עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by overload,

מאז הצילום האחרון. מצטער על הקישור, היא פשוט רחבה מדי לפורום. צריך גם ללחוץ שוב על התמונה כדי לראות אותה ב100% בחלק מהרזולוציות. (המצלמה חזרה, בקרוב עד כמה פוסטים )

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מצאתי מחיר טוב שזול מכל חנות אחרת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MFE5908C79 דיי סגור עליה בתור מתנת יומולדת לאחי הקטן (בן 15). הוא צלם מתחיל, אז אין לו כ"כ העדפות ספציפיות. יש קאץ'?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by damti1234,

שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית ( לא מסוג העבות של קנון ), לצילומי נוף (זום 14 ומעלה ), צילומי משפחה באיכות גבוהה, כוללת אפשרות צילום בוידאו איכותי ( full hd ). התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח. נ.ב אני טס לחול כניראה לסלובקיה, האם שווה לקנות את המצלמה בדיוטי פרי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by stingeR-,

זו תמונה שרציתי לפרסם כבר זמן מה אבל לא ידעתי מה לחשוב... עכשיו אני חושב שזאת תמונה מדהימה.. צולם בלילה בבסיס גדנ"ע שדה בוקר חח צמצם פתוח על 5.6 חשיפה מקסימאלית של 15 שניות ורגישות הכי נמוכה של המצלמה(100)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איזה מצלמה טובה יותר מבין שני אלה (תמונות ופרטים בפנים) http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=592305 או http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=591737

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. היי, אני צריך מצלמה שאני יכול לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות עמידה, זולה וקטנה ככול האפשר... האיכות לא הכי חשובה לי, למעשה המצלמה של האייפון היית מספקת אותי אם רק היה לי שם פלאש. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by AmL1,

שלום חברים, אני טס לתאילנד עוד שבוע וחצי ואני רוצה מצלמה שתהיה עמידה במים אבל לא תהיה יקרה. מה יכול להתאים לי? תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by pini240,

לא להאמין לכמה כבר יש את הפוגי 9500 (למרות המחיר) אני מתעניין בפלש חיצוני למצלמה האם מישהו כבר היתנסה בזה איזה פלש מומלץ איך התיפעול של הפלש (הרי לא תומך TTL) ועד כמה זה עוזר בתאורה נמוכה ועוד המצלמה הזו היא לא P&S רגילה יש הרבה לילמוד כדי לקבל תוצאות יפות והיא מסוגלת להרבה אם יש לחברה טיפים לשימוש טוב יותר - הם יתקבלו בברכה הטיפ שלי ISO - לא לפחד להעלות ISO המצלמה נותנת תוצאות יפות גם בISO גבוהה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Galit17,

מישהו יודע איך היא? http://www.canona2000.com/ http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=1643

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הבוקר התחיל מאד מעונן ובשיא הליקוי לא הייתה אפשרות לצלם אבל מעט אחרי השיא התבהרו השמיים והתגלה לנו שהירח אוכל את השמש לארוחת בוקר מצ"ב צילום. צולם בעזרת ה-A610 דרך משקפת 10x50 כאשר עליה יש פילטר שמש מיוחד לצפייה בטוחה בשמש. סופ"ש נעים לכולם !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by R0ck,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by TheMux,

שלום רב, רציתי לדעת איזה כרטיס זכרון מתאים לצילום סרטונים ב HD (1080p לפי מה שהבנתי הכרטיס צריך להיות מסוג Class 10 הבעיה שגם שם זה מתחלק לפי מהירויות 30 45 95 mb השאלה היא , האם 30MB מספיק או שעדיף ללכת על 95MB ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ido-nava,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה שתשמש אותי בעיקר בצבא (תמונות ביום, לילה, וידאו וכו'). התקציב הוא עד 1000 שקל... * אני ממש רוצה לקנות את המצלמה היום, מחר אני חוזר לצבא ואני מקווה שהיא תהיה אתי (:. אפשר לקבל חוות דעת והצעות למצלמות ?? תודה רבה.

14. Started by Nemesis,

לל"ת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by sim12345,

דבר ראשון לפני מילוי השאלון, אני מחפש מצלמה לטיול בחו"ל, זו המצלמה הראשונה שלי, אני לא מחפש להתמקצע בצילום, המטרה היא לצלם את הטיול ולתעד רגעים אחרים בעתיד. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 2000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין לי ידע או ניסיון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? כאמור, לא התנסתי 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מע…

16. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני מתאר לעצמי שלמצלמה קומפקטית סוללות AA יספיקו ככה שאין צורך במשהו מיוחד, בקשר לכרטיס זכרון אם כרטיס 4 או 8 ג'יגה בייט יכנס זה יהיה בונוס אם לא אז לא נורא. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הצילומים בעיקר יהיו של טיולים בטבע ובחו"ל כך שעדיף שיהיה אפשר לצלם גם בתנאי תאורה דלים (למקרה של החו"ל) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא רלוונטי? האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-15…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SV123,

שלום, ברשותי מצלמת canon S3 ואני רוצה ללמוד עוד בנוגע לשימוש ב-Live histogram. קראתי קצת על פענוח הגרף עצמו ואני מבין מה צריך בשביל שהתמונה תצא טובה. שאלתי היא, איך אני יכול לשלוט על נתוני הגרף (בעת הצילום, לא בפוטושופ). כלומר, אם זה over or under exposed אני יכול לשחק עם ה-iso, זמן החשיפה, גודל הצמצם וכו'. אבל איך "מורחים" גרף שהוא כולו בעיקר במרכז? אשמח לקבל עוד הסברים (או לינקים טובים) על השימוש ב-live histogram בעת הצילום. תודה,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. השאלה בכותרת תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לוכלם !! אחרי 6 (!) שנים של שימוש אינטנסיבי במצלמה שלנו מדגם אולימפוס מיו 500 ששירתה אותנו נאמנה, היא שבקה חיים. שלחתי אותה לתיקון ונאמר לי שתיקון יעלה 550 ש"ח. זה כמובן לא בא בחשבון. הציעו לי שם מצלמה של אולימפוס מדגם מיו 5000 במחיר של 1000 ש"ח במקום 1400. האם ללכת על המלצתם ?? או שאולי יש בתקציב שלי מצלמות יותר טובות ? הדרישות: מצלמה משפחתית שתעשה את העבודה, תיתן תמונות יפות, חשוב צילום בפלאש, יחד עם כל הפונקציונליות של המצלמות היום. שתהיה עמידה מבחינה פיזית, קשיחה, דקה מסך גדול. ממשק נוח. וזום טוב. אני לא דורש מצלמה מקצועית מדי, כפי שבטח הבנתם. תודה רבה לעוזרים !!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום! בגלל שאני אפשר להגיד דיי בור בכל עניין המצלמות הדיגיטליות, אני צריך את עזרתכם שתתנו לי המלצות על מצלמה דיגיטלית ב3.2 מגה פיקסל באיכות סבירה, אני לא צריך משהו מקצועי יותר מדי וחשוב שהיא תיהיה הכי הכי קטנה שאפשר. בקשר לשאר הפונקציות האחרות שקיימות במצלמות הדיגטליות אני לא יכול להגיד מה אני מחפש כי כמו שאמרתי אני לא מבין בזה, אז אני משאיר את זה בידיים שלכם וסומך עליכם שתתנו לי דגמים שמתאימים למה שאני מחפש, ואני חוזר ואומר - דגש שתיהיה קטנה וקומפקטית אה כן, וגם שלא תיהיה יקרה מדי, לא צריך להשתגע עם המחירים ועוד סתם משהו שרציתי לשאול עליו, בגלל שאני לא ממש מבין בכל העניין של המצלמות ראיתי את המצלמה הזאת, היא יחסית זולה עם 6 מגה פיקסל וגם מאוד קטנה, בידיוק כמ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by PyroGhost,

כמה תמונות מהפארק ברעננה שמצאתי, תמונות שצולמו בין לבין הצילומים עם הדוגמנית (: תגובות יתקבלו בברכה (:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי , אממ , כמו שראיתם בת'רד אחר , יש לי את ה K100D , ללא פלאש חיצוני בינתים. משהו ממש מוזר לי , גם חבר שלי קנה את המצלמה הזאת , שנינו משתמשים בסוללות gp2500 ואחרי פחות מ 50 תמונות עם פלאש הם פשוט נגמרות... זה נורמלי ברפלקס? חשבתי אולי בגלל שהמייצב עובד + פלאש פנימי + מערכת ה auto focus , אז זה גומר סוללה מהר יותר... אבל ככה מהר יותר ?!? עם המצב הזה הוא נכון , אני צריך לפחות 4-5 סטים של gp2500\2700 .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ben_sh090,

שלום רצית לדעת אם אני צריך לקנות מאם לכרטיס זיכרון שלי... במה זה עוזר? והאם באמת צריך את זה? ??? תודה לעוזרים

25. Started by rangerman,

את התמונה הראשונה צילמתי ב-ISO 1600 (את הרקע שלה טשטשתי קצת ב-PSP-XI). שתי התמונות הבאות ב-ISO 200, ואלה שאחריהן ב-ISO 100. ברובן הסתפקתי בהקטנה וחידוד קל. בסה"כ, אין הפתעות עם המצלמה הזו. איכות התמונה שלה מעולה, איכות הבניה שלה טובה מאוד, וגם הווידאו מתאים בדיוק לדרישות הצנועות שלי (שנותרו ללא מענה לאחר שהחלפתי את ה-R5 ב-GX8). בשביל המקרים הנדירים שבהם אני מעדיף לצלם ווידאו במקום סטילס, אני לא צריך יותר מ-640x480x30. הצדדים החלשים של המצלמה הם עדשה שמתחילה ב-36 מ"מ בלבד, ממשק משתמש מסורבל, מקרו עם הגדלה נמוכה למדי, והעדר מוחלט של תכונות מתקדמות (היסטוגרמה, RAW, מצב M, תושבת פלאש, AEB, שליטה על הגדרות עיבוד התמונה וכו'). בפורומים בחו"ל יש שמגדירים את ה-F31 כ-"One trick …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים