עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום!! נראה לי שיצא משו טוב תנו תגובות שליליות וחיוביות..אני רק רוצה להשתפר! תמונה שצילמתי בצפון זאת מעין מזרקה כזאת שנמצאת ליד נחל עמוד.... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by coron10,

אני בסך הכל מחפש מצלמה לא יקרה קומפקטית, קלה ופשוטה לתפעול. אני לא מצלם הרבה בעיקר טיולים ואת הילדים. לפי אתר היצרן יש לה מייצב תמונה דיגיטלי. בסך הכל גם המחיר שלה מאד קוסם מה עוד שיש לי כבר כרטיס מתאים של 1 גיגה. קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=FE230

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by Bose,

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי יותר ויותר מתעסק עם חשיפות ארוכות. הבעיה שאין לי חצובה, אז אני תלוי בכל מיני עצמים כמו שולחנות, כיסאות, מעקים וכו'... אז ככה, מעולם לא הייתה לי חצובה ולא התעסקתי עם כזה דבר. אז רציתי לדעת אם כל חצובה תתאים לכל מצלמה? יש לי שתי מצלמות. אחת ניקון D50 והשניה מצלמת כיס של קנון, שמתי לב שבשניהם יש מין חור למטה שנראה שאפשר להבריג לשם משהו- האם ככה מקבעים את המצלמה? בהברגה לחצובה? החצובה הזאת נראית לי מתאימה לי עם גובה מינימלי של 62 ס"מ וגובה מקסימלי של 170 ס"מ. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39717# היא אמורה להתאים ל-D50 בלי בעיות, כן? יש חברות שמומלצות יותר או פחות? למה אני צריך לשים לב? תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  4. למה מצלמות דיגיטליות כ"כ אטיות? אי אפשר לשים זיכרון DRAM ב- 2$ כדי שמהירות לא תוגבל למהירות ה- SD? חשוב לי במצלמה שני פרמטרים: - מהירות צילום (2 תמונות בשניה ללא FLASH, עם FLASH קצת פחות) - גודל מאד קומפקטי (חצי גודל מ-F31) איכות תמונות - עדיפות שניה. האם בכלל קיימות כאלה מצלמות? תקציב 1500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  5. ראו תמונה: עריכה: יש לי פוטושופ אבל אני לא יודע להשתמש. ויש לי את התוכנה Noise Ninja 2 ואני לא יודע להשתמש בה. השאלה אם אפשר לעשות דבר כזה בכלל? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by mDs,

יש לי מצלמת canon a520 הקלטתי איתה כמה סרטונים שברצוני לערוץ אותם עם התוכנה sony vegas אבל משום מה התוכנה לא מראה את קובץ הוידאו הזה.. אז חיפשתי תוכנה שיכולה להמיר קובץ mvi לavi אבל לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור לי? או שזו בכלל לא הבעיה..

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. הבנתי שבכרטיסי חברת FUJI היא הכי מוצלחת. אני מעוניין לקנות של 2GB. ראיתי שיש אחד עם M ואחד עם H כשהH הוא המוצלח יותר. השאלה היא אם זה באמת משמעותי? לכרטיסי של סאנדיסק לא להתקרב? תודה לכל העוזר!

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by J0n1,

שלום. יש לי Eos 888 וחשבתי לעצמי, איזה נחמד היה אם היא הייתה דיגיטלית. ואז נזכרתי בEos 303. היא טובה? מה היתרונות והחסרונות של מצלמות רפלקס? ומה עדיף יותר? רפלקס או קומפקטיות?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית שיכולה להכנס לכיס בלי בעיה. יש לי סכום של 1000 ש"ח +- למצלמה. איזה מצלמות מומלצות בתקציב הזה?איך המצלמות של CASIO?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. בשני דיונים לאחרונה טען המשתמש Nironic שאני "נעול" על פוג'י ושבעצם לקסיו יש מצלמות איכותיות יותר. ההשוואה שהעליתי בתחתית ההודעה הזו לא סיפקה אותו, כי לאותה קסיו אין "עדשה שיוצאת החוצה". נו שוין. בואו נראה איך מצלמות אחרות של קאסיו שכן כוללות עדשה כזו עומדות מול ה-F31 - באור יום, באור חדר חזק, ובאור חלש. נתחיל מהשוואה שצילמתי היום בצהריים ובה שתי תמונות עם ה-F31 שלי, ועוד שתי תמונות עם קסיו Z700 של חבר שכבר הספיק למכור אותה (בשביל לקנות F31, אלא מה?). בשתי המצלמות השתמשתי באוטומט מלא כדי לדמות תוצאות אצל משתמש שלא מתמצא בצילום. ההגדרות היחידות ששיניתי היו גודל הקבצים ורמת הדחיסה שלהם - בשני המקרים בחרתי את האיכות המקסימלית. צילום באור-יום ב-ISO נמוך זווית ר…

• 99 תגובות
    • 13.3k צפיות
  11. Started by Kenny,

אהלן אנשים... חבר שלי הציע לי לקנות ממנו את המצלמה שלו D80 + עדשת (קיט אני חושב) 28-80 3.3 - 5.6 עם תיק גדול ומקצועי מעור עם כרטיס סאנדיסק 2 גיגה ועם פלאש חיצוני מעפן כזה... לא של ניקון אפילו. מגן עדשה UV 58 בכל מקרה , הוא מבקש 2000 שקל.. היא לא עשתה יותר מ 6-7 אלף קליקים. נראית במצב מצויין. בכל מקרה , השאלה שלי היא ככה : שווה לי למכור את הציוד שלי? K100D + sigma 24-70 2.8 + Sigma EF500DG super ולקנות את המצלמה הזאת? בנוסף אני צריך לקנות לה גם sbs800 + עדשה 18-55 \ 24-70 עם 2.8 קבוע. כמה זה עולה בערך? ואיך אני יכול לבדוק בדיוק כמה קליקים היא עשתה? (שם הקובץ מתאפס שעושים פורמט...) erm boren עריכה : עכשיו התברר שהיא עשתה פחות מ 2500 תמונות.. חבר שלי ב…

• 44 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית במחיר של 150-170$, חשוב שהיא תהיה קומפקטית (תוכל להכנס לכיס) ושתהיה פשוטה מבחינת הגדרות, זאת אומרת השימוש הוא לבן אדם שרק רוצה ללחוץ ולצלם ולא מעוניין בתכונות למקצוענים. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים בארץ. תודה גדולה לכולם ! *שמתי לב לת'רד כאן שמתייחס גם כן לקניית מצלמה בארה"ב, פשוט המחירים שם הם כ250$ ולצערי אני לא יכול להרשות לעצמי.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  13. רצוי עם אופציה לכרטיס זיכרון וסוללה רזרבית במחיר סביר תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. תמליצו לי בבקשה על מצלמה פשוטה וטובה לצרכים בסיסיים,צילומים של המשפחה ודברים כאלה אחותי טסה לארה"ב ושם זה בטח יותר זול, תציעו כמה דברים שנראה לכם,עד ה1000 שקל לא יותר תודה

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by hofshi,

שלום, אני חדש פה בפורום, ואני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אבל אם כן, אשמח לחוות דעת שלכם על התמונות הבאות, ואשמח להצעות לשיפור: תל אביב בתמונות תל אביב בסיבוב השתקפויות בתל אביב

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by mosh18,

צריך מטען למצלמה sony דגםdscw35 mpegmovie vx אודה אם תיתנו קישור לאייזו חנות

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. שלום =] כרגע יש לי Olympus FE-110 שאני מתעב אותה כ"כ!!! אני רוצה לקנות מצלמה מהמשכורת שלי ואני מוכן לשלם עד 1500 שקל, כמובן שאני מעדיף פחות. אני רוצה מצלמה שלא תהיה מאוד מסובכת ושאני יוכל להשתמש בה גם כשאהיה קצת יותר ממתחיל. חשבתי על שתי מצלמות בנתיים: Canon S3 IS ששמעתי מחבר שקנה שהיא מצלמה מצונית. Canon Powershot A630 ששמעתי מדוד שלי שהיא מצלמה גם כן מצוינת. [הבדל של איזה 350 שקל בין שתי המצלמות - הS3 יקרה יותר] עוד מצלמות ? המלצות? טענות? הערות? הארות? תודה!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אהלן יש לי שתי מצלמות, אחת דיגיטאלית ואחת ישנה מאוד ולא דיגיטאלית [אבל עם עדשה טלסקופית שעלולה להיות יעילה] הראשונה, הדיגיטאלית: מצלמת DSLR של canon מסדרת הEOS שלהם [זו מצלמה שקיבלתי במיוחד להיום אינני יודע את הדגם ולא מצאתי איפה כתוב עליה] השניה, אולימפוס שעובדת על פילים, אם תרצו אתן את הדגם [אני לא זוכר בעל פה והיא לא לידי, היא מהראשונות של אולימפוס עם AF..] בכל מקרה - השאלה הבוערת, מהן ההגדרות שאתם ממליצים לי? כיצד לסדר את המצלמה בכדי שתהיה אידיאלית לצרכים? [מהירות צמצם, מהירות ISO וכו'] ובאיזה עדשה אתם ממליצים לי להשתמש לאולימפוס? יש לי עדשת 70-270 מ"מ [טלסקופית] ועדשה של 25-70 מ"מ [רגילה] לקנון יש לי רק את העדשה שמגיעה איתה [18-55] אני צלם חובב שלא מזמן התחיל …

19. היי יש לי בעיה כזאת יש לי מצלמת וידאו Panasonic NV-GS180 עובדת על Mini-DV עכשיו יש לי כבל Firewire וחיברתי למחשב והכל בסדר רק שאני לא יודע איך להעביר את הסרטים למחשב. ניסיתי עם Windows movie maker והוא מעביר את הסרטים באיכות ממש גרועה. ניסיתי עם תוכנה שהגיעה עם הדיסק של פנסוניק והסרטים עוברים ממש לאט כלומר יש צורך לראות את כל הסרט כדי שיעבור למחשב וגם התוכנה ממש מסובכת ולא ברור כיצד להעביר סרט לחלוטין כי הוא מעביר בחלקים קטנים . בקיצור מה לעשות ??? למישהו יש תוכנה או דרך אחרת ממש קלה להעביר את הסרטים ?? תודה מראש , שי

• 5 תגובות
    • 7.8k צפיות
  20. Started by DoMiNioN207,

היי כולם אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו דגטלית רציתי את המלצתכם התקציב הוא 2000 ש"ח אני לא יודע אפילו מה צריך להיות במצלמה אז כול מה שתוכלו לתת לי אפילו רק במידע , גם בלי מידע על מצלמה מסויימת יעזור לי תודה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  21. חזרתי עכשיו מטיול בחו"ל, ונסחבנו עם שני מצלמות- גם סטילס דיגיטלית וגם וידאו דיגיטלית... זה די מעיק למען האמת. יש מצלמה אחת שעושה את שניהם? (כרגע התקציב לא כ"כ משנה... אבל בוא נגיד בתחום הסביר... לא במיליון ש"ח) אני לא מתכוון לאיכות זבל, אלא לאיכות שמשתווה למצלמה דיגיטלית ב-1000 ש"ח, ומצלמת וידאו ב-2000 ש"ח נגיד. קיימת חיה כזאת? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by Your-AsSaSsiN,

לפי מה שהבנתי יש הלילה גשם מטאורים.. האם יש למישהו טיפים או עצות איך לצלם אותו בצורה טובה ?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by ct_man,

התלבטות קשה: Fuji sd6500 - Vs. - Canon IS3 נראה לי שההתלבטות הזו הייתה (ואולי עדיין) נחלת רבים... Fuji sd6500 - או - Canon IS3 אני אערוך פה את התובנות שלי עד עתה.. המצלמות כמעט באותו מחיר. לשניהם מספר פיקסלים זהה כמעט: 6 ל-CANON ו-6.3 ל-FUJI. זום גדול: 12 ל- CANON ו- 10.7 ל- FUJI. שניהם מצלמות שזכו לשבחים רבים.. והנה כמה מההבדלים המקשים על הבחירה שלי: 1. ל-CANON יש מייצב תמונה. ל-FUJI - אין... (יש מצב ייצוב שמשתמש בהעלאת ערכי ISO.. אבל זה לא תמיד עוזר ולא נחשב...) (עדיפות לCANON) 2. ל- CANON עדשה שמתחילה מ35MM . ב- FUJI- מתחיל מ- 28MM (יותר רחב .. אפשר לתפוס יותר שטח) (עדיפות לFUJI) 3. ל- FUJI חיישן 1.8 ל- CANON 2.5 (עדיפות לFUJI) 4. הC…

• 34 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by ob,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית דקה שתיכנס לכיס עד 1000 ש"ח (מוכן גם לחרוג) , עם זום גדול (חשוב זום גדול) המצלמה הראשונה שלי . לצילום רגיל ... חובבני.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  25. היתה לי את ה- CASIO EX-SLIM 600 והיא נגנבה,מחפש מחליפה או לקנות אותה עוד פעם...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים