עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Tapeworm,

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. למה?! זה לא מראה שמה שומדבר על ה400D, חוצמזה שזה מוצא מצלמה שנקראת XTi ונראה די כמו ה400D מה זה צריך להיות? אם למישהו יש מושג..

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by gbox,

בס"ד www.priceless.org.il אשמח לשמוע על ביקורות\הצעות תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. Started by D-M-X,

אם מצלמה עולה 350$ ומשלוח עוד 50$ והיא נתפסת במכס כמה אני צריך לשלם? זה נחשב כקנס או תשלום רגיל? אם למישהו יצא להתעסק עם זה תעזרו לי בבקשה...

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by weissby,

הסתכלתי לי באנטרנט וראיתי את דמויית הSLR של פנסוניק DMC-FZ50 שעושה רושם של משהו טוב (10 MP וזום אופטי X12) מה הפערים בין מצלמה כזאת מול מלמת SLR כמו ה400D למשל של קנון או איזשהי SLR של ניקון? אני בטוח שיש פערים רק, אנלא יודע מהם באמת.. ובקשר לעדשות, איזה סוגי עדשות קיימות היום? ואם אפשר הסברים קטנים על כל עדשה? ידוע לי רק שיש עדשת זום, ואולי עדשת מיקרו או מאקרו וזהו..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by GAL_FX,

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by eli33,

טוב בטח הנושא הזה מוכר לכם אבל לי אין מושג אז אשמח אם תאירו את עיניי בנוגע לעניין הזה שאני מצלם לפעמים בחדר בעיקר(עם תאורה חלשה) וגם בחוץ עם פלאש אז דווקא התמונה יוצאת חשוכה ולא עם "אור" ,יש משהו שניתן לעשות בקשר לזה או שזה ככה וצריך לכבות את הפלאש. אני אציין כמובן שאני מצלם עם K800I ויכול להיות שהבעיה באמת שזה לא באמת מצלמה, אבל מי יודע. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by saarsv,

תמונה בלי הרבה מחשבה...פשוט תכנון ובנייה...מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by Lol10k,

ראיתי באתר אחד את המצלמה הנ"ל ב500 שקל רציתי לדעת איך היא? אני מחפש מצלמה זולה לצילום ביתי בעיקר. לצלם את הילדים... רציתי לדעת האם היא נותנת תמורה למחיר,והאם באמת האיכות שלה היא 5.1MP או שזה סתם על הנייר אם אפשר תמונות שצילמו איתה, תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. מחיר זול מדי לדעתי אם כי במכירה קבוצתית(109 שקל לגיגה). http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69586&saleNo=907424&comp=1

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by saarsv,

עוד אחת...מקווה שתאהבו...

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by ofir38,

איזה מצלמה יש הכי מומלצץ במסגרת התקציב הזה? שתהיה איכותית בתמונות.. גם בחושך. שיהיה לה זום טוב ושכמובן תהיה אמינה.

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by Tapeworm,

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  14. היי, כעיקרון אני מחפש מצלמה נוספת למצלמה שיש לי היום, אני רוצה שזו תהיה מצלמה שלא יהיה חשש לקחת אותה לכל טיול ככה שהיא לא תהיה סופר עדינה, שתוכל לצלם תמונות נוף ותמונות בתנאי הארה בינוניים - ברמה גבוהה, משתדל לא לחרוג מהתקציב. ביינתים עומדת על הפרק הפוג' FinePix 650 שהוצעה במכרז בידיעות אחרונות מוסף כלכלה, הגיעו איתה ל 859 ש"ח, יש מצלמה שעדיפה עליה?

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by meiro,

שלום וערב טוב אני מתלבט מאוד איזו מצלמה לקנות ? ההתלבטות שלי היא בין : ניקון D40/80 לבין קנון EOS 350/400 האם יש למשהוא עצה ? או נסיון בנושא ? באם יש קישורים מידע או תמונות אשמח חג שמח מאיר

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by weissby,

איזה חברה לדעתכם עושה את המצלמות הקומפקטיות הטובות ביותר? (אני מתכוון לפשוטות, לא סופר קומקטיות דקיקות האלה, אלא מצלמות כמו פאוורשוט של קנון..) ואיזה חברה יותר טובה במצלמות קופקטיות? ניקון או קנון? אלא שתי שאלות נפרדות, אני רוצה לדעת מה בכללי לדעתכם הכי טוב, ואת ההשוואה בין קנון לניקון, תודה. ד"א, הייתי שמח אם הייתם מזכירים פה סתם ככה שמות של יצרני מצלמות שאתם מכירים, פשוט אני מכיר רק מה שמוכר בארץ: קנון, סוני, אולימפוס, פוג'י, ניקון, JVC (שזה בעיקר מצלמות וידאו אם אנלא טועה, ואני בעיקר רוצה דלבר על מצלמות דיגטליות רגילות), פנסוניק ואולי עוד כמה ששכחתי. אני רוצה תשזכירו שמלות של חברות מצליחות אחרות שלא הזכרתי או לא מוכרות בארץ כי אני רוצה להכיר קצת יותר, ראיתי כמה ת'רדים …

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by Decktor,

תמונה של הגינה הציבורית מאחורי הבית של ההורים של אשתי. התמונה בחושך כמעט מוחלט, חשיפה של 15 שניות על חצובה, Canon A710 IS. גרסה של 800X600 גרסה של 1024X768

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by qwerty1987,

אני מתלבט בין שתי המצלמות הנ"ל, בעיקר בקטע של הזום והייצוב תמונה שקיים בקנון. עד כמה 432מ"מ משמעותי מול ה-300 בפוג'י?(למישהו יש תמונות להמחשה?) עד כמה המייצב תמונה חיוני בצילום בזום מירבי? אילו עוד יתרונות וחסרונות משמעותיים יש ל-2 המצלמות? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Chevy,

מתלבט איך לקרוא לתמונה. :s05: ראיתי תמונה דומה באינטרנט ומשם בא לי הרעיון. מה שמפריע לי זה שהיא ממורכזת, היה אפשר לצלם את התמונה בצד אחד וכך לחלק את התמונה לשני חלקים, חלק עם קיר ריק והשני עם המסגרת. (התמונה עברה עריכה)

20. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by KoM,

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by com,

ושרנו, ואפילו הקלטנו שיר, ואז נחתה עלי סוג של מוזה, ותפסתי ת'מצלמה של חבר שלי, (מצלמת סטילס פשוטה ובסיסית ביותר..) וצילמתי. אני לא מבין גדול בתחום, אבל יצא חמוד, לא? אגב, אם אתם רוצים לשמוע איך יצא השיר, תלחצו על הקישור. http://stage.co.il:8000/content/tzachiben-ezra641083.pls [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by weissby,

בבעלותי (יותר נכון בבעלות של אחותי, היא בעיקר משתמשת במצלמה) סוני P-100 ואנחנו די מרוצים ממנה (אם אנלא טועה זה דגם שלא היה בארץ והזמנו אותו באנטרנט) זאת מצלמה של 5.1 MP וזום אופטי X3 וצילמנו במצלמה של מישהו שאנחנו מכירים - הקנון A530 שהיא 5.0 מגה פיקסל וזום אופטי X4, היא נחמדה אבל מה שלא אהבתי בה זה שהיא עושה יותר "רעש" בתמונה אם אנלא טועה ממה זה נובע? אולי סוני פשוט סוסים ? או שיש איזה פרט בסוני שלי ששכחתי, או שהתוספת 0.1 הזו בסוני שלי באמת משפיע כל כך לעומת הקנון?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by xena,

הנה כמה תמונות במהלך הניסיונות שלי לשלוט במצלמה החדשה... הערות ותיקונים יתקבלו בברכה. מאקרו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by bilbo,

צולם ע"י אבא שלי. הייתי חייב לשתף אתכם בצילום המדהים הזה. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים