צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
היי אחרי ציפיה ארוכה מאוד ושבועיים של המתנה, שלשום בערב קיבלתי את המצלמה (canon a60 ) וזה יצא ממש בהזמנה לקראת החג בינתיים אני מאוד התרשמתי מהיכולות שלה ואני פשוט אוהב אותה החיסרון היחידי שלה זה אכילת סוללות (שאני בטוח שזה ככה כמעט בכל מצלמה דיגיטלית) אני הייתי רוצה להביא תמונות אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק מעלים אותם לאתר אז אני ישמח אם מישהו יגיד לי תודה זה פורום נהדר שרק בעזרתו הצלחתי למצוא מצלמה נהדרת כל כך
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו עברתילעידן הדיגיטליאבא שלי אמר לי היוםקונים מצלמה. עשיתי בדיקה קצרה בזאפ למחירים עדכניים הלכנו לחנות וקנינו. 2300 שקל כולל sd 256 kingmax (סתם פירמה לא ) כולל מטען וסוללות פשוטים של 60 שקל לדעתי תיק למצלמה שעולה 80 שקל. שטויות כמו קורס צילום והדפסת תמונות מתנה שממש לא מעניין אותי. ומצלמה אחת...... konica minlota z3 פשוט רציתי זום חזק ולפחות 4 מגהפיקסל. אני יודע שהתמונות הן טובות אבל לא כאלהשיפילו אותך מהכיסא אבל אחרי קצת עבודה (הורדת רעש והקטנת הרזולוציה (לאקרופ). התמונות יצאו חדות וטובות. כמובן שראיתי כמה ביקורות לפני ופשוט החלטתי שזה מה שאני צריך- אין מצלמה מושלמת אבל זאת כמעט מושלמת בשבילי). בקיצור מצלמה שמתאימה לי בדיוק. עוד מעט נעלהתמונות של המחשב …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה קיבלתי איתה רק 16 מגה של כרטיס ? לא אמורים לקבל יותר ? אני ממש לא בקטע של מצלמות פשוט.... מה לקנות ? כרטיס של 64 ? 128 ? ואיזה חברה לקנות ? (כתוב עליו שזה של ) איזה סוג בטריות מומלץ לקנות למצלמה ? זה AA ואיזה מטען .. נ.ב איך המצלמה בכלליות ? סבירה?...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בהמשך לתרד, בסוף אני קונה 70-200 4L צילמתי איתה והיא ממש טובה בשבילי, לא הרגשתי צורך במייצב. את העדשה אני יזמין בעוד שבועיים ועכשיו אני רוצה לדעת אם אני צריך לשדרג את המצלמה שלי ? (CANON 1000D) בעקרון, אין לי צורך בוידאו, ואני לא מצלם בISO מעל 100/200. או שבמקום לשדרג אז פשוט להשקיע בעדשות ? תודה רבה. (אגב השדרוג משמעות ל 500D +-)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
מאז הצילום האחרון. מצטער על הקישור, היא פשוט רחבה מדי לפורום. צריך גם ללחוץ שוב על התמונה כדי לראות אותה ב100% בחלק מהרזולוציות. (המצלמה חזרה, בקרוב עד כמה פוסטים )
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
מהיום בד"כ אני לא מצלם דברים כאלה, והפעם גם לא ממש השקעתי לא היה לי זמן ממש ויכולת. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה שיש ביקורות טובות, החלטתי לעלות עוד סט. (לא ציפיתי לכזה יעמבה מבול של תמונות) הסט הזה נופל מהקודם, לפי דעתי. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס זכרון 128MB המשמש לצילום במצלמת אולימפוס C-350. נתקלתי ב 2 תופעות שונות, לאו דווקא קשורות אחת לשניה : 1. לאחר צילום כמה עשרות תמונות, המצלמה "נתקעת" לאחר צילום תמונה נוספת, ורק הוצאת הסוללות + הוצאת כרטיס הזכרון - והחזרתם, המצלמה חוזרת לתפקד כרגיל. 2. בהעברת התמונות למחשב, כ 3 תמונות לא ניתן להעביר (מתקבלת הודעת שגיאה). חשבתי שמדובר במעיין "BAD SECTOR" בכרטיס, אבל אם אכן יש "BAD SECTOR" אזי בעייתה עברת 3 תמונות אמורה לרות בכל העברה, אך היא קורת רק לעיתים ! (כלומר, יש מקרי שבהם אני מצלם עד שהכרטיס מלא, מעביר למחשב, והכל עובר תקין). מה פה קורה פה ? יש דרך אלגנטית לבדוק את מצב הכרטיס ? 3. אולי בכלל הבעיה היא במצלמה ? יתכן ? כיצד ניתן לבדוק זאת ? (ללא כר…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום רצית לדעת אם אני צריך לקנות מאם לכרטיס זיכרון שלי... במה זה עוזר? והאם באמת צריך את זה? ??? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני הרבה זמן מחפש מצלמה נורמלית עד 2500 שקל כבר פתחתי פה דיונים בעבר אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי בכל מקרה חיפשתי מצלמות באתרי מכירות בארץ קראתי ביקורות וראיתי סירטונים ביוטיוב (אני יודע שיוטיוב זה לא הדרך ) ולאכזבתי ראיתי שהרבה מהמצלמות האלו הן מ2010 וחלקן אפילו 2009 למרות שהם נימכרות במחיר מלא עכשיו אני לא מומחה במצלמות אבל באופן כללי במוצרים אחרים כאלו לשימוש ביתי 2-3 שנים זה המון ואני מעריך שגם במצלמות אז בכל מיקרה למישהו יש המלצה טובה ? אני מקבל סכום כסף בקרוב ורוצה משהו נורמלי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
PENTAX optio 50L ??? המצלמה מיועדת בעיקר לתמונות בית (גן ילדים) אך גם לפעמים לטיולים וכו' ... אבא שלי היום קנה אותה ואני חושב שצריך להחזיר אותה כמה שיותר מהר .. אבל יכול להיות שאני טועה.. לאנשים שיש ניסיון איתה מה אתם חושבים ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני מתאר לעצמי שלמצלמה קומפקטית סוללות AA יספיקו ככה שאין צורך במשהו מיוחד, בקשר לכרטיס זכרון אם כרטיס 4 או 8 ג'יגה בייט יכנס זה יהיה בונוס אם לא אז לא נורא. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הצילומים בעיקר יהיו של טיולים בטבע ובחו"ל כך שעדיף שיהיה אפשר לצלם גם בתנאי תאורה דלים (למקרה של החו"ל) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא רלוונטי? האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-15…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול הייתי בחנות של Camera4Less בבני ברק , ולקחתי את ההזמנה שלי שכללה Minolta Z3 ו SanDisk Ultra II בנפח 512MB . יום שלישי טיול שנתי , נביא כמה תמונות .. אה כן , תודה לדני שהקשיב לכל השטויות וההתלבטויות שלי לפני הקנייה הזו :0
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לוכלם !! אחרי 6 (!) שנים של שימוש אינטנסיבי במצלמה שלנו מדגם אולימפוס מיו 500 ששירתה אותנו נאמנה, היא שבקה חיים. שלחתי אותה לתיקון ונאמר לי שתיקון יעלה 550 ש"ח. זה כמובן לא בא בחשבון. הציעו לי שם מצלמה של אולימפוס מדגם מיו 5000 במחיר של 1000 ש"ח במקום 1400. האם ללכת על המלצתם ?? או שאולי יש בתקציב שלי מצלמות יותר טובות ? הדרישות: מצלמה משפחתית שתעשה את העבודה, תיתן תמונות יפות, חשוב צילום בפלאש, יחד עם כל הפונקציונליות של המצלמות היום. שתהיה עמידה מבחינה פיזית, קשיחה, דקה מסך גדול. ממשק נוח. וזום טוב. אני לא דורש מצלמה מקצועית מדי, כפי שבטח הבנתם. תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפרונט של אחת היאכטות השכנות ל J24 שלנו. 8) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני איזה חודשיים קיבלתי את המצלמה הזאתי HP PHOTOSMART M307 בעלת 3.2 מגהפיקסל... אני יודע שזו לא מצלמה משהו משהו והאיכות די גרועה אבל בכל זאת החלטתי לשתף אתכם בתמונות היפות ביותר שיצאו לי, אני צלם מתחיל וזו היתה הפעם הראשונה שלי עם המצלמה החדשה... תמונות חמודות אשמח אם תגידו לי איך אפשר לערוך אותם בפוטושופ שיראו יותר טוב והערות שיעזרו לי בתמונות הבאות... תודה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצ"ב סתם תמונה שיצא לי לצלם בסאן פרנסיסקו עם ה S5 IS [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-