עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by mena,

מישהו יכול לתת לי הגדרות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BKSlash,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 15000- 2000 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. נמוכה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמה זולה ולא איכותית 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) לרוב בחוץ באור יום 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני סטודנט לאדריכלות ברשותי מצלמה CANON POWERSHOT S3 IS, אני מחפש מצלמה שתהיה קטנה יותר ויהיה לי נוח להסתובב איתה כל היום בתיק אין צורך שהיא תיכנס לכיס אבל שתהיה כזו שלא מפריע שהיא כל היום בתיק. אני בעיקר זקוק למצלמה כדי לצלם אובייקטים. התקציב הוא בסביבות 250$ גמיש ואני קונה את המלצמה בניו יורק. להלן השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? התקציב גמיש בסביבות 250$ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? המצלמה היא עבור סטודנט לאדריכלות בעיקר מתוכנן צילום של אובייקטים בתנאי אור יום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני חדשה בכל התחום של הצילום וידאו /צילום סטילס ומעוניינת לרכוש תאורה לצילום וידיאו ביתי . נתקלתי בכל מיני ציוד תאורה כמו סופט בוקס, מטריות, טבעת וכו' וקצת קשה להבין מה הכי יתאים לי ומה הכי טוב. אני מעוניינת בצילום סירטוני אוכל בעיקר (הכנת מתכונים) אני מניחה שבנוסף לכך התאורה תוכל לשמש אותי בצילומי סטילס אז אני אשמח אם למישהו יש המלצות לציוד תאורה טוב במחיר סביר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by asafay1,

חברה האם זה הגיוני שמוכרים 4 בטריות GP AA 1800mA כולל מטען במחיר של 59 שח?? יש איזה שהוא קאטש? ???

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. יש לכם המלצות למסגרת יפה? כמה אמורה לעלות מסגרת בערך? תנו דוגמא למסגרת יפה. אני חושב לפתח את התמונה בגודל מעל A3. משהו כמו 70סמ או 50 או משהו כזה. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. היי אנשים.. איש מבוגר צריך מצלמת פוקט באיכות טובה מאוד, שתהיה קטנה, וסופר פשוטה לתפעול (בספק אם הוא אפילו ישתמש בפונקציית מאקרו), עם מייצב תמונה אופטי. אחריות יבואן לא עקרוני, רק שתהיה זמינה במלאי לשבוע הקרוב - עדיפות לחנות תל אביבית כמו IsraMarket. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bentzi,

שלום! אשמח אם תוכלו לעזו לי למצוא מצלמה שוענה על הדרישות האלו וגם כמובן שאתם ממליציםעליה לא סתם שיהיה לה תנתונים 5 MP לפחות צילום וידאו VGA כולל סאונד 30 FPS הטבעת תאריך על התמונה מסך 2.5 אינצ' לפחות צילום טוב בלילה שייכנס בקתציב גם כרטיס 1 GB ומייצב תמונה התקציב שיש לי הוא 1500 +- כמובן שנוטה למינוס חח תודה רבה, שי

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  9. שלום לכולם השתעממתי קצת אז יצאתי החוצה לצלם, וזה מה שיצא ועוד אחת שיצאה נחמדה[שימו לב לכדור ]- תנו חוות דעת כללית בבקשה.. אבי.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ido-nava,

PENTAX optio 50L ??? המצלמה מיועדת בעיקר לתמונות בית (גן ילדים) אך גם לפעמים לטיולים וכו' ... אבא שלי היום קנה אותה ואני חושב שצריך להחזיר אותה כמה שיותר מהר .. אבל יכול להיות שאני טועה.. לאנשים שיש ניסיון איתה מה אתם חושבים ? תודה

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  11. צילום וידאו חשוב. אין לי שום חשיבות לחברה הרעיון הוא לקבל את התמורה הכי גבוהה למחיר. אין לי עניין במגוון אביזרים הסיכויים נמוכים שאני ארכוש משהו שונה מעדשת טלה ואולי עדשה מהירה אחת. עמכם התודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by IL ORANGE,

שלום ברצוני לרכוש את המצלמה הנ"ל תנו לי בבקשה ביקורת עליה והאם כדאי לקנות אותה, פרטים וכו'

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. Started by Booobb,

תמונה מדהימה, על חופי אוסטרליה, של שילוב סערת ברקים עם זיקוקים ובאמצע כוכב שביט נופל. מקור: http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap070205.html [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  14. 1 מה זה נותן ? 2 מתי משתמשים בזה ? 3 אפשר גם בצילומי מאקרו ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אז ככה, אני מעוניין לרכוש מצלמת canon, דגם A85. סוג זכרון Compact Flash )128 זום דיגיטלי 3.6 x זום אופטי 3 רזולוציה 4.2 מגה פיקסל. 1800 שווה? יורידו לי במחיר אני מניח. במיוחד לצילומי אקווריום יפים תודה, למבינים בלבד!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום.! אני חדש הכל הקטע של הצילום והמצלמות. יש לי את המצלמה canon a510. ויש לי בעיה בפיצוי החשיפה. מי שמכיר את המצלמה כאשר אני שם את המצלמה על מצב M (מעורב תריס+צמצם)הוא כותב לי בצד המסך -2 בפיצוי חשיפה. עכשיו אין אפשרות במצה M לשחק עם פיצוי החשיפה. אני ניסיתי כל אפרות כדי להגיע למצב 0+- אבל ללא הצלחה. אני שיחקתי עם הצמצם והתריס ולא הצלחתי... מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by oFiR 22,

כמה שאני אוהב את המצבים שהמצלמה מתכווננת לבד אליהם ;D מה אתם אומרים אפשר לשפר, לתקן, להעיר... תודה נ.ב. מישהו יכול להסביר לי בבקשה (אם יש כמובן הסבר) לצורה שבה התלכדו העננים המצורפים בתמונה השלישית? זה נראה כמו מין "פצצת אטום אווירית" ( :s05:) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  18. שלום, בידיוק הפעלתי עכשיו את הF11, ויש לי כמה שאלות: 1) כשאני עושה זום IN, התמונה במסך נראת לא מפוקסת. האם ניתן לפתור זאת. 2) לעיתים כשאני מבצע חצי לחיצה, יש אור ירוק כזה. למה האור נועד, ומתי הוא פועל? 3) לא זוכר תשאלה שרציתי לשאול, אני אערוך את ההודעה כשאזכר. תודה!

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by ALÞHA,

http://www.dpreview.com/articles/nikond80

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. קטנה איכותית מסך גדול בטריה חזקה ויפה לאללה...1700 שקל כרטיס זיכרון עוד 400 שקל (1G) יוצא 2100 שקל יש לה חיבור לטלוויזיה?או מהעריסה שלה? זה הדבר היחד של מצאתי... וה אתם אמרים עליה לי היא נראת קטלנית?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by tobul,

טוב אז לפני איזה חצי שנה ככה ביקשתי פה עזרה לגבי מצלמה דיגיטלית ואתם המלצתם לי על FUJI 6500 קניתי אותה בזמנו באיזה 2000 שקל בכל מקרה אני מצלם עכשיו תמונות בשביל האתר של אבא שלי ויש לי בעיה עם המצלמה ....למשל אני מצלם ערכה מסוימת התמונה יוצאת על הפנים מטושטשת...אני מצלם על מצב אוטומטי טיפ טיפה בחושך יש אור ובלי פלאש... בן דוד שלי אמר לי עכשיו לצלם על איזה מצב שרואים בו תמונה של אישה כזאת זה עושה בהתחלה אור ירוק ואחר כך מצלם בכל מקרה אני לא מבין אמרתם לי שזו מצלמה טובה ותכלס אני מתאבס כי התמונות יוצאות באיכות ממש לא משהו .....בבקשה הלך לי יום עבודה שלם של צילומים בעע... בכל מקרה אחר כך אני חותך את החלק הרלוונטי של התמונה מבהיר אותה בפוטושופ ועושה לה עריכה אבל עדיין את האיכ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בן דוד שלי מחפש מצלמה , הוא הולך לכיוון של SLR. אבל הוא מאוד רוצה אופציה של צילומי וידאו קצרים.. יש חיה כזאת?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Tapeworm,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום לאחר התלבטויות רבות לגבי מצלמה DSLR ראשונה החלטתי לרכוש ניקון 5100. יש לי מספר שאלות לגבי העדשות ועוד נושאים. 1) בתור עדשה ראשונה, התלבטתי איזה קיט עדיף. נראה לי העדשה הזו: Nikon AF-S DX Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G האם העדשה הזו מתאימה לצלם מתחיל? או שאולי אתם ממליצים על משהו אחר (העלות שלה בסביבות 1400 ש"ח)? 2) פעמים רבות אני מצלם בתנאי תאורה לא משהו. האם כדאי לרכוש עדשה יקרה יותר (ולוותר על העדשה משאלה 1) עם צמצם פתוח יותר (תקציב באזור ה 2000 ש"ח)? מישהו יכול להמליץ? או שאולי כדאי להסתפק בעדשת פריים ולשכוח מפוקוס אוטומטי? 3) הבנתי שמומלץ לרכוש עם העדשה פילטר להגן עליה. איזה פילטר אתם ממליצים? משתמשים? 4)האם כדאי לדעתכם לעשות ביטוח…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.