צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, אני זוכר שקרוב למשהו כמו לפני שנתיים-שלוש היו ממליצים פה על מטען כלשהו שלא רק מטעין כמו שצריך, אלא גם יכול להציל סוללות שמטענים אחרים טוענים שמתו, כי יש לי כמה RECYKO שהמטען של GP טוען שמתו. לא הצלחתי למצוא שום דבר בחיפוש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חצי שנה עברנו דירה, זה נראה לי כאילו עברו שנים כבר, מצד שני התמונה הזאת גרמה לי להרגיש כאילו זה היה אתמול. לפני שעזבנו צילמתי את התמונה הזאת. ערכתי אותה היום.
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי CANON A60 שאני מאוד מרוצה מהאיכות שלה... אבל משהו מאוד מוזר בה... כל עוד לא זקוקים לפלאש הצילום בה הוא אחד המהירים ביותר אבל כשהפלאש מעורב בתמונה לוקח קרוב ל 3 שניות שלמות עד שהוא מצלם משהו וזה בלי החצי לחיצה לפוקוס!!! האם זו תקלה או שמא זה החיסרון של DSLR שמורגש פה?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
עם כל הכבוד למצלמות החדשות והמשוכללות אני פשוט לא סובל את התגובה שלהם!!! אני לוחץ על הכפתור צילום של ה CANON שלי ולוקח לה חצי שניה לצלם... פעם במצלמות פוקט העתיקות אתה לוחץ משמע אתה מצלם, פה אתה עלול להפסיד את האירוע עד שזה מצלם (לדוגמא לחיצת ידיים בין אנשים...) על הפנים!!! יש לזה פיתרון?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חברה אוקי לא לצחוק פשוט אבל בא לי ריגעית לקנות מצלמה דיגיטאלית פשוטה ונחמדה ושוב לא מדבר על משהו שיצליח לתפוס לי ציפור בקומה האחרונה של עזריאלי או משהו כזה אלה משהו להעביר בסבבה רגעים אם החברה לצלם שטויות בבית בחוץ תמודינג תמחשב וכל מה שעולה ברוחי בגדר אפשרי..מחפש משהו נחמד דיגיטלי כמובן בעל מסך מאחור ואפשרות זיכרון להרחבה וכמו כן אם פלאש מובנה ושוב עדין שיצלם במרחקים קרובים יחסית לא יותר נגיד מ3 מטרים מספיק..ושטויות כאילו בכל מקרה אנלא מקצועי אלה חובבן שמחפש משהו להנציח בכייף רגעים ..באיכות מקובלת וסבירה לא משהו סף הדרך.. קיצר משהו שלא יעבור ת500 שח בכל זאת לא רוצה להשקיע אגורה יותר כי זה לא היעד שלי בחיים צילום ואנלא מכור ממש לזה אלה מדי פעם תופס תמונות יומיומיות קיצר ל…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להמלצה לקומפקטית איכותית, כמה שיותר קטנה, אבל הדגש הוא על האיכות העדשה והוידאו ( הדבר הכי חשוב זה איכות העדשה, התווך יכול להיות גם עד 100mmבטלה ), אם יש חיה כזאת, כרגע מה שמצאתי זה: Panasonic Lumix DMC LX5 Canon PowerShot S95 Canon PowerShot G12 LEICA V-LUX 20 האם יש עוד דגמים למצלמות הנ"ל או האם יש הבדל משמעותי באיכות העדשה\חומרים בין המצלמות הנ"ל לבין המצלמות יותר פשוטות כגון Panasonic Lumix DMC-TZ7 /DMC-ZS3 תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברה, אני חדש בתחום הצילום. למעשה, עד עכשיו לא עסקתי בו בכלל, ואני מעוניין להתחיל בכך. אני מעוניין ב-2 המלצות במחיר של 700 ש"ח (אפשר לחרוג ל-800 אם זה שווה את זה...) - מצלמה דיגיטלית לצילום (נופים, וכו'), ומצלמת וידאו דיגיטלית (כן, לצילום סרטים קטנים שאני הולך לתסרט בקרוב). כן כן יש לי הרגשה שזה זול מדי למצלמת וידאו אבל אני חדש אז אל תקטלו אותי ;D בכל אופן... אני צריך שהמצלמה תהיה איכותית, האיכות היא חשובה לי, וגם הנוחות שלה. אני הרי מתחיל. אני פונה אליכם כי אני יודע שאתם תותחים, ויש לכם ניסיון בתחום - וזה מה שחשוב. תודה!!
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה המעפנה הזהו לפני שנתיים מהום סנטר ונישבר לי הידסק עם הדרייבר שלה בתוך הסידי רום...מאז אני לא יכול להתקין אותה!בבקשה מיצאו לי את הדרייבר..[ תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום =] כרגע יש לי Olympus FE-110 שאני מתעב אותה כ"כ!!! אני רוצה לקנות מצלמה מהמשכורת שלי ואני מוכן לשלם עד 1500 שקל, כמובן שאני מעדיף פחות. אני רוצה מצלמה שלא תהיה מאוד מסובכת ושאני יוכל להשתמש בה גם כשאהיה קצת יותר ממתחיל. חשבתי על שתי מצלמות בנתיים: Canon S3 IS ששמעתי מחבר שקנה שהיא מצלמה מצונית. Canon Powershot A630 ששמעתי מדוד שלי שהיא מצלמה גם כן מצוינת. [הבדל של איזה 350 שקל בין שתי המצלמות - הS3 יקרה יותר] עוד מצלמות ? המלצות? טענות? הערות? הארות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרתכם לגבי המלצות לקניית מצלמה. תקציב -2000 ש"ח, ישנה אפשרות לחריגה, אך לא מוגזמת. אני מעוניין במצלמה עם זום אופטי 10 לפחות. מתוכננים הרבה צילומי נוף. בטריה חזקה. וידאו עם קול. נראה לי שרשמתי את כל הדרישות החשובות. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית עד 1500 ש"ח. המצלמה מיועדת למשתמשת לא הכי בקיאה בצילום, אבל חובבת אומנות ולומדת מהר. הדרישות העיקריות: פשטות הפעלה, איכות גבוהה, וכפתורים מסומנים בצורה ברורה - בקיצור, מצלמה שמפיקה תוצאות משביעות רצון גם אם אתה לא צלם דגול. אם יש מסך גדול זה יתרון, אבל לא קריטי. חשבתי על האולימפוס MJU 600: http://zap.co.il/model.asp?model_id=375571 מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הקנון A75 כבר מאה שנה, ואני קצת נרתע מלהמליץ על מצלמות לפי מפרט (שכן שלי קנה איזה קסיו 11 מגה פיקסל והיא פשוט זוועה). קיצר, מה הכי טוב? חשוב שהיא תיהיה קלה לתפעול (הוא לא בן אדם של יותר מידי הגדרות). ומוציאה תמונות איכותיות, חדות, עם צבעים טובים וכו... חשוב לו גם שהיא תתן צילום וידאו בצורה סבירה (לאדע למה, אבל הוא משתמש בשטות הזאת מידי פעם...) בקיצור שתיהיה שווה את הכסף. תודה (:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. עדשת זום רחבה 18-200 או 18-135 2. עדשת מאקרו 1:1 כוללות מייצב תמונה ומנוע אוטו פוקס לא משנה איזה חברה אפשרות גם מיד שניה או מחו"ל תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי מצלמה דיגטלית HP photosmart 720 , ורציתי לקבל ממכם המלצה לכרטיס זיכרון מסוג SD. אני לא צריך יותר מ128 , אני רק צריך שהמחיר שלו יהיה סביר וגם שהאיכות שלו תהיה יחסית בסדר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בזמן האחרון מפרסמים בקטלוגים של הרשתות הגדולות לציוד משרדי מצלמות באזור ה 500 שקל ואפשרות לשתשלומים נוחים ! האם מישהו נתקל במצלמה ששווה לקנות ? וכמו שאתם מבינים אינני צלם גדול ואני גם לא מוכן להוציא סכומי ענק על מצלמה . המצלמה בעיקר תשמש אותי לשימוש יומיומי (צילום משפחה, ארועים וכו..) . אז אני פתוח להצעות וגם המלצמה למקום רכישה יתקבל בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היומולדת של אבא שלי מתקרבת, ואני אשמח לקבל הצעות למצלמה דיגיטלית חדשה. תקציב: כ2000 ש"ח. במידה וזה לא מספיק, תתנו הצעות, ואני אגדיל את התקציב. דרישה: חברה מוכרת ואמינה! קומקטית, בעלת זום אופטי גדול יחסית. שלא יהיה בעיה למצוא לה כרטיס זכרון. תודה מראש! אשמח לתגובות!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מצלמה לטיול שלו בתקציב 1800 ש"ח, עם המאפיינים הבאים: זום אופטי X8-X10 אפשרויות צילום טובות ומהירות טובה כרטיס זיכרון 512 3.2MP ומעלה תיק וסוללות נטענות חזקות גם צריכים להיכנס בתקציב. חשבנו בעקרון ללכת על ה- CANON S1 שיש אותה ב- 1400 בחלק חנויות ברשת אך היא מחודשת/תצוגה/עודפים ההסתייגויות שלנו כרגע זה מעניין המחודשת וכו וגם בגלל שאולי כדאי יותר מ- 3.2 מגה (למרות שאם לא מגדילים תמונות יותר מ- A4 אז 3.2 אמור להספיק לא?) ועוד דבר שרציתי לדעת בקשר ל- S1, זה לא מפריע שאין שם את ה- AF illuminator? זה פוגע הרבה בפוקוס של הצילומי לילה שאין את זה ממה שאני מכיר, לא? אשמח לשמוע את המלצותיכם.
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמו שכתבתי אני מחפש מצלמה קומפקטית עד 1500 שח וזקוק לעזרתכם. אני מחפש מצלמה לשימוש מישפחתי וגם ולא פחות חשוב מצלמה לטיולים. זקוק לעזרתכם בבחירת מצלמה כמה שיותר איכותית. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בסביבות ה 2000 ש"ח אני מיטלבת בין Mini-DV לבין DVD-RW , מיצד אחד DVD יותר נוח , אבל על קלטת של Mini-DV אפשר לצלם 60 דקות לעומת 30 על דיסק של 1.4 גיגה גודל חיישן 1/6" , מעדיף כמובן 1/3" אבל אני לא בטוח שיש מצלמות שניכנסות לתקציב הזה. יש אפשרות לחריגה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה דיגיטלית לא גדולה, בפורמט Mini DV, צילום 16:9 , הכי איכותית שיכולה להיות עם כל מני פיצרים מגניבים ותוספות, גם יהיה סבבה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי שתיהיה קומפקטית עד כמה שאפשר ,עד 1500 שח ~ תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
עבור קאנון400D אורך מוקד סביבות 17-50(עדשה ראשית) F2.8 קבוע עד3000ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הפילו עלי לקנות מצלמה , אני בתחום הזה דיי לא בקיא , אבל לגמרי , הייתי שמח לקבל המלצה או 2 על מצלמה באזור הסכום הזה , מה יותר טוב , מה פחות טוב , ומה עדיף . ההעדפה היא למצלמת DV , לא לאחת שצורבת ישירות על DVD . אודה על כל התייחסות , פבל .
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מעוניין במצלמת וידאו איכותית, בדגש על יכולת צילום indoors ויכולת ייצוב טובה לצילום בזום גבוה (ככל הנראה עם עדשה X2). על הכוונת panasonic TM900 שקיבלה ציונים מצויינים בכל מקום וזולה משמעותית מדגמים מקבילים ביכולתם (~700$ - קונה בחו"ל). אם למישהו יש המלצה על דגם עדיף בטווח המחירים הזה או אפילו מעט יקר יותר עם יתרון של ממש - אשמח לשמוע. צריך לקנות עוד השבוע. על הדרך אשמח להמלצה על עדשה X2 ו-X0.5 לדגם הנ"ל - משהו סביר ולא יקר אבל שיעשה את העבודה. מיועד לצילום אירועים משפחתיים, יויום בבית של הילדים והופעות/קונצרטים/טיולים של הבנות שלי. חייב להיות קומפקטי, קל אבל עם יכולות צילום גבוהות. תודה
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-