עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by exXxTreAm,

תגובות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shuy,

. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by surfface,

ועוד

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by orlupo,

אני לא בטוח אם ההודעה הזאת שיייכת לפורום הזה אם לא דני תעביר... היום ביקרתי בבית התפוצות ולקחתי איתי את המצלמה. לפתע בכניסה ראיתי שלט שאסר לצלם ויש להפקיד את המצלמה בקופה. כמובן ש-C8080 וכרטיס זיכרון 1 גיגה להפקיד בקופה זה רעיון רע. הברחתי אותה לתוך המוזיאון אבל השארתי אותה בתיק. דעתי? חבל שכך. יש שם פסלים כ"כ יפים שפשוט קרצו לי תעשה עליי מאקרו. האם ישנו חוק שמתיר זאת? האם זה מותר? מה בדבר הכנסת מצלמות לבתי קולנוע? זה יהיה הגום כנראה להחלטה שלי אם מחר להביא למפגש תמצלמה או לא.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by oFiR 22,

מאקרו. הערות הארות יתקבלו בברכה, התמונה עברה עריכה קלה ב Paint Shop Pro צולם ב Canon IXUS 40 צמצם 2.8 מהירות תריס 1/250

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, לכבוד טיול אחרי צבא, החליט חבר להתחדש במצלמה חדשה. לב הדרישות - איכות התמונה, בעיקר באור אך גם בחושך. שאר הפיצ'רים מסביב נחמדים אך לא הכרחיים. התקציב - עד 300 דולר (יש אפשרות לקנות בחו"ל). עיקר ההתלבטות היא סביב ה-canon sx200/210, fujifilm f70/80, או ה-s90. ל-90 אמנם אין זום גדול אבל איכות התמונה אמורה לפצות. לגבי 2 הקאנונים והפוג'ימים האחרים - הם בדיוק נמצאים בהחלפת דגמים, אז כנראה הוא יקנה את האופציה הזולה מביניהם לאור העובדה שהם משדרגות רק במעט את קודמותיהן (200 מול 210 ו-70 מול 80). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תוכלו להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית עד 1000ש"ח ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by draak31,

פשפשתי קצת בתמונות במחשב ומתצאתי תמונה מהקיץ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by T-Flash,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by hck,

מה אתם אומרים על האיכות של המצלמה בNokia 6230i? (היא 1.3M) הנה דוגמא: .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by PCBuster,

שלום לכולם! אני צלם חובב בערך שנה ורציתי לפרסם כמה תמונות שלי ולשמוע (בעצם לקרוא...) מה אתם חושבים. יש לי בערך 20 תמונות שאני אישית אוהב, אבל כמובן שלא אפרסם את כולן יחד.(אלא אם כן תהיה דרישה ;D) אז בחרתי שלוש תמונות. תרגישו חופשי לקטול אם צריך : אוהד [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 1_Nike_1,

יש לי מצלמת FUJI S6500... אני צלם דיי מתחיל, ולהערכתי גרוע יחסית למתחילים אחרים.. הפעלתי אופציה של RAW במצלמה.. ועכשיו כשהעברתי למחשב הם בפורמט RAF.. והם קיבלו אייקון של הפוטושופ 1. מה זה RAW? מה זה נותן? 2. הקבצים אמנם קיבלו אייקון של פוטושופ אבל כשאני מפעיל הפוטושופ כותב לי could not complete your request because it is not the right kind of document. מה פשר העניין? 3. בהמשך לשאלה 2, איך אני ממיר את קובץ התמונה לקובץ תמונה רגיל של JPG? 4. בלי קשר לRAW או לא RAW. התמונות נשמרות לי במחשב בפורמט JPG. אני מבין שזהו אחד הפורמטים הנחותים ביותר ברמת האיכות תמונה שלהם. האם אני יכול לשמר איכות טובה יותר של צילום עם פורמט אחר? האם יש אפשרות לשמור למשל אל המחשב בBMP? האם BMP ט…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zoman,

;D ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by orlupo,

אז ככה: Z5 ו-Z3 נראה כאילו Z3 מובילה בנתונים הטכניים.... אני טועה?! ולגבי Z3 מול S1 נראה לי שה-Z3 יותר טובה... האם אני שוב טועה?! עכשיו אם הולכים על ה-Z3... מי היבואן הרשמי של מינולטה? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/Delft2.htm בקרוב בחנויות המובחרות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by guyk,

מה אתם אומרים על הצילומים? (קחו בחשבון שזה צולם במצלמת canon SD750...) סדרה 1- סדרה 2- סדרה 3- ועוד תמונה אחת-

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by artyom,

אוקיי נתחיל בזה שיש לי D80 עם עדשת קיט 18-55, לפי מה שאני חושב היא מגבילה אותי בגלל שאין לה מייצב וגם בגלל שהיא קצרה מדי לטעמי, ולפחות 30MM נוספים היו מסדרים אותי... העדשה שחשבתי לקנות היא ה16-85 של ניקון 1. בגלל המייצב 2. בגלל שהצד הרחב יתקבל בברכה (אוהב לצלם סקייטרים, וספורט אקסטרים בכללי, ששם אין צורך בעדשת טלה ארוכה) 3. גם בגלל שהצד הארוך יתקבל בברכה בבוקה ומקרואים... אבל מצד שני בתוספת של 400 ש"ח יש לי את ה18-200. עדשות נוספות שחשבתי עליהן הן 17-50 של טמרון שנראת כמו עדשה מאוד מוצלחת 17-70 של סיגמא שגם היא דיי טובה אבל אין לה צמצם קבוע זה דיי ברור שאין מה להשוות בין 17-50 לבין 18-200 אבל ההתלבטות פה היא בין מפתח צמצם לבין מייצב, ואני נוטה יותר לכיוון ערך הצמ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Drazick,

תן בתופים: וגם בחצוצרה: מי הכי מהיר בעיר:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם. חברה שלי חובבת צילום(כתחביב, לא כמקצוע), וכבר זמן רב שהיא מתעניינת ומתלבטת בנוגע לשני מוצרים - האחד מצלמה דיגיטלית מקצועית, גדולה, כוללת עדשות רציניות וכו', והשני מסרטת וידאו. היא טסה כעת לארה"ב ותהיה בין היתר ב-B&H. הייתי רוצה לקבל המלצות לפי התקציב הנ"ל(ניתן גם מהארץ, אך אני מניח שבארה"ב זול בהרבה) לשני סוגי המוצרים, היות והיא עדיין לא החליטה אם להתמקד במצלמה או במסרטה. שימו לב שהתקציב הוא התקרה וכדאי במידת הניתן לרדת ממנו, אם יש מוצר שמשתלם בפחות. ברור לי שלא ניתן יהיה לקנות מוצרים ממש מקצועיים, אך הכוונה היא משהו חצי-מקצועי\מקצועי לחובבנית שרוצה להתחיל להתעניין בצילום ברצינות(צילום נופים, מאקרו וכו'). תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. 1) חומר שנועד לניקוי מסכי LCD יכול להזיק לעדשה?? אפשרי להשתמש בו כדי לנקות אותה?? 2) איפה אפשר לקנות בארץ פילטר IR?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by psychuil,

אחרי שאספתי את ה70-300 החמודה להפליא שהזמנתי הלכתי לצלם אנשים אקראיים, ובלי לשם לב צילמתי סלברטאי יושב בבית קפה עם מישהי אחרת מזו שאיתה הוא אמור להיות. כשהורדתי את התמונות למחשב, חברה שלי הציעה לנסות למכור את התמונה לאיזה צהובון. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה ומה המחירים של תמונות כאלה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by guyk,

בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מצלמת DSLR, אני צלם מתחיל אבל למרות זאת אני רוצה מצלמה שתספק אותי כמה שנים טובות ותהיה מתאימה להמשך כשאני אתקדם ביכולות הצילום שלי.. אם אפשר גם המלצה לפילטר IR טוב, משתלם ומתאים. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן עוד עדשה נוספת ופילטרים. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא יודע אולי מאוחר יותר.. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא סגור האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כן, עדשה 28-…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. היי חברים, אני שמח להודיע שחבר הקהילה matan_18 הוא בעליה הגאים של מצלמת NIKON COOLPIX 8800 באמירה מוסגרת אומר שבהחלט התרשמתי מהשיפור שעשו ניקון בדגם הספציפי, איכות בנייה מדהימה, מצלמה מאסיבית, איכותית וגם ברמת הצילום מרשימה לא פחות. ונעבור לתמונות (הרשתי לעצמי להשוות איכות מול הקנון הקטנה): אני בפורטרייט (קאנון a95) אני בפורטרייט (ניקון) מאקרו - קאנון מאקרו - ניקון ואני הייתי חייב לצרף את עצמי למועדון החרציות אז הנה (צולם עם הקאנון)... כמובן שאנצל ההזדמנות לומר למתן תתחדש תהנה מהרכש החדש אני חושב שאתה בעל אחת המצלמות המקצועיות יותר פה בפורום. מי יתן ותפגיז בתמונות איכותTM

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים