צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי אתמול מצלמה מסוג Canon SD1200. לצערי, אני די מסוייג מהסוללה שקיבלתי. הסוללה לא נראת כמו בתמונות של הסוללות מהסוג הזה ברשת, שהן לבנות ועם יותר מידע על הסוללה עצמה בקידמת הסוללה, כמו שניתן לראות כאן: הסוללה שאני קיבלתי היא אפורה, ורשום כול מה שיש בתמונה למעלה, רק ללא הקיבולת של הסוללה, שזה רשום רק מאחור. נכון לעכשיו יצרתי קשר עם קנון ארה"ב, שביקשו שאשלח להם תמונות של הסוללה וכך עשיתי. מחכה לתשובה מהם. בנתיים, חשבתי אולי לעוד אנשים יש פה מצלמות Canon עם סוללת NB-6L, שיכולים לאשר אולי גם להם יש סוללה כמו שלי, שתמונה שלה מצורפת למטה. יש לציין שאני מסוייג מאוד מהסוללה הזאת בעיקר בגלל שהרשת חנויות שקניתי ממנה מייבאת בעצמה את המצלמות הללו, ולא דרך קרט. א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום מכרתי את הניקון D5000 שלי יחד עם עדשת סיגמא 18-200 מיוצבת. התכנון הוא לקנות D90 יחד עם עשדת All around מתוצרת ניקון, באורך 18-200. לניקון יש 2 גרסאות מיוצבות לעדשה הנ"ל, האחרונה יצאה רק חודש שעבר לדעתי ומסומנת ב VR II (למרות ששתיהן חולקות את אותו מנגנון ייצוב). ממה שהצלחתי להבין, מלבד הנעילה לעדשה אין שום שינוי אופטי ולכן אין טעם לקנות את הגרסא החדשה, שעולה 4200, למול הגירסא הקודמת שעולה 3500. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כןכןכןכןכ !!!!!! מצלמה דיגיטלית מקצועית 8MP דגם DSC-F828 רשימת ההצעות הזוכות נכון ל- 22:00 17/10/2004 זמן הגשת ההצעה סטטוס נוכחי סכום הצעה שם 21/10/2004 20:25:11 זוכה ¤ 4,099 the_bassman :yelclap: סליחה , אבל אני כ"כ מתרגש !!!!!!!! :yelclap:
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזו מצלמת כיס עם זום גדול לקנות: canon S3 או Fuji 9100/9600. בעקרון לא היה לי יותר מדי ספק ש-canon עד שהתחלתי לקרוא מה שאתם כותבים בפורום על ה-fuji. האם באמת ה-fuji הרבה יותר טובה? זה לא חסרון שאין לה מייצב תמונה? חוץ מזה, התפרסמה ביקורת ראשונה למצלמה והיא פחות מתלהבת מה-canon: http://www.megapixel.net/reviews/fuji-s9100/s9100-results.php http://www.megapixel.net/reviews/canon-s3is/s3-results.php ברור לי שכל בחירה שאעשה תהיה טובה, אבל אשמח לקבל תשובה על מנת שאוכל לקנות מצלמה תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
השבוע התחדשתי בכמה אביזרים שימושיים למצלמה, רציתי לשתף: 1. חצובה קיבלתי חצובה קטנה, Slik U8000. לא יציבה מיודעמה, ולא כ"כ גבוהה, אבל בינתיים אין לי חצובה, ושמציעים לי אני לוקח ;D 2. חצובת גורילה הזמנתי מאיביי, עלה לי 22$ (בארץ עולה בערך 200), והגיע תוך שבוע וחצי בערך. היא יציבה וקלה, רק צריך להוסיף לה פלס כי קשה לראות מתי היא ישרה. מגיע עם מתאם לבורג עבה יותר. וקיבלתי אפילו מחזיק מפתחות של סנטה קלאוס! ;D 3. פילטר UV הזמנתי גם מאיביי, עלה לי 22$. של Marumi, אין הרבה מה לפרט, הזמנתי עקב הצעה של אורן (לגבי הדגם), לא תזיק הגנה לעדשה. 4. כבל שחרור גם זה מאיביי, עלה לי 8$, לדעתי תמורה מעולה למחיר. איכות בנייה טובה, אפשרות לנעילה וחצי לחיצה. עוזר לי בצילומי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוק לעצה. בקרוב אקנה את ה-pentax k-x בקיט המגיע עם 2 עדשות 18-55 + 50-200. רק שתבינו - העדשות הן לא רמה גבוהה, אבל קשה לסרב להן במחיר המגוחך (ההפרש לתוספת של שתיהן הוא 800 ש"ח). לגבי פילטר, 3 אפשרויות: *לא לקנות פילטר כי אם עוד שנה אחת מהן תפגע אני כבר אשקיע בעדשה נורמלית אחרי שאני כבר אדע מה אני מחפש (אני מתחיל בתחום...) *לקנות פילטר זול ולשלם באיכות תמונה *לקנות פילטר שבצורה מגוחכת עולה כמו חצי מהעדשה אני מזכיר, שאני מקבל 2 עדשות ולכן ההפרש בין יקר לזול נוכפל ב-2. כשאני מתכוון זול למול יקר, חשבתי על kaiser multi coated לעומת b+w MRC. (הגדלים שאני צריך - 49ממ + 52ממ). תקראו לי קמצן, אבל תכלס מתי מחליפים פילטר? נגיד כשהוא נפגע, ונגיד שאחליפו באחד חדש, ז"א קניתי כבר 2 פ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים כרטיס מהאינטרנט בנפח של 256mb. הכרטיס הוא כרטיס פנורמי...מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין כרטיס פנורמי לכרטיס רגיל??? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום צילום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש של 4GB (אומנם זה ל-PSP אבל אין הבדל) אני רוצה לדעת את החוות דעת שלכם מהשנים האלה: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo 4GB http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4755&cID=658 והשני: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB X66 http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4761&cID=658 הראשון עולה:476ש"ח השני 589ש"ח מה יותר עדיף? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
זה דיי דחוף... איזה מצלמה עדיפה, לא חשוב הכסף העיקר הביצועים
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שיח גלריה עם הצלם זאב דקל בתערוכת הצילומים "קרן אור" יום חמישי 20/01/05 ב 19:00 גלריית החלונות קניון עזריאלי קומה 3 הגלריה פתוחה לקהל הרחב בשעות הפעילות של הקניון התערוכה תוצג עד ה - 01/02/05 בשם הצלם: זאב דקל http://www.guy-olami.com/Guest7a.htm ממני: גיא עולמי הפקות http://www.guy-olami.com אוצר גלריית החלונות נשמח לראותכם זאב דקל - כל הזכויות שמורות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב אז ככה נכנסתי לאתר הזה http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_cat.asp?cat_id=309&d_link=Cat_מצלמות%20דיגיטליות ואני רוצה להוציא מצלמה דיגיטלית ,הבעייה היא שאני חובבן(זאת אומרת שבחיים לא הייתה לי מצלמה וזאת הקנייה הראשונה שלי,אבל זה לא אומר שאני טמבל ותביאו לי מצלמה פשוטה) ואני לא יודע איזה מצלמה לבחור ,הייתי רוצה מצלמה איכותית,טובה,בעלת המון פונקצית(שיהיה לי הרבה מה ללמוד ממנה),אמינה,לא זוללת סוללה,חסכונית בקשר לסרטי וידאו בMB ,שאני אוכל לצלם גם מרחוק טוב ממנה כלומר שיהיה זום טוב,שיהיה פוקוס,שאני אוכל לצלם במהירות והתמונה לא תמרח,שהצילום בלילה יהיה טוב-וכמובן גם הפלאש,שתהיה מהירה,רצוי מסך LCD גדול אבל שהמצלמה לא תהיה גדולה מדי, וכל הפיצ'רים האחרים והבסיסיים שיש למ…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
עריכה: באיזו מצלמה האיכות יותר טובה? -------------------------------------------------------------------------------------- עזבו את המחיר איזו מצלמה יותר טובה? ובאיזה מצלמה האיכות יותר טובה?
-
- 38 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קראתי דיונים רבים בפורום, ואף דגתי דגמים מומלצים העונים על הקריטריונים שלי, אשמח לעצתכם. הצורך הוא למסרטה ביתית אמנם, לתיעוד ארועים משפחתיים, טיולים וכו', אך באיכות גבוהה, חשוב לי לצלם באיכות FHD, למטרת הצגת החומר על LCD גדולה בסלון, עריכת חומר הגלם בתוכנות כגון Adobe Premier וכו' התקציב הוא סדר גודל של 1,000$ כאשר להבנתי, עדיף לרכוש בחו"ל, ולרכוש בארץ אחריות/ביטוח MACK, וזאת מפאת העובדה שהמחירים בארץ כמעט כפולים, וללא הצדקה, לכן תשוו את התקציב למחירים בחו"ל, ולא למחירים בארץ. מסרטה קומפקטית שמירה על דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה = 4 שעות AVCHD באיכות גבוהה) שמירת ב Full HD 1080p תמיכה בפורמט AVCHD מנגנון ייצוב אופטי חיישן 3CCD - בתנאי שלא מייקר יותר מידי את המוצר פרט לחיישן …
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אמא שלי נסעה לחו"ל וקנתה מצלמת cannon קטנה קטנה 4.0MP, מישהו יודע אולי על מה אני מדבר, כי זה מסקרן אותי (עוד לא ראיתי אותה)... תודה מראש, אוטפיר
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני קורא שקט של הפורום שלכם, מנסה לחשוב על מצלמה. אני מחפש מצלמת כיס בעלת איכות תמונה טובה ושתהיה אף מהירה יחסית, שכן כל העניין שלי בה הוא השליפה המהירה עם התמונה החדה. הייתי מאוד מעוניין אף בזום סביר, אבל אני מניח שזה פחות חשוב. בכל מקרה, עיינתי בהיסטוריה של הפורום וגיליתי שאתם ממליצים על F30 או F31, אך הצרה היא שהמצלמה הזו ירדה מהשוק. יש את F50, אבל אני לא יודע אם כדאי לרכוש את המצלמה הזו או אולי אתם יכולים לעזור לי במצלמה יותר כדאית. אגב, נעזרתי רבות בהיסטוריה של הפורום כדי להתלבט ולהתלבט ולחזור להתלבט לפני שרכשתי לאחרונה את ה30D של קאנון, ואני מודה לכם מאוד על כל אותם רגעים של קריאה, חשיבה, הירהור והתלבטות.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן, דבר ראשון, זהו לא אשכול מכירה ואני לא מנסה למכור פה כלום. אני מנסה לקבל חוות דעת לפני הרמת מודעת מכירה באתרים שונים. בתקופה הקרובה אני הולך לטייל המון וחשבתי לשדרג את המצלמה. אני מעוניין למכור ציוד שיש לי, אבל קשה לי להעריך כמה הוא שווה: הכל נקנה ב- 2008. Nikon D80 - הייתה בשימוש מועט - 14K קליקים בלבד. שמורה מעולה, תמיד הייתה עם מגן מסך וללא סריטות/מכות כלל. nikkor 18-135 - גם כאן, ללא סריטות/מכות. Sigma APO DG 70-300 - העדשה הזאת יצאה מהקופסה לכמה צילומים בודדים. אני לא אגזים אם אגיד שצילמתי בה פחות מ- 100 תמונות. הכל מגיע בקופסאות המקוריות, עם כל המכסים והרצועות המקוריות. שמרתי על הכל בקנאות (בקיצור, הציוד נראה חדש לחלוטין, במצב מעולה והכל עובד). השאלות שלי: 1) ה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם ידידי, יצאתי לחוף ראשון בשקיעה וצילמתי קצת . ( פעם ראשונה שאני מעלה תמונות) התמונות צולמו במצב צילום "שקיעה" במצלמה : ניקון קול פיק 8800 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמה לטיול. תחילה חשבתי לקנות מצלמת SLR אבל מניסיון צורם של חבר שלי, הומלץ לי להסתובב עם מצלמה קומפקטית. התקציב הוא עד 2500. כמובן שלא חייבים להגיע לשם... התעניינתי במצלמה Panasonic ZS20 / TZ30 למישהו יש מידע לגביה או שהיא ברשותו והוא יכול לרשום כמה מילים בנושא? אני לא יודע איזה מצלמות מקבילות לזו אבל אשמח לשמוע הצעות נוספות (Canon G12?) תודה, נועם
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
מצאתי 2 אפשרויות... http://www.photoshwartz.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=385 http://www.erlich.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=761 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחי נוסע לחו"ל - אני רוצה לשדרג את המצלמה שלי הנוכחית פנסוניק FX-07 המיטולוגית ששירתה אותי נאמנה...(דיי...) מה שהכי אהבתי במצלמה הזו זו המהירות תגובה והמימדים מה שהכי שנאתי = התאכזבתי!!! זו רמת הרעש בתמונות וגם ממשק USB1...איטי להחריד! .....אבל בכל זאת נישארתי איתה 3 שנים כרגע יש לי הזדמנות להביא מצלמה מחנות B&H בניו יורק. חשבתי ללכת בגדול על מותג פוג'י...כי שמעתי שאיכות התמונה הרבה יותר טובה מפנסוניק....כנ"ל רמת רעש הרבה יותר נמוכה ? מעבר לזה נושא המימדים = והמישקל די חשוב לי לנושא השימוש העיקרי = טיולים מיימדי המצלמה הנוכחית שלי הם 94 x 51 x 24 mm והיא שוקלת 170 גר' ==== חשבתי ללכת על המצלמה הזו של פוג'י שעולה 230$ http://www.bhphotovideo.com/c/product/…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז את 2 הסוללות המקוריות שקיבלתי עם המצלמה - סוללות של פנסוניק, גמרתי אחרי בערך 1000 תמונות עם ובלי פלאש. אח"כ לקחתי מטען סוללות מהיר, שאמור להטעין תוך שעתיים סוללות ניקל. והטענתי סוללות ניקל 2700 כתוב עליהן ni-mh 2700 spotline וגם על המטען כתוב spotline. והם נגמרו לי אחרי 80 תמונות פשוטות ביתיות. לפני שימוש ראשוני הטענתי את הנטענות במשך שעתיים רק אח"כ הכנסתי, ועכשיו זה כותב להטעין מחדש. הטענתי שוב לעוד שעתיים ושוב נגמרו אחרי 80 תמונות בערך. מה אני לא עושה נכון? אם אני אטעין אותן מעל שעתיים או שעה וחצי המטען עלול להתפוצץ לא?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עושה המון הליכה ונתקלתי במצב מאוד מעניין (אני הורדתי את המספר של המכונית כי אני לא יודע עם זה מותר) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1000 שקל, יש חיה כזאת בארץ ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! 2 שאלות - 1. יש לי NIKON 2100 עם בעיה - כשאני מדליק אותה אני מקבל הודעה LENS ERROR שלפעמים מתחלפת ב SYSTEM ERROR - ניסיתי החלפת סוללות, כרטיס זכרון ולנסות להוציא קצת את העדשה - היא תקועה - אבל כלום לא עזר ... מישהו מכיר את התופעה או מקום שאפשר לתקן את זה ? 2. מה דעתכם על קניית מצלמה דיגיטלית מחודשת - REFUBRISHED ? אני לא מוצא כל כך חסרונות בעניין - אולי תחדשו לי ... ! תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-