צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם המצלמה הבאה עונה על צרכיי ובכלל איך היא ? Canon PowerShot A2100 IS # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תמונות קבוצתיות, ריקוד - בעיקר בוידאו (צריך עדשה כמה שיותר רחבה) # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אין דרישה מיוחדת # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין דרישה מיוחדת # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה שמוזר זה שיש בתמונה רעשים למרות שצילמתי בF6.8 וISO 100... מוזר.. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם חיישן מלוכלך, משפיע על האיכות התמונה הכללית מלבד הופעת כתמים במפתחי צמצם גדולים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז תכירו, ביחד עם הFZ30 שיוצאת בספטמבר, גם FUJI הכריזו על מצלמה חדשה שנשמעת על הנייר אפילו טובה יותר מהFZ30.. תכירו את הFinepix S9000: [glow=red,2,300]point where compact digital cameras and digital SLRs meet[/glow] 9.0 effective Megapixel SuperCCD HR sensor; there is no interpolated resolution available like on previous cameras uses the HR sensor -- 3488 x 2616 is the max F2.8-4.9, 10.7X zoom lens, equivalent to 28 - 300 mm (nice!) Real Photo Technology allows for full resolution shots at sensitivities as high as ISO 1600 with lower noise than other cameras Startup time of just 0.8 seconds 1.8" articulated LCD display flips away from the body and …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תצפית מהמקום האהוב עלי ביותר בישראל בימים עם פחות אובך, הנוף עוד יותר מרהיב. למעשה, הרבה יותר מרהיב!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש עם המצלמה (canon a510) ועוד יותר חדש עם פוטושופ. הנה תמונה שצילמתי ושיחקתי איתה קצת. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש מצלמה לשימוש בייתי/חו"ל. התקציב למצלמה הוא 800-1000 ש"ח. הצילום יהיה בתנאי אור טובים אל לעישתים גם בחושך(ממולץ פלאש טוב) מחפש זום טוב המצלמה לא חייבת להיות קטנה בשביל להיכנס לכיס אך לא גדולה מדי גם. העדפה ליצרן Canon/sony הרבה מאוד המלצות טובות שמעתי עליהם. תודה מה דעתכם על זאת: Sony CyeberShot DSC-W290 ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, בנוסף לכל הקיט שיש לי היום נשארתי עם הSB28 שקניתי יד שניה בשביל הפוג'י בזמנו ועדיין לא הצלחתי למכור. לאחרונה התחלתי להתעניין באילתור סטודיו, ואז עלתה לי השאלה הבאה : האם קיימת אפשרות להציב את הSB28 על חצובה מיוחדת, עם מתאם שייתן לו יכולות אלחוטיות ( או שיש לו כבר כאלה ואני לא יודע? ) ולהוסיף מטרייה או soft box להשתמש בו בנוסף לSB800 שיש לי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשכור מצלמת וידאו HD עם איכות תמונה וסאונד מצוינות למשך יום, לצורך צילום טקס סיום בבה"ד 1, בשבוע הבא בשעות אחה"צ. יש המלצות או הצעות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין 2 מצבי הפוקוס הנ"ל במצלמת ה- S5600 שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה מצויינת, יש לי כמה אפשרויות בינהם לבחור גודל בין 2560*1920 או 2080*1560 או 1600*1200 מה בעצם נותנת לי האפשרות הראשונה שתופסת הכי הרבה זיכרון, כלומר האם ההבדל הוא רק באפשרות להדפיס על נייר גדול יותר או שהשההבדל ניכר גם על צג מחשב או על הדפסה על A2/4 או נייר תמונות סטנדרטי (קטנות לאלבומים). תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אתם יכולים, בנוסף להמלצתכם, להגיד לי מה הנתונים הכי חשובים שצריך לבדוק ? אני יודע שזום אופטי זה חשוב, אבל יש עוד משהו ? תודה מראש לעונים ויום טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המצלמה אחרי שההורים שלי קנו אותה בספרד. אני כבר יודע לצלם ולהתעסק איתה להעביר תמונות לשנות מצבים וכו' אבל צילום ידני ממש מעניין אותי והחוברת הוראות בספרדית, מישהו יכול לתת לי לינק או משהו שקשור להוראות באנגלית? ניסיתי באתר של קנון העולמי ולא מצאתי. נ.ב קיבלתי אחריות אירופאית על המצלמה זה מין דף חתום כזה אני צריך לעשות עוד משהו עם האחריות כדי לממש אותה? או שאם קורה משהו למצלמה פשוט הולכים לקרט או לחנות של קנון עם האחריות הזו ומחליפים מצלמה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי תמונה וזה יצא לי מתושתש איך אני יכול לעשות את התמונה לא מטושתשת???? אפשר איך שהוא בפוטושופ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחת דיגטלית תמונות משהו עם ביצועים...לעסק של הפירסום..צילום תמונה ברמה גבווה..פיקסלים גבווהים וכל מה שקשור... רזולציה גדולה..שיאפשר להדפיס את מה שמצלמים בדפוס שיצא איכותי.....~! ואחת וידאו אם אפשרות חיבור למחשב ..משהו ביתי וטוב 1200$ גג ל 2 המצלמות ! מצלמה איכותית למשרד פירסום..צילום איכותי משהו איכותי ......5 אלף וחצי אלף שקל יש לכם ואת המצלמה מביאים מחול או מהדיוטי פרי... אז תנו דגם המלצה מחיר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SAMSUNG ממש משקיעים חזק בפלאפונים עם מצלמות דיגטליות שלהם http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-7-megapixel-schv770-cameraphone-035517 http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-52-megapixel-anycall-phone-with-optical-zoom-035500 7MEGAPIXEL....
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם !! אחלה של פורום יש כאן תמשיכו ככה! ועכשיו לשאלתי: יש לי מצלמה קנון 510 אחלה אני מרוצה . כאשר אני מקליט סרט ומעביר אותו למחשב המדיה פלייר לא מזהה את סוג הקובץ ואין וידיאו רק שומעים ... המצלמה יוצרת 2 קבצים אחד AVI ושני THM איך אני יכול לראות את הסרט במחשב?? אולי יש תוכנה?. תעזרו לי חברה!!! ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קניתי אותה היום ועם למישהו יש שאלות אז בבקשה עכשיו אני צלם די מחורבן וזה היתה רק בדיקה ראשונית בהתחלה פתיחת קופסא עם הסלולר המיושן שלי ואז צילום באור יום ובחושך במצלמה שימו לב שאני לא יודע עם יש פלאש או לא במצלמה ובחושך צילמתי בלי כמו כן אני לא חסיד של חברה כזאת או אחרת פשוט היתי צריך להחליט והלכתי על הסוני הזאת בכל מקרה פתיחת קופסא (צילמתי בסלולרי ) ופה הצילום באור ובחושך (תכוונו על HD ביוטיוב ) (כן כן זזתי יותר מידי ) בכל מקרה עם זה יעניין אותכם אתם מוזמנים לשאול שאלות או לבקש צילומים בהגדרות מסוימות עם תבקשו אני מוכן לצלם קצת סטיל -אבל זה לא היעוד של המצלמה והיא לא נחשבת להיט בסטיל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מועניין שמישהו יביא לי קישור של אתר, שבו אפשר ללמוד לצלם. בתודה מראש yosda boy.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בס"ד שבוע טוב חבר'ה אשמח לעזרה אני מתלבט בין קנון A3200 במחיר של 530 כולל תיק לקנון A3300 במחיר של 600 כולל תיק האם כדאי להוסיף בשביל ההבדלים ביניהם? ובכלל אם יש למישהו מצלמה במחיר זהה שהיה ממליץ עליה יותר מהם, אשמח לשמוע.. בגדול לידע הכללי השימושים הם סטנדרטים התמונות אמורות להיות מפותחות רובם לא לשבת על מחשב או משו. וחשוב שיהיה צילום באיכות HD עם קול זמן בלתי מוגבל.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-