צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, ברשות ידידתי מצלמה CANNON SX 120. גם ברשותי מצלמה כזו ואני מאוד אוהב אותה. אני חושב שהיא מצלמה פנטסטית בתחום המצלמות הקומפקטיות. בכל אופן, המצלמה נקנתה לפני כשנתיים ולאחרונה התקלקלה. על כל התמונות ישנם מעין "כתמים שחורים". לצערי הרב, ידידתי לא קנתה את המצלמה מהיבואן הרשמי, אלא מחנות פרטית שמספקת אחריות פרטית, וכמובן שמאותו הרגע ישנן צרות: היא הפקידה את המצלמה בחנות, ששלחה אותה לבדיקת מעבדה בעלות של 50 ש"ח. לאחר בדיקת המעבדה נאמר לה כי הנזק אינו מכוסה בביטוח, זאת משום ש"העדשה דפוקה" [ואני מדבר במובן של -יש מכות על העדשה]. כעת אנחנו בדילמה - האם כדאי שתשחרר את המצלמה מהמעבדות ותלך למקום אחר? [כי ייתכן שאלו עובדים עלינו?] או האם עדיף שתתקן את המצלמה? ברמת העיקרון…
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
לאחר שירדתי מהרעיון לקנות מארה"ב(ההפרש במחיר זעום) ראיתי שיש 3 יבואנים שונים לקאנון שנותנים 3 שנים אחריות 4H - ב 999 ש"ח (האתר CAMERA) MDK ב-1177 ש"ח + כ.זכרון 128 ו- קרט היבואן הרישמי ב- 1310 ש"ח + קורס צילום. אני מתפתה להצעה הזולה ביותר השאלה אם למישהו יש ניסיון טוב או רע עם אחד מהם ? ובנוסף למי יש מעבדות שירות בתל אביב מלבד לקרט ? נ.ב הדגם A510
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חבר מהעבודה צילם חשבתי שזה מספיק יפה בשביל להציג גם כאן http://www.flickr.com/photos/78523288@N00/show/
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
תמונה של מפל הבניאס ועוד שתי חשיפות ארוכות(בשעות החושך) של נהר הירדן מתחת לגשר של קיבוץ הגושרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מה זה מגה פיקסל או פיקסל אני יודע שזה משהו בחידיות או שמהו כזה אפשר הסבר יותר מפורט (לא מאמר באנגלית בבקשה) עם אפשר אני חדש בזה ולא מבין בגרוש (כמה דברים כללים בלחץ)??
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מה הייתם לוקחים, הכי אהבתי את ה S5800 FUJI, כי יש בה עינית, מסך איכותי וזום X10 והמחיר סביר. לעומת זאת יש את TZ3 של PANASONIC. ואת הNIKON P50 וגם KODAK C712 מה מבין המצלמות הללו הייתם בוחרים ולמה?
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מתי צריכה Fujifilm S8000 לבוא לארץ, ומה יהיה המחיר שלה?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, אני צריך מצלמה שאני יכול לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות עמידה, זולה וקטנה ככול האפשר... האיכות לא הכי חשובה לי, למעשה המצלמה של האייפון היית מספקת אותי אם רק היה לי שם פלאש. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה ואני מתלבט בין הדגמים האלו. מניסיון שיש לי עם ניקון, ישנה בעיה בצילום במקום עם תאורה חלשה. השאלה היא האם בדגם זה ישנה בעיה מסויימת. כמו כן אשמח לקבל חוות דעת על הקנון. חשוב לי לדעת על קלות שימוש וזאת מפני שהיא אמורה לשמש את ההורים שלי.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן כבר קרוב לעשור קיימת אצלי בבית מצלמת slr (פילים) ששירתה אותנו נאמנה עד שצירפנו למשפחה 2 קומפקטיות (a530 של קנון ו5050 של פוג'י). 2 הקומפקטיות נחמדות לשימוש במצבים מסויימים אבל פשוט אין כמו slr טובה. אז החלטנו לקנות slr במקום הנוכחית. אז מספר שאלות: 1) האם ניתן להשתמש בעדשות (יש לנו 3 עדשות) מהמצלמה הנוכחית (מצלמה של ניקון)? 2) יש לנו פלאש מקצועי למצלמה אז האם יהיה ניתם להשתמש גם בו? 3) אם אפשר המלצה למצלמה מבית ניקון (בגלל העדשות בעיקר) אז אני אשמח מאד (מצלמות כניסה בעיקר שהמחירים מתייחסים לגוף בלבד)... תודה, יובל
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
תמונה מדהימה, על חופי אוסטרליה, של שילוב סערת ברקים עם זיקוקים ובאמצע כוכב שביט נופל. מקור: http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap070205.html [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה למשפחה והצלחתי לצמצם את הרשימה מתוך 100 בערך לשלושת הדגמים הללו. בעיקר לצילומי פנים וטיולים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס זכרון 128MB המשמש לצילום במצלמת אולימפוס C-350. נתקלתי ב 2 תופעות שונות, לאו דווקא קשורות אחת לשניה : 1. לאחר צילום כמה עשרות תמונות, המצלמה "נתקעת" לאחר צילום תמונה נוספת, ורק הוצאת הסוללות + הוצאת כרטיס הזכרון - והחזרתם, המצלמה חוזרת לתפקד כרגיל. 2. בהעברת התמונות למחשב, כ 3 תמונות לא ניתן להעביר (מתקבלת הודעת שגיאה). חשבתי שמדובר במעיין "BAD SECTOR" בכרטיס, אבל אם אכן יש "BAD SECTOR" אזי בעייתה עברת 3 תמונות אמורה לרות בכל העברה, אך היא קורת רק לעיתים ! (כלומר, יש מקרי שבהם אני מצלם עד שהכרטיס מלא, מעביר למחשב, והכל עובר תקין). מה פה קורה פה ? יש דרך אלגנטית לבדוק את מצב הכרטיס ? 3. אולי בכלל הבעיה היא במצלמה ? יתכן ? כיצד ניתן לבדוק זאת ? (ללא כר…
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
http://img217.imageshack.us/img217/9565/lams1wy0.jpg http://img225.imageshack.us/img225/7399/byc1jb9.jpg http://img529.imageshack.us/img529/7761/lonetreels4.jpg אשמח להארות והערות
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחיינית שלי יש שאלה? איזה מבזק מומלץ למצלמה D-90 של ניקון האם שווה לקנות מארצות הברית ? באיזה אתרים בעיברית אפשר לקרוא על זה? תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
-
קודם כל , סלחו לי על הכותרת . מאחר ואני לא יודע איך קוראים לסוג זה של צילום , כתבתי כותרת כללית .. אני מעוניין לצלם סרטונים , בדומה לסרטון של הרשות השניה , שמסריטה משהו כמו 12 שעות על 30 שניות של וידאו .. אני יודע שזהו לא צילום וידאו אחד ארוך שמורץ ב Fast Play , אלא צילום של פריים אחד כל X שניות .. רציתי לדעת , איך נקרא סוג זה של צילום , איזה מצלמות תומכות בו ( ללא קשר למחיר ) , ועוד פרטים על צילום כזה אם אפשר .. תודה :]
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
-
שאלון לקניית מצלמת DSLR כדי להקל על קריאת התשובות, אנא כתוב בין התגיות , כך: תשובה. • מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1500 אבל אם אני מוכנה להשקיע יותר אם אין מצלמה מיקצועית טובה שמתאימה לי בסכום הזה אבל עדיין, אני מעדיפה כמה שיותר זול כי קשה לי להשקיע בזה המון כרגע • האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? עדשות, תיק מצלמה, זיכרון 4GB • האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא • האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא • האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא • אי…
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום חברים, אני טס לתאילנד עוד שבוע וחצי ואני רוצה מצלמה שתהיה עמידה במים אבל לא תהיה יקרה. מה יכול להתאים לי? תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מצאתי מחיר טוב שזול מכל חנות אחרת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MFE5908C79 דיי סגור עליה בתור מתנת יומולדת לאחי הקטן (בן 15). הוא צלם מתחיל, אז אין לו כ"כ העדפות ספציפיות. יש קאץ'?
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית ( לא מסוג העבות של קנון ), לצילומי נוף (זום 14 ומעלה ), צילומי משפחה באיכות גבוהה, כוללת אפשרות צילום בוידאו איכותי ( full hd ). התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח. נ.ב אני טס לחול כניראה לסלובקיה, האם שווה לקנות את המצלמה בדיוטי פרי?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
על איזה מצלמה אתם ממליצים באיזור ה1500 שקל? חשוב שהמצלמה תהיה 4-5 מגה פיקסל, זום אופטי X3-4, ושתהיה אפשרות לשליטה ידנית עדיפה מצלמה של קאנון, ניקון או אוליפוס, אבל כל הצעה תתקבל בברכה תודה
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-