צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לגבי הוויכוח התמידי שיש כאן בפורום לגבי פנטקס VS העולם, הטיעונים בעד פנטקס הם בד"כ: 1. מייצב בגוף. 2. אטימות. 3. מחיר זול. 4. סוללות AA. עכשיו, לי כמה שאלות בנוגע ליתרונות הנ"ל: 1. כמה סטופים נותן המייצב? יש השוואה בין תמונה שנלקחת במצב תאורה בעייתי עם מייצב ובלי מייצב? (בהגדרות צילום שוות מבחינת מהירות, צמצם, חשיפה וISO כמובן). בנוסף, האם ההשפעה של המייצב באה לידי ביטוי גם בצילומים של אובייקטים בתנועה המצריכים מהירות תריס גבוהה? 2. יש מבחן שמשווה בין האטימות של הגופים של פנטקס לבין הגופים של ניקון לדוגמא? חוץ מהסתמכות על זה שפנטקס אומרים שיש אטימות, מישהו בדק את זה? מישהו נתקל בגוף ללא אטימות שסבל מהחוסר הזה? 3. מחיר זול זה מחיר זול, אין שאלות 4. וויכוח תמידי …
-
- 52 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול את דעתם על המצלמה kodak c123, אני מתאר לעצמי שהיא לא מאוד טובה אבל האם לדעתם זה מספיק בשביל ילדה בת 12? בנוסף רציתי לדעת אם אני אקנה למצלמה הזאת כרטיס זיכרון SDHC 15mb/s האם הוא יעבוד עם המצלמה? (זה הsandisc ultra sd)
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי החכמה הפילה את המצלמה שלי, Canon A610, בדיוק על העדשה בזמן שהיא היתה דלוקה. והמראה הוא לא יפה.. לקחתי אותו לתיקון, ואמרו לי שלתקן דבר כזה יעלה לי 600 ש"ח. המצלמה כבר בת שנתיים והסכום הזה פשוט נשמע לי מנופח מידי.. לדעתכם, האם שווה לתקן אותה במחיר הזה ? או שאם אני אוסיף עוד 100-200 ש"ח אני כבר אוכל לקנות אחת חדשה שווה באיכותה לפחות ? (יש אפשרות לקנות מארה"ב) תודה !
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הייתי אמור לטוס לברזיל עם הורי,אך לבסוף עקב מחוייבות אחרת שלי ,טסו הורי לבד,אבל ביקשתי מהם לקנות לי את המיני חצובה המגניבה שהוצגה פה לפני כמה חודשים על ידי ICE2K,שגם היה נחמד מאוד והסכים להגיד לי היכן קנה אותה בברזיל. הורי קנו לי שם דגם טיפה יותר מתקדם,דגם WT0500,שהיא טיפ'לה יותר גדולה מזאת של ICE2K... תמונות
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.d-software.co.za מישהו, ניסה שמע? זה יכול להיות שימושי ל- Auto bracketing למצלמות שלא נתמכות ... אבל קשה לי להאמין שמישהו יסחב עם מצלמה ומחשב נייד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, ביקרתי בחנויות בת"א וראיתי 2 תיקים שמצאו חן בעיניי, אחד זה זה- http://products.lowepro.com/product/Micro-Trekker-200,1963,14.htm והשני זה זה- http://www.kata-bags.com/product.asp?p_Id=437&Version=Photo אני לא מומחה של חברות תיקי צילום. והייתי מבקש את המלצתכם מה לקחת, מבחינתי הם מתאימים לצרכים שלי בידיוק, השאלה אם למישהו יש ניסיון. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית שמצלמת כמה שיותר טוב במקומות סגורים ובחושך בחוץ (סבלתי מזה הרבה במצלמות הקודמות שהיו לי) עם עדשה רחבה, תקציב של עד 1500 ש"ח חשבתי על אחת מהIXUSים שם CANON, יותר בכיוון של הIXUS870 יש הצעות אחרות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. קיבלתי בערכה את החלק הזה ולא הבנתי לאן הוא אמור להשתייך: http://img168.imageshack.us/img168/8544/dscf0199largeai6.jpg 2. אני היחיד שנתקל עם המצלמה הזאת באיכות תמונות ממש לא משהו כשמגדילים אותן לגודל טבעי במחשב (לא מותחים אותן, רק פותחים אותן בגודל המלא שלהן ויש מריחות וטשטושים על התמונה והתמונות לא חדות ביכלל..) 3. על איזה רזולוציה מומלץ לצלם ביום יום? יש לי את האפשרויות האלו: 6M F 2848x2136 שמאפשר צילום של 341 תמונות על גבי הכרטיס. 6M N 2848x2136 שמאפשר צילום של 680 תמונות על גבי הכרטיס. 3024x2016 3:2 שמאפשר צילום של 680 תמונות על גבי הכרטיס. 3M 2048x1536 שמאפשר צילום של 1305 תמונות על גבי הכרטיס. 2M 1600x1200 שמאפשר צילום של 1639 תמונות על גבי הכרטיס. 03M 640*480 שמא…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים שחבר שלי הסריט במצלמה הדיגיטלית שלו ואני לא מצליח להפעיל אותם בmedia palyer או גם בdivx ניסיתי גם לשנות את הסיומות שלהם ולא הצלחתי האם למישהוא יש פתרון או תוכנה מומלצת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
שלום עליכם. אחרי התלבטות נרחבת וכסיסת צפורניים, המליצו לי על מצלמה של פנסוניק DMCFZ10 שעולה בסביבות ה3000+. עכשיו הרקע שלי בצילום הוא בסיסי ביותר אבל אני מחפש להשכיל בתחום ולכן נראה לי שהיא יכולה להתאים. יש לכם הצעות אחרות למצלמות בטווח הזה או בכלל השגות? תודה רבה רבה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
היי, אני זקוק להמלצה למצלמה דיגטלית עד 2200 שקל (עם אפשרות לחריגה). הצילום יכלול אנשים, נופים, לא משהו מיוחד. יש לי העדפה לזום אופטי גבוה... (אני מודע לזה שפתחתי כזה דיון בעבר, אך כיוון שההורים שלי לא רצו לקנות בסוף, ועכשיו הם רוצים, אני פותח מחדש. מצטער אם זה מפריע למישהו). כמו כן, אשמח להמלצה על חנויות שאפשר לקנות בהם את המצלמה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מצאתי מחיר טוב שזול מכל חנות אחרת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MFE5908C79 דיי סגור עליה בתור מתנת יומולדת לאחי הקטן (בן 15). הוא צלם מתחיל, אז אין לו כ"כ העדפות ספציפיות. יש קאץ'?
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בחיי אני די מיואש מהמצלמה החדשה שלי הינה שלוש תמונות שצולמו בידיוק באותו אתר - שיא התאורה = בחוץ/אור יום! על 7 מגה פיקסל! והתוצאה ממש ניראית בינונית = אפילו שזה אור יום!!! תגידו לי מה אני לא עושה טוב? בהפעלת המצלמה ? כל התמונות צולמו בערך באותו זמן >> בהפרש של 2 דקות למישהו ישנה מצלמה כזו = והוא מרוצה ? תודה מראש למי שעוזר = ומוריד את הקבצים המלאים 1:1
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמנם לא תמונות חדשות, אבל בגלל הצבא לא יוצא לי לצלם דברים מעניינים... הייתי צריך לקחת את המצלמה איתי לפני שבועיים, ככה הייתם טועמים מעט ממסוקים בחשיפה ארוכה בלילה ודברים כאלה תמונות של עננים מתאריכים שונים שנראו לי דרמטיים. 8)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם נושא כללי, בלי יותר מדי מטרות. לאחרונה התגלגלה לידי מצלמה 510A מהסדרה הנ"ל ואני יכול להגיד שאני ממש מרוצה, יש לה זמן סוללה ארוך (עד עכשיו הייתה לי מצלמה ענקית שלHP שהייתה אוכלת 4 סוללות תוך פחות מחצי שעה צילום), אפשרות לכוון את הפוקוס ידנית והיא קומפקטית. לדוד שלי יש 710SI (או משהו כזה) שהיא גם ממש טובה, יצוב תמונה, זמן סוללה ארוך ומסך ענק אבל יש לי כמה שאלות לגבי הסדרה ובכלל - 1. איך המספור הולך? ל510 שלי יש 4 מגה פיקסל, ל710 יש 6 אבל ל6XX יש 10 מגה פיקסל ? 2. יש אפשרות לראות את מצב הסוללה? (ראיתי רק כשהיא מתרוקנת אז יש כזה סמל אבל במצב רגיל לא ראיתי) * מה דעתכם על הסדרה? (A XXX) יש מצלמות טובות יותר באיזור ה1.2?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
עוד שקיעה מהממת מאחת השבתות שלי, ניקון D100 (ששששש...) 8) [attachment deleted by admin]
-
-
ערב טוב, דוד שלי מחפש מצלמה עד בערך 1300 ש"ח מצלמה ביתית משפחתית אנערף לא של צלמים מקצוענים או משהו, התקציב די מספיק לדעתי. כעיקרון הוא ביקש ממני לתת לו הצעות של 3 מצלמות והוא כבר יבחר מבין השלוש אז תנו בראש =] תודה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כבר יומיים שיוצא לי להתעסק עם הדבר המרהיב הזה שיצא לשוק לא ממזמן, 60 מגה פיקסל של שלמות עם גוףך שמבוסס על המאמיה 645AF. אין מטרה מיוחדת לת'רד הזה רק התרגשות נטו תמונות של המפלץ בערב...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המצלמות האלה. מי מהן יותר טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה S5 וה S6 שווה קנייה הם טובות אני יכול להשיג אותם במחיר טוב האם הם שוות תכסף אני מחפש מצלמה קומפקטית כמה שיותר ושתוציא תמונות טובות ווידיאו שיהיה גם. אם לא אז על מה אתם ממליצים??
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא מעניינים אותי פיצ'רים, מסכים מסתובבים ,זומים ענקיים וכו' - אלא אך ורק איכות תמונה מירבית שאפשר להשיג במחיר הזה(אם זה משהו ממש שווה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות). עד עכשיו הייתה לי על הכוונת canon a520, אבל אחרי שראיתי תמונות שמישהו העלה פה בפורום, ירד לי החשק לקנות אותה..: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132018.0 אני לא מבין במצלמות דיגטליות, אבל מבחינתי זאת איכות תמונה ממש גרועה. אני רוצה תמונה חלקה וחדה(אלה נראות די מטושטשות). אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
דברים שאני רואה בהם יתרון: הכי חשוב - מפיקה צילומים טובים במצב אוטמטי בלי להתעסק יותר מידי שתשמש גם את ההורים שלי. הפקת צילומים טובים בתנאי תאורה שונים. ממשק נוח ופשוט. כרטיס זיכרון - לפחות 128 מגה. סוללות כבר יש. בהקשרים האלה מה אתם אומרים על ה Sony DSC-P43 ? תודה על עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-