עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by rambo122,

Nikon Coolpix S5100 או Panasonic ZR1 התקציב הכללי הוא עד 1,000 ש"ח . אין שימושים מיוחדים , מצלמה משפחתית ליום יום . אשמח לקבל המלצות לדגמים נוספים בטווח המחיר מאתר http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1021〈=he . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hck,

מה אתם אומרים על האיכות של המצלמה בNokia 6230i? (היא 1.3M) הנה דוגמא: .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by danikgl1980,

שלום לכולם, סליחה על הבורות, שאלה שלי היא, האם קיים איזה שהוא דגם של מצלמת רפלקס דיגיטלית עם וידאו, כמו במצלמות הקומפקטיות למניהם?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rangerman,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תוכלו להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית עד 1000ש"ח ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by exXxTreAm,

תגובות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by guyk,

מה אתם אומרים על הצילומים? (קחו בחשבון שזה צולם במצלמת canon SD750...) סדרה 1- סדרה 2- סדרה 3- ועוד תמונה אחת-

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by psychuil,

אחרי שאספתי את ה70-300 החמודה להפליא שהזמנתי הלכתי לצלם אנשים אקראיים, ובלי לשם לב צילמתי סלברטאי יושב בבית קפה עם מישהי אחרת מזו שאיתה הוא אמור להיות. כשהורדתי את התמונות למחשב, חברה שלי הציעה לנסות למכור את התמונה לאיזה צהובון. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה ומה המחירים של תמונות כאלה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DJ_Ladi,

אני אוהב את הZ1... נראה מצלמה טובה איזה מצלמה נותנת איכות תמונה יותר טובה? הA80 או ה Z1? ועוד דבר.. הבנתי שהZ1 היא מצלמה כאילו מקצועית.. אבל יש לה פוקוס אוטומטי? כאילו יש לה מצב אוטומטי שאני רק צריך לצלם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by surfface,

ועוד

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היום הציעו לי 2 מצלמות והן : Fine Pix S-5600 // Fine Pix F-10...שתיהן של חברת פוג'יפילם כאמור. ממה שאני מבין במצלמות דיגיטליות וזה לא מי יודע מה הרבה...הזום האופטי יותר גדול ב5600 (X10 לעומת X3 בF10)... אבל מצד שני ב-F10 הרזולוציה יותר גבוהה (6.3) והמסך יותר גדול "2.5 לעומת "1.8 שזה נראה לי די משמעותי. ולכן רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איזה מהן יותר טובה?? (אגב שתיהן מוצעות לי באותו מחיר והוא 1700 אבל בתכלס אני משלם רק 780 ש"ח) הדגשים שחשובים לי במצלמה הם איכות התמונה ושתהיה פשוטה לתפעול בלי לשבור יותר מדי ת'ראש . נקודה נוספת שיש לקחת לתשומת לב הוא שבS5600 הסוללות במצלמה הן סוללות רגילות AA לעומת סוללה נטענת NP120 בF10 ! אנא מכם אל תגידו לי שתיהן לא שוות ותלך בכלל על…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by langa,

שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, לכבוד טיול אחרי צבא, החליט חבר להתחדש במצלמה חדשה. לב הדרישות - איכות התמונה, בעיקר באור אך גם בחושך. שאר הפיצ'רים מסביב נחמדים אך לא הכרחיים. התקציב - עד 300 דולר (יש אפשרות לקנות בחו"ל). עיקר ההתלבטות היא סביב ה-canon sx200/210, fujifilm f70/80, או ה-s90. ל-90 אמנם אין זום גדול אבל איכות התמונה אמורה לפצות. לגבי 2 הקאנונים והפוג'ימים האחרים - הם בדיוק נמצאים בהחלפת דגמים, אז כנראה הוא יקנה את האופציה הזולה מביניהם לאור העובדה שהם משדרגות רק במעט את קודמותיהן (200 מול 210 ו-70 מול 80). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by benor,

לא מזמן נאבדה/נגנבה המצלמה שלנו: Panasonic TZ10/ZS7 היינו מאוד מרוצים מהמצלמה עצמה מאיכות צילום הוידאו שלה ומהמצבים האוטומטיים. התכונות החשובות הן: עדשה רחבת זוית (רצוי סופר זום) ואיכות תמונה גבוהה באור יום. צילום וידאו באיכות של 720P מספיק בהחלט.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית מדגם VDR-D100 של פנסוניק שצורבת ישר על דיסק DVD קטן. אני רוצה להעביר את זה לדיסק רגיל והבעיה היא שהמחשב בכלל לא מזהה שיש משהו על הדיסק. הוא מראה לי דיסק ריק וגם נגן ה-DVD בטלוויזיה לא מציג כלום. רק כשאני שם את הדיסק במצלמה עצמה אני מצליח לראות מה יש עליו.. מה הבעיה? למה זה כזה דפוק? אפשר עזרה פליז?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1) חומר שנועד לניקוי מסכי LCD יכול להזיק לעדשה?? אפשרי להשתמש בו כדי לנקות אותה?? 2) איפה אפשר לקנות בארץ פילטר IR?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 800 ש"ח אני רק צריך שיהיה מסך צבעוני מאחורה תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 1_Nike_1,

יש לי מצלמת FUJI S6500... אני צלם דיי מתחיל, ולהערכתי גרוע יחסית למתחילים אחרים.. הפעלתי אופציה של RAW במצלמה.. ועכשיו כשהעברתי למחשב הם בפורמט RAF.. והם קיבלו אייקון של הפוטושופ 1. מה זה RAW? מה זה נותן? 2. הקבצים אמנם קיבלו אייקון של פוטושופ אבל כשאני מפעיל הפוטושופ כותב לי could not complete your request because it is not the right kind of document. מה פשר העניין? 3. בהמשך לשאלה 2, איך אני ממיר את קובץ התמונה לקובץ תמונה רגיל של JPG? 4. בלי קשר לRAW או לא RAW. התמונות נשמרות לי במחשב בפורמט JPG. אני מבין שזהו אחד הפורמטים הנחותים ביותר ברמת האיכות תמונה שלהם. האם אני יכול לשמר איכות טובה יותר של צילום עם פורמט אחר? האם יש אפשרות לשמור למשל אל המחשב בBMP? האם BMP ט…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by xtx,

בבקשה תגובות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by arkady,

שלום. עזבו את השאלה שהיה מקודם. שאלה חדשה. Canon A75 VS Minolta Z1 הם באותו תקציב. How Is The Winner? ^^ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Qtec,

צולם בDIMAGE Z5 (באיכות הרגילה - Standart)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shuy,

. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by orlupo,

אני לא בטוח אם ההודעה הזאת שיייכת לפורום הזה אם לא דני תעביר... היום ביקרתי בבית התפוצות ולקחתי איתי את המצלמה. לפתע בכניסה ראיתי שלט שאסר לצלם ויש להפקיד את המצלמה בקופה. כמובן ש-C8080 וכרטיס זיכרון 1 גיגה להפקיד בקופה זה רעיון רע. הברחתי אותה לתוך המוזיאון אבל השארתי אותה בתיק. דעתי? חבל שכך. יש שם פסלים כ"כ יפים שפשוט קרצו לי תעשה עליי מאקרו. האם ישנו חוק שמתיר זאת? האם זה מותר? מה בדבר הכנסת מצלמות לבתי קולנוע? זה יהיה הגום כנראה להחלטה שלי אם מחר להביא למפגש תמצלמה או לא.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים