עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ========================\======================================== לא רלוונטי, הנושא נפתר ע"י מעבר למערכת ההפעלה Windows 7. הWMP 12 שם תומך במקור בקבצי AVCHD ! ================================================================= זו המצלמה החדשה עם עדשת SONY G וחיישן Exmor המדהים. תמונות חשוכות ללא רעש בכלל ? כן, השמועות היו נכונות. אני מצלם על ההגדרה 1080P 30FPS ולא מבין למה אני מקבל תמונה "פרוסה" עם קווים שמפריעים נורא. למישהו יצא להכיר את התופעה ? אולי לעבור למצב 1080I 60FPS ? העניין היא שהאיכות שלה מדהימה, על המסך של המצלמה רואים את התמונה חלקה כמו טוסיק של תינוק בלי הפרעות. אבל במחשב רואים ככה. אפילו בלכידת תמונה זה נראה היטב: ראיתי תגובה של נציג סוני לשאלה אחרת א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by orlupo,

אחת התמונות הראשונות שלי עם המצלמה אז: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by galz,

הבנתי שבתקציב של עד 700 a560 נחשבת מצלמה טובה. איך 720 IS? שווה את ההבדל במחיר? יש מצלמה אחרת מומלצת ב1000~ שקל? הייתה לנו a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד, גם מהאיכות של סרטי וידאו, אבל ההגבלה של שלוש דקות לוידאו דיי העיקה, אז מצלמה בלי הגבלת זמן ואיכות טובה תהיה מעולה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by surfface,

ועוד

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hck,

מה אתם אומרים על האיכות של המצלמה בNokia 6230i? (היא 1.3M) הנה דוגמא: .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Happy Happy, Joy Joy! :jump: לא יודע עבור כמה מחלקכם הביקורת הבאה באמת אומרת משו, אבל אני ממש מתרגש... איזה יופי של מצלמה, איזה יופי של איכות. שלוש שנים שהניבו רק איכות, איכות כמו שרק ניקון יודעת לספק. לוקחת את ה D1S MARK II בגבוהות ומציבה רף חדש. קבלו אותה, Nikon D2X. http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=110

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dmanbuhnik,

טופ, אני צריך לקנות כבר מצלמה דיגיטילית הדרישות: 1) לא לעבור את ה1000 שקל 2) יש עדיפות מירבית למצלמה עם כרטיס מסוג CF מכיוון שעם המצלמה אני ירכוש כרטיס זכרון של 512MB (המצלמה תשמש אותי גם בטיול הגדול אז אני צריך הרבה מקום) 3) מצלמת חובבנים ללא צורך באפשרויות שידרוג (עדשות למיניהם) 4) יהיה צורך להדפיס באיכות טובה (לא צריך מעולה) בגודל של תמונה רגילה (זה נקרא A6 לא?) ולא יהיה שימוש בהדפסה בגודל גדול יותר (3MP אמור להספיק זה בדיוק אם אני לא טועה) 5) אין צורך ביותר מזום אופטי של X3 (הזום הדיגיטלי לא רלוונטי כי הוא לא יהיה בשימוש) 6) אין שום צורך בצילום סרט (בטוח שלא יעשה בזה שימוש) 7) עדיפות כמובן למצלמה שלא זוללת סוללות 8 ) לא חשוב כמה סוללות או המשקל (אין שום בעיה של מצלמה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסכום 400-600 ש"ח (אם ישנה חריגה והיא מומלצת - מתקבלת) הקנייה תתבצע באילת בגלל המחירים ללא מע"מ (יום ראשון אני יורד לשם). אז גם אשמח להמלצה על חנות / רשת שאוכל לרכוש שם את המצלמה. בנוסף אשמח לקבל דגשים/טיפים לגבי המצלמה/צילום וכל מה שקשור לנושא. אגב, לשם השוואה, המצלמה שלי כרגע היא FUJIFILM FinePix S3500 אשמח לדעת איך המצלמה שתיתנו לי המלצה עליה לעומת זו (למרות שזו לא קומפקטית וישנה יותר) תודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי כרגע Niokon coolpix 3100 שעשתה את שלה בהחלט, הרבה מאוד תמונות יש לי מהמצלמה הזאת, אבל לפעמים אני אומר לעצמי שהגיע הזמן להתפתח ולהביא משהו קצת יותר רציני שלא יהיה בו את הפאקים שיש בניקון שלי. הפאקים הם: כפתור הפעלה מעצבן, חישן גרוע בלילה (בלי פלאש זה מצלם זוועה בלילה), פלאש שזולל בטריות (כנראה שזה מה שיהיה בכל מצלמה), הקלטת סרטונים בלי סאונד. חבר שלי הציע לקנות את המצלמה ממני, אז זרקתי לו שב-500 של הוא יוכל לקחת אותה (עם כרטיס זיכרון 128 בטריות מטען). השאלה אם כדאי לי (וכמובן אם אני לא עושק אותו, כי עדיין הוא חבר ואני לא בא לעשות עליו כסף), אז אם אתם יודעים מה ה"מחירון" של המצלמה תגידו לי. אהה כמובן אני לא אמכור בלי שתהיה לי מצלמה ביד, אז על איזו מצלמה אתם ממליצים (ב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Chevy,

יצא נחמד, התמונה הראשונה הכי טוב, השנייה over-exposed ובשלישית בקושי יש משהו סה"כ יפה מאד למצלמה של סלולרי... חבר שלי צריך לשלוח לי את התמונות שצילמתי עם ה-A75 שלו, שם יש את הצילומים השווים באמת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rambo122,

Nikon Coolpix S5100 או Panasonic ZR1 התקציב הכללי הוא עד 1,000 ש"ח . אין שימושים מיוחדים , מצלמה משפחתית ליום יום . אשמח לקבל המלצות לדגמים נוספים בטווח המחיר מאתר http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1021〈=he . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הקנייה של המצלמה נעשתה קצת לחוצה.. בגדול אני מחפש מצלמה לטיול בתקציב של 3500 שח שתהיה הכי טובה בסה"ך אני לא מבין גדול בצילום, אבל כן חשובה לי מצלמה DSLR כדי שאני לא אוכל את הלב אחרי הטיול ראיתי את האופציות האלו: Pentax K200D KIT ב- 2800 שח Canon EOS 450D KIT ב-3300 שח Nikon D60 18-135 ב-3600 שח יש עוד אופציה לפנטקס עם עוד עדשה 50-200 ב-3500 שח באותם תנאים מי מהשלוש עדיפה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תוכלו להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית עד 1000ש"ח ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Qtec,

צולם בDIMAGE Z5 (באיכות הרגילה - Standart)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by R0ck,

http://www.msnbc.com/modules/yip05/dw.asp?nStartOn=1

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by benor,

- בוא לכאן בבקשה - ולסיום : שושן צחור

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש מצלמה לשימוש בייתי/חו"ל. התקציב למצלמה הוא 800-1000 ש"ח. הצילום יהיה בתנאי אור טובים אל לעישתים גם בחושך(ממולץ פלאש טוב) מחפש זום טוב המצלמה לא חייבת להיות קטנה בשביל להיכנס לכיס אך לא גדולה מדי גם. העדפה ליצרן Canon/sony הרבה מאוד המלצות טובות שמעתי עליהם. תודה מה דעתכם על זאת: Sony CyeberShot DSC-W290 ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי מצלמה D5300 של ניקון. במצלמות קומפקטיות קודמות שהיו לי (של קנון) הייתה אפשרות שהמצלמה תשמור תמונות מתאריכים שונים בתיקיות שונות, כלומר בכל יום המצלמה יצרה תקייה חדשה ושמרה שם את התמונות מאותו יום. חיפשתי אפשרות כזאת במצלמה הנוכחית שלי ולא מצאתי. האם אני סתם לא מוצא את זה או שזה בלתי אפשרי במצלמה שלי? במידה ואין אפשרות כזאת, האם תוכנות כמו לייטרום מסוגלות להעביר את התמונות למחשב לפי תאריכים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yosda-boy,

שלום, אני מועניין שמישהו יביא לי קישור של אתר, שבו אפשר ללמוד לצלם. בתודה מראש yosda boy.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, אני מחפש מצלמה לצילום חללים פנימיים ( צילום לעיצובי פנים בעיקר ) וקצת חוץ ( אדריכלות ) אני מעדיף מצלמה קומפקטית אלא אם זה משפיע משמעותית על איכות הצילום התקציב הוא בסביבות ה 2000 שקלים לדעתי אין לי בעיה לחרוג אם יש סיבה אני לא מבין גדול בצילום ולכן אני לא מחפש משהו מסובך מדי חשבתי על CANON G15 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=831926 אבל עושה לי רושם שהעדשה שלה קטנה אגב, זום לא ממש חשוב לי תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לתוכנה קוראים ACD fotoslate 3 תוכנה מצויינת! זהו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי לכולם, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עם המאפיינים הבאים: שתהיה ספונטנית, שהזמן שמהרגע שאני לוחץ על הכפתור צילום עד שהמצלמה מצלמת יהיה כמה שיותר נמוך שתהיה לה יכולת לצלם טוב בכל מני תנאי תאורה. לא צריכה להיות עם יותר מדי אפשרויות ידניות.. בתקציב נמוך עד בינוני (משהו ששווה את הכסף אבל לא משנה מטורף)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by stingeR-,

אוקיי , לקחתי את העדשה הרגילה שבאה עם המצלמת רפלקס של אבא שלי(לא ה210MM) וניסיתי לראות דרכה בלי מצלמה , התגלה לעיני שהיא מגדילה לרמות מדהימות ובחדות מצויינת , חיברתי אותה למצלמה שלי , לרוב הפתעתי היא התאימה בול! , בקיצור , צילמתי איתה כמה תקריבים מאוד מאוד קרובים(מאקרו של 1ס"מ ואפילו פחות) אז בשביל שתראו פרופורציה : ועכשיו לקטע היפה , הפרחים הלבנים הקטנים מאוד שאתם רואים במרכז התמונה , תקריב של כמה מהם : ועוד שני תקריבים של אמנון ותמר בצבעים שונים :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.