צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין 2 מצבי הפוקוס הנ"ל במצלמת ה- S5600 שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמה לשימוש ביתי (אירועים, טיולים וכו') אני לא מבין במצלמות ככה שכל הפירוט שמפורט בכל מקום לא מדבר אליי, אשמח אם תעזרו לי. מחפש מצלמה אמינה ואיכותית של חברה מוכרת, שתהיה לה איכות תמונה טובה בשביל בית. לא מעוניין להשקיע יותר מידי. ראיתי כמה דגמים באתרים השונים, ממה שהבנתי לפחות מהפירוט נראה שהם עומדים בדרישות שלי. SONY - DSC-W320 14MP - ₪799 Panasonic - DMC-F2 10MP - ₪500 SONY - Cyber-Shot S930 10MP - ₪619 מה אתם אומרים? משהו מאלה? משהו אחר שאתם ממליצים אליו? אשמח לעזרה. *עשיתי סיבוב בפורום בכמה דפים האחרונים, לא ממש הגעתי למסקנה מה טוב לי תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: Z5 ו-Z3 נראה כאילו Z3 מובילה בנתונים הטכניים.... אני טועה?! ולגבי Z3 מול S1 נראה לי שה-Z3 יותר טובה... האם אני שוב טועה?! עכשיו אם הולכים על ה-Z3... מי היבואן הרשמי של מינולטה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן נאבדה/נגנבה המצלמה שלנו: Panasonic TZ10/ZS7 היינו מאוד מרוצים מהמצלמה עצמה מאיכות צילום הוידאו שלה ומהמצבים האוטומטיים. התכונות החשובות הן: עדשה רחבת זוית (רצוי סופר זום) ואיכות תמונה גבוהה באור יום. צילום וידאו באיכות של 720P מספיק בהחלט.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי שתגידו לי חוות דעת שלכם על המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2182710
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הצילומים? (קחו בחשבון שזה צולם במצלמת canon SD750...) סדרה 1- סדרה 2- סדרה 3- ועוד תמונה אחת-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אני צריך לשים לב בעיקר כשאני קונה אחד, אני די חדש לעניין הצילום. הבנתי שיש סוגים שונים של מהירות X60,X45, אז למה הם מתייחסים? הבנתי שיש סוגים שונים: ms micro, ms , אז שוב למה זה מתייחס ואיזה נחשב יותר טוב? ואם יש מקום כלשהו שאני אוכל לבדוק את התאימות של הכרטיס זיכרון למצלמה שלי מכיוון שהבנתי שלא כל הכרטיסים תואמים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בדרך כלל כשקונים את המצלמה יש נתונים שלה מישהו יכול להסביר לי את הנתונים הבאים: צמצם מינימלי 2.0 צילום ברצף 1.2 זום אופטי X4 זום דיגיטלי X4.1 סוג חיישן CCD מהירות סגר מקסימלי 1/2000 מהירות סגר מינימלי 15 מפתח צמצם 2.0-8 גודל חיישן 1/1.8 אס"א 50-400, אוט' ותגידו האם שווה לקנות את המצלמה בכלל ? CANON POWERSHOT G6 ב 1200 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שבתקציב של עד 700 a560 נחשבת מצלמה טובה. איך 720 IS? שווה את ההבדל במחיר? יש מצלמה אחרת מומלצת ב1000~ שקל? הייתה לנו a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד, גם מהאיכות של סרטי וידאו, אבל ההגבלה של שלוש דקות לוידאו דיי העיקה, אז מצלמה בלי הגבלת זמן ואיכות טובה תהיה מעולה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שום אני די מתחיל בכל עניין הצילום יש לכם המלצות לאיזושהי מצלמה טובה במחיר הנ"ל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית הדרישות שלי הם לא גבוהות מאוד אני רוצה תמונות באיכות טובה, מצלמה שתיהיה פשוטה לתפעול, שתכלול כרטיס זיכרון בעל נפח שיאפשר לאכסן מספר גדול של תמונות, ושהמחיר יכלול בטריות נטענות שיוכלו להחזיק את המצלמה לזמן שמתקבל על הדעת תודה אופיר. חשבתי על הA60 ראיתי אותה באיזה אתר מכירות לא זוכר כבר איזה במחיר של 700 שקל מה אתם אומרים? אם נקנה לה סוללות נטענות וכרטיס זיכרון נוסף זה יהיה באיזור ה1000.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא אם עדיף לקנות עדשה מקורית של סוני כמו זאת: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2585&p=88 Sony Alpha DT AF 75-300mm f/4.5-5.6 SAL75300 - שעולה 920 ש"ח או עדשת TAMRON http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={182E654F-31AE-4654-86E4-314F6F119DEB}&details_type=1&itemid={DD1F7349-10B5-4FD2-A06B-3E057F3FE17C} AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro - 1090 ש"ח. לגבי העדשה הזאת, באתר של MDK מצוין שהיא מתאימה גם לסוני, ובאתרים אחרים כתבו שהיא מתאימה רק לניקון / קנון, איך אני יכול לדעת בבירור? או כל דבר בסגנון שיכול להתאים לSONY A350 עד תקציב של 1300 ש"ח מיועדת בעיקר לצילומי טבע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשמוע מכם מהם החישובים אשר אתם עושים (אם בכלל) לפני צילום של תמונה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. דוד שלי נוסע למזרח הרחוק בשבוע הבא, ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מצלמה. אני כמובן לא מבין כלום בנושא הזה, ולכן אני שואל כאן. תקציב: 300-400 דולר. אני רוצה מצלמה דיגיטלית טובה, קומפקטית ומהירה. אם אפשר להביא לי את הדגם, היצרן ולמה כדאי לי לקנות אותה. באמת המון תודה למי שעוזר לי. אין לכם מושג כמה זה חשוב לי. במיוחד בגלל שאני נוסע לפולין עוד חודש בערך ואני צריך מצלמה לשם. שוב, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי Canon A80. אתמול הכנסתי את הכרטיס בטעות בצורה לא נכונה (כנראה חזק מדי), אחרי זה הכנסתי בכיוון הנכון ואז שצלמתי המצלמה נתנה את ההודעה CF Card Error. ממבט בתוך המצלמה, איזה פין אחד או שניים התעקם. אני מקווה שהכרטיס לא הלך Sandisk 256 ULTRA :'( היום אני אנסה להשתמש באחריות של Camera4Less, אני מקווה לטוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני אוהב את הZ1... נראה מצלמה טובה איזה מצלמה נותנת איכות תמונה יותר טובה? הA80 או ה Z1? ועוד דבר.. הבנתי שהZ1 היא מצלמה כאילו מקצועית.. אבל יש לה פוקוס אוטומטי? כאילו יש לה מצב אוטומטי שאני רק צריך לצלם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית מדגם VDR-D100 של פנסוניק שצורבת ישר על דיסק DVD קטן. אני רוצה להעביר את זה לדיסק רגיל והבעיה היא שהמחשב בכלל לא מזהה שיש משהו על הדיסק. הוא מראה לי דיסק ריק וגם נגן ה-DVD בטלוויזיה לא מציג כלום. רק כשאני שם את הדיסק במצלמה עצמה אני מצליח לראות מה יש עליו.. מה הבעיה? למה זה כזה דפוק? אפשר עזרה פליז?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Nikon Coolpix S5100 או Panasonic ZR1 התקציב הכללי הוא עד 1,000 ש"ח . אין שימושים מיוחדים , מצלמה משפחתית ליום יום . אשמח לקבל המלצות לדגמים נוספים בטווח המחיר מאתר http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1021〈=he . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-