרות להשתמש במצלמה גם בפנאי (טיולים וכו') תודה רבה לעוזרים

8. ראשית אציין שאין לי שום ידע בנושא, לכן פניתי אליכם לעזרה. התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? [b 700-800 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בכל תנאי תאורה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא יודע האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. שלילי האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shshmul,

למתחילים,אין לי שמץ של מושג בצילום,רוצה מצלמה שצריך רק לכוון ולצלם ,אבל שתהיה איכותית ביותר,ולא תהיה מסורבלת,ולא עשויה מחומרים זולים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח למצלמה נ.ב יש לציין שאני לא מתכוון לצלם נוף וצילומי טבע[אם זה משנה משהו] אלא צילומים בחיק המשפחה בלבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  10. שלום לכולם פתחתי מיקודם תרד על המצלמה של סוני ועשיתי טעות סליחה על זה אז עכשיו אני מבקש ממכם התותחיים כאן שתיתנו לי מצלמה טובה ב 2000 שקל חוץ מקנון a75 כי ולא רוצה אותה עכשיו עישתי חיפוש ובדקתי חברה ואין משהו שמצא חן בעיני אז רצית המלצה ממכם שיהיה לי במצלמה צילום וידיאו לפי הזיכרון ולא לפי זמן מוקצב שיהיה לה זום טוב והכי חשוב שתהיה טובה חברה מקווה שתעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם , בשבועות האחרונים אני עוסק לא מעט בחיפוש אחר מצלמה דיגיטלית טובה שתשרת אותי בשנים הבאות. מבחינתי חשוב מאוד איכות המצלמה ( שלא תהיה פלסטיקית..) אחרי הכל אני לא מתכוון לקנות מצלמה כל שנה שנתיים. ישנם עוד כמה מאפיינים שאני מעדיף שיהיו אבל אם לא ניתן את כולם אז אנסה להתפשר על אחד או שניים.. 1. שתתמוך בסוללות אצבע בנוסף לסוללת הליטיום הראשית. 2. מסך LCD לא קטן מדי ( רצוי 1.8 ולא 1.5 ) 3. שלא תהיה כבדה ומסורבלת מדי ( לדוגמא ה S-7000 של FUGI ) שלפי מה שראיתי שוקלת יותר לעומת המתחרות. 4. פוקוס גדול כמה שאפשר. רציתי את חוות דעתכם לגבי כמה מצלמות אותן אני שוקל לקנות שנכנסות בתקציב שלי. 1. OLYMPUS - 5060 2. NIKON- 5400 - עולה מעט יותר ( 200-300 ש"ח ) 3. CANON S-1 זום…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. המצלמה היא לטובת חברה שלי, שמעצבת חלונות ראווה, ככה שהיא צריכה לצלם תמונות במרחק קרוב ואולי עם זום גדול. כמו כן, עדיף שהמסך שלה יהיה גדול ככל האפשר ושתהיה נוחה לשימוש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. מבקש המלצה לפי הנתונים הבאים: לפחות 2 מגה סנסור פנימי. מסך LCD. מאוד חשוב ! - עינית. צילומי סטילס. קטעי וידיאו באיכות טובה ב29 פריימים לשנייה, כולל הקלטת קול וללא הגבלה של זמן. (לא מצלמת אינטרנט!!) פלאש. כרטיס זיכרון לפחות 128, אשמח אם יהיה בה גם אופציה לשמיעת MP3 אבל אז ארצה כרטיס 256. אם אפשר (אבל לא חייב) שבאור ממוצע של חדר יראו באופן טוב ולא חשוך את התמונה! תקציב: 1000

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. כמו בכותרת. לא מבין כלום בתחום. 2000-2500 כולל כל מה שצריך (מטען, כרטיס זכרון וכו'..). אם כדאי לחרוג בקצת - אולי אפשרי. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ 2000 עד 2500 ש"ח למצלמה בלבד. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום בתוך ומחוץ לבית, אבל חשוב לי שיהיה פלאש מספיק חזק כדי לצלם בחשכה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני / מוקפץ, רק במובנה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. יש לי חצובה ואני משתמש בה מדי פעם בצילומים ללא פלאש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מבקש המלצה למצלמה וידיאו דיגיטלית ב 3,000 ש"ח .

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. אוקיי היום האולימפוס C310 שלי התפגרה. ובהתרעה מוקדמת הקצבתי לכך סכום עד 800 שח לצורך קניה של מצלמה חדשה וקצת טובה יותר מהקודמת-כשהדרישות העיקריות הן: 1.מסך גדול[2.0 ומעלה] 2.רזולוציה של 4MP תספק אותי בהחלט[לא הולך להדפיס פוסטרים למגדל באיילון]. 3.זום אופטי של מינימום 3X כאשר השאיפה היא ל4X[שוב על זה ניתן להתפשר לטובת תכונהבולטת אחרת]. 4.שאיפה למצלמה בעלת גודל קטן מימדים,וכך גם המישקל. 5.וכמובן מצלמה איכותית בעלת תמונות איכותיות עם פונקציות בסיסיות למשתמש הממוצע ובלי יותר מדיי אופציות של גימיקים שאני לא אשתמש ורק יגרעו לי מלהפיק את המירב מן המצלמה. 6.צילום וידאו עם קול בפורמט חסכוני MPGE באיכות קול ושמע טובים. אילו היו6 תכונות הבסיס אשר אני מחפש במצלמה החדשה שלי. א…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. חשבתי על S5700, אבל שמעתי עליה דברים לא כ''כ טובים. לכן אני מבקש את הצעותכם. -חיפשתי ברחבי הפורום, ולא כ''כ מצאתי תשובה. -תודה!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. אהלן חברים, אני צריך המלצה על מצלמה טובה בתקציב נמוך לטיול בדרום אמריקה, נורא חשוב לי זמן הסוללה (בגלל טרקים ארוכים ללא חשמל) ולכן חשבתי ללכת על מצלמות עם בטריות AA רגילות. מצאתי שתיים שנראות לי מתאימות מאוד: ה- Nikon L18 וה- Canon A590IS השוואה בים השתיים: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a590is%2Cnikon_cpl18&show=all בכל מקרה, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבחור משהו מאלו או אחרות או אם תתקנו אותי בנושא הסוללות. תודה מראש, יובל.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Roger That,

שלום חברים קודם כל, אני צריך אותה מיידית. אז בבקשה על משהו באיזור גוש דן, וללא המלצות על רכישה בחו"ל. בתכלס, השימוש בתחילה לא יהיה לרכב, אלא להקלטה עצמאית וזמנית של חדר. לכן חשבתי שדווקא אלו שמיועדות לרכב יתאימו לזה. רצוי הקלטה ב 720p, עדשה רחבה, שיקבל כרטיס זכרון כמה שיותר גדול, מסך מובנה לא חובה. תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - התקציב הוא בסביבות 500 שח. ניתן לחרוג אם מדובר במוצר טוב משמעותית.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  21. Started by אביחי,

אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של 2,000. אני צריך מצלמה עם צילום וידיאו ללא הגבלת זמן. אני בעיקר אצלם וידיאו,האם אולי כדאי לקנות מצלמה וידיאו דיגיטלית? האם המצלמה הזאת טובה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1751193

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by gurfi,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 400 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? משפחה, בעיקר בבית, אולי קצת בחוץ האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פלאש פנימי. העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  23. שלום חברים, הנה הטופס 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 750 שקלים - אם יש מצלמה שעושה את זה בפחות - נא להמליץ 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמת הידע שלי? בסיסית למדיי יש לי טרייפוד פשוט מאוד. אני עובד עם תאורה קצת קשה ולכן מצלמה שיכולה להתמודד עם זה ייתרון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? השתמשתי בעבר בסדרת POWERSHOT של קאנון, חשובה לי יכולת מאקרו, רעש נמוך בתנאי תאורה קשים. יכולת וידאו בונוס 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בט…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מצלמה חדשה. כרגע יש לי קנון sx130 שבעיקרון מספיקה לי, אבל אני רוצה לתת אותה להורים שלי (הגיע הזמן שישדרגו קצת את הA530 העתיקה שלהם) 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1200 ש"ח. אפשר לחרוג בעד -200 ש"ח אם ממש שווה את זה. אני מעדיף לקנות ברשת "שקם אלקטריק" או ב"א.ל.מ.". (יש לי שם הנחה משמעותית) 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמה בינונית. אומנם לא מכיר את כל המושגים אבל אני בד"כ מעדיף לכוון את הפרמטרים באופן ידני ולא לצלם על אוטומט (ובד"כ יוצא לי יותר טוב לפי דעתי) 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בצ…

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  25. אלו הדברים שאני צריך מהמצלמה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1000 ש"ח, רצוי פחות # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני קונה את המצלמה בשביל טיול של חצי שנה בדרום אמריקה - מתכוון לצלם הרבה נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). יכול להיות, אני לא יודע אם ייצא לי לצלם הרבה ללא פלאש או לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא צריך חצובה # האם יש לך נכונ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.