עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by oba3k,

אני די נעול על הקאנון, האם יש סיבה רצינית לחשוב על זה שוב? (אני יודע שהפוג'י יותר טובה בצילומי לילה, אבל שמעתי כמה טענות על זה שהיא נוטה לצילומי לילה יתר על המידה ובנוסף די חושש מה לעומת הSD של קאנון) מישהו יודע את זמני הסוללה של ה2?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מישהו יודע איפה ניתן לקנות 25mm to 30.5mm Ring Adapters (למצלמת וידאו) חרשתי את כל החנויות בזאפ שקשורות לציוד צילום הקפי ולא מצאתי :-\ אני יכול להזמין מאיביי 10.99 דולר והמתאם עוד 2 דולר... אבל נכון לעכשיו אין שם את המידה הזאת למישהו יש במקרה? אם כן אני מוכן לקנות ממנו במידה והוא לא צריך.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by zoman,

לאחר תיקון :

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by shlomom,

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by over,

הי כחלק ממחקר "הפנטקס" רציתי לדעת איזה עדשות ניתן לקנות בעלות טווח רציני. (כמו 18-200 או 18-135 ) במחיר סביר ..

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by maor-a-,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל לא ידעתי איפה לרשום אני צריך המצלמה למצלמת וידאו עד סכום של 2000 ש"ח (מצלמה ביתית) תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. Started by jackhammer,

אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה אני לא ממש מבין בכל הנתונים וכל השטויות האלה אני רק רוצה שהתמונות יצאו ברורות וחדות בלי מריחות ורעשים וכמובן שהמצלמה תהיה קטנה וקמפקטית כדי לשים אותה בכיס (אני ממש שונא להסחב עם נרתיק מיוחד כמו איזה אהבל) ראיתי את המצלמה הזאת http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830120149 איך היא?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. Started by rhin0,

צולם ב RAW והומר עם התוכנה המקורית. לבנתיים נתרגל לlightroom. לדעתי המצלמה פשוט נהדרת ובנויה הרבה יותר טוב מאשר ה400D שימו לב לאיזו הגבוהה. פשוט מעולה, אני בטוח שלא טעיתי.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by zoman,

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by zoman,

במקרה תפסתי זברה מוכנה לפעילות ,אז צילמתי במהירות לפני שיעבור לה החשק

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by rangerman,

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by zoman,

כמה סחלבים שצילמתי :

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. שלום לכולם, אחי היה ב-AMD שבגרמניה (עבודה). יום אחד,הוא ועמיתיו לעבודה יצאו לאיזה פארק,ואחי ראה סנאי. איזה סנאי חמוד? - והאיכות, מדהימה!!!. -העלאתי אותם בקובץ RAR כי התמונות גדולות מדי להעלאה באתר- לינק: http://simpleupload.net/download/85751/----------.rar.html מקווה שתהנו,ותגיבו, בתודה, MuTaTiOn

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by zoman,

תכירו זהו יוסי הפיל הרוצח מהספארי. (תכנסו לאתר של הספארי לקרוא את הכתבה עליו http://www.safari.co.il/article.php?id=288 בתמונה הראשונה הוא מת לשירותיים לכן הרגלים האחוריות שלו כך : עוד מתמונה של יוסי:

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  17. חוץ מחנות אחת בזאפ לא מצאתי בשום מקום מישהו מכיר מקום כזה? (חנות פיזית או באינטרנט)

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. Started by ik_86,

שלום, אני רוצה לקנות עוד מעט מצלמה דיגיטלית בסביבת המחירים 1600-2400 משהו באיזור הזה..אני כרגע מתלבט בין שתי מצלמות: פוג'י S9500 או S9100 לבין פנסוניק FZ50 מישהו יכול להמליץ לי על אחת מהמצלמות האלה איזה כדאי או האם יש בכלל מצלמה אחרת שיותר עדיפה בטווח המחירים האלה. והאם כדאי לקנות מחו"ל ואם כן מאיפה עדיף? תודה.

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by shlomom,

שלום, מה דעתכם על השדה הקצור פס אדום בשמיים:

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by OFF-RoaD,

רציתי לדעת האם תושבות פלאש הן משהו סטנדרטי, כך שאני יכול לפרק פלאש מכל מצלמה ולחבר אותו לאחת אחרת, או שזה תלוי חברה (כמו עדשות בערך), או שזב בכל תלוי מצלמה ואי אפשר להחליף בין שתי מצלמות....

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by zoman,

הפעם מזוית אחרת :

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by zoman,

צולם דרך רשת צפופה ...

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by Yuron,

שלום לכולם. יש לי התלבטות בקניית מצלמה דיגיטלית, בינתיים יש שתי מצלמות האלה שאני רוצה לקנות אחת מהן איזה יותר עדיף http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=375569 או http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=409889 כמובן שאם יש מלצה יותר טובה במחיר הזה או אפילו חריגה של 100-200 שקל אז לא נורא. המצלמה בעיקר לשימוש ביתי לא יותר מדי דברים אבל חשוב שתיהי סוללה נטענת במצלמה. תודה רבה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. קנון לא בא בחשבון[400D קטנה מידי בשבילי] גם ניקון לא כל כך[המצלמות כניסה שלה לא מרצות אותי] אז מה נשאר לי? התקציב הוא מקסימום 5000 ש"ח בשביל קיט, אני יכול גם גוף+עדשה טובה בתקנה בנפרד.

• 61 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים