עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום אני לא יודעת מה לקנות ראיתי את המצלמה OLYMPUS E330 היא דווקא נראת לי טובה אבל אומרים לי לקנות CANON אז עם מישהו יכול או יכולה לעזור לי אני אשמח אני מצטרפת כתובת אי-מייל lilush_9@walla.co.il תודה רבה לי

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by PyroGhost,

קניתי את הSB 28 יד שניה, כמו חדש, באמת נפלתי על מציאה של פלאש. בכל מקרה, הייתי שמח לטיפים כיצד להשתמש בו / לכוון אותו, בעיקר בצילום במקומות חשוכים (כרגע דגש על מסיבות) תודה מראש לכל העוזרים ונותני העצות, יוסי.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי קסיו S600 ואני מצלם בבית. רק כשאני מצלם החוצה אז הISO יורד ל 100 או משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by mena,

איך התמונה יצאה? http://img246.imageshack.us/img246/6873/pict0176uw0.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dd7,

הזמנתי אותה עכשיו מ- bsd, רציתי לשאול אם יש איזשהו מדריך למצלמה הנ"ל בעברית או משו דומה.? תודה

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by MODY69,

שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין 2 מצבי הפוקוס הנ"ל במצלמת ה- S5600 שלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by idoraptor,

יש לי בעיה. לאחרונה החלפתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס XP 64 ביט. הבעיה היא שהוא לא מוכן בשום פנים ואופן לגלות את המצלמה הדיגיטלית שלי, סוני DSC-P10 הוא לא מוצא קובץ שמתאים בהתקנה האוטומטית.. וכשאני מוריד דרייבר של הסוני המחשב אומר שגירסת הווינדוס שיש לי לא מתאימה.. יש לכם אולי פתרון ? אני אובד עצות. ולא כל כך בא לי להחליף כרגע מצלמה... תודה רבה רבה לכל מי שיוכל לעזור עידו.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. Started by draak31,

צולם בעיר דוד בתערוכה בעלת אותו שם(נראה לי אותו שם)

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  9. באתר קסיו : http://world.casio.com/qv/download/en/ תוכלו למצוא. אני מצאתי למצלמה שלי S600 ועכשיו אני יכול לשים בה כרטיסי SD בגדלים מעל 8 ג'יגה! Provides support for SDHC memory cards with capacities of 8GB or greater

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  10. בקשר לתמונה השניה... איך עושים את זה שחלק יהיה באדום ולק בשחור לבן? עריכה: את התמונה הראשונה שצילמתי, צילמתי תוך כדי נסיעה באוטו עם חלון סגור. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  11. בס"ד שלום רב, נתחיל בהקדמה שזה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואני ממש מתחיל בכל הקטע של צילום. באופן כללי ממה שקראתי עדיפה הS6500 איכות תמונה,עדשה רחבה וכו'. הדבר שהכי הכי מפריע לי זה יצוב התמונה,האם בגלל שאני מתחיל חשוב היצוב תמונה? במידה ומישהו יכול להשקיע מזמנו ולהדגים לי איך עדיף\לא עדיף היצוב תמונה אני אודה לו מאוד. ובקיצור S3 או S6500 למתחיל? (מזמין היום בעז"ה אשמח לתשובות מהירות)

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by rangerman,

התפרסמה ביקורת'>http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2007/04/09/Ricoh-Caplio-R6-Review/p1"]ביקורת ראשונה על ה-R6. לפי הציונים עושה רושם שכותב הביקורת די מרוצה מהמצלמה החדשה: וגם שתי הבעיות של ה-R5 תוקנו: נראה טוב, אבל ה-GX100 החדשה עדיין הרבה יותר מעניינת בעיני.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by gbox,

בס"ד www.priceless.org.il אשמח לשמוע על ביקורות\הצעות תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. יש לי כרטיס זיכרון של Transcend 128 *45 128MB אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 2/4G ויש לי כמה זאלות. א. מה זה ה*45 ראיתי שיש *150... מה ההבדל? ב. יש לי מצלמה PENTEX 50 האם אני יכל להשתמש בכרטיס זיכרון של SANDISK?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by D-M-X,

אם מצלמה עולה 350$ ומשלוח עוד 50$ והיא נתפסת במכס כמה אני צריך לשלם? זה נחשב כקנס או תשלום רגיל? אם למישהו יצא להתעסק עם זה תעזרו לי בבקשה...

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by GAL_FX,

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by eli33,

באמת שאני לא ממש יודע כמה להוציא על מצלמה טובה אבל אני משער לפי כמה מצלמות שראיתי שזה מחיר סביר. המצלמה תשמש אותי לצילומים רגילים בבית ובחוץ. אני רוצה שיהיה לה נתונים שאני אוכל לצלם ב"אוטומטי" בצורה טובה, אבל גם בהמשך שאני אוכל להתעסק ידנית עם הפונקציות שלה ולצלם בצורה יותר מקצועית. יש הצעות? תודה מראש. עריכה: איך המצלמה הזאתי? >> http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469625

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by eli33,

טוב בטח הנושא הזה מוכר לכם אבל לי אין מושג אז אשמח אם תאירו את עיניי בנוגע לעניין הזה שאני מצלם לפעמים בחדר בעיקר(עם תאורה חלשה) וגם בחוץ עם פלאש אז דווקא התמונה יוצאת חשוכה ולא עם "אור" ,יש משהו שניתן לעשות בקשר לזה או שזה ככה וצריך לכבות את הפלאש. אני אציין כמובן שאני מצלם עם K800I ויכול להיות שהבעיה באמת שזה לא באמת מצלמה, אבל מי יודע. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by draak31,

וכרופ שלה..

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by saarsv,

עוד אחת...מקווה שתאהבו...

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  21. בבקשה מיגוון של מחירים (בין 500 ל1000) ואם אפשר תמונות הדגמה מהמצלמות תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Lol10k,

ראיתי באתר אחד את המצלמה הנ"ל ב500 שקל רציתי לדעת איך היא? אני מחפש מצלמה זולה לצילום ביתי בעיקר. לצלם את הילדים... רציתי לדעת האם היא נותנת תמורה למחיר,והאם באמת האיכות שלה היא 5.1MP או שזה סתם על הנייר אם אפשר תמונות שצילמו איתה, תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by saarsv,

תמונה בלי הרבה מחשבה...פשוט תכנון ובנייה...מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by Tapeworm,

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by Tapeworm,

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.