עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. חשבתי על הפוג'י S6500 אבל אם יש לכם להציע משהו ''יותר טוב'' אשמח לשמוע בעיקרון אני רוצה מצלמה איכותית מאוד שיודעת גם לצלם וידיאו נורמאלי...

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by spotash,

אחרי שרציתי לקנות את הFuji F20 ובכל החנויות היא לא במלאי יש לי את האופציות הבאות: Fuji F480 Fuji F650 Canon A550 מי מהם הכי מוממלצת? והאם יש מצלמות אחרות בערך במחיר שלהם (התקציב הוא עד 1000 ש"ח) שעדיף לי לקנות?

3. ^^ עוד שאלה - האם אפשר לצלם צילום סטילס באמצע שמצלמים וידאו ? הכוונה היא לשתי המצלמות . אם כן, באיזו אפשר ? תודה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by HuGeMouTh,

נכנסנו למחירה ב OLSALE והצענו על המצלמה בשביל הקטע כי בדרך כלל יש מישהו שמעלה את המחיר עד למחיר בשוק, הבעיה שלא היה אחד כזה זכינו בא במחיר של 1600 שקל (כולל משלוח), המצלמה מגיעה עם כרטיס זיכרון של 1G, קורא כרטיסים ואחריות מקורית של קרט ל 3 שנים. לאשר את הזכיה או לבטל אותה לקנות FUJI S6500? מצד אחד ה FUJI תיהיה עם אחריות לשנה מיבוא אפור, היא משתמש ב שיקר יותר מ SD ופחות טוב, יש לה זום מכני ואמא שלי לא תסתדר עם זה. מצד שני ל FUJI יש ISO גבוהה שמיש, היא יותר נוחה, יש לה עיינית, היא ברמה הרבה יותר גבוהה. מה לעשות? נ.ב. בפעם הבאה אני לא נכנס למחירות כאלה, זה פעם שלישית שאנחנו זכים במשהו בלי שבכלל אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים לקנות

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  5. אני צריך שהיא תיהיה בעלת איכות צילום כמה שיותר קרוב לאיכות של בוקים... (שאין לי בכלל ידע כמה עולה מצלמה כזאת) ומה הכי איכותית מבחינת איכות עד 1700 ש"ח חשוב: לא אכפת לי מזום

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אם אין סיבה מיוחדת להעדיף אחת שעולה 1500 לאחת שעולה קצת פחות, אז אני מעדיף את הזולה. ואם יש משהו הרבה יותר טוב שדורש עוד קצת כסף, אז אין בעיה להוסיף.. דרישות: שיהיה עם הרבה זיכרון, או שתהיה אפשרות להרחבה עם כרטיס גדול.. אני יודע שזה לא הרבה בשביל מצלמה מקצועית, אבל שתהיה כמה שיותר מקצועית כנראה שבקרוב אני אתחיל ללמוד איתה.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by over,

האם יש טעם לצלם נוף בצמצם סגור כמה שיותר ? או צמצמם פתוח כמה שיותר ? הרי כל הנוף נמצא פחות או יותר על אותו מישור פוקוס, לא ? ככה שזה לא אמור לשנו ת..

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by shlomom,

]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז ככה, קניתי לפני איזה חודש-חודשיים מצלמה של אולימפוס MJU 700. 7 מגה פיקסל, 3 X זום 1 ג'יגה זיכרון וכו' וכו'.. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה ההבדל בין אם אני מצלם את התמונות על 1024X768 או על 2048X1536 או על 3072X2304 או יש לי עוד אפשרות במצלמה שהיא אותו דבר כמו 3072X2304 אבל תופסת יותר מקום. מה ההבדל בהן? אני בד"כ מצלם על 2048X1536, איכות מעולה לדעתי, במחשב רואים טוב(בלי קשר לאיכות התמונות במצלמה). 2. בלילה יוצאות לי תמונות גרועות!! אם אני מתקרב לתמונה שצילמתי קצת אני רואה נקודות אדומות ואפורות כאלה שגורעות מהאיכות של התמונה, אם האובייקט לא קרוב מספיק לפלאש, אז לא רואים אותו בכלל אם הוא לא מואר וכו'... יש לי מצב צילום לילה במצלמה אבל הוא ממש דפוק, כל תמונה לוקח לו לצלם איזה…

10. Started by Yossarian22,

http://insurance-quotes-for-you.com/Light_Graffiti.html זה אמיתי? ואם כן - איך עושים ?

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by deyv,

אני רוצה לצלם תמונה במהירות צמצם של 4 שנ' ואני לא מצליח להגיע למצב זה, עיינתי בספר ההדרכה ולא ממש מצאתי את מה שרציתי. ניסיתי לעשות זאת במצב MANUAL אבל לא ממש הצלחתי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by mrraz,

יש לה אוטו פוקוס מדהים וזום מעולה הכי מעניין זה שהמצלמה תוצרת יפן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by niv251,

יש לי מצלמה IXY900 ויש שם מנגנון נגד עיניים אדומות לרוב זה עובד אבל יש מקרים אם נגיד יש משהו עם עיניים ממש כחולות חזק זה אדום אולי זה קשור בזווית צילום או משהו איך אני יכול למנוע את זה...

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by itaysp,

שלום, לפני כחודשיים במהלך טיול בארה"ב אחותי הפילה את הF30 שלי, והיא קיבלה מכה בחלק העליון שלה. למזלי, היא עובדת מצויין. יש קצת רעש כשעושים פוקוס, אבל הפוקוס עובד מצויין. הבעיה שאני מפחד ממנה מאוד, הוא שהפאנל התעקם למעלה ונוצר מרווח בין 2 החלקים של הפאנל, ואבק נכנס. עוד משהו שמפריע לי שעכשיו אני צריך להכניס את המצלמה לקייס חסין מים שקניתי בלחץ.. היא לא מחליקה לתוכו כמו קודם :-\ איפה אני יכול למצוא פאנל חדש? או איפה מתקנים דברים כאלה וכמה זה אמור להעלות? אין לי איך להעלות תמונה כי זאת המצלמה היחידה שיש לי.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by GAL_FX,

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  17. שלום חברה, אני סומך על עזרתכם, אני חושב לקנות מצלמה. המטרות שלה יהיו בעיקר לצילומי ספורט בים - גלישה, וויקבורד אופנועים וכו'. ההתמקדות צריכה להיות במהירות צמצם - זה הכי חשוב. וכמובן גם זום ל ממש קטן לדעתי יותר מX8. DSLR אני חושב יהיה טוב - אבל איזה:\ ----- הכי הכי חשוב שהתמונות במצב ספורט יצאו לא מרוחות כמו שראיתי בהרבה מאוד מצלמות. צילום בלילה חשוב אבל פחות. תקציב: 2000ש"ח מה דעתכם על אלו: Olympus SP-550UZ או CANON S5 או Fujifilm FinePix S9600/S9100 אולי ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. Started by HuGeMouTh,

אח שלי חזר הבייתה בראש השנה עם נזק קל ברגל (לא היה לי זמן להעלות את התמונות על היום):

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by Neo810,

שלום לכולם, החלטנו לקנות מצלמה חדשה אחרי קריאת המלצות וסקירות הגענו למסקנה שהפוג'י S6500 היא כנראה המצלמה הטובה והמשתלמת ביותר בטווח המחירים שלה ואליה אנחנו מכוונים. הדבר היחידי שמטריד זה נושא המשקל שלה ואנחנו מתכוונים לבדוק את זה. באם היא תהיה כבדה מדי, החלטנו ללכת על הS5700 או הS5600. בעיקר משיקולי תמורה/מחיר. השאלה היא מה עדיף? הS5700 חדשה יותר עם יותר פיצ'רים אבל אין לה את חיישן SUPER CCD כמו שיש בS5600. איזו מצלמה טובה יותר? בעיקר מבחינת איכות תמונה, צילום ביום ובלילה. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by J0n1,

את זה צילמתי ממרחק של בערך 2 מטרים http://img512.imageshack.us/my.php?image=dscf0762is7.jpg זאת סתם תמונה שכבר העלתי אז אני מפרסם, עבדתי על זה 2 דקות את הצביעה יצאה ממש מעפנה, במיוחד למעלה.. אבל בקטנה http://img166.imageshack.us/my.php?image=dscf0685ng6.jpg

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by nim901,

היי, יש לי D80 ואני בכלל לא יודע להשתמש בה אז אם למישהו יש טיפים או משהו (במיוחד על צילום מתקדם) - אשמח ביותר. והשאלות הן - האם אפשר לעשות משהו כזה http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_s3-review/colorswap.jpg] או כזה (בעיקר את זה) http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_s3-review במצלמה? שאלה 2 - יש לי מגבר של איבנז (תמונה למטה) ואני מנסה להגיע למצב שהאיבנז יהיה בפוקוס וכל הכיתוב והכפתורים ומה שמסביב לא יהיה, ניסיתי במצב מאקרו כשהכל ידני ועדיין לא הצלחתי לפקס רק את האיבנז, דיברתי עם גיל (קרפד) והוא אמר שיכול להיות שזה קרוב מדי, הוא צודק? טנקס :-* [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by Clint Eastwood,

רכשתי לפני כחודש +- F31. חבר שלי שהתרשם רוצה עכשיו גם לקנות אותה. כפי שאתם יודעים דיי קשה עד בלתי אפשרי למצוא אותה ומי שיודע היכן אשמח אם הוא ישתף אותי. אני מצאתי באיזה אתר בריטי ב140£. השאלה היא אם האתר הזה לא מפוקפק מדי... זה הקישור: http://www.digistor.co.uk/?lid=6964 מישהו מכיר את האתר? בכל מקרה במידה ואני לא אקנה משם (...) מה לקנות? F30/40/45/47? מצלמה אחרת? יש המצלה כלשהי? המחיר נע בסביבות ה 1000-1400 תודה על העזרה

24. Started by STi,

שלום חברים, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית קומפקטית ואמינה, ראיתי מצלמה מצויינת אבל התאכזבתי בגלל חיסרון אחד, אין קול בצילום וידאו, המצלמה היא olympus ef-170 סה"כ ממש אהבתי אותה, יש לה איכות טובה, אני רוצה המלצות אם מישהו יודע על אולימפוס דומה במחיר כזה, עם תמיכה בקול. לא חייב אולימפוס, אבל בגלל שיש לי אחת אני יודע שהיא מעולה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  25. Started by GAL_FX,

[/

• 1 תגובה
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים