עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. טוב קניתי אותה היום ועם למישהו יש שאלות אז בבקשה עכשיו אני צלם די מחורבן וזה היתה רק בדיקה ראשונית בהתחלה פתיחת קופסא עם הסלולר המיושן שלי ואז צילום באור יום ובחושך במצלמה שימו לב שאני לא יודע עם יש פלאש או לא במצלמה ובחושך צילמתי בלי כמו כן אני לא חסיד של חברה כזאת או אחרת פשוט היתי צריך להחליט והלכתי על הסוני הזאת בכל מקרה פתיחת קופסא (צילמתי בסלולרי ) ופה הצילום באור ובחושך (תכוונו על HD ביוטיוב ) (כן כן זזתי יותר מידי ) בכל מקרה עם זה יעניין אותכם אתם מוזמנים לשאול שאלות או לבקש צילומים בהגדרות מסוימות עם תבקשו אני מוכן לצלם קצת סטיל -אבל זה לא היעוד של המצלמה והיא לא נחשבת להיט בסטיל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני חדש עם המצלמה (canon a510) ועוד יותר חדש עם פוטושופ. הנה תמונה שצילמתי ושיחקתי איתה קצת. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by psychuil,

אחרי שאספתי את ה70-300 החמודה להפליא שהזמנתי הלכתי לצלם אנשים אקראיים, ובלי לשם לב צילמתי סלברטאי יושב בבית קפה עם מישהי אחרת מזו שאיתה הוא אמור להיות. כשהורדתי את התמונות למחשב, חברה שלי הציעה לנסות למכור את התמונה לאיזה צהובון. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה ומה המחירים של תמונות כאלה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, חיברתי את המצלמה למחשב ווינדוז 7, המצלמה מראה תפריט של העלאת הסרטים, אך המחשב לא מראה את המצלמה. ניסיתי גם על מחשב אחר - לא עובד. מה ניתן לעשות? ד"א, לא השתמשתי במצלמה ולא חיברתי אותה למחשב יותר משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, הזמנתי מהיהואן קרט את המצלמה PENTAX K7 רציתי לדעת האם לדעתכם יש צורך להוסיף ולרכוש אחריות בינלאומית (mack) בנוסף לאחריות יצרן שמקבלים בעת הרכישה (לשנתיים). עד כמה שהבנתי ניתן להתחיל את האחריות הבינלאומית לאחר סיום אחריות היבואן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by deth213,

שלום, לא מזמן רכשתי Panasonic FZ28 שהגיעה עם סוללה ומטען מקוריים. אני מעוניין בסוללה נוספת כגיבוי למקרה שזו תיגמר בזמן שאני לא יכול להטעין את הסוללה. השאלה היא, האם מומלץ לקנות את הסוללות הלא מקוריות (המקורית עולה כמעט 300 שקל) ואם כן האם לקנות את אלו שבארץ 80-200 שקל או מ-eBay ב-40-80 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1) חומר שנועד לניקוי מסכי LCD יכול להזיק לעדשה?? אפשרי להשתמש בו כדי לנקות אותה?? 2) איפה אפשר לקנות בארץ פילטר IR?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dmanbuhnik,

טופ, אני צריך לקנות כבר מצלמה דיגיטילית הדרישות: 1) לא לעבור את ה1000 שקל 2) יש עדיפות מירבית למצלמה עם כרטיס מסוג CF מכיוון שעם המצלמה אני ירכוש כרטיס זכרון של 512MB (המצלמה תשמש אותי גם בטיול הגדול אז אני צריך הרבה מקום) 3) מצלמת חובבנים ללא צורך באפשרויות שידרוג (עדשות למיניהם) 4) יהיה צורך להדפיס באיכות טובה (לא צריך מעולה) בגודל של תמונה רגילה (זה נקרא A6 לא?) ולא יהיה שימוש בהדפסה בגודל גדול יותר (3MP אמור להספיק זה בדיוק אם אני לא טועה) 5) אין צורך ביותר מזום אופטי של X3 (הזום הדיגיטלי לא רלוונטי כי הוא לא יהיה בשימוש) 6) אין שום צורך בצילום סרט (בטוח שלא יעשה בזה שימוש) 7) עדיפות כמובן למצלמה שלא זוללת סוללות 8 ) לא חשוב כמה סוללות או המשקל (אין שום בעיה של מצלמה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ben_sh090,

שלום אחים שלי אני רוצה לקנות מצלמה חדשה.. Canon A85 ורציתי שתביאו לי מחיר לגביאה.... שיהיה כלול הכול.. כרטיס זיכרון 256 אחריות 3 שנים של קרט וכו' במחיר הכי נמוך שתמצאו... תודה לעוזרים... אתם חושבים שכדי לי לחסוך כמה מאות שקלים ולקנות את ה75a?? אם כן תנו לי גם הצעה של 75a תודה רבה...! ;D ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dsane,

אשמח לכל תגובה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ni-Knight,

תמונה מחמישי בלילה, סתם משחק עם מצלמה חדשה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bd,

אחת דיגטלית תמונות משהו עם ביצועים...לעסק של הפירסום..צילום תמונה ברמה גבווה..פיקסלים גבווהים וכל מה שקשור... רזולציה גדולה..שיאפשר להדפיס את מה שמצלמים בדפוס שיצא איכותי.....~! ואחת וידאו אם אפשרות חיבור למחשב ..משהו ביתי וטוב 1200$ גג ל 2 המצלמות ! מצלמה איכותית למשרד פירסום..צילום איכותי משהו איכותי ......5 אלף וחצי אלף שקל יש לכם ואת המצלמה מביאים מחול או מהדיוטי פרי... אז תנו דגם המלצה מחיר תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shuy,

אחרי שכל הלילה השמן הזה היה עסוק בלהשמיד את כל גלילי נייר הטואלט שהיו לי בבית, קמתי בבוקר וגיליתי את החצוף בדיוק בתנוחה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by לילי,

למצלמת CANON A-75 אילו סוללות נטענות רצוי לקנות? איזה כוח עדיף 2000 2100 2300. ומה עדיף מטען מהיר של שעה או שזה לא בריא לסוללה. שאלה נוספת- שמעתי שקשה להתקין אותה למחשב ולהוציא תמונות דרך המחשב . האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by meniadin,

יש לי מצלמה D5300 של ניקון. במצלמות קומפקטיות קודמות שהיו לי (של קנון) הייתה אפשרות שהמצלמה תשמור תמונות מתאריכים שונים בתיקיות שונות, כלומר בכל יום המצלמה יצרה תקייה חדשה ושמרה שם את התמונות מאותו יום. חיפשתי אפשרות כזאת במצלמה הנוכחית שלי ולא מצאתי. האם אני סתם לא מוצא את זה או שזה בלתי אפשרי במצלמה שלי? במידה ואין אפשרות כזאת, האם תוכנות כמו לייטרום מסוגלות להעביר את התמונות למחשב לפי תאריכים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by benor,

http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&thread=22689965 *על אחריותכם הבלעדית בלבד!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לקנות כמתנה מצלמה דיגיטלית לסבא שלי.. הדגש הוא על מסך גדול יחסית (2-2.5 אינץ' עדיף), הכי קטן 1.8 אינ'ץ. הזום לא גדול מדי..בסביבות 3X ושתהיה איכות תמונה טובה. התקציב הוא עד 1400 ש"ח בערך פלוס מינוס.. היום ראיתי מצלמת אולימפוס FE140 ב- 1400 ש"ח מה אתם אומרים עליה האם שווה? אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש... דני

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תוכלו להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית עד 1000ש"ח ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם חזרתי ביום ראשון האחרון מתאילנד היה מדהים יש לי מלא אבל מלא תמונות משם ואני חייב לפתח בזול ואמין עם אפשר ?? מישהו מכיר מקומות כאלה התנסה בזה פעם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני בקרוב מאוד קונה מצלמה דיגיטלית חדשה וצריך שהיא תהיה : -קומפקטית יחסית -זום אופטי גדול ( מעל X5 יהיה נחמד ) -צילומים בתנאי אור גרועים/חושך מצויינים ! זה אחד הגורמים שאני צריך מצלמה חדשה. -צילומי נוף ומאקרו גם מצויינים -בתקציב של 1500 ש"ח(לא עובר את התקציב) קיבלתי המלצה על המצלמה : FUJI F100 FD איך היא יחסית לדרישות שלי ? אשמח לעוד המלצות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ברשותי מצלמה מסוג Canon Power Shot SX100IS,יש לי כרטיס 4 ג'יגה מסוג SanDisk SDHC Card (2) בצבע כחול כהה. בתום לב עשיתי FORMAT (דרך המצלמה) לכרטיס ומחקתי 450 מגה של תמונות כלומר בערך 150 תמונות? בכל אופן אמרו לי שאפשרי לשחזר וכמובן שלא לצלם כלום על הכרטיס זכרון. יש חנות ברמת גן שדורשת 180 שקל לבצע שחזור,יקר מדי לא? מישהו יכול לעזור לי? תמונות מטיול מחלקתי. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shlomom,

האלבום המלא: http://picasaweb.google.com/shlomo.mizrahi/AkkoOther

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by benor,

שלום כמו שרשום בכותרת. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים