צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שבוע טוב חבר'ה אשמח לעזרה אני מתלבט בין קנון A3200 במחיר של 530 כולל תיק לקנון A3300 במחיר של 600 כולל תיק האם כדאי להוסיף בשביל ההבדלים ביניהם? ובכלל אם יש למישהו מצלמה במחיר זהה שהיה ממליץ עליה יותר מהם, אשמח לשמוע.. בגדול לידע הכללי השימושים הם סטנדרטים התמונות אמורות להיות מפותחות רובם לא לשבת על מחשב או משו. וחשוב שיהיה צילום באיכות HD עם קול זמן בלתי מוגבל.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי במצלמה חדשה מבית CANON!: Canon EOS 1Ds MARK II מצלמה דיגטלית ממש איכותית! איכות תמונה אדירה 16MP ברוולוצייה מכסימלית. ניסיתי את הזום והוא ממש טוב ושומר על איכות התמונה. גם הפלאש היה מרהיב, ניסיתי לצלם תמונה ב3 בבוקר וראו ממש טוב. ממליץ קנייה. יתרונות: איכות תמונה מדהימה, זום ופלאש ממש איכותיים, ממשק נוח, צג איכותי ביותר, מהירות סגירת תריס גבוהה מאוד, לא כול כך כבדה. חסרונות: אין כמעט חוץ מהמחיר! ממליץ קנייה למי שיש 35 אלף שקל פנויים! ולמי שעובד הרבה עם רולוציות גבוהות וצלם מומחה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למצלמת CANON A-75 אילו סוללות נטענות רצוי לקנות? איזה כוח עדיף 2000 2100 2300. ומה עדיף מטען מהיר של שעה או שזה לא בריא לסוללה. שאלה נוספת- שמעתי שקשה להתקין אותה למחשב ולהוציא תמונות דרך המחשב . האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.jugend.co.il/invision/index.php?act=idx חשוב לי לומר שבעת ההרשמה מופיעה קוד סודי בן 6 ספרות שאותו יש להקיש, את הקוד יש לרשום מימין לשמאל ולא משמאל לימין ותאמינו לי שאפשר לשבור על זה את הראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב מאוד קונה מצלמה דיגיטלית חדשה וצריך שהיא תהיה : -קומפקטית יחסית -זום אופטי גדול ( מעל X5 יהיה נחמד ) -צילומים בתנאי אור גרועים/חושך מצויינים ! זה אחד הגורמים שאני צריך מצלמה חדשה. -צילומי נוף ומאקרו גם מצויינים -בתקציב של 1500 ש"ח(לא עובר את התקציב) קיבלתי המלצה על המצלמה : FUJI F100 FD איך היא יחסית לדרישות שלי ? אשמח לעוד המלצות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, בנוסף לכל הקיט שיש לי היום נשארתי עם הSB28 שקניתי יד שניה בשביל הפוג'י בזמנו ועדיין לא הצלחתי למכור. לאחרונה התחלתי להתעניין באילתור סטודיו, ואז עלתה לי השאלה הבאה : האם קיימת אפשרות להציב את הSB28 על חצובה מיוחדת, עם מתאם שייתן לו יכולות אלחוטיות ( או שיש לו כבר כאלה ואני לא יודע? ) ולהוסיף מטרייה או soft box להשתמש בו בנוסף לSB800 שיש לי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&thread=22689965 *על אחריותכם הבלעדית בלבד!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אתם יכולים, בנוסף להמלצתכם, להגיד לי מה הנתונים הכי חשובים שצריך לבדוק ? אני יודע שזום אופטי זה חשוב, אבל יש עוד משהו ? תודה מראש לעונים ויום טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה D5300 של ניקון. במצלמות קומפקטיות קודמות שהיו לי (של קנון) הייתה אפשרות שהמצלמה תשמור תמונות מתאריכים שונים בתיקיות שונות, כלומר בכל יום המצלמה יצרה תקייה חדשה ושמרה שם את התמונות מאותו יום. חיפשתי אפשרות כזאת במצלמה הנוכחית שלי ולא מצאתי. האם אני סתם לא מוצא את זה או שזה בלתי אפשרי במצלמה שלי? במידה ואין אפשרות כזאת, האם תוכנות כמו לייטרום מסוגלות להעביר את התמונות למחשב לפי תאריכים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טופ, אני צריך לקנות כבר מצלמה דיגיטילית הדרישות: 1) לא לעבור את ה1000 שקל 2) יש עדיפות מירבית למצלמה עם כרטיס מסוג CF מכיוון שעם המצלמה אני ירכוש כרטיס זכרון של 512MB (המצלמה תשמש אותי גם בטיול הגדול אז אני צריך הרבה מקום) 3) מצלמת חובבנים ללא צורך באפשרויות שידרוג (עדשות למיניהם) 4) יהיה צורך להדפיס באיכות טובה (לא צריך מעולה) בגודל של תמונה רגילה (זה נקרא A6 לא?) ולא יהיה שימוש בהדפסה בגודל גדול יותר (3MP אמור להספיק זה בדיוק אם אני לא טועה) 5) אין צורך ביותר מזום אופטי של X3 (הזום הדיגיטלי לא רלוונטי כי הוא לא יהיה בשימוש) 6) אין שום צורך בצילום סרט (בטוח שלא יעשה בזה שימוש) 7) עדיפות כמובן למצלמה שלא זוללת סוללות 8 ) לא חשוב כמה סוללות או המשקל (אין שום בעיה של מצלמה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
צולם בת"א ביום חמישי בשעה 5 (לא נגעתי בתמונה בפוטושופ) http://img327.imageshack.us/img327/4/14el.jpg http://img327.imageshack.us/img327/9169/28mj1.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי בסין והוא אמור להביא לי PENTAX K100D וSUNPAK 383 כשהוא חוזר, דיברתי איתו והוא עוד לא קנה, וחשבתי במקום זה להביא איתו NIKON D40X מכיוון שלדוד שלי יש 2 עדשות מהפילם ריפלקס הישנה שלו של ניקון שהוא לא משתמש בה כבר, והוא אמר שאין לו כל צורך בעדשות האלו. אחת 28 משהו, והשנייה 80-200 ! יש לו את הציוד הזה כבר איזה 6 שנים, האם העדשות האלו שימושיות גם היום או שהרמה התקדמה יותר מדי מאז ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אמא שלי היא מעצבת תכשיטים והיא צריכה לצלם את התכשיטים שהיא עושה ולהעלות לאתר שלה. יש לי מצלמה דיגיטלית 4MP שלא מצלמת את התכשיטים טוב והכל יוצא די מטושטש ואני רוצה לקנות מצלמה דמוית SLR, שתצלם את התכשיטים טוב. חשבתי על 3 דגמים: 1. CANON S5 2.PANASONIC DMCFZ18 3. SONY DSC H7. מה אתם ממליצים לי?? ועוד דבר... יש אולי איזה מקום שעושים שם טרייד אין של מצלמות, כי אני צריך להפטר מהמצלמה שלי ואני לא מאמין שמישהו יקנה אותה... תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המצלמה אחרי שההורים שלי קנו אותה בספרד. אני כבר יודע לצלם ולהתעסק איתה להעביר תמונות לשנות מצבים וכו' אבל צילום ידני ממש מעניין אותי והחוברת הוראות בספרדית, מישהו יכול לתת לי לינק או משהו שקשור להוראות באנגלית? ניסיתי באתר של קנון העולמי ולא מצאתי. נ.ב קיבלתי אחריות אירופאית על המצלמה זה מין דף חתום כזה אני צריך לעשות עוד משהו עם האחריות כדי לממש אותה? או שאם קורה משהו למצלמה פשוט הולכים לקרט או לחנות של קנון עם האחריות הזו ומחליפים מצלמה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עדיין חובבן ומנסה להתמצא יותר(לומד מאבא שעשה קורס של 3-4שנים והמשיך ובמקצוע) , אבל הנה כמה תמונות , תנו לי את חוות דעתכם : 3 תמונות של מחוץ לבית שלי בלילה עם חשיפה גבוהה ופוקוס טוב : עם עריכה ללא עריכה(תמונה אחרת) גם ללא עריכה עוד תמונה עם חשיפה גבוהה מחוץ לבית עם עריכה ואנטי פוקוס בכוונה(לדעתי זה יפה מאוד) : לוע ארי לבן על גבי הרבה אדומים : כן אני יודע הצבעים לא משהו כי לא היה הרבה אור ואני עדיין לא כל כך טוב בעניין של הסגר והצמצם... הים קרוב לחיפה(תוך כדי נסיעה באוטו ) : מה אתם אומרים? , תתחשבו בזה שאני עדיין לא מבין בזה הרבה , אבל אני מרוצה מהעצמי... , ראיתי דווקא שלא בהרבה מצלמות יש כל כך הרבה אפשרויות ידניות לשליטה , וכאן יש המון... TOSHIBA …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש עם המצלמה (canon a510) ועוד יותר חדש עם פוטושופ. הנה תמונה שצילמתי ושיחקתי איתה קצת. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מצלמה מסוג Canon Power Shot SX100IS,יש לי כרטיס 4 ג'יגה מסוג SanDisk SDHC Card (2) בצבע כחול כהה. בתום לב עשיתי FORMAT (דרך המצלמה) לכרטיס ומחקתי 450 מגה של תמונות כלומר בערך 150 תמונות? בכל אופן אמרו לי שאפשרי לשחזר וכמובן שלא לצלם כלום על הכרטיס זכרון. יש חנות ברמת גן שדורשת 180 שקל לבצע שחזור,יקר מדי לא? מישהו יכול לעזור לי? תמונות מטיול מחלקתי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המצלמה הבאה עונה על צרכיי ובכלל איך היא ? Canon PowerShot A2100 IS # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תמונות קבוצתיות, ריקוד - בעיקר בוידאו (צריך עדשה כמה שיותר רחבה) # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אין דרישה מיוחדת # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין דרישה מיוחדת # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בסוף החודש אני טס לאוסטרליה וניו זילנד, הטיול יכלול ברובו טרקים. למרות המצלמה המהוללת שיש לי בנייד HTC DESIRE HD, לא באמת כן.. אני מעדיף להשקיע במצלמה. בהתחלה נדדתי לכיוון DSLR למתחילים, אבל לאחר מחקר קטן הבנתי שאין צורך בכך מפאת הגודל,התכונות המרובות והמחיר. אז דרושה מלצמה קומפקטית איכותית p&s? בסגנון ה sony cybershot dsc rx100 אני לא רוצה להשקיע 650$ במצלמה ולכן אני מעוניין בהצעות למצלמות באותה קטגוריה במחירים שפויים יותר, ואפילו מיד2. ראיתי דגמים כמו קנון S100/S110, ניקון P7700. אבקש קצת הכוונה תודה על העזרה. עריכה: אז הבנתי שפורום מצלמות מת. אצמצם את האפשרויות: canon s100? panasonic lx7? fujifilm xf1? nikon p7700?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המצלמה כשנה וחצי ואני מרוצה ממנה ממש אבל בכל זאת חשבתי לקחת דגם טיפה יותר חדיש מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-