צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
dimage z5 5.2 מגה פיקסל 12 זום דיגיטלי 4 זום אופטי אשמח לחוות דעת בדרך אם למישהו יש אתר שאפשר לעלות תמנות אליו אז שיתן לי בבקשה שאני אראה לכם תמונה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית ונוחה אבל גם איכותית (שזה לא יבוא אחד על חשבון השני). אני לא מתפשר לא על נוחות ולא על איכות על מה אתם ממליצים בתקציב הזה ?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות דיגיטלית חדשה עד 2000 שקל וחשבתי שאני סגור על הA80. עכשיו ראיתי בזאפ שהA80 עולה 2200 שקל בערך כולל עוד 128MB מטען וסוללות ליטיום 2200MA. קיצר ראיתי בזאפ שיש אתר שמציעה את הA75 ב1750 שקל כולל עוד 128MB מטען וסוללות ליטיום 2400MA. עכשיו שווה להוסיף כסף ולקנות את A80 או שה-A75 תספק אותי? יש בינהם עוד הבדלים חוץ מהמסך המסתובב? מה אתם ממליצים לי לעשות? אולי יש עוד מצלמות עדיפות?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצמה למצלמה. השימושים הם ביתיים לא כזה משנה לי כמה מגה פיקסל אני לא הולך להגדיל את התמונות למשהו מטורף. אבל אני רוצה איזו מצלמה איכותית במחיר הזה, עם אולי קצת אפשרויות ידניות לשליטה וזום של איזה 3-4 ואם אפשר שלא תזלול סוללות יש לי כמה דגמים של /sd200canon 520/a95/510 או richo rx/r1 וכו'אפשר להציע גם משהו אחר תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה למצלמה שתשמש אותי במהלך טיול בדרום אמריקה. לאור התכלית המיועדת לה הכי חשוב לי שתהיה כמה שיותר קומפקטית וידידותית למשתמש (אני נטולת ניסיון בצילום. מניחה שזה לא מסובך במיוחד אבל מתוך עצלנות קרוב לוודאי שאעדיף לשחק בה כמה שפחות ולהשתמש בעיקר במצב אוטומטי) וגם כמה שיותר זולה (עד 700 ש"ח). בתוך טווח המחירים הזה אני מחפשת מצלמה עם איכות צילום טובה, זום כמה שיותר סביר לצילומי נוף ומהירות תגובה טובה. סתם כי אני חסרת סבלנות עוד מאפיינים די חשובים הם איכות וידאו טובה, אפשרות להגדלת הזיכרון (אפילו ל-4GB) וסוללה חזקה. בקיצור, כל מה שישמור על האפקטיביות של המצלמה גם כשאני אהיה תקועה במקומות שכוחי אל למיניהם. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית אשר תשמש אותי לצילומים מכל הסוגים, אין לי שימוש ספציפי למצלמה. מה שכן חשוב לי במצלמה הוא שיהיה לה מסך נשלף, מה שיאפשר לי לצלם מכמה שיותר זוויות. התקציב שלי הוא בין 200$ ל300$, יש מרווח גדול בתקציב פשוט כי אני לא מתמצא במחירים של המצלמות כיום, אך כמובן שאני מעדיף שתהיה כמה שיותר זולה (במידה שלא תפגע באיכותה). הקניה מתבצעת בארה"ב כך שניתן להתייחס למחירים שם. תודה מראש לכולם !
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אם כן אז איך ובעזרת איזה תוכנות? אני מריץ WINXP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמנם שאלה של מתחיל, אבל חשוב לי לדעת: אם אני רוצה להדפיס את התמונות שאני מצלם, האם כדאי לצלם אותן מראש באיכות וברזולוציה הגבוהות ביותר, או שאין לזה משמעות כשמדפיסים תמונה קטנה ? (המצלמה אגב היא COOLPIX 4300 של Nikon) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ובכן, בגלל שיצאתי לצבא יום ראשון לא היה לי זמן לערוך את התמונות אז רק היום הספקתי. היה אחלה מזג אוויר והסתדרתי נפלא עם הציוד למרות שלא תיכננתי לצלם מספר תמונות בסוף לא התאפקתי. ובכן, אני אתן לתמונות לדבר בעמוד אינטרנט שעשיתי : Total Lunar Eclipse, March 3rd 2007
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את המצלמה בכותרת בארה"ב חדשה במחיר של 2500 (אחרי מיסים בארץ כמובן, אני לא לוקח צ'אנס במכס) העסקה דומה מאוד למשהו שאפשר לראות באמזון (אותה עדשה) http://www.amazon.com/Nikon-D90-Digital-18-105mm-3-5-5-6G/dp/B001ENOZY4 בלי שאלות של איך,כמה,למה - האם שווה לקנות מצלמה כזו ולמכור את ה-E520 (עם 2 עדשות) שיש לי ב-1500 שח בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עין הקודקוד, מעין עין אמצעית, הוא איבר חושי הרגיש לשינויים בעוצמת האור. בממלכה....
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות במהלך הניסיונות שלי לשלוט במצלמה החדשה... הערות ותיקונים יתקבלו בברכה. מאקרו
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האיכות לא משהוא אבל בכל זאת רציתי לשתף אותכם! [attachment deleted by admin]
-
חחח אני איבדתי את הכבל שלי ועכשיו אני צריך חדש. תודה מראש slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
תמונה ביזארית מה- Marienplatz במינכן... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, נרשמתי לקורס צילום שמתחיל במרץ ואשמח להמלצה בנוגע לאיזו מצלמה לרכוש. אני רק אציין שיש לי אפשרות לרכישה בארה"ב, במידה ויש הבדלים ניכרים במחירים. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? ~1K. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אפסי לחלוטין, לכן נרשמתי לקורס 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמת סמראטפון. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ב…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות והתייעצויות בפורומים החלטתי לרכוש את הd90. לפי קריאה ובירור בפורומים החלטתי בהתחלה לקנות את ה18-105 של ניקון כעדשת קיט, אולם הסתבר לי שלקרוב משפחה יש עדשת ניקון 35-105 שהוא אינו צריך. האם בהתחשב בעובדה הזאת הייתם ממליצים לי לקנות עדשה אחרת? אמנם ה18-55 היא יותר זולה ותכסה את התחום הרחב, אבל אז מדובר בסירבול של סחיבת עוד עדשה בשביל לכסות את אותו הטווח כמו כן מה משמעות "עדשת זום"? האם יש לה מאפיינים השונים מעדשות אחרות מלבד הטווח? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה למשפחה והצלחתי לצמצם את הרשימה מתוך 100 בערך לשלושת הדגמים הללו. בעיקר לצילומי פנים וטיולים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שיש פה אנשים מביני עניין עוד חודשים אני טס לטיול לתאילנד ורציתי המלצות לגבי מצלמות אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו HD והשאלות הן ככה 1-בתאילנד זול יותר משמעותית מבארץ או לא (אני כן מתכנן לעבור במסלול האדום ) 2-איזה מצלמת ווידיאו שתומכת ב1080P מומלץ למשתמש ביתי ? אני לא צריך אחת סופר מקצועית אלה אחד ידידותית שמספקת תמונה טובה בלי לשחק אתה יותר מידי 3-בעניין תקציב אני לא סגור אליו
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום! ראשית, אני מקווה שהפורום מתאים לשאלה: אני מחפש אתר שמאפשר להעלות אליו תמונות ולהוסיף להן תגיות, כאשר הכוונה אינה לתיוג אנשים בתוך התמונות, אלא אפשרות להצמיד לתמונה, או קבוצת תמונות, תגיות אחת או יותר, ואח"כ לבצע חיפושים ע"פ התגיות. למישהו יש מושג אם PICASA, למשל, תומך בכך? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איך קוראים להם אבל אלו המכשירים האלו שמתקבלים על המסך ומגינים עליו וכשפותחים עליו עושים עליו צל ככה שניתן לצלם בתאורה קשה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ וכמה הוא יעלה? אני מחפש ל fuji f11 שיש לה מסך של 2.5" האם זה יספק הגנה כלשהיא נגד זעזועים? http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=2160&CAT=20&SCAT=301&b=refzap
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-