צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, הגיע הזמן להתחדש במצלמה חדשה, שתי המצלמות הקומפקטיות שיש בבית עומדות לסיים את חייהן ועוד חודש אני טס לחו"ל, לכן מחפש מצלמה חדשה. ונעבור לשאלון: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1600 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע בסיסי, אוהב לצלם ולשחק עם המצלמה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? קומפקטיות של קאנון, מה שהגביל אותי היה הצילום וידאו גרוע, זום קטן, צילום בתנאי תאורה חלשה לא מספק 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים בא…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה בעלת: - Full HD - מייצב הכי טוב שיכול להיות במצלמה ביתית (אופניים, סקי) - פיצרים מגניבים יתרון עד עכשיו הסתקלתי על canon HF S20 Panasonic HDC-TM300 Sony HDR-XR520E אז ככה רציתי את ההמלצות לגבי הדגמים הנ"ל או שיכולים להמליץ על דגמים דומים לאלו מלמעלה (את המצלמה אני מביא מארה"ב או גרמניה) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר מחשבות רבות ושאלות בפורום זה, החלטתי לבחור במצלמת DSLR של Nikon - D80 (המועמדת השניה היתה Canon 400D). החלטתי ללכת על עדשה אחת בלבד לצורך נוחות הצילום שלי (וקצת המשפחה) ובחרתי בעדשה 18-200 שתיתן את מלוא התחום שבדרך כלל מצלמים (בעתיד אולי יצטרפו עוד עדשות). לאחר בדיקות באינטרנט ראיתי כי אם אני לוקח את המערכת: Canon 30D עם עדשה SIGMA 18-200 F3.5-6.3 DC היא יוצאת לי יותר זולה ב 1500 ש"ח מהמערכת: NIKON D80 עם עדשה NIKON DX VR 18-200 F3.5-5.6G. עד כמה שידוע לי, מצלמת Canon 30D עדיפה (אם יש כסף כי היא יקרה יותר) על ה Nikon D80, אך אם לצרף את העדשות המחיר הסופי הופך את המערכת של Canon לזולה יותר. האם איכות העדשה (או איכות הסופית של התמונות המצולמות) במקרה זה היא משמעותית ? …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הציעו לי 2 מצלמות והן : Fine Pix S-5600 // Fine Pix F-10...שתיהן של חברת פוג'יפילם כאמור. ממה שאני מבין במצלמות דיגיטליות וזה לא מי יודע מה הרבה...הזום האופטי יותר גדול ב5600 (X10 לעומת X3 בF10)... אבל מצד שני ב-F10 הרזולוציה יותר גבוהה (6.3) והמסך יותר גדול "2.5 לעומת "1.8 שזה נראה לי די משמעותי. ולכן רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איזה מהן יותר טובה?? (אגב שתיהן מוצעות לי באותו מחיר והוא 1700 אבל בתכלס אני משלם רק 780 ש"ח) הדגשים שחשובים לי במצלמה הם איכות התמונה ושתהיה פשוטה לתפעול בלי לשבור יותר מדי ת'ראש . נקודה נוספת שיש לקחת לתשומת לב הוא שבS5600 הסוללות במצלמה הן סוללות רגילות AA לעומת סוללה נטענת NP120 בF10 ! אנא מכם אל תגידו לי שתיהן לא שוות ותלך בכלל על…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו (אני חושב שדיגטלית) לשימוש ביתי, התקציב שלי הוא 1700 שקלים. אינני מבין רבות בצילום (כמה וכמה מושגים), אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר לתקציב זה, חשוב שזמן הטעינה שלה יהיה קצר, והבטריה שלה תיהיה לאורך זמן, בנוסף אופציית העריכה בסוף הצילום משמעותית בשבילי, ככה שצריכה להיות דרך להעברה למחשב ללא סיבוכים מיותרים. תודה רבה, גיל
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היא נפלה (כך טוען הילד) מאז העדשה לא נפתחת עד הסוף כולל העינית ...רק חצי דרך, אין אחריות , התיקון יקר מידי. למישהו יש עיצה מה לעשות??? היא אחלה מצלמה עבורי ...עד היום... אשמח לכל עיצה /סיוע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
במפתיע או לא כל כך במפתיע אני הולך לעבוד בשכר של פועל במלאזיה בזמן הקרוב והחלטתי לפנק את עצמי(וחברה שלי) עם קצת פרסים רגע לפני השתמשתי בתמונה הזו והגשתי אותה לאיזה תחרות מקומית אם מישהו שאהב או לא אהב ירצה להצביע בשבילה בלינק הבא , עזרתו תוערך עד מאוד כמובן http://www.telavivcity.com/schuna-work.asp?workcode=1888 גם אפשר להגיב פה על התמונה אם בא לכם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכם, אני שוקל להזמין מצלמה דרך האתר של SAKAL. עכשיו, מי שייתן את השירות (האחריות) למצלמה הוא י.ד.זוהר יבוא ושיווק מנתניה. מישהו מכיר אותו, יכול לתת לי חוות דעת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי! אני מחפש דחוף מצלמה דיגטלית קומפקטית(סקסית) טובה, איכותית, אם חיי בטרייה ארוכים וזום טוב. בסביבות 1500 שקל . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. עקב צורך גובר והולך, החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית שתשמש אותי בעיקר בטיולים, אך גם לצילומים ביתיים מדי פעם. לאחר התחבטויות של תקציב ודרישות איכות הגעתי ל-PANASONIC DMCFZ20 המרהיבה, וכאן בעצם מונחת שאלתי: האם בתקציב הזה (+3000) זאת בחירה טובה או שמא אתם מציעים מצלמה אחרת? יש לציין שהמחיר שלה אינו כולל כרטיס זיכרון (היא מגיעה עם SD 16MB לא מספק) ולכן מן הסתם יתלוו לקנייתה עוד הוצאות כלשהן. בקיצור, מה דעתכם המלומדת?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אז כמו שאתם שמים לב במקום WALLPAPER חדש של הכלבה , שוב קיבלתי דיוקן עצמי. כמעט בכל צילום של פנים ובהתמקדות על העיניים, אני מקבל את ההשתקפות של עצמי או השתקפות של סביבת צילום שמציקה לי נורא. איך פותרים את זה? זה שאלה של זוויות צילום? לא חסרים צילומי דיוקן שבהם לא נראית השתקפות בעיני המצולם. אשמח לפתרונות תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרגע מצלמת וידאו דיגיטלית, הבעיה היא שאני זקוק למעט רקע על כל האופציות שקיימות כדי שיהיה לי מאיפה להתחיל. אם מישהו יכול לתת פה קישור למקום שנותן איזה סקיהר או משהו כזה על המוסים, הפורמטים וכל מה שצריך לדעת לפני שקונים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי לא מזמן g12 אך אני יחסית לא משתגע עליה והייתי שמח להחליף. מצד אחד איכות התמונה נחשבת לטובה ( למרות שלא השתגעתי מי יודע מה ) אך מצד שני היא קצת כבדה וגדולה בשבילי בהתאם למה שהיא מאפשרת( s95 למשל מאפשרת את אותו הדבר כמעט אז למה לסחוב משהו בכפול משקל??). כאשר נסעתי למשל לפראג לכמה ימים, די סבלתי לסחוב את הg12 וזה קצת פגע לי בהנאה שבטיול. אני מחפש כרגע מצלמה קצת קטנה יותר ובעיקר איכותית לפחות כמו הg12 בצילום על auto. אין לי שום כוונה להתחיל לכוון פרמטרים במצלמה, חוץ מאולי בהתחלה קונטרסט והגדרות קבועות שכאלה. אם אני מתכוון לצלם על auto ובהנחה שאני מתכוון לצלם בטיול נופים, הרים וכו' האם לדעתכם s95 או s100 הן אופציות טובות?? אשמח להצעות אחרות אם יש כאלה. (ולא סופר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחבר את המצלמה שלי GR-DV500 של JVC דרך הUSB ווינדוס אקס-פי לא מוצא דרייבר מתאים. למי שיודע איך פותרים את זה.. אשמח לעזרה.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, מראש אקדים ואומר שההבנה שלי במצלמות לוקה בחסר ולכן אני מתנצלת אם אני פותחת נושא שכבר קיים, אך מהשיטוט שלי בפורום לא כל כך הצלחתי לקבל תשובה קונקרטית. אז לשאלון- מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני טסה לתקופה של 3 חודשים במרכז אמריקה. זה אומר שאני צריכה לקחת בחשבון כמות גדולה של כרטיסי זיכרון, אבל לא להשתולל יותר מידיי עם מחיר המצלמה, שכן הסיכוי לגניבות די גדול. אני מתכוונת להשקיע מחיר שפוי, עד 1500 אם זה ריאלי. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נופים, מסיבות, חופים [חשוב שתהיה מצלמה עמידה שלא תהרס מקצת גשם/חול] וצילום פנים מן הסתם.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אין לי מושג.…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
האובייקט בצילום הוא HD WD י 800 מגה ישן. תמונה ראשונה: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200506241747114390&id=200507041046348247&user=shuy25 תמונה שנייה: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200506241747114390&id=200507041049561545&user=shuy25
-
-
היי! הנה 4 תמונות של זריחה ותמונה אחת של שקיעה. זריחה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך מדריכים לצילום ובבקשה תמליצו לי למצלמה טובה מחשבן לסכום של 3.000 תודה לעוזרים יותר לצילומי נוף..!
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שבאתר של וואלה מכירות כמובן מפרסמים את המצלמה S2 http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1619779 האם זו באמת היא ? והאם ההבדל בין ה S1 לS2 הוא גדול חוץ מהזום והפקסלים כמובן?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
החברה הישראלית צורן (חיפה, ישראל) מציגה שבב חדש מסדרת COACH שיקרא COACH9. לשבב רזולוציה מירבית של 16 מ"פ וקידוד DIVX בזמן אמת. "זוהי בשורה לעשרות מליוני בעלי מכשירי DVD תומכי DIVX" מוסר אוהד מיטב סגן נשיא החברה. מקור וקרדיט: http://www.dpreview.com/news/0701/07010802zorancoach9divx.asp
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המצלמה A570IS+נרתיק+2GB+מטען עולה 999+49משלוח סה"כ 1048 המצלמה A570IS+נרתיק+1GB עולה 799משלוח חינם------>שדרוג ל-2GB+מטען תוספת של 168 שח... סה"כ 967 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הלא הוא- הכלב. אשמח לקבל טיפים והערות לגבי הפוזיציה של התמונה. (האם התמקדתי יותר מדי והיה צורך ביותר חלקי גוף, כיצד שילבתי את הנוף).
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-