עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Paprica,

צהרים טובים יש לי אפשרות לקנות את המצלמה.. יד שניה.. עם עוד שנתיים אחריות במחיר של 1100 שקל עם כרטיס זכרון (לא זוכר של כמה :-\) שווה להשקיע עליה תמחיר הזה? איך האיכות שלה?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  2. איזה בטריות AA הכי טובות בשביל מצלמה, ומחזיקות הכי הרבה זמן?

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. נתקלתי בכמה בגוגל, אבל לא שוות כלום. מישהו התנסה באחת שעובדת ...

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  4. בטיו האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ביותר, אומנם ידועה אך מציקה, אשמח לקבל עזרה. חשיפת יתר. כל פעם שצילמתי רחוב ,נוצרה הבעיה הבאה: , או שהרחוב יצא כהה והשמיים בהירים מאוד, ואז ניסיתי לתקן על ידי הוספת חשיפה,מה שגרם לבניניים להופיע יפה , אך הרס את השמיים לחלוטין, או שניסיתי להוריד מעט כדי להוריד את עוצמת השמיים אבל אז קיבלתי חושך מוחלט ברחוב, איך פותרים את זה ?

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by rangerman,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. נכון שהיא הועלתה לפורום מזמן יחסית , אבל עדיין , מעלה התפעלות בכל מבט שמופנה לעברה . לכבוד הוא לי לתלות את היצירת המופת הזאת על הקיר . [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by moris,

היי! קיימת ברשותי מצלמת וידאו מסוג JVC דגם GRD350 . אשמח לקבל מכם הגדרות למצלמה ע"מ לקבל צילום איכותי וברור. צילמתי כמה פעמים אך הצילום לא חד במיוחד. תודה!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. (די חדשש זה לא מדויק זות ההודעה הראשונה שלי :) ) אלה מיבין התמונות הכי טבות שלי מקווה לתגובות בונות אלא תמונות מטיול לים המלח 1) 2) 3) 4) אלא תמונות מטיול לצפון 5) 6) 7) 8) אלא מהאזור ליד הבית 9) 10) אלא מהנסיעה לאומן שנה שעברה 11) 12) רוסים מטומטמים (זה לא שיש לי בעיה אם רוסים אבל במקרה הזה יש לי סיבה להגיז את זה) 13) וזה עוד משהוא מפגר שעשו ליד הבית שלי 14) והנה עוד תמונה מהטיול לים המלח שחבר שלי צילם פשוט פ333333333ה 15)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה לקנות שבוע הבא מצלמה,התקציב עומד על 3000 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור. האופציות הם: - דבר ראשון חשבתי לקחת מצלמה רפלקס כמו d40 חדשה, או 300D מחודשת, עם עדשה 18-55, ויצא לי כל הסיפור בסביבות 3000 ש"ח, אבל מחודשת לא כל כך רוצה, כי אני משקיע, אז רוצים חדש, וd40, הבנתי שיש הרבה דברים שאין בה,וצריכים לקנות עדשות מיוחדות,וגם הבנתי שעדשות 18-55, זה עדשות רגילות עם תווך די מצומצם,ואם רוצים עדשת זום אז צריכים לשים עוד סכום מכובד, לכן זה יחרוג בהרבה את רף 3000 ש"ח, ולכן נראה לי שהעניין של מצלמות אלו קצת צולע, וגם אין לי שום נסיון עם מצלמות כאילו, למרות שאם יהיה לי, אז הייתי לומד בכיף. - מצד שני אני יכול לקנות דיגיטלית בין הטובות בסכום הזה, ולא לחשוב יותר מדי ואני …

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  10. האם מישהו יודע מתי צריכה Fujifilm S8000 לבוא לארץ, ומה יהיה המחיר שלה?

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by PuLsE,

עקב נסיעה של מכר לארה"ב הוא מוכן לקנות לי מצלמה... התקציב עומד על 300$ עם חריגה מקסימלית של 30-50$ אני צלם חובב שמעוניין בעיקר להנציח רגעים.. המצלמה צריכה להיות של סוני וגודלה פחות או יותר בגודל של הT9 של סוני אפילו קצת יותר גדול אני מאמין ש6mp יספיקו לי וזום אופטי של X3-X5 אגב, אם מישהו מכיר אתר טוב בו אוכל לקבל מידע על המחיר הממוצע של מצלמות ציוד למצלמות בארה"ב אשמח לקבלו בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by mcnm,

שלום, אני חדש כאן.. מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אז ככה, אני לא ממש (ז"א בכלל) מבין במצלמות ואני צריך מצלמה בסביבות ה-1000 ש"ח חברים שלי המליצו לי על זאת: http://www.getit.co.il/Group/32183/436 מה דעתכם? האם יש משהו טוב יותר במחיר הזה? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by ALÞHA,

דרך פרויד, חיפה.

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  14. המצלמה הזאת מוצגת כבעלת מייצב תמונה, אבל אני הבנתי שדווקא למצלמה זאת אין את המייצב, זה נכון ? http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=323

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by Peri228,

שלום .. אמא שלי מחפשת מצלמה בתקציב של עד 300$ , כולל כרטיס זיכרון של ג'יגה . קצת קשה לי להכווין אתכם מבחינת דרישות , אבל בסך הכל המצלמה צריכה להוציא תמונות טובות במצב אוטומטי . אין צורך בכל מיני פונקציות ידניות וכאלה .. את המצלמה אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. מה קורה חברה ? מזמן לא היתי פה (וירוס ) אז ככה, טיילתי עם האופניים בצפון הארץ ומצאתי מצלמה מסוג olympus IS-5000 .... היא פילים ... זאת מצלמה טובה ? כמה כזה דבר עולה חדש וכמה זה שווה יד שניה ? אהה וכמה עולה בימנו פילים וכמה עולה לפתח? תודה , דור

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by anarchio,

אני חובבן לגמרי אני רק מחפש מצלמה שתיהיה אמינה ושאני לא יצטרך להטעין אותה כל שנייה וחצי. תודה.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by t_eliran,

שלום, קנו לי מצלמת HDD של סוני בארה"ב מדגם DCR-SR42, עד כמה שאני יודע השיטת שידור האמריקאית היא NTSC, רציתי לדעת כמה זה יכול להשפיע מכיוון שהמצלמה היא דיגיטלית - יש לה דיסק קשיח. ואם אני מעביר את זה למחשב מה יכול לקרות אם בכלל. כי גם ככה אני יכול לצרוב את הוידאו איך שאני רוצה, או שאני טועה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  20. Started by shlomom,

אריאל זילבר הופיע לידי בפארק, חשבתי שזאת הזדמנות לבדוק את המגבלות של המצלמה - חושך ותנועה. זה מה שיצא: וכך זה נראה בבוקר שאחרי . . .

21. Started by Tapeworm,

זו לא תפיסת המאה, פשוט התלהבתי מזה שאפשר מיד לקלוט שזו מונית.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  22. אהלן לכולם אז בעוד כמה חודשים התוכנית היא לטוס לטיול הגדול. כרגע היעד הוא אוסטרליה ניו זילנד ולבסוף סין - הכל עדיין בחיתולים כי כרגע טיפה עסוק. אבל היום עלתה בראשי המחשבה.. האם אני צריך לבצע רכישה של מצלמה? השאלה היא האם מספיקה מצלמה דיגיטלית רגילה 5 מגה פיקסל עם זום "מעפן" A95 canon או שמה יש צורך לרכוש מצלמה קצת יותר מתקדמת? ואם כן אז איך ?כמה עולה? מה עושים ואיך עושים? אשמח לתשובתכם... בעיקר של מי שעבר חוויה כזו כבר.. אני בטוח שיש... תודה מראש, :jump:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Franky 4 Fingers,

המחירים של ארבעת המצלמות הללו הן פחות או יותר אותו הדבר... על מה אתם ממליצים? ???

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  24. צולם עם FUJI S5100 זקנה וחבולה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by benor,

• 5 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים