צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
לקראת יום השנה של צ'רנוביל פורסמו תמונות מרויטרס , חשבתי שזה יהיה נחמד לפרסם אותם כאן : http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=369038&sid=126
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
ללא כל עריכה וכו , תופעה בהחלט מדהימה שיצא לי לראות שבוע שעבר , נראה הרבה יותר מדהים במציאות..
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אח שלי חזר הבייתה בראש השנה עם נזק קל ברגל (לא היה לי זמן להעלות את התמונות על היום):
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
את התמונה הראשונה צילמתי ב-ISO 1600 (את הרקע שלה טשטשתי קצת ב-PSP-XI). שתי התמונות הבאות ב-ISO 200, ואלה שאחריהן ב-ISO 100. ברובן הסתפקתי בהקטנה וחידוד קל. בסה"כ, אין הפתעות עם המצלמה הזו. איכות התמונה שלה מעולה, איכות הבניה שלה טובה מאוד, וגם הווידאו מתאים בדיוק לדרישות הצנועות שלי (שנותרו ללא מענה לאחר שהחלפתי את ה-R5 ב-GX8). בשביל המקרים הנדירים שבהם אני מעדיף לצלם ווידאו במקום סטילס, אני לא צריך יותר מ-640x480x30. הצדדים החלשים של המצלמה הם עדשה שמתחילה ב-36 מ"מ בלבד, ממשק משתמש מסורבל, מקרו עם הגדלה נמוכה למדי, והעדר מוחלט של תכונות מתקדמות (היסטוגרמה, RAW, מצב M, תושבת פלאש, AEB, שליטה על הגדרות עיבוד התמונה וכו'). בפורומים בחו"ל יש שמגדירים את ה-F31 כ-"One trick …
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
היי, לאחרונה הבנתי שמצלמה קומפקטית ומצלמה של האייפון כבר לא מספקות אותי יותר ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, התקציב הוא 1000 ש"ח (כמובן שיש לי יותר להשקיע אבל אני יודעת שאצטרך את הכסף לעדשות וכו..), אם אמצא מצלמה שבאה עם עדשה טובה שלא אצטרך להוסיף בהתחלה עוד כסף אז אני מוכנה גם ב-1500 עד 2000 השימוש הוא לצילום כללי וחשוב לי שהאיכות של התמונות תהיה ממש טובה כי זה מה שהפריע לי בקומפקטית. גודל לא ממש משנה לי במצלמה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים פתחתי אשכול לגבי ייעוץ בבחירת מצלמה ראשונה (שכנראה תהיה Canon 550D/600D), והחלטתי שאני קונה גוף בלבד ובמקום לשלם על עדשת Kit אני קונה עדשה איכותית יותר. במצלמה יעשה שימוש יום יומי כמו: תערוכות מוטוריקה, משפחה וחברים, סיורים כאלו ואחרים (באתרים היסטוריים, לדוגמה), ותצלומי נוף. אני מתלבט לגבי שני דברים: 1. Canon 24-70 או Sigma 24-70 2. Canon 24-105 או Canon 24-70/Sigma 24-70 אשמח לעזרה ולדעה מנוסה. תודה, levelone.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לסוגים שונים של צילום בתקציב של עד מקס' 1800 ש"ח. לאחר קריאה בפורום ראיתי שהCanon A95 מתאימה מרוב הבחינות אבל הZOOM שלה ממש קטן. איזו מצלמה אחרת יש עם הרבה המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שניסיתי לבדוק לבד איזו מצלמה לקנות וטבעתי בים המידע, החלטתי לפנות אליכם לייעוץ, אשמח אם תעזרו לי עפ"י הפרמטרים הבאים: * תקציב למצלמה (בלבד, בלי ציוד נלווה) בסביבות 1000 ש"ח, אבל תחת הנימוק המתאים אין לי בעיה להעלות\להוריד כמה מאות שקלים * הנושאים לצילום יהיו בעיקר מחיי היום יום (צבא, ים, טיולים וכאלו) אבל אני ארצה גם לצלם במקומות חשוכים יותר כמו פאבים מועדונים וסתם בחוץ בלילה * אין לי צורך באיזו חצובה או פלאש חיצוני אבל כמו שאמרתי מקודם, אני ארצה לצלם תחת תנאים של אור חלש * בנוגע לפיתוח התמונות, כמובן שהן יהיו בגודל סטנדרטי, כזה שנכנס לכל אלבום, אבל יכול להיות מצב שרוצים להגדיל תמונה, גם לגודל סטנדרטי של הגדלה, לא מוכרים לי הגדלים השונים * הבנתי …
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות חצובה מקצועית ואיכותית. השימושים העיקריים שלי בחצובה הם צילומי לילה כאשר יש צורך לייצב את המצלמה ללא תזוזה בצילום עם עם זמן חשיפה ארוך. עוד שימוש חשוב הוא צילומי וידיאו עם המצלמה שלי למרות שהיא סטילס(יכולת צילום HD), כך שאני מחפש חצובה בעלת ידית שאופן ההזזה שלה הוא נוח וחלק וסיבובים לכל הכיוונים כמובן(רצוי גם למעלה). לגבי גובה החצובה שיהיה סטנדרטי ושתיהיה חצובה המורכבת מחומרים טובים, עמידה טובה וחזקה. משקל בינוני, לא קריטי לי המשקל. תקציב: עד 600 ש"ח + - תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
טוב החלטתי לקנות מצלמה חדשה. אני מחפש משהו בין מצלמה קומפקטית לבין מצלמה ספור-קומפקטית. לשם ההבנה ה- powershot G7 גדולה מדי . אין הגבלת תקציב כרגע. אני אתאים את התקציב ברגע שאדע בדיוק מה אני רוצה. מקווה לא לעבור את ה 2000 ש"ח. דברים שחשוב לי : אוטומט מלא, מייצב תמונה, חיי סוללה ארוכים (כלומר צריכת חשמל חכמה), צילום טוב בתנאי תאורה קשים, איכות תמונה, חיישן גדול, אפשרות לצילום ווידאו ארוך ואיכותי (פחות או יותר). דברים שאשמח אם יהיו: אפשרות לידני מלא, פוקוס ידני, מהירות תגובה טובה, אפשרות להגדיר שיופיע תאריך על התמונות שאני מצלם, נוחות וקלות תיפעול. דברים שלא צריך: זום דיגיטלי (זה פשוט דפוק). יש לי רשימה של מצלמות שאני חושב עליהן וארצה את דעתכם על איזו מהן כדאי לקנות. אם א…
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, רכשתי את המטען והסוללות LaCrosse BC-900 + Sanyo Eneloop. בחוברת ההוראות של המטען המליצו לעשות Refreshing לסוללות חדשות כדי לשפר את הביצועים שלהן. לעומת זאת, באתר שרכשתי ממנו את המטען, Thomas Distributing, המליצו שלא לעשות Refreshing אלא פשוט להטעין את הסוללות, להשתמש בהן וכשהן נגמרות להטעין אותן שוב ובעצם השימוש השוטף הביצועים שלהן ישתפרו מעצמם. מהי הדרך המועדפת מבין השתיים לטיפול בסוללות חדשות (וגם כאלה שאינן חדשות) ובפרט עם המטען והסוללות שברשותי? אשמח לשמוע מהידע שלכם ונסיונכם האישי. תודה מראש, גלי.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש המון אתרים שמציעים שירות של העלאת תמונות אליהם, הדפסה ושליחה הביתה. אשמח לקבל המלצה על אתרים מסוימים שעושים עבודה טובה, העניין הוא שהתמונות לא יגיעו ישירות אליי אז לא אוכל ממש לבדוק אותן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, ברשותי מצלמה קנון 400d עם פלאש EX580 2 ועדשת קיט. הגיע הזמן להשתדרג יחד עם התקציב שעלה בעדשה לצילום חיי לילה ומסיבות. על איזו עדשה הייתם ממליצים? מבחינת איכות,חדות וכו'... תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מצלמה קומפקטית באיכות צילום גבוהה - המטרה העיקרית היא, צילום של סידורי פרחים באולמות וגני אירועים בד"כ בלילה ובד"כ בתנאי תאורה קשים כמו נרות וכדו' התקציב שלי הוא 3000 ש"ח אשמח לעזרה ואם אפשר בתוספת נימוק, עוד יותר טוב מה דעתכם על קנון G7 X MARK II תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-