עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Kill-Bill,

היי אחרי ציפיה ארוכה מאוד ושבועיים של המתנה, שלשום בערב קיבלתי את המצלמה (canon a60 ) וזה יצא ממש בהזמנה לקראת החג בינתיים אני מאוד התרשמתי מהיכולות שלה ואני פשוט אוהב אותה החיסרון היחידי שלה זה אכילת סוללות (שאני בטוח שזה ככה כמעט בכל מצלמה דיגיטלית) אני הייתי רוצה להביא תמונות אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק מעלים אותם לאתר אז אני ישמח אם מישהו יגיד לי תודה זה פורום נהדר שרק בעזרתו הצלחתי למצוא מצלמה נהדרת כל כך

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Chevy,

שכבות-שכבות

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TheMux,

שלום רב, רציתי לדעת איזה כרטיס זכרון מתאים לצילום סרטונים ב HD (1080p לפי מה שהבנתי הכרטיס צריך להיות מסוג Class 10 הבעיה שגם שם זה מתחלק לפי מהירויות 30 45 95 mb השאלה היא , האם 30MB מספיק או שעדיף ללכת על 95MB ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. טוב אני הרבה זמן מחפש מצלמה נורמלית עד 2500 שקל כבר פתחתי פה דיונים בעבר אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי בכל מקרה חיפשתי מצלמות באתרי מכירות בארץ קראתי ביקורות וראיתי סירטונים ביוטיוב (אני יודע שיוטיוב זה לא הדרך ) ולאכזבתי ראיתי שהרבה מהמצלמות האלו הן מ2010 וחלקן אפילו 2009 למרות שהם נימכרות במחיר מלא עכשיו אני לא מומחה במצלמות אבל באופן כללי במוצרים אחרים כאלו לשימוש ביתי 2-3 שנים זה המון ואני מעריך שגם במצלמות אז בכל מיקרה למישהו יש המלצה טובה ? אני מקבל סכום כסף בקרוב ורוצה משהו נורמלי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by aleXtazi,

לא הייתי בפורום הרבה זמן אני נמצא בקנדה, קניתי לעצמי מחשב נייד פה ככה שאפשר סוף סוף לחזור לקהילה!! יצא לי לבקר בארה"ב בעיר שניקראת MOAB נסעתי לשם לעשות קצת אופני הרים אחד המקומות היפים לעשות אופני הרים שם! תמונה משם Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/1250) Aperture: f/3.5 Focal Length: 18 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash תגובות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Tal601,

היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by OutRaGe,

שלום. כפי שכולכם בטח יודעים, תמונות ממצלמה דיגיטלית שוקלות המון, כ-750-1400KB לתמונה. יש את הדרך של לפתוח בצייר לשמור בשם על אותה תמונה ואז היא מוקטנת בערך ב-60 אחוז מגודלה המקורי. אני מחפש תוכנה או שיטה כל שהיא לעשות את ההקטנה הזאת בצורה המונית(לכמויות גדולות של תמונות) אם למישהו יש את מה שאני מחפש אני אודה לו מאוד.

8. Started by zoman,

זום על לביאה יפה ממרחק :

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by bilbo,

המצלמה Canon S2 רק הקטנתי איכות וגודל. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ALÞHA,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Kidney_stonE,

חבר מהעבודה צילם חשבתי שזה מספיק יפה בשביל להציג גם כאן http://www.flickr.com/photos/78523288@N00/show/

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני יודע שה-GP הכי נפוצות אבל האם הם הכי טובות וחזקות ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by itaysp,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמת כיס קטנה.. כמה שיותר קטנה אבל שתהיה בה שליטה מינימלית על ההגדרות. אני לא ורצה רק ללחוץ ולצלם אלא גם לשלוט על ההגדרות, אבל מצד שני אני רוצה שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. לדוד שלי יש D70 ונסעתי אליו לפני כמה חודשים.. שבוע הייתי איתה כל הזמן ונידלקתי עליה.. אבל הבעיה שהיא גדולה. וגם כל שאר הדמוי DSLR גדולות. אני מחפש משהו קטן ויפה וטוב במחיר טוב לדוגמה Nikon COOLPIX S6 או Olympus µ-mini DIGITAL S המצלמה תקנה כנראה בארה"ב, לכן המחיר הוא בערך 300$. אם אפשר להכניס כרטיס זיכרון נוסף ובטריו נטענות במחיר - אחלה, אם לא - אז לא. אני אקנה בהזדמנות אחרת אחרי שאני אחסוך עוד קצת.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by pini240,

איך מבצעים נעילת חשיפה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום חברים. כרגע התקלקלה לי המצלמה הנאמנה שלי CANON A60 שאגב היתי מאוד מרוצה ממנה! ואני בדילמה חדשה, איזו מצלמה לקנות? אני יכול להשקיע עד 1700-1800 שח במלמה חדשה.. אני צלם חובבן, לא מצלמם בדרך כלל ברזולוציות גבוהות, חובב מאוד מקרו וצילום נופים. חשוב לי שהמצלמה תהיה קומפקטית,נוחה,מהירות צילום גבוה, איכות וידוא ומסך טובים,צילום בחושך טוב ומשהכי חשוב שאני ארגיש הבדל משמעותי בין המצלמה החדשה לA60הישנה שלי...(: חשבתי בכוון CANON.. ויותר ספציפי בכוון סדרתS40 \SD300! מה אתם חושבים על המצלמה? מבחינת נוחות, הסוללה הנטענת שלה, איכות תמונה\מקרו ואיזה יתרונות חסרונות מול A60 יש לה? או שאתם חושבים שאני צריך ללכת בכוון אחר אולי על סדרת A שוב פעם? עוד שקלתי את S1 IS.. אך ללא הזום שלה,…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by urich,

זהו עברתילעידן הדיגיטליאבא שלי אמר לי היוםקונים מצלמה. עשיתי בדיקה קצרה בזאפ למחירים עדכניים הלכנו לחנות וקנינו. 2300 שקל כולל sd 256 kingmax (סתם פירמה לא ) כולל מטען וסוללות פשוטים של 60 שקל לדעתי תיק למצלמה שעולה 80 שקל. שטויות כמו קורס צילום והדפסת תמונות מתנה שממש לא מעניין אותי. ומצלמה אחת...... konica minlota z3 פשוט רציתי זום חזק ולפחות 4 מגהפיקסל. אני יודע שהתמונות הן טובות אבל לא כאלהשיפילו אותך מהכיסא אבל אחרי קצת עבודה (הורדת רעש והקטנת הרזולוציה (לאקרופ). התמונות יצאו חדות וטובות. כמובן שראיתי כמה ביקורות לפני ופשוט החלטתי שזה מה שאני צריך- אין מצלמה מושלמת אבל זאת כמעט מושלמת בשבילי). בקיצור מצלמה שמתאימה לי בדיוק. עוד מעט נעלהתמונות של המחשב …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Nemesis,

לל"ת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ido-nava,

PENTAX optio 50L ??? המצלמה מיועדת בעיקר לתמונות בית (גן ילדים) אך גם לפעמים לטיולים וכו' ... אבא שלי היום קנה אותה ואני חושב שצריך להחזיר אותה כמה שיותר מהר .. אבל יכול להיות שאני טועה.. לאנשים שיש ניסיון איתה מה אתם חושבים ? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by GiZmo,

אתמול חבר שלי סיפר לי שכשחזר מנורווגיה רצה להוציא את התמונות שצילם בקאנון A85 החדשה שקנה שם. וכשפתח את התיק גילה שהמצלמה לא עובדת, כשפתחת את בית הסוללות מצא שם ג'יפה שחורה ששרפה לו חצי מהמצלמה במפנים..מחזה לא נעים בכלל...בהתחשב בכך שאין לו אחריות עליה. איך אני יכול להימנע ממצב כזה עם ה A75 שלי ? יש לי סוללות GP2000.. או שמא אין לי סיבה לדאגה ?

20. Started by dsane,

כמה תמונות של ונציה כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

21. היי , אממ , כמו שראיתם בת'רד אחר , יש לי את ה K100D , ללא פלאש חיצוני בינתים. משהו ממש מוזר לי , גם חבר שלי קנה את המצלמה הזאת , שנינו משתמשים בסוללות gp2500 ואחרי פחות מ 50 תמונות עם פלאש הם פשוט נגמרות... זה נורמלי ברפלקס? חשבתי אולי בגלל שהמייצב עובד + פלאש פנימי + מערכת ה auto focus , אז זה גומר סוללה מהר יותר... אבל ככה מהר יותר ?!? עם המצב הזה הוא נכון , אני צריך לפחות 4-5 סטים של gp2500\2700 .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by IAF.ofek,

נחל הבניאס,ינואר 2006

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי חברה. אני יודע שיש כאן כמה אנשים מתמצאים בתחום, לכן אני פונה לכאן ליעוץ. עברתי עד אכשיו בכמה חנויות, וקיבלתי המלצות חמות על הפוג'י S5600, האם היא טובה כפי שמשבחים אותה, והאם במחיר של 1000 ש"ח היא שווה את הקניה. כמו כן מצאתי את המצלמה הזאת: http://camera.co.il/Sale.asp?pid=1152. מה דעתכם? כאמור המצלמה היא לשימוש כללי, צילומי משפחה, חברים, טיולים, וכו.. השמח לשמוע על עוד אופציות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shuy,

שמנים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מפליג מחר לאירופה ומאחר שבדיוטי-פרי בנמל אין משהו טוב (חוץ מקנון 4MP מגעילה) החלטתי להביא מצלמה איכותית מחו"ל.. עכשיו, יש להגדיש שאין לי נסיון קודם עם מצלמות דיגיטליות -זאת תיהיה הראשונה שלי. (עד עכשיו היה לי רק פילם) התקציב הוא עד 250$, (עדיף פחות) הדרישות שלי מהמצלמה הן די בסיסיות: איכותות תמונה מעולה (וכל היוצא בזה: מעבד תמונה/חשיין טובים ואיכותים) לפחות 5MP, קלות השימוש לא ממש חשובה לי, וכמה שיותר פיצ'רים במצלמה -יבורך זמן תגובה מהיר בין תמונה לתמונה. הכי חשוב: אם אפשר, שהיא תהיה מתוצרת יפן, כי הבנתי שאלה הכי איכותיות. עכשיו לשאלון: - אילו נושאים אתה מעוניין לצלם? באילו תנאי תאורה? אנשים, נופים לא תמונות רחבות מידי.- דברים בסיסים. - כמה מ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים