עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. יש לי מצלמה של HP 735 PHOTOSMART ואני מצלם ויוצא לי עיניים אדומות בתמונה. אני עושה פלאש נגד עינים אדומות אבל זה לא עוזר. איך אני יכול להוריד את העיניים האדומות???(באיזה תוכנה) וצילמתי תמונות ואני רואה שהם יותר מדי בצבע אדום(הרקע היה בצבע אדום מאחור)וזה השפיע נראה לי על האנשים שצבע עורם נהיה יותר מדי אדום. [move]תודה![/move] עריכת המנהל: שיניתי את הכותרת, כאמור לשינוי כותרת של נושא צריך לערוך את ההודעה הראשונה שלך.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

אבא שלי קנה לי אותה מארצות הברית והוא רצה לבדוק את האיכות שלה במפלי הניאגרה! אז קבלו פירוט ותמונה: 4.1Megapixel לש תילמיסקמ היצולוזר, HighSpeed AutoFucos Memory Stick/Pro ,3X Digital Zoom ,3.6X SmartZoom ללוכ USB רוביח, Video Out, 1.6" LCD ךסמ, Mpeg Movie Self Timer, 4xFlash Modes,16MB Memory Stick ןורכיז Speakerו ןופורקימ ללוכ והנה תמונה: הוא קנה לי בנוסף עוד כרטיס זיכרון של 128 אבל זה לא מספיק... |: מה אתם אומרים עליה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אנשים אני משתמש חדש כאן רציתי לקנות מצלמה דיגטלית האופציה שעומדת מולי כעת היא HP 945 עם זכרון של 128MB היא תעלה לי 2000 ש"ח מה אתם ממליצים האם אפשר להשיג משהו יותר טוב באותו מחיר? אגב אני מחפש מצלמה עם זום אופטי טוב כי אני אוהב לצלם מרחוק וגם אני צריך מצלמה שתצלם טוב בחושך כי אני מתחיל לצלם תמונות ממועדונים לאתרים שונים . נא עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בשבוע האחרון יש מבצעים לקנון A-75 ו-A-85 וה-A-80 כמעט ולא מופיעה במבצעים. למה לא מפרסמים אותה, ומה ההבדל בינה לבין ה-A-85

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קניתי את המצלמה דיגיטאלית (ניקון קולפיקס 5200) המדריך שהגיע לי עם המצלמה הוא ביפנית, מישהו יכול להביא לי קישור למדריך באנגלית? איפה אני יכול לרכוש מדריך באנגלית?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז ככה.. בגלל שאין לי כל כך מושג בכל הקטע של איכות במצלמות דיגיטליות, רציתי לדעת, אם אני מתכוון להקטין את התמונה ל800x600 או 640x400 כדי לפרסם באינטרנט ושיהיה אפשר לצפות בכולה בדף, מה החשיבות לרזולוציה? יש לי מצלמה של 3.2 מגה פיקסל, עם רזולוציות: 640x400, 1024x768, 1600x1200, 2048x1536 אז אם למשל אני אצלם ב2048x1536 ואקטין, התוצאה תהיה יותר טובה מ1024x768 מוקטן? (מוקטן בפוטושופ, שעושה עבודה די טובה בזה) אולי זאת בכלל שאלה לתוכנה.. אבל אני מניח שכאן מתעסקים בדברים האלה הרבה יותר, ולאנשים כאן יש ניסיון יותר טוב עם זה ועם התוצאות של זה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by psxr,

מצלמה קיבלתי במתנה (פנטקס optio 33lf), כרטיס זיכרון ובטריות קניתי. עכשיו צילמתי והתמונות בבלאגן. באיזה תוכנה אתם משתמשים/ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלווום איפה אני יכול או איך אני יכול לנקות את העדשה של המצלמה שלי בביטחון.. וגם של לא יעלה הרבה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  9. איבדתי תדיסק עם הדרייברים ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד אותם אני יודע שלמצלמה קוראים Twinkle cam היא נראה בצורה ראש אשר יושב על סטנד שמגביה אותה.. על הסטנד שמגביה אותה כתוב Quantum אעריך מאוד כל עזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. תקציב של עד שלוש אלף פחות או יותר!! !אבל מהר אנשים.. אנחנו טסים לחול עכשיו אם אפשר לינק להדפסה או רק את דגם מצלמה דיגיטלית!! דחוף אנשים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. צריך המלצה למצלמה נינג'ה - רצוי לא מהקטנות (point and shoot), אלא משהו שמזכיר SLR מבחינת צורה ומידות (יותר נוח, לא?). אופטיקה טובה ככל האפשר, ו4-5 מגה פיקסל בההחלט יספיקו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לאיזה חברה יש התיזמונים ההנמוכים ביותר ? אני מצלם הרבה ומהר חחח אני מחפש כרטיס של 128 - 256 מגה ..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by asdasdasd,

למה קיבלתי איתה רק 16 מגה של כרטיס ? לא אמורים לקבל יותר ? אני ממש לא בקטע של מצלמות פשוט.... מה לקנות ? כרטיס של 64 ? 128 ? ואיזה חברה לקנות ? (כתוב עליו שזה של ) איזה סוג בטריות מומלץ לקנות למצלמה ? זה AA ואיזה מטען .. נ.ב איך המצלמה בכלליות ? סבירה?...

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by jeyjey,

שווה משהו? כי יש מצב שאני זוכה בה במכרז בפחות מ1000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by rk666,

ההתלבטות היא בעיקר בפיצ'רים, ובמיוחד בחדות התמונה (הכי מעניין אותי) מישהו השווה ביניהם? מה עדיף? (המצלמות עולות אותו הדבר)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ובהמשך לשאלה אני מעוניין לרכוש מ- Camera4Less את הקנון A95 והמחיר שלהם יחסית נמוך משמעותית משאר החנויות. למי שהיה נסיון קודם אם החנות איך השירות והאחריות שלהם? האם הם אמינים ? וכיצד ניתן לדעת אם המחיר הנמוך לא נובע מכך שהמצלמה מחודשת. תודה. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30&c=91947 עריכה: ביצעתי חיפוש וראיתי שהחנות הנ"ל לא מוכרת מצלמות מחודשות אם כך אשאך איך השירות והאמינות שלהם.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. רציתי לשאול האם מצלמות slr רואים בעינית ממש מה שהעדשה "רואה", כלומר האם אני רואה קודם כל, כל שינוי מהגדרות המכניות שאני עושה לפני הצילום כלומר, האם ניתן לראות תוצאה של מפתח צמצם בדרגה כלשהי לפני שמחליטים לצלם. ושנית האם רואים בשחור לבן והאם באמת שמירת התמונות לכרטיס נעשית באופן מהיר מאוד ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  18. אקדים ואומר שכנראה אני בור בתחום, אך נתקלתי במספר תופעות שגורמות לתמונות להראות נורא, לכן עלי להשכיל מעט נתקלתי במקרים שבהם כשאני מנסה לצלם אובייקט זוהר (למשל מגדל המפיץ אור) כאשר אני בחושך יחסי (נניח בלילה), אזי : 1. אם אני מצלם עם פלש - משום מה האובייקט בתמונה יוצא חשוך ! 2. אם אני מצלם ללא פלש - רואים את האור בתמונה, אך התמונה יוצאת מטושטשת, והאור בעצם "מרוח". (חשוב לציין שהמצלמה לא זזה, לא זו הסיבה). מה פה קורה פה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Nemesis,

קיבלתי סופסוף את ה 10D + עדשת ה 18-55 EF-S (שעברה ניתוח להסרת ה S). הגיע הזמן להניח את ה Coolpix 5700 על הרצפה ולדרוך עליה כמה פעמים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by 69,

ברשותי כרטיס זכרון 128MB המשמש לצילום במצלמת אולימפוס C-350. נתקלתי ב 2 תופעות שונות, לאו דווקא קשורות אחת לשניה : 1. לאחר צילום כמה עשרות תמונות, המצלמה "נתקעת" לאחר צילום תמונה נוספת, ורק הוצאת הסוללות + הוצאת כרטיס הזכרון - והחזרתם, המצלמה חוזרת לתפקד כרגיל. 2. בהעברת התמונות למחשב, כ 3 תמונות לא ניתן להעביר (מתקבלת הודעת שגיאה). חשבתי שמדובר במעיין "BAD SECTOR" בכרטיס, אבל אם אכן יש "BAD SECTOR" אזי בעייתה עברת 3 תמונות אמורה לרות בכל העברה, אך היא קורת רק לעיתים ! (כלומר, יש מקרי שבהם אני מצלם עד שהכרטיס מלא, מעביר למחשב, והכל עובר תקין). מה פה קורה פה ? יש דרך אלגנטית לבדוק את מצב הכרטיס ? 3. אולי בכלל הבעיה היא במצלמה ? יתכן ? כיצד ניתן לבדוק זאת ? (ללא כר…

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by D-M-X,

מישהו יכול להסביר לי בלי הרבה סיבוכים בצוטרה הכי פשוטה מה זה צמצם, מהירות, סגר, בהירות, איזון לובן, ודברים כאלה? אני תמיד קורא עליהם ומבין אבל לא ממש מה זה כל אחד בדיוק ומה הם נותנים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, קיבלתי מצלמת CANON POWERSHOT A80 . היא ארבע מגהפיקסל וכל השאר אני ממש לא יודע. עכשיו במלצמות דיגיטליות אני ממש לא מבין- היא נחשבת למצלמה טובה? בכלל מוכרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by R0ck,

http://severinghaus.org/pictures/nature/celestial/aurorae בלי שום ספק, אחד הדברים היותר מדהימים שניתן לצלם... רק חבל שאי אפשר ממש לראות את זה מהמיקום שלנו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by imac,

המצלמה נפלה לי, ולא נגיד שזאת הייתה נפילה קשה, בכלל לא! אחרי שהיא נפלה היא לא רוצה להדלק, אין לי מושג מה הבעיה. אז לפני שאני פונה לאחריות (קודם צריך לעבור דרך אבא שלי = עדיף שלא :-X ) אני רוצה לדעת אם יש למישהו הצעות למה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ואם זה עוזר למישהו, המצלמה היא של HP דגם Photosmart 850

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by shimi771,

צריך חוברת או קישור להסבר בעברית על מצלמת קנון a 75 תודההההה

• 5 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים