עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Esparco,

שלום אנשים. אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו בתקציב של עד 2000 ש"ח. המצלמה תשמש בעיקר לצילומים משפחתיים , לא משהו מקצועי. וחשוב שמדיית ההקלטה תיהיה HARD DISK. אם תוכלו לתת לי המלצות אני אשמח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  2. אני לא מבין כמעט כלום בנושא של מצלמות דיגיטליות אז בבקשה תעזרו לי.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by MiniMizer,

היי, צילמתי היום כמה תמונות ושמתי לב שבכולן מופיע משהו שנראה כמו לכלוך (שיערה אולי?) בחלק העליון של התמונה. אפשרות ה-Dust Removal המובנית לא ממש עזרה, אבל שמתי לב שמבחינים בזה בעיקר כשהרקע הוא כהה. אני מצרף שתי דוגמאות, אחת עם צמצם 8 והשניה עם צמצם 40. בתמונה הראשונה, שהיא תכלס ממש שרופה, לא רואים את הלכלוך הזה בכלל. בתמונה השניה, כנגד רקע כהה, מבחינים בו בקלות, כך שאני מניח שהבעיה היא לא בחיישן עצמו (אחרת זה היה מופיע בכל תמונה) אלא סתם לכלוך שמונח עליו, לא? מה דעתכם? חשיפה גבוהה: http://hwzone.co.il/newspics/dan/high_exposure.jpg חשיפה נמוכה: http://hwzone.co.il/newspics/dan/low_exposure.jpg עריכה: שכחתי לציין שבדקתי את זה עם שתי עדשות שונות. בשתיהן מופיע אותו "לכלוך" ב…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by PsyGhost,

אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע להשוואה של שתי המצלמות. כשמסתכלים על המפרט היבש נראה ששתיהן מתחרות מאוד ברצינות, אבל ישנן ביקורות שאומרות שהחיישן של קנון טוב יותר, וזה בסופו של דבר חלק מרכזי במצלמה. יצא לי לצלם מעט עם ה-G10 שהוכיחה עצמה כמצלמה קומפקטית מרשימה מאוד, אבל את הניקון מעולם לא יצא לי לראות.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by EXTREAM,

אני ממש מיתלבת איזה מצלמה כדאי ליקנות יש לי תקציב של בערל 1500שח וההיתלבתות שלי היא בין CPIX3200 - DIMAGEZ1 - A75

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  6. שלום, רציתי לדעת כיצד מחשבים את: 1) ערך הלומה(Y) של צבע מסויים אם נתון הRGB שלו. 2) הרעש הממוצע של תמונה מסויימת(נקרא גם סיגמא במקומות מסויימים).

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by benor,

1. חשיפה ארוכה מאתמול 2. סוס 3. סוס נוסף 4. רוכבי אופניים (צולם בגעש) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by Satlan,

אהלן, אני מעוניין לרכוש פילטר UV כמגן לעדשה שלי(קיט) לפנטקס. הינה הפילטר - http://cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=1442 הייתי מעוניין לדעת אם יש הצעות יותר טובות ואני מתכוון לרכוש בארץ. בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלא תבינו לא נכון....אני ממש מבסוט מהמצלמה הזו...יש בה את הכל מהירות / עדשה 28 מ"מ זום אופטי כמעט 4 ....קומפקטיות...והכל אבל אני לא מצליח להגיע לתוצאות טובות מספיק....לפחות לא כמו שאני ציפיתי יותר מידי מגורענות...וליפעמים מטושטשות קצת לא כולן - אבל לא מעט ( אני בודק ע"ג מסך 17" - בהגדלה מלאה (ויודע על המוסג שקוראים לו Pixel Peeping ) 1. רוב התמונות שלי מצולמות בתוך חדרים או אולמות מוארים 2. וגם כשצילמתי מיחוץ לבית...התוצאה לא הייתה חדה מספיק וחייה אלא קצת מטושטשת ומפוקסלת 3. אני מצלם על רזולוצייה מקסימאלית 4. בדרך כלל במצבי האוטומט 5. הISO מכוון על מצב ראליסטי ( או משהו כזה) למישהו יש את המצלמה הזו - והיגיע לתוצאה טובה? מישהו יודע לייעץ לי איך לשפר / טיפים? אני ממש מרגיש …

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by unfair,

היי רציתי לדעת איזה עדשות לקחת ל 2 סוגי מצלמות קנון 350D וניקון D50 קנון: האם עדשת הקיט עדיפה על העדשה Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC? ואיזו עדשה טובה יותר, Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro או CANON EF 70-300mm f/4.5-5.6 USM ? ניקון שוב, עדשת הקיט עדיפה על ?Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC G ואיזו עדיפה, Nikon AF Nikkor 70-300mm f/4-5.6G או Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro ? (השאלות מתייחסות לאיכות בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  11. http://www.dpreview.com/reviews/PanasonicTZ3/ השאירה עליי רושם טוב. כזאת מצלמה איכותית, לא ראיתי הרבה זמן...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by IG,

שלום לכולם, אני מעוניין להדפיס תמונה בגודל של 90X60 ס"מ בערך. המקום הכי זול שמצאתי זה בחנות דפוס (לא צילום- דפוס) שבה זה יעלה לי 80 ש"ח להדפסה בפלוטר (מבחינתי זה רזולוציה מספק טובה)+ 40 ש"ח ללמינציה. אני מעוניין לדעת אם יש מצב למצוא מקום שאפשר להדפיס בו את התמונה בזול יותר? תודה לעוזרים נ.ב.- זה התמונה http://wallpaper.goodfon.com/image/165058-8000x3876.jpg

• 20 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. Started by weissby,

בבעלותי (יותר נכון בבעלות של אחותי, היא בעיקר משתמשת במצלמה) סוני P-100 ואנחנו די מרוצים ממנה (אם אנלא טועה זה דגם שלא היה בארץ והזמנו אותו באנטרנט) זאת מצלמה של 5.1 MP וזום אופטי X3 וצילמנו במצלמה של מישהו שאנחנו מכירים - הקנון A530 שהיא 5.0 מגה פיקסל וזום אופטי X4, היא נחמדה אבל מה שלא אהבתי בה זה שהיא עושה יותר "רעש" בתמונה אם אנלא טועה ממה זה נובע? אולי סוני פשוט סוסים ? או שיש איזה פרט בסוני שלי ששכחתי, או שהתוספת 0.1 הזו בסוני שלי באמת משפיע כל כך לעומת הקנון?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by GLP,

עם איזה תוכנה אפשר להמיר את הוידאו כך שיהיה אפשר לראות אותו בDVD קורא pioneer 383 - divx?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  15. היי לכולם. יש לי מצלמת SLR רגילה canon eos 300 עם עדשה 28-200 . השאלה שלי היא אם אני קונה מצלמה דיגיטלית של canon נגיד את אותו הדגם canon eos 300D אני יכול להעביר את העדשה שיש מהמצלמה הרגילה לדיגטלית או שאני צריך לקנות עדשה שמתאימה לדגם הדיגטלי. תודה לכל העונים וחג שמח!!

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  17. כן,אני יודע שהמותג ששולט בשוק הישראלי הוא סוללות GP מהסדרה הירוקה (סידרה חדשה שתכונתה העיקרית היא פריקה עצמית נמוכה מאוד) , ,אולם למיטב ידיעתי סוללות אלו נחשבות בעולם לסוללות די בינוניות. שמעתי שסוללות SANYO איכותיות מאוד,אולם אני לא מוצא כאלו בארץ . האם ההבדל באיכות,מצדיק לדעתכם את הטרחה בקניית סוללות איכותיות יותר, מאתר כמו EBAY ? אם כן,אנא תנו לינק לסוללות כאלו,מפני שאני לא ממש מבין בנושא. אגב,האם ניתן להשיג סוללות אצבע AA ליתיום? אם לא ,מדוע? ,שהרי ליתיום נחשבות כעדיפות על סוללות מבוססות ניקל- מטל..... האם קיים מטען איכותי אוטומטי לחלוטין שמסוגל להטעין סוללות בנפרד (ולא בזוגות) ולהפסיק טעינה לחלוטין כאשר הסוללה הגיעה למלוא הקיבולת שלה? (כך שגם אם שוכחים את הסוללות במ…

• 29 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. Started by DardaDai,

שלום יש לי מצלמת Canon S5 IS - וראיתי שניתן לחבר אליה מכפילים מסוג 1 WC-DC58A רחב 2 TC-DC58B TELE 3 500D 58 מ"מ מקרן וגם מתאם LA-DC58E למכפילים. רציתי לשאול אם הם שימושים באמת, או שמיותרים. כמו כן רציתי להבין אם אני חייב את המתאם כדי לחבר את המכפילים שציינתי. תודה [br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 11:01:20 גם אם אתם לא מכירים את המוצרים האלו ספציפית אלא דומים אשמח לשמוע חוות דעת.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by tal h,

אני כבר הרבה זמן רוצה לרכוש אותה, עוד לפני שהיא הושקה בחו"ל אפילו... הגיע לארץ עם תג מחיר מטורף, ולא נראה לי שיירד.... בכל מקרה יש לי עכשיו את ה TZ5. אני מוכר אותה כמשומשת עם אביזרים רבים ותוספות השווים הרבה. מישהו מוכן לתת לי 1000 (אני מבקש 1200). עכשיו- האם לרכוש בארץ ב 2200 (כלומר אני מוסיף כ 1200 שקל). או להביא מאי ביי, ב 420 דולר כולל משלוח? יוצא 1650 + מע"מ , שגם ככה אני מזדכה עליו סוף שנה. (סה"כ יוצא תשלום של 1900, ואם לא נתפס במכס, שזה קורה לפעמים, ייצא 1650). מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=1243 http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1375 ההיתלבטות היא בגלל המחיר כי לדעת אבא שלי עדיף SONY אבל בגלל המחיר של הPANASONIC עדיף אותו אז איזה מהם כדאי לקחת ?? או שיש משו אחר בסביבות המחיר הזה ?? (אם מסך מגע 2.7') תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

כחלק מפעילויות החינוך הצבאיות יצאנו השבוע לטיול בירשוליים והכותל לכבוד תקופת הסליחות. כדי להנות מהחוויה הכי טוב הטיול התחיל בערך ב1:30 בלילה והסתיים עם הזריחה הנה כמה תמונות שצילמתי עם CANON A610 במצב אוטומטי (אני עצלן). ישנן עוד כמה תמונות על מצלמה צה"לית שאני אנסה לחלץ במהלך השבוע הקרוב [attachment deleted by admin]

22. היתה לי את ה- CASIO EX-SLIM 600 והיא נגנבה,מחפש מחליפה או לקנות אותה עוד פעם...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by שימי71,

שלום קיבלתי לאחרונה מצלמה אולימפוס IR-500 .מתברר כי התפריטים (באנגלית) מופיעים בצורת ראי. ז.א. אם אני רוצה לקרוא אותם צריך להעמיד ראי ממול ואז ניתן לקריאה. האם מי שהוא יכול לעזור בפתרון הבעיה?. אגב ניסיתי לחפש ברחבי האינטרנט ובאתר של אולימפוס אין שום דבר. תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. המצלמה צריכה לענות על 3 דרישות עיקריות 1. יכולת לצלם נוף באיכות גבוהה 2. יכולת לצלם גופים בתנועה (אני רוכב אופניים וזה דיי חשוב) + יכולת וידאו טובה (אם אפשר צילום HD אז עוד יותר טוב) 3. יכולת צילום טובה בתנאי חשכה ללא מקור אור, או אור ממש חלש שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של …

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by IAF.ofek,

שלום,רציתי לוודא סופית לפני הקניה, האם במצב M בחוגה הפונקציות הידניות הם מלאות לגמרי ? כלומר אני יכול לשלוט על הכל (ISO,צמצם,חשיפה, וכו')

• 4 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.