עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by tzahi04,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1668&p=0 היתרונות שלה על מצלמות רבות אחרות שקיימות כיום: מימדים של מצלמה קטנה, עובי 2.9 סנטימטר - נכנסת לכיס. זום אופטי - כפול 10. תמונות סטילס רגילות +מאקרו ממרחק קצר מאוד - איכות טובה של CANON. סרטי וידיאו בHD ברזולוצית 720P -1280X760 - קידוד MJPEG מייצב תמונה שעובד גם בוידיאו, פוקוס אוטומטי. זום אופטי עובד גם במהלך הוידיאו. מנוע: DIGIC3. וכל השיפורים האחרונים של מצלמות CANON כולל זיהוי פנים. קישור לכתבות שמכילות תמונות + קטעי וידיאו שצולמו על ידי המצלמה: http://www.archive.org/download/CanonTX1CanonTX1Sample2/MVI_0018.AVI http://powershot-tx1.blogspot.com http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_tx1-review http://…

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by aleXtazi,

סתם תמונה שעשיתי לאוטו של חבר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  3. שלום לכולם. שאלה 1 - על איזה מצב אתם מצלמים הכי הרבה? אני מניח שאחד מהמצבים M P A S ולכן אני שואל, ברגעים שאין כל כך הרבה זמן להגדיר את ההגדרות כמו מהירות תריס, צמצם וISO, איך אתם קובעים את הערכים מהר כדי שתצא תמונה טובה ולא חשוכה\בהירה מדי? שאלה 2- למה אומרים תמיד ללמוד צילום? בכללי יש 3 דברים עיקריים שצריך לדעת: צמצם, מהירות תריס, ו ISO . באמצעות שלושתם, גם ילד בן 10 יכול להבין איך להגדיר הגדרות טובות בשביל לצלם תמונה טובה בעלת איזון של חשיפה וכדומה. אם אני לא טועה, בכל המצלמות יש מעין סקאלה שמגדירה אם צריך להוריד\להעלות מהירות תריס \ צמצם - אז מה הקושי?! [תוך כדי הבנה שהעלאת ISO תתן לנו אפשרות למהירות תריס מהירה יותר או להיות בצמצם סגור יותר] שאלה 3- מה ההבדל למשל …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shira_f,

אני מתכוונת להרשם לקורס צילום מקצועי וצריכה עזרה בקניית מצלמה מקצועית לקורס. הקורס עצמו הוא ברמה גבוהה, באורך של 8 חודשים. מה שכן- הוא קצת יקר ולכן אני מעדיפה שהמצלמה לא תעלה המון. אשמח לקבל המלצות למצלמה טובה וגם לעדשה טובה. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by AcidBurns,

אתם בטח בטוחים שאני הולך לשים פה תמונה של המחנות או של אחד הגטאות או איזה משו שקושר לשואה או משו כזה...אבל ממש לא... התמונה היא מהשנה מהמסע שלי לפולין עם כל השכבה, מממממממ...יש לחבר שלי canon eos300 למי שלא'דע היא עולה 799$ עם עדשה מחורבנת הוא קנה עדשה של סיגמה ב1000 ומשו ש"ח 70 על 300..קיצור..היינו בנסיעה בתוך ווארשה ולקחתי לו את המצלמה כמו ברוב הטיול..תבינו אותי עם כזה דבר קשה שלא לצלם...מסכן הילד..חחחח ישבנו כל החברה מאחורה והחלטתי לעבור קדימה לקצת התיישבתי במושב השני, והאוטובס עצר באחת הצמתים לכמה שניות בעקבות הרמזור וקלטתי את זה בזווית העין..בהזדמנות היחידה שהייתה לי דפקתי בה תמונה.. אני מתחנן לתגובות אגב התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטר )בלי הגזמה( . אני מתחנן נואשות…

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  6. שלום, ראיתי שלאחרונה מוכרים מצלמות עם סוללת ליתיום במקום שתי סוללות אצבע רגילות. רציתי לשאול איך זה נטען? שקע חשמל? USB? מה קורה אם נגמרת הסוללה באמצע הטיול ואתה באמצע איזה טרק? המצלמה מושבתת??? תודה, אופיר

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by Bose,

בוקר טוב. מכיוון שההורים שלי טסים לחו"ל עוד שבוע והמצלמת סטילס שלנו נהרסה (הגיע הזמן!!!) הגיע הזמן להתעדכן ולעבור למצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמצלמה תהיה פשוטה ביותר כי ההורים שלי לא יודעים להסתבך עם תפריטים (בדיוק כמו שהם לא יודעים להתעסק עם סלולרי) והם לא מצליחים לקרוא כתב קטן. דרישות: שהמצלמה תעבוד על 1024X768, איכות גבוהה, לפחות 300 תמונות וחיבור USB 2 למחשב (לא FIREWIRE) תקציב: לא יעבור את ה-1500 שח. מישהו הציע לנו ב-1400 שח. NIKON COOL PIX 4800 4.2 מגה פיקסל כולל זיכרון 256 (ונרתיק מקורי). מה דעתכם? האם ללכת על ההצעה הזאת? על מה אתם ממליצים (שוב דגש על פשטות). נ.ב חשוב לנו אחריות מהמעלה הראשונה ולכן אנחנו לא מעוניינים ב-HP. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by kip,

היי, צריך מצלמה לאמא... האופציות שנראות לי הן: קאנון A650 קאנון SX100 קאנון A720 פנסוניק TZ3, TZ4 סוני T200\300 אולי פנסוניק FZ8? חשוב לי שתהיה לא גדולה במיוחד (אולי ה FZ8 גדולה מדי..) אבל נוחה לצילום בשתי ידיים. מייצב תמונה חשוב, זום גבוה ( לפחות כמו ב 650) איכות תמונה בצילום במצב אוטומטי ועדיף שתהיה עינית... לי יש FZ7 ואני לא כלכך מרוצה מהתמונות שמצולמות indoors, בעיקר בלי פלאש. למעט לכוון ידנית כל תמונה ותמונה, למישהו יש עצה? תודה, KIP

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Shavoigen,

שלום, הסיפור הוא כזה: יש לי אחלה אמא ואני יודע שהיא רוצה מצלמה. אז החלטתי שאני אעשה לה הפתעה תקציב:1200 גג זום: 4-10 תפעול פשוט כמה שיותר כי אמא שלי לא הכי מבינה וגם לא רוצה אז מה שבעצם חשוב זה שהתמונה תהיה הכי טובה שאפשר במצב אוטומטי רצוי שהאחריות תהיה של יבואן בלעדי אני חשבתי על: Canon A720 Panasonic TZ5אני לא יודע מה הגודל הפיזי של המצלמה אני הבנתי מכם שהF40 טובה אבל הזום שלה קטן יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? אשמח לקבל תשובות והסברים בהקדם תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by D-M-X,

http://www.engadget.com/2006/04/25/kodaks-easyshare-v610-with-10x-optical-zoom/ איך היא פועלת עם עדשה כפולה לא הבנתי

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by psychuil,

אני מכין אוהל מאקרו קטן בבית (48cm x 35cm) ורציתי לשמוע את דעתכם לגבי האם עדיף לבנות אותו לגובה או לרוחב.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ashkenazone,

אהלן, אחותי בהודו ושואלת אותי לגבי קניית מצלמה בעד 100$, מכיוון שאני לא מבין ש*ט במצלמות אמרתי לה שאני אשאל. אז מה אפשר לקנות ב100$? אני מתאר לעצמי ששם זה יותר זול אז קחו את זה בחשבון. המצלמה צריכה להיות דיגיטלית, לשימוש חובבני. מעבד לזה אין ממש עוד דרישות ספציפיות. תודה. ----- תסתכלו למטה יותר תודה.

13. Started by ALÞHA,

14. Started by approx,

מה אומרים ?< סירטון של החתולה השניה שלי http://www.youtube.com/watch?v=VHuOc_ninkc

15. טוב אז אחרה הרבה זמן שאני אוסף כסף הגיע הזמן לבזבז אותו.. אז ככה מחיפושים וסקירות שונות הבנתי שבמחיר הזה המצלמה הכי משתלמת זה הCANON A610.. וכמו ששאלתי הרבה אנשים איכות זה לרוב CANON אז אני מעוניין באחת מהדגמים שלהם.. חוץ מהA610 ראיתי עוד שתי דגמים שאני ישמח אם מישהו יתן חוות דעת.. הראשון זאת הPowerShot A95 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36191 והשניה שבשבילה אני מוכן לחרוג מהתקציב (200+- שקל).. זאת הA620... http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369863 השאלה אם באמת שווה את התוספת.. ואני מדבר עכשיו רק על מצלמה נטו בלי מטען סוללות..וכו..(כמובן אם מגיע כרטיס זיכרון סבבה אם לא זה לא בעיה..).. פתוח להצעות וחוות דעת... ;D

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by fungiman,

מספר תמונות "גלמור" של הקטנוע של חבר קרוב. צולמו בניקון D80 עם עדשת 18-135 בסיסית. התמונות כוונו לרווית צבעים עשירה וחידוד כמעט מוגזם על מנת לת להן מראה ז'ורנל "של פעם". זהו הניסיון הראשון שלי עם צילום בסגנון זה, הערות יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ^ את זה אני שואל מכוון שהפנסוניק TZ3 לא מרצה אותי במצבים האלה. אני צריך מצלמה שפשוט טטרוף את התמונות האלה במהירות ועם פלאש. יש חייה כזאת? אשמח למספר דגמים עם סדר עדיפויות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אם מישהו שמכיר את המצלמה או נתקל בבעיה יכול לעזור זה יהיה אחלה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tehnodrom,

זכיתי במצלמה olympus c-160 עכשיו קיבלתי עם המצלמה כרטיס זיכרון 16 מגה ועוד כרטיס 256 הכרטיס 16 מגה הוא של החברה עצמה והוא מתחבר לי אבל השני ארוך מידי ולא נכנס עד הסוף.... יכול להיות שהוא לא מתאים? (הכרטיס בצבע כחול כזה חברה PQI)

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by alex15,

קניתי סוללות נטענות של FUJICOM הסוללות הן AA כתוב עליהן 2500 וגם יש משהו על הקופסה ש V-88 אני השתמשתי בסולות בעבר והן אחרי חודש לא היו טובות בגלל שאני לא יודע להטעין אותם . בפעם הראשונה שאני מוציא מהקופסה לשים אותן בטעינה או להשתמש בהן עד שהן נגמרות ואחר כך לשים אותן . ואיך אפשר לזהות אם הן טעונות או לא . וגם 2500 המספר הזה שכתוב עליהן הוא ה mAh שלהן כי בקופסה מאחורה כתוב כמה זמן לכל סוללה להטעין אבל איך אפשר לדעת מה ה mAh של הסולות האל .

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by 00Amir,

HDR אמיר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. כדי לפתח תמונות שצילמתי במצלמה אני צריך להביא את הכרטיס זכרון? או שאני יכול לצרוב דיסק עם התמונות בפורמט JEPG ולהביא להם? או שצריך פורמט אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  24. אהלן אנשים. חבר שלי טס לטיול צלילה באיים המלדיביים והוא מחפש מצלמה שתשרת אותו נאמנה. הדרישות שלו הן: *קומפקטית במידת האפשר *ניתן לצלם בתוך המים (ללא קייס מיוחד) *עדיפות לעדשה רחבה *סוללה חזקה *אמינה וחזקה מבחינת איכות חומרים והרכבה התקציב המדובר כאן הוא 1500-2000 ש"ח. כמובן עדיפות לקנייה בארץ מחנות טובה עם אחריות מקיפה וארוכה במידת האפשר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי. אבא שלי החליט לקנות מצלמה דיגיטלית ב-2000 ש"ח. כיוון שאני לא מתמצא בצילום בכלל ובצילום דיגיטלי בפרט אני צריך את עזרתכם בבחירת מצלמה. בתקציב צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וציוד נלווה אחר אם צריך. כמו כן חשוב לי שהמצלמה תהיה כמה שיותר נוחה להפעלה כי גם ההורים שלי צריכים להשתמש בה (והם לא כאלה עם "חוש דיגיטלי" ). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.