צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת PANASONIC DMC-LZ7 http://www.cameras.co.uk/reviews/panasonic-dmc-lz7.cfm עכשיו השאלה שלי אם אפשר להוציא ממנה תמונות טובות? ואולי יש מדריכים למצלמה? ושווה לי ללמוד קצת פוטושופ בשביל לשפר את התמונות ? ואם זה קשה?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמה לשימוש דיי רגיל (אני מכיר את חלק מהמצבים portrait,Land scape.....) אני לא רוצה משהוא מטורף במחירי 1000+ שקלים אני רוצה מצלמה שתהיה בעלת פונקציות / גימיקים נחמדים אבל לא חובה בכללי סתם מצלמה למשפחה לא צילום מקצועי מה שכן חובה שתהיה בה אפשרות לצלם וידאו באיכות טובה כמו שאמרתי לא איכות של מיליון דולר אבל שיהיה אפשר לראות מה הולך על המסך בכללי משהו ב 500-600 גג 800 ה 800 צריך להיות הגג כי זה המקסימום כולל כרטיס זיכרון הייתי עושה זאת בעצמי אבל אני לא מבין כל כך איזה מותגים יותר טובים ואיזה פחות איזה זום וכל זה לכן רציתי לשאול את הPros (מקצוענים) ;D תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
איך המצלמת וידאו הזו מישהו יתנסה בא? אני מחפש מצלמת וידאו במחיר הזה בערך, אשמח אם מישהו יביא המלצה? ושאלה: מה זה minidv ואיך הופכים את זה לDVD כדי לראות בו?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה במחיר של מקסימום 2500 ש"ח דרישות : 1. כמה שיותר זום אופטי (חשוב) 2. כמה שיותר שהמצלמה עצמה תהיה קטנה (חשוב) 3. המתשמש במצלמה יהיה מישהו שרק רוצה להדליק ולצלם ולא להסתבך בהגדרות כי אין לו ידע נירחב 4. מצלמה שמצלמת סירטונים באיכות ובגודל טובים (גם חושב) תודה לכל הממליצים (אפשר להמליץ על כמה מצלמות) תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן! ברצוני לרכוש מצלמה לטיול של אחרי צבא לדרא"מ. מבחינת תקציב - סביבות ה-1000 עד 1500 (אם מדובר על מצלמה עם סוללה יעודית אז המחיר צריך לכלול סוללה ספייר). יש אפשרות לחריגה (אם זה באמת שווה את זה). הדרישות - זום אופטי טוב, איכות תמונה. ושאלה - GPS? האם באמת יש בזה צורך? אך זה מתבטא בתמונה? חשבתי בכיוון של Canon sx260HS.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אני די חדש בעסק הזה ורציתי לדעת איך נקראת האופציה הזאת שאפשר לצלם אוביקט וכו' ... בשחור ולבן + צבע ? והאם יש את זה בכל מצלמה חדשה? דוגמא : http://z.about.com/d/desktoppub/1/0/l/P/color-bw01.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צלם מתחיל לפני מספר ימים חזרתי מאוסטרליה ורכשתי שם את הקאנון 500D עם עדשת הקיט EF-S 18-55 IS עכשיו הייתי מעוניין להחליף אותה בעדשה שתתן לי יותר גמישות בזום בלי להחליף בין העדשות משו של עד 100 135 נירא לי.. עכשיו אני חדש בעסק אז אני לא כל כך מבין במחירים אבל אני רוצה עדשה ברמה טובה ושאני לא יצתרך להחליף אותה בעתיד בגלל שהיא לא תספק אותי. אני מוכן להשקיע גם עד 2000 שקל ואפילו לחרוג קצת, אבל שוב אני לא כזה מבין גדול ככה שאני לא יודע מה התקציב אמור להיות. אשמח לעזרה וגם קצת הסברים לא יזיקו תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קיבלתי את המצלמה הזו: https://www.newpan.co.il/product/?product=332 אני מחפש כרטיס זיכרון בגודל של 64GB. אני יודע שבשביל 1080P אני יכול להשתמש בכל כרטיס class-10 אבל כשמדובר ב4K אני לא ממש יודע מה לחפש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לחבר את המצלמה למחשב דרך ה-wifi ולא מצליחה מי יכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
כעת שאני בדודא של צילום, הוצאתי את ה EOS 888 הענתיקה שלי מהארון והתחלתי לשחק בה (38-76mm) פתאום היה כזה מוזר להסתכל על מצלמה כזאת קלה, בלי מסך, בלי מיקרופון... בכל אופן, רציתי להתחיל לפתח תמונות איתה בבית, הבנתי שזה אפשרי, הבעיה היא רק להשיג את החומרים. אשמח למדריכים (אם יש בשפת הקודש.. אם לא, אז באנגלית) לפיתוח ביתי של תמונות. זה נראה לי נחמד יותר מאשר לקחת את הפילם כל פעם לחנות ולשלם איזה 40 שקל... תודה
-
- 9 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום ראיתי לי סתם מצלמות ושמתי לב שאין למצלמה של מינולטה פלאש http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2746074 אין לה פלאש? יש שם מין חיבור מה צריך לקנות לה פלאש מי שרוצה לקנות אותה ?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית. אין לי מושג בכלל במצלמות עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1. כמה ממולץ להוציא בערך על מצלמה דיגיטלית לא צריך מקצועית סתם לצילומים רגילים או לטיולים שהולכים כולם עם החבר'ה?? 2.רציתי שתמליצו לי על מצלמה (במחיר שעניתם בשאלה 1)שתהיה מתאימה לצרכים שלי ולא תהיה מצלמה ענקית . שתהיה מצלמה בגודל בינוני או אפילו קטנה . שהמסך שלה לא יהיה קטן! 3.איזה עוד פרמטרים צריכים לבדוק במלצמה??
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, התמונות צולמו בצפון איטליה ע"י TZ5 של פנסוניק, אני צלם חובב (יותר נכון חדש) לכן לא לצפות לניסים ונפלאות בכל אופן אני מרוצה מהמצלמה מאוד נוחה והמצב החכם AI עושה את העבודה. בכל אופן ממליץ לכל המעוניין במצלמה זו לבדוק את האופציה של מצלמה קצת יותר גדולה אבל דמוי SLR במחיר קצת יותר יקר FZ28 (גם כן של פנסוניק) התמונה האחרונה צולמה תוך כדי נסיעה והתמונה יצאה לא רע כלל. (תקנו אותי אם אני טועה). אשמח לקבל הצעות איך אני יכול לשפר את איכות התמונה ע"י תוכנות כלשהן.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלה קטנה, יש לי כרגע מצלמת S6500 Fuji המצויינת, שאני מחזיק, ויש עכשיו מצב, שאני יכול להחליף אותה ל D40 בתוספת לא משמעותית(כמה מאות שקלים בודדים), השאלה, האם כדאי לי ??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לבחור מצלמה הכי טובה שאפשר להשיג בטווח מחיר הזה? תעזרו לי לבחור בין שני הדגמים Fuji S6000 וcanon S3 אין צורך לפרוט רב רק לכתוב את שם הדגם ולציין אם אפשר-היתרונות וחסרונות... תודה :hi:
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום !!! הייתי רוצה לדעת איזו פונקציה במצלמה עלי להפעיל בכדי שהתאריך יוטבע בתמונה. תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי ברשת ששני העדשות הללו נמצאות כמעט באותו תו מחיר, ולשניהן תכונות מאקרו, אם כן, מה עדיף? בתודה מראש
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?עד 1800 גמיש בכ300 שח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים, יצלמו אותי גם אחרים צריך לטיולים וכל מיני ולמבנים סגורים גם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?שונא פלאש זה גורם לצבעים להתנות ולאנשים להיות מבריקים, ישתמש בפלאש רק אם אין ברירה האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא נראה לי שאני ירכוש חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?יכולים לקרות מצבים, כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? Canon SX100 IS של אחותי,יש בה יותר מידי רעש האם אתה מתכוון להדפיס …
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רב,האם ניתן להמיר סרט של מצלמה מסוג קנון שיוצרת קובץ עם סיומת THM לסיומת רגילה כך שאפשר יהיה לראות את אותו הקובץ על גבי DVD ביתי?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום היום ביתי בתערוכת אוטומוטור והיה חזק והכל אבל אחרי התערוכה רציתי להעביר את התמונות למחשב שלי מהמצלמה של אבא שלי (canon eos 60) והוינדוס לא מזהה אותה(לא מצליח למצוא את הדריברים..)ואין לי את הדיסק... בקיצור הורדי את הדריברים מהאתר של canon והם לא עוזרים...מה לעשות?? אני צריך להחזיר לו את המצלמה מחר.. תודה לעזורים או למנסים לעזור
-
- 4 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
היות ואחותי צריכה מצלמה קומפקטית ופשוטה, החלטתי לבדוק מה שלום האולימפוס הישנה שלנו... לקחתי אותה לסיבוב קטן וצילמתי תמונות בכל מיני מקומות פה.. בצילומים בלי פלאש התמונות בסדר (אני לא אגיד טובות כי אף פעם לא מתתי על התמונות של המצלמה הזאת), אבל כשמצלמים עם פלאש אז יש פלאש, אבל התמונות יוצאות ממש חשוכות.. במקרים הקיצוניים רואים ממש רק שחור בתמונה ובמקרים הפחות קיצוניים רואים תמונה ממש ממש חשוכה שברובה כימעט ולא ניתן להבחין בעצמים המצולמים. אם אצלם איתה עם פלאש את מסך המחשב לדוגמא, את כל מסגרת המסך ומה שמסביבה אראה תחת חושך כימעט מוחלט אך את מה שמוצג במסך (ביגלל האור שהמסך פולט) אצליח לראות בבירור... יש למישהו השערות איפה יכולה להיות הבעיה במצלמה? לדעתי הפלאש כניראה הזדקן קצ…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-