צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מארה"ב את הcanon 400d. החוברות הוראות באנגלית וקצת קשה להבנה, האם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אפשר להשיג חוברת הוראות? אולי יש באינטרנט בתור קובץ pdf?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המצלמה A570IS+נרתיק+2GB+מטען עולה 999+49משלוח סה"כ 1048 המצלמה A570IS+נרתיק+1GB עולה 799משלוח חינם------>שדרוג ל-2GB+מטען תוספת של 168 שח... סה"כ 967 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום דוד שלי הגיע מגרמניה ואיתו panasonic fz50 מאוד התלהבתי מהעניין ואני רוצה לקנות גם משהו דומה. מה שאהבתי במצלמה זה שהזום והפוקוס ידני, אבל אני לא יודע אם זה באמת עדיף על האוטומטי שמצוי ברוב הדגמים. יש לי כעת קנון A80. ממה שחיפשתי בזאפ ראיתי את הדגמים הבאים. הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף מהדגמים האלה ולמה, ואם תוכלו אז תנו לי גם טיפים בנושא מה כדאי ומה פחות כדאי. אני מחפש בטווח מחירים של פחות מ2000. הנה הדגמים: Fuji FinePix S5700 S5200 Panasonic DMC-FZ5 Panasonic DMC-FZ7 Panasonic DMC-FZ8 Fuji FinePix S6000 Canon S3 S5 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מסתבר שבמעבר לחיישן 12 מ"פ ב-F50 פוג'י וויתרה לא רק על יתרון האיכות בצילום'>http://boren.sent.com/photography/articles/F31vsF50/"]בצילום סטילס באור חלש, אלא גם על יתרון האיכות הגדול עוד יותר שהיה לדגמים הקודמים בצילום סרטוני ווידאו בתנאים כאלה. ב-youtube.com אפשר לראות השוואות מרשימות מאוד לנושא הזה: השוואה בין פוג'י F31 לסוני T30: http://youtube.com/watch?v=qz4OrtYr_DY השוואה בין פוג'י F30 לקנון Elura (מצלמת ווידאו MiniDV): http://youtube.com/watch?v=-IOq98KFnx8 בשתי ההשוואות האלה זה נראה ממש כאילו מישהו הדליק את האורות בצילום עם המצלמות של פוג'י. אותם ההבדלים מופיעים בהשוואה אחרת, בין פוג'י F31 עם ווידאו שמיש, לבין פוג'י F50 עם ווידאו חשוך וגרעיני: http://vengo.fre…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שההודעה בפורום הנכון ושהחבר'ה פה מבינים גם בוידאו ולא רק בסטילס.. מבקש המלצה לקניית מסרטת/מצלמת וידאו דיגיטלית לפי הפרמטרים הבאים: (אין לי ניסיון בכלל עם מצלמות וידאו דיגיטליות וגם לא יותר מדי עם סטיילס, בקיצור הבנתם) 1. צילום וידאו באיכות טובה עם סאונד 2. יכולת לצלם סרטים עד חצי שעה לפחות 3. נוח למשתמש, אינטואיטיבי 4. קלות עריכה של הסרטים במחשב 5. זום אופטי טוב אבל לא צריך להתפרע 6. אפשרות להרכבה על חצובה 7. הקניה תתבצע בארה"ב, ועדיף חברה מוכרת ואמינה 8. עדיפות למסרטה דיגיטלית, ולא למצלמה דיגטלית רגילה עם יכולות וידאו ניסיתי להגדיר כמה שיותר טוב את הצרכים ומקווה שתענו כמה שיותר מהר. תודה רבה ניר
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש עזרה בנושא בו אני לא מבין כלל, מצלמות דיגיטליות. אבא שלי מתלבט בין שתי מצלמות: Panasonic DMC-LS75 בכ-750 ש"ח Pentax Optio E30 בכ-550 ש"ח הצרכים שלו בסיסיים ביותר והוא לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. מישהו יכול להמליץ על אחת מהן ? או על אחרת בטווח המחירים הזה ? תודה רבה נ.ב. לי יש coolpix 4300 שאני מרוצה ממנה מאוד, רק שתבינו כמה אני לא מבין במצלמות...
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אולי אתם לא מכירים את התוסף אבל כן יודעים איך לעשות את מה שאני רוצה. אז הנה הסבר ותמונה: כשלוחצים קליק ימני על העכבר יש את האפשרות לראות את התמונה באמצעות התוסף (למי שהתקין כמובן). ואז נפתח חלון חדש ואפשר להגדיל את התמונה. בתמונה שצירפתי, אני הגדלתי ובחרתי להתמקד בחלק הדרום מזרחי. כשזה באינטרנט זה מצויין. אבל מה עושים שרוצים להשתמש בזה בתמונות שכבר בדיסק הקשיח? אולי יש תוכנות שעושות עבודה דומה ולכן חשבתי לשאול פה הנה עוד תוכנה שאני מחפש: אם יש לי 4 תמונות ואני רוצה לאחד את כולם באופן כזה שכל אחד יהיה בצד אחר של המסך. איך עושים את זה? אפשר לפתוח את כולם, להעתיק, להדביק בקובץ חדש ב'צייר' ואז לסדר אותם שיהיו בצד. אבל זה לוקח המון זמן ומוציא את החשק. צירפתי דוגמא לאיך שאני רו…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב (שבוע הבא) אני טס לדרום אמריקה,לתקופה די ארוכה. אבקש את עזרתכם הדחופה בהמלצה לקניית מצלמה במחיר של 1100 ש"ח פחות או יותר. אני צריך ISO טוב שבשעות ערב ובמצבי תאורה קשים התמונות יצאו טוב ,אם אפשר עדשה רחבה הרי זה מבורך,וזמן סוללה ארוך..וכמובן שתיהיה קומפקטית אודה על תגובה מהירה!
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב,חשבתי לקנות מצלמה דיגיטלית ראשונה עד עכשיו היה פילם,הדרישות לי הם בעצם עד מחיר 1K והרבה תשלומים (משכורת צבאית) לכן לא רוצה משהו יקר ושיקח הרבה מהשכורת,כמו כן שתיהיה ידידותית למשתמש וכמובן תצלם טוב (וידיאו לא חשוב לי). ב10 שעות שנתנו לי חופשה מה האבט"ש מצאתי את זה" http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCcaa560d מה שטוב שזה בא עם זיכרון,נרתיק ו קורא זיכרונות כך שזה חוסך לי כסף,השאלה שלי האם האיכות שלה טובה? והמפרט? כי אני לא מבין אם הזום שיש לה נחשב לגדול,מה זה טווח רגישות,כמו כן יש גם את זאת http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVX745 מה דעתכם והאם יש לכם הצעות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
1. הכניסה הראשונה לאיתה אשייב. 2. אחד החברה מיבש תתחתונים והגרביים. 3. מתוך הבית שבוא ישבנו אחוצה לעירה. 4. חיל האויר משתעשיה במי יפזר תבית ברדיוס יותר רכב... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התרשמות די חיובית ממספר קטן של תמונות שצילמתי, מסך מעולה גם בתנאי שמש חזקה, קלה ונוחה לתפעול, מהירה ממש בין תמונה לתמונה. אבל אני חושב שבצילום בתוך הבית התמונה מעט חשוכה לכן אשמח לשמוע ממישהו שיש לו את המצלמה באיזה הגדרות הוא משתמש בצילום בתוך הבית עם פלאש. והאם אתם מכירים מקום שבו אוכל להשיג חוברת הפעלה מלאה בעברית.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
האלבום המלא: http://picasaweb.google.com/shlomo.mizrahi/AkkoOther
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה למצלמת אינטרנט שאיתה אני יוכל לתת גישה למצלמה לאנשים מסויימים או משהו כזה.. בקישור אני צריך תוכנה בשביל להתחבר מרחוק למצלמה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
תמיד זה מעביר לי מהמצלמה למחשב ברזולוציה הכי גבוה וזה הרבה מקום יחסית.. איך אני מקטין את הרזולוציה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בתור צלם לא מנוסה רכשתי את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי - fuji f20 עפ"י המלצות שראיתי בפורום. השימוש העיקרי שלי הוא לצילום אנשים וארועי יומיום ולכן רציתי מצלמה כמה שיותר קומפקטית ומהירה, שאוכל לשים בכיס בכל הזדמנות, ובמחיר נמוך. אני יכול להגיד שלאחר כמה ימי שימוש אני מאוד מרוצה מהמצלמה - איכות מעולה, פונקציונליות טובה, זמן המתנה בין צילום לצילום ועד הדלקת המצלמה נמוך. עם המצלמה רכשתי כרטיס זכרון של 1 ג'יגה שמספיק ל-660 תמונות ברזולוציה הטובה ביותר (6MP) - די והותר לכל שימוש. בקיצור - מצלמה קטנה, סקסית, ואיכותית. אני מאוד מרוצה מהקניה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם... אני לא ארחיב בפרטים. יש לי כיום CANON ixus 40 מצלמה יחסית טובה,עם איכות סבבה. אבללל אני מחפש להשתדרג ולתת את המצלמה לאמא שלי(מצלמת המון) שרוצה להתחיל עם צילום דיגיטלי ותמיד לא בדיוק הסכמתי לתת לה את המצלמה שלי.. על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב עד 1500?? אני מחפש מצלמה עם דגש על איכות הצילום,אבל שתהיה גם קופמקטית בסגנון המצלמות כיס.. *סוללה נטענת חובה תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
חבר שלי בחו"ל והוא קונה לי מצלמה...איזה מצלמה כדאי לי לקנות? הוא אמר שיש שם את פוג'י S700 וS5700 שהם ב200 $ יש המלצה על אחת מהם או על מצלמה אחרת שיותר טובה במחיר של 200$? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שמשפחתי מתרחבת, החלטתי להחליף את ה-canon a510 שלי במצלמה מהירה יותר. כל הזמן חשבתי על Fuji S6500FD אבל ראיתי שיש לה צורך ב-4 סוללות AA. ומכיוון שאני כרגע על הסוללות האלו ואלו סוללות שאין להם כוח כמו הליתיום , החלטתי שאני אקנה מצלמה עם סוללת ליתיום. הדבר החשוב במצלמה הוא שתהיה מהירה מאוד ותצלם ברגע הלחיצה. האם הכי כדאית מבחינתי היא ה-Nikon D40 ? או שיש זולות יותר שמתאימות?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
לאחר חיפוש מעיק מתיש ומתסכל נואשתי מלמצוא מדריך (טוב) שאני אבין ממנו איך אני יכול להפיק תמונות HDR מקובץ RAW דרך 16 BIT TIFF העניין העצוב פה זה שידעתי לעשות את זה ויש לי כמה תמונות כאלה להשוויץ ... אבל טסתי לחול , חזרתי , התפגר לי המחשב , ועכשיו אני לא מצליח לשחזר את ההצלחה , אני משתמש בפוטומטיקס לעיבוד הHDR וב Light room להמרה של קבצי ה RAW ל 16Bit Tiff אם אפשר , צעד אחר צעד כי אני כבר מיואש לגמרי זה נורא מתסכל לשכוח משהו שידעת לעשות פעם טוב ולא להצליח לשחזר אותו ... המון תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שיותר קומפקטית, עדיפות לסוללת ליתיום כרטיס זיכרון לפחות גיגה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
ראו עדכון בהמשך התרד לאחרונה החלטתי להצטייד במצלמה סופר קומפקטית ויצאתי לסקור קצת את האינטרנט. הצבתי מגבלה תקציבית של 1500 ש"ח למצלמה עצמה, אבל בסוף הסכמתי לחרוג ממנה גם לאזור ה1700. זו המצלמה הדיגיטלתי השלישית שלי (אחרי קנון A95 ועוד לפניה קודק ישנה יחסית מסדרת Easyshare שאני כבר לא זוכר. למרות זאת, אני לא צלם מקצועי, ולכן אני מחפש עכשיו מצלמה שקודם כל תהיה קומפקטית ואני אוכל לסחוב אותה בכיס לכל מקום. היא צריכה לצלם טוב בכל התנאים: תמונות נוף, תמונות של אנשים בתאורת פנים, תמונות לילה בעיר, תמונות מקרו (אבל לא באמת צריך 1 ס"מ - אני לא רופא שיניים) ובקיצור, צריכה להתאים להכל. כשאני אומר שהיא צריכה לצלם טוב אני מודע כמובן לעובדה שמצלמה סופר קומפקטית היא לא SLR ושאין סיכוי …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה בזמן הקרוב, ואשמח לייעוץ וקצת הכוונה. השימושים הם די כלליים - בעיקר צילום של אנשים באירועים שונים ובטיולים. יהיה נחמד אם המצלמה תוכל להתמודד בצורה טובה עם תנאי תאורה גרועים (בחוץ בלילה, וגם בתוך הבית). הגודל והמשקל צריכים להיות קטנים (אז דמוי slr לא בא בחשבון, אבל כמובן שאיכות התמונה חשובה יותר). אני מניח שרוב הזמן המצלמה תהיה על מצב אוטומטי, וחשוב שהיא תוכל להוציא תמונות טובות במצב הזה, אבל יהיה נחמד אם תהיה גם אפשרות לשליטה ידנית. חשבתי בעיקר על המצלמה Canon A720 IS. המחיר שלה עכשיו הוא קצת פחות מ-1,200 ש"ח, וזה נשמע לי סביר. מישהו יודע איך היא? (הבנתי שהדגם הקודם, A710, היה נחשב למוצלח מאוד, אך לא הצלחתי למצוא ביקורת לגבי ה-A720 אשר בעלת …
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-