צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריכה מצלמה קטנה בעיקר לבית ובעיקר לצילום של אנשים. כרגע יש לי את אולימפוס C8080 כבדה מאד, עד שמוציאים אותה כבר הלך המומנטום. והכי מעצבן - היא גרועה מאד בתאורה של הבית. מעולה לבחוץ. אבל בפנים ללא פלאש הכל נמרח או חשוך ועם הפלאש הכל נשרף.... ולכן אני מחפשת מצלמה קטנה ונוחה, כזאת שתצלם בתאורה של הבית ללא הפלאש וזה לא ימרח/יהיה חשוך. מצלמה שיהיה ניתן "לתפוס" איתה תמונות במהירות וללא סיבוכים. ואם אפשר עם אפשרות לוידאו. מקווה שיש כאלה... אודה לכם מאד על ההמלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי טס ביום שלישי ואני מחפש מצלמה, משהו באיזור מחיר של הA720, עד 250 דולר יש משהו שכדאי? או ללכת על הA720 ? השימושים הם בעיקר צילום רגיל ווידיאו, לא משהו בשמיים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צילמתי את התמונה הזאת אתמול ב5 וחצי בבוקר ככה שחזרתי הביתה (זאת הדרך שאני חוזר בא תמיד דרך ארוכה למדי חח ) התמונה יצאה מטושתשת אבל אני אוהב את התוצאה בגודל מלא למי שרוצה : http://img391.imageshack.us/img391/7202/dsc00625gn4.jpg
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
תמונה 1,2,3,5 - בובצו'. תמונה 4 - לילו. תמונה 6 - ניקו. תמונה 7 - מיץ. תמונה 8 - המסעדה הגדלה. תמונה 9,10 - הסוף הבלתי נמנע של גלילי נייר הטואלט שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המצלמה הנ"ל בקרוב בשביל הטיול לדרא"מ שמתי לב שהסוללה שלה לא מהחזקות ביותר ואני מתכנן לעשות הרבה טיולים של כמה ימים ואני לא יודע כמה זמן הסוללה תחזיק ראיתי שיש כמה דגמים של סוללות של פוג'י פה : http://www.sollan.co.il/catPageSub.asp?CategoryID=45 אני יודע שnp-50 זה הסוללה של המצלמה אבל האם זאת הדגם היחידי שמתאים ? יש אפשרות לשים סוללה יותר חזקה? ועוד שאלה , איזה כרטיס הכי מומלץ ? חשבתי על הsandisk extream III 4 gb
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית למטרת צילום משפחתי ונופים מידי פעם. מחיר המצלמה יכול להגיע עד ל-1,200 ש"ח, כאשר ההעדפה היא כמה שפחות, בהתחשב ביחס העלות-תמורה. חשוב לי שהמצלמה תהיה לפחות 5MP ושאיכות הצילום בתנאי חושך תהיה נאותה, לכל הפחות. יש לציין שזו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה במשפחה, לאחר אין ספור שנים בהם השתמשנו במצלמת פילם בנוסף, הבנתי ש-Fuji F31FD היא הטובה בתחום המחירים הנ"ל, אולם קשה להשיג אותה בארץ. על כן, אשמח אם מישהו יכול לאמת/להזים עובדה זו ולהמליץ לי על דגמים נוספים. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה אירועים ממש חשובים בזמן הקרוב שאני צריך לצלם ולא יכולתי לחכות לסיגמה. קניתי את הפנטקס AF-540 FGZ, לפי התרשמות ראשונית מאתמול זה פלאש איכותי ביותר מאד נהנתי לעבוד איתו. למישהו יש רעיון מה לעשות עם הסיגמה חוץ מלמכור אותו?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית חדשה לצילום מזדמן. בנוסף לכך אני רוצה שיהיה לה אופציה לצילום וידאו, כאשר הדגש הוא כמובן לא על איכות הוידאו. אני ממש לא מבין בצילום אז אני פשוט אבקש המלצות מכם. אם חסר איזשהו מידע לגבי השימושים או משהו בסגנון אני אשמח לפרט. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המצלמות האלה. מי מהן יותר טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה חיתוך עדיף בעינכם?? אולי משהוא אחר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
האם קיימת מצלמת סטילס דיגיטלית, שיכולת הקלטת הווידאו שלה (הסרטה) הוא טוב יותר מההסרטות הגרועות של רוב מצלמות הסטילס ? או במילים אחרות, מהי מצלמת הסטילס הדיגיטלית, שיש לה את צילום ווידאו האיכותי ביותר ?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רצ"ב סתם תמונה שיצא לי לצלם בסאן פרנסיסקו עם ה S5 IS [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אחותי מחפש מצלמה דיגיטלית פשוטה P&S לא יותר מדי יקרה.. היא ראתה תמונות של משהו שצילם תמונות שחור לבן עם הבלטה של גוון צבע אחד (ירוק במקרה שלו) משהו יודע באיזה מצלמה מדובר? משהו דומה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, סתם סט צילומים ספונטני שעשיתי. התמונה הראשונה עברה עריכת צבעים קלה, השנייה ללא נגיעה למעט הלוגו. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להפתיע את בתי במתנה ליום הולדתה ה-8. הדרישות: שרידות, נוחות תפעול (יש דבר כזה מצלמה עם תפריטים בעברית??) ומחיר נמוך (למקרה שסעיף השרידות לא יעזור ). חשבתי בכיוון של ricoh r3.(או אולי FUJI F20 או F30 בחו"ל - EBAY). אשמח לעצתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לשתף אותכם בתמונה שצילמתי - עברה עריכה כמובן וצולמה באייפון. (ומשמשת כדסקטופ הנוכחי שלי ) אשמח לשמוע חוות דעת. עודד.
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי אנשים, לאחרונה אני כבר ממש בקושי מצלם... חשבתי למכור את הציוד הזה : Nikon D80 Sigma EX DG 24-70 2.8 SB800 תיק מקצועי מעור של SONY המצלמה בת שנתיים בערך, סביב ה 40,000 קליקים היתי אומר.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום כדאי לרכוש את ה S6500 של פוג'י בסביבות 900 שח משומשת
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
התקציב למצלמה + כרטיס זיכרון. אם המצלמה פועלת על בטריות אצבע, קרי AA אז ללא בטריות. המצלמה מיועדת לילדה בת 12, התכונה החשובה ביותר היא צילום במצב אוטומטי כמה שיותר פשוט (וכמובן, כמה שיותר איכותי). לא. בעיקר חתולים, לפי השימוש שהיא עושה במצלמה שיש כרגע. אין לי על זה תשובה חד משמעית, בגדול- לא רחבה. לא מאוד מהותי. כל עוד זה לא מפלצת- יהיה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מצלמה שאפשר לצלם וידאו באיכות סבירה, רצוי קנון אך לא חובה. העינית פחות חשובה, גודל מסך רצוי גדול גודל המצלמה לא ממש חשוב ועדיף זום כמה שיותר גדול(לפי התקציב) שימושים? נופים ודברים כללים. חשבתי על הS5 או הTZ5 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
המצלמה שלי היא S5700 של פוג'י אני מחפש מטען טוב ומהיר עם סוללות חזקות חשבתי על הסוללות האלו אבל אני לא יודע איזה מטען לשדך להן, אשמח להצעות. בנוסף תוכלו להגיד לי כמה ההבדל בין סוללות נטענות לרגילות עקרוני? לכמה תמונות אפשר להגיע איתן? ואני רוצה גם לשדרג את הכרטיס זיכרון שלי, כרגע יש לי 1GB, ואני לא יודע עד כמה המצלמה תומכת, אז אשמח אם תוכלו להגיד לי... אה ויש טעם לקנות למצלמה כזאת כרטיס מהיר? או שאין טעם להשקיע? תודה, דורון
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
משהו קטן (או מישהי קטנה ;D) שצילמתי לאחרונה ואהבתי את התוצאה במיוחד בתאורה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא כזה: יש לי אחלה אמא ואני יודע שהיא רוצה מצלמה. אז החלטתי שאני אעשה לה הפתעה תקציב:1200 גג זום: 4-10 תפעול פשוט כמה שיותר כי אמא שלי לא הכי מבינה וגם לא רוצה אז מה שבעצם חשוב זה שהתמונה תהיה הכי טובה שאפשר במצב אוטומטי רצוי שהאחריות תהיה של יבואן בלעדי אני חשבתי על: Canon A720 Panasonic TZ5אני לא יודע מה הגודל הפיזי של המצלמה אני הבנתי מכם שהF40 טובה אבל הזום שלה קטן יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? אשמח לקבל תשובות והסברים בהקדם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-