עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Drazick,

חבר ואני היינו בירושלים. טיילנו בעיר העתיקה ובעיקר ברובע המוסלמי. חיפשנו את החומוס הכי טעים. בדרך נתקלתי בהמון מצבים לצילום. יצאה לי שלישייה של נשים, אני די אוהב אותה. סורגים של ייאוש פוג'י S5200 איזו 400 1/250 f3.2 חם היום ויהיה חם גם מחר... פוג'י S5200 איזו 400 1/220 f3.4 האור בקצה הכנסייה צולם בכנסיית הקבר. מקום שממש קשה לצלם בו בלי DSLR בגלל האיזו הגבוה הדרוש (גם חצובה תעזור אבל תשנה את הסיטואציה אולי). פוג'י S5200 איזו 400 1/4 f3.2 אשמח להערות, הארות וסתם שאלות :-)

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  2. בחיי אני די מיואש מהמצלמה החדשה שלי הינה שלוש תמונות שצולמו בידיוק באותו אתר - שיא התאורה = בחוץ/אור יום! על 7 מגה פיקסל! והתוצאה ממש ניראית בינונית = אפילו שזה אור יום!!! תגידו לי מה אני לא עושה טוב? בהפעלת המצלמה ? כל התמונות צולמו בערך באותו זמן >> בהפרש של 2 דקות למישהו ישנה מצלמה כזו = והוא מרוצה ? תודה מראש למי שעוזר = ומוריד את הקבצים המלאים 1:1

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by omrit,

אני חושב לקנות את המצלמה הזו, למישהו יש ניסיון איתה? אני מתלבט בינה לבין ה canon a710, מפריע לי אצל הקנון שלוקח בין 3-4 שניות בין כל תמונה (עם פלאש). אשמח לשמוע המלצות/חוות דעת.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by rangerman,

(צולם עם ריקו GX8)

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by ^GunX^,

אהלן , מישהו מכיר תוכנה טובה , אם היא בכלל קיימת , להורדת CA (הילה סגולה) ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. שלום לכולם שמי חיים, אני חדש פה בפורום של הצילום. אתמול קניתי מצלמה דיגיטאלית חדשה, Olympus TJU 700 עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה, 7 מגה פיקסל, X3 זום, זה בערך מה שידוע לי... עשיתי איתה כמה תמונות דווקא אני די מרוצה... אני בקרוב מאוד טס לארה"ב בעזרת השם, יחד עם הלהקה שלי, וקניתי את המצלמה כדי שיהיה לי איך לצלם שם... עכשיו יש לי מן התלבטות בעייתית... למצלמה יש בטרייה מיוחדת, מליטיום, השם שלה - li 42b . היא נטענת במטען דרך החשמל, אני לא ממש יודע לכמה זמן היא מספיקה... עכשיו, אני חשבתי שאני אקנה מצלמה שאוכל לשים בה בטריות רגילות, ולמשל אם נגמרות לי בטריות אז יש לי בטריות ספייר כדי שאני אוכל להמשיך לצלם.. אבל במצלמה שלי אין בטריית ספייר ואם הטעינה תיגמר לי תוך כדי שאנחנו במקום יפה…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  8. היי, אני שוב שוקל לרכוש את הCANON TX1 - קראתי במספר מקומות ומסתבר שאם אני רוצה שהיא תעבוד בצורה מושלמת אז אני חייב כרטיס זיכרון מסוג SDHC CLASS-6 של חברת KINGSTONE או SANDISK בגודל של 8 ג'יגה. לצערי בארץ מצאתי רק של חברת TRANSCEND, שעליו אנשים דיווחו שלא עובד תקין עם הTX1 כאשר מבצעים איתו זום אופטי בהקלטת סרט באיכות 720P. איפה אני יכול למצוא כרטיס זיכרון כזה בארץ ובמחיר יחסית זול?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by eleven11,

שלום האם יש בעיה כלשהי לרכוש מצלמה/עדשות באילת ? האם יבקשו ממני תעודת תושב אילת כדי לתת לי את המחיר המוזל שמתפרסם באתר camera eilat ? תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. Started by stojakovic,

קיצר, המשפחה שלי מחפשת מצלמה כמה שיותר פשוטה, כמה שיותר קומפקטית וכמה שיותר איכותית... אני לא ממש מבין במצלמות, אבל קיבלנו הצעה על canon ixus75 ב1000-1100 שקל בערך... איך ההצעה? כדאי ללכת על זה? (1100 שקל זה התקציב בערך) ד"א זה כולל SD של ג'יגה... אם ללכת על זה תגידו, אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תביאו לינק... 2 דברים שמאוד חשובים לאבא שלי- 1. תוצרת יפן או גרמניה או משהו כזה... לא מלזיה או סין... (לא יודע למה... אבל הוא תקוע על זה...)- בגלל זה כמעט כל הדגמים של ניקון לא באים בחשבון. 2. אחריות מקורית של היבואן!! לפחות 3 שנים... זהו... תודה!!!! ובכללי, גם אם אתם ממליצים על מצלמה אחרת, תגידו איך הIXUS 75... תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. סביב ה 600$ כולל עדשה. אני שואל את השאלה הזו אחרי שקראתי בו תגובות רבות המראות את עדינותה של הk100d שהתלהבתי ממנה כל כך. ואני לצערי לא עדין.

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by over,

?

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  13. משהו מכיר עוד חנויות שמוכרות לארץ ציוד צילום ?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by valorien,

צולם לפני שנה בערך, ושכחתי מזה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by Aviko,

איך המצלמה? 5 מגה פיקסל הציעו לי אותה דגם 2007 זיכרון ג'יגה נרתיק עור וקורא כרטיסים ב750... איך היא?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  16. שלום, אני טס לחו"ל ביום שני ואני רוצה לקנות משם מצלמה דיגיטלית. השימוש הוא לא מיוחד, סתם לטיולים של המשפחה, וסרטונים. היה לי ניסיון עם מצלמה של HP שכל שניה היתה אומרת שאין בטריות ונכבית למרות שהרגע הטענתי את הבטריות זה היה מעלה לי את העצבים, אז אם אפשר מצלמה איכותית שלא תעשה את הבעיות האלה. תקציב של 200$ גג, אם יש דגמים טובים ומספיקים גם בפחות אז עדיף אותם. תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by jackhammer,

יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה לפני איזה שנתיים צילמתי כמה תמונות וצרבתי אותם על דיסק כנראה שהצריבה לא הלכה טוב והתמונות נפגמו אני לא בטוח כי כשאני שם את התקיה במצב של THUMBNAILS הPREVIEWS של התמונה נראה בסדר גמור אבל שאני פותח את התמונה היא נראת כמו קוביה הונגרית מבולבלת אני ישים דוגמא אני יעלה תמונה וסקרין שעשיתי מהתקיה יש לי מלא תמונות כאלה אפשר לסדר דבר כזה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by לוח שנה,

שלום אני מחפש מצלמת וידאו לשימוש ביתי בסביבות המחירים הנ"ל ואם יש הצעות טובות בפחות. אני מעוניין שהיא תהיה מבוססת על זיכרון. הצילומים הם בעיקר משפחתיים בבית ובטיולים. תודה.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  19. מהו לדעתכם האתר הטוב ביותר ליצור אלבום תמונות וירטואלי באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by zoman,

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Diniska,

שלום לכולם! בראשותי מצלמה של קאנון A70, כאשר אני מצלם עצמים כהים במצב אוטומטי, לרוב העצם המתקבל חסר פחרוט ( כתם שחור ). באיזה מצב אני צריך להשתמש ועם אילו הגדרות כדי שזה לא יקרה. מצורפת תמונה לדוגמה. בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by RDS,

ברצוני לקנות מצלמה fuji s6500.... ברב החנויות באינטרנט, ראיתי שהאחריות הניתנת שם היא שנה... האם זה מספיק? כמו כן ראיתי בזאפ שהתגובות על החנות camera4less, טובות, האם זה באמת ככה? האם כדאי לקנות מהם? תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. אחת מטיול שנתי, השניה מחלון הבית הקודם שלי. אני די חובבן, אבל הייתי שמח לשמוע קצת תגובות

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אוקי, אז הגעתי למסקנה ש50% מהת'רדים בפורום הזה הם על המלצות של מצלמות כאלה ואחרות, אני יודע שחלק מהבקשות זה על מצלמות לא DSLR אבל עליהם אין כל כך טעם לדבר כי ההבדלים ביניהם גם במחיר וגם בתפוקה לא גדולים לדעתי. המצלמות שאני אעשה עליהם את הסקר שוק תהיינה מצלמות של Nikon, Canon, Pantex ואולי עוד כמה בודדות. אבל אצל החברות האלה אני אקח את המצלמות שהן מיועדות לחובבנים מתקדמים ולמקצוענים מתחילים, כלומר קצת מעל ה Entry level. אני מניח שטווח המחירים ינוע בין 3500 לבין 6500 (עם חריגות לפה ולשם), במחקר תהיינה גם מצלמות שלא נחשבות קצת מעל ה Entry level אלא אולי קצת מעבר לזה. אוקי אז אחרי שהצגתי לכם את מה שאני רוצה להשוות, אני צריך את הקריטריונים שהכי משפיעים אצלכם, אני אקח בערך 5-8 …

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  25. אהלן חברים, אני טס עוד חודש ורציתי לדעת אם יש מצלמות מומלצות בפחות מ-900 שקל. כל המצלמות המומלצות שראיתי באתרים לא יורדות מה-1000 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים