צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חשוב לי גם שיהיה בה DVI/VO >>>> טובע בשלל הדגמים והאפשרויות : : THX
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
התפרסמה ביקורת'>http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2007/04/09/Ricoh-Caplio-R6-Review/p1"]ביקורת ראשונה על ה-R6. לפי הציונים עושה רושם שכותב הביקורת די מרוצה מהמצלמה החדשה: וגם שתי הבעיות של ה-R5 תוקנו: נראה טוב, אבל ה-GX100 החדשה עדיין הרבה יותר מעניינת בעיני.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו שיביא עצות והסברים על אפשרויות בעיברית עם אפשר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא אמור לעניין אותכם - לאבא שלי יש יום הולדת עוד שבועיים והוא הרבה זמן רוצה את המצלמה הזאת, ואני רוצה לקנות לו אותה. אין לי מושג במצלמות אז אשמח אם תעזרו לי. מצאתי אותה בזאפ במחיר של 2,648 ש"ח. אשמח לדעת עם יש איזה דגם יותר זול שנותן כמעט אותו ביצועים (במחיר 2000+-)? או האם צפויה ירידת מחירים בקרוב (טכנולוגיה חדשה, אין לי מושג)? והמלצה על חנויות באיזור השרון - ת"א. הבנתי שהיא מגיעה בלי העדשה, ועם העדשה היא כבר עולה 3K+ שזה כבר יקר, אולי יש אפשרות לקנות עדשה בנפרד וככה להוזיל את העלויות? אשמח לכל עזרה, תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
הזמנתי אותה עכשיו מ- bsd, רציתי לשאול אם יש איזשהו מדריך למצלמה הנ"ל בעברית או משו דומה.? תודה
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אבא שלי מתכוון לקנות אותה כניראה לנסיעה שלו לחו"ל והוא רוצה לפני זה לראות דוגמא מהוידאו שלה. יש פה מישהו שיש לו את המצלמה ומוכן לתת דוגמית וידאו מהמצלמה הזאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני לא יודעת מה לקנות ראיתי את המצלמה OLYMPUS E330 היא דווקא נראת לי טובה אבל אומרים לי לקנות CANON אז עם מישהו יכול או יכולה לעזור לי אני אשמח אני מצטרפת כתובת אי-מייל lilush_9@walla.co.il תודה רבה לי
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חרגול שצילמתי או צרצר איך שתירצו [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
-
יש לי קסיו S600 ואני מצלם בבית. רק כשאני מצלם החוצה אז הISO יורד ל 100 או משהו כזה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין 2 מצבי הפוקוס הנ"ל במצלמת ה- S5600 שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע בסביבות השעה 1 וחצי בלילה התחשק לי לנסות ולראות איך המצלמה החדשה שלי תצלם בחושך כמעט מוחלט. הנה 2 תמונות שימחישו בערך את החושך שהיה בחוץ: זה היה בין משהו כזה: לבין משהו כזה: אחרי קצת משחקים עם המצלמה אלו התמונות שקיבלתי: האור החזק שנראה שם כמו שמש זה בסך הכל פנס בחצר של אחד השכנים. והנה בית של שכנים מהצד השני: בזמן צילום התמונות המצלמה הונחה על אדן החלון. נ.ב. אל תתייחסו לשעות והתאריכים שהמצלמה שמרה בתמונות, המצלמה לא הייתה מכוונת.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, נתחיל בהקדמה שזה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואני ממש מתחיל בכל הקטע של צילום. באופן כללי ממה שקראתי עדיפה הS6500 איכות תמונה,עדשה רחבה וכו'. הדבר שהכי הכי מפריע לי זה יצוב התמונה,האם בגלל שאני מתחיל חשוב היצוב תמונה? במידה ומישהו יכול להשקיע מזמנו ולהדגים לי איך עדיף\לא עדיף היצוב תמונה אני אודה לו מאוד. ובקיצור S3 או S6500 למתחיל? (מזמין היום בעז"ה אשמח לתשובות מהירות)
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי בעיה. לאחרונה החלפתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס XP 64 ביט. הבעיה היא שהוא לא מוכן בשום פנים ואופן לגלות את המצלמה הדיגיטלית שלי, סוני DSC-P10 הוא לא מוצא קובץ שמתאים בהתקנה האוטומטית.. וכשאני מוריד דרייבר של הסוני המחשב אומר שגירסת הווינדוס שיש לי לא מתאימה.. יש לכם אולי פתרון ? אני אובד עצות. ולא כל כך בא לי להחליף כרגע מצלמה... תודה רבה רבה לכל מי שיוכל לעזור עידו.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון של Transcend 128 *45 128MB אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 2/4G ויש לי כמה זאלות. א. מה זה ה*45 ראיתי שיש *150... מה ההבדל? ב. יש לי מצלמה PENTEX 50 האם אני יכל להשתמש בכרטיס זיכרון של SANDISK?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
באתר קסיו : http://world.casio.com/qv/download/en/ תוכלו למצוא. אני מצאתי למצלמה שלי S600 ועכשיו אני יכול לשים בה כרטיסי SD בגדלים מעל 8 ג'יגה! Provides support for SDHC memory cards with capacities of 8GB or greater
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בקשר לתמונה השניה... איך עושים את זה שחלק יהיה באדום ולק בשחור לבן? עריכה: את התמונה הראשונה שצילמתי, צילמתי תוך כדי נסיעה באוטו עם חלון סגור. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-