עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ALÞHA,

תצפית מהמקום האהוב עלי ביותר בישראל בימים עם פחות אובך, הנוף עוד יותר מרהיב. למעשה, הרבה יותר מרהיב!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dimitryus,

כמה תמונות.. ככה מחמש בבוקר.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ras81,

יש לי מצלמה מצויינת, יש לי כמה אפשרויות בינהם לבחור גודל בין 2560*1920 או 2080*1560 או 1600*1200 מה בעצם נותנת לי האפשרות הראשונה שתופסת הכי הרבה זיכרון, כלומר האם ההבדל הוא רק באפשרות להדפיס על נייר גדול יותר או שהשההבדל ניכר גם על צג מחשב או על הדפסה על A2/4 או נייר תמונות סטנדרטי (קטנות לאלבומים). תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dsane,

אשמח לכל תגובה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by aleXtazi,

צילמתי תמונה וזה יצא לי מתושתש איך אני יכול לעשות את התמונה לא מטושתשת???? אפשר איך שהוא בפוטושופ??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Mr.Pepo,

אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית מהדיוטי פריי (כנראה) במחיר של עד 200 דולר. אני לא בקיא במיוחד במה היא צריכה לכלול ומה הם הפיצ'רים החשובים לכן אני פונה אליכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by danielpet,

... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני בקרוב מאוד קונה מצלמה דיגיטלית חדשה וצריך שהיא תהיה : -קומפקטית יחסית -זום אופטי גדול ( מעל X5 יהיה נחמד ) -צילומים בתנאי אור גרועים/חושך מצויינים ! זה אחד הגורמים שאני צריך מצלמה חדשה. -צילומי נוף ומאקרו גם מצויינים -בתקציב של 1500 ש"ח(לא עובר את התקציב) קיבלתי המלצה על המצלמה : FUJI F100 FD איך היא יחסית לדרישות שלי ? אשמח לעוד המלצות תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני חדש עם המצלמה (canon a510) ועוד יותר חדש עם פוטושופ. הנה תמונה שצילמתי ושיחקתי איתה קצת. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by benor,

האם חיישן מלוכלך, משפיע על האיכות התמונה הכללית מלבד הופעת כתמים במפתחי צמצם גדולים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני לא מבין גדול בעניין, זקוק למצלמה דיגיטלית סבירה ולא יקרה באיזור ה-600 שקלים, אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים בעבור מצלמה טובה יותר אז בסדר. המצלמה היא לחברה שלא מבינה דבר וחצי דבר בצילום ורוצה מצלמה שתוכל להצטלם עם חברות ובלה בלה בלה... שני הדגמים שנתתי ניראים לי כמו אופציה סבירה וורודה שיעשו את העבודה, אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shlomom,

קלבת-שבת, חיפה 17.9 Can't take no more Wanna touch that ass

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by deth213,

שלום, לא מזמן רכשתי Panasonic FZ28 שהגיעה עם סוללה ומטען מקוריים. אני מעוניין בסוללה נוספת כגיבוי למקרה שזו תיגמר בזמן שאני לא יכול להטעין את הסוללה. השאלה היא, האם מומלץ לקנות את הסוללות הלא מקוריות (המקורית עולה כמעט 300 שקל) ואם כן האם לקנות את אלו שבארץ 80-200 שקל או מ-eBay ב-40-80 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ni-Knight,

תמונה מחמישי בלילה, סתם משחק עם מצלמה חדשה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by wow,

האם אני צריך חצובה קטנה או גדולה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Michael^_^,

מה אתם חושבים? בננה טוסט

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ראיתי את זו מצלמת וידאו דיגיטלית SDRH80Panasonic אם יש המלצות למצלמות דומות טובות יותר תתקבלנה הצעות בברכה הייעוד שלה הוא צילום בבית את הילד טיולים וכדומה לא מקצוען בצילום אבל צריך שיהיה איכות סבירה {שלא תמליצו על מצלמה וידיאו של סרטונים שרואים בהם את המרובעים האלה } אם יש אפשרות שהיא תבוא עם תיק נשיאה זה יהיה טוב בברכה ארז

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shuy,

אחרי שכל הלילה השמן הזה היה עסוק בלהשמיד את כל גלילי נייר הטואלט שהיו לי בבית, קמתי בבוקר וגיליתי את החצוף בדיוק בתנוחה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sherlock1212,

עד עכשיו היה לי את canon a75 אבל היה נהרסה אז חשבתי על a620 אבל אמרו לי שאני עובר ממצלמה גרועה למצלמה גרועה אחרת... אז אני מחפש מצלמה טובה(לא למקצוענים ממש). מינימום זום:3(רצוי יותר) פיקסלים:לפחות 4m וידיו רצוי,לא חובה וכמובן פלאש פנמי ופוקוס אוטומטי אז איזה חברה כדי ואיזה דגם עדיף באותה חברה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ben_sh090,

שלום אחים שלי אני רוצה לקנות מצלמה חדשה.. Canon A85 ורציתי שתביאו לי מחיר לגביאה.... שיהיה כלול הכול.. כרטיס זיכרון 256 אחריות 3 שנים של קרט וכו' במחיר הכי נמוך שתמצאו... תודה לעוזרים... אתם חושבים שכדי לי לחסוך כמה מאות שקלים ולקנות את ה75a?? אם כן תנו לי גם הצעה של 75a תודה רבה...! ;D ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shlomom,

האלבום המלא: http://picasaweb.google.com/shlomo.mizrahi/AkkoOther

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bd,

אחת דיגטלית תמונות משהו עם ביצועים...לעסק של הפירסום..צילום תמונה ברמה גבווה..פיקסלים גבווהים וכל מה שקשור... רזולציה גדולה..שיאפשר להדפיס את מה שמצלמים בדפוס שיצא איכותי.....~! ואחת וידאו אם אפשרות חיבור למחשב ..משהו ביתי וטוב 1200$ גג ל 2 המצלמות ! מצלמה איכותית למשרד פירסום..צילום איכותי משהו איכותי ......5 אלף וחצי אלף שקל יש לכם ואת המצלמה מביאים מחול או מהדיוטי פרי... אז תנו דגם המלצה מחיר תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by stingeR-,

מה שמוזר זה שיש בתמונה רעשים למרות שצילמתי בF6.8 וISO 100... מוזר.. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, הזמנתי מהיהואן קרט את המצלמה PENTAX K7 רציתי לדעת האם לדעתכם יש צורך להוסיף ולרכוש אחריות בינלאומית (mack) בנוסף לאחריות יצרן שמקבלים בעת הרכישה (לשנתיים). עד כמה שהבנתי ניתן להתחיל את האחריות הבינלאומית לאחר סיום אחריות היבואן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים