עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מה כדאי לקנות היום? אני צריך המלצה למצלמה לידידה שלי, התקציב אמור לכלול מצלמה קומפקטית, סוללות+מטען (במידה וזו לא סוללה מובנית) וכ.זיכרון.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לרכוש להורי מצלמה דיג' קטנה. יש לי התלבטות בין שתי מצלמות: sony cybershot w35 olympus mju-670 בזמנו יצא לי להתעסק קצת עם מכירה של מצלמות אך אני לא מכיר את שני הדגמים הנ"ל שחדשים יחסית. אני מודע ליתרונות ולחסרונות של כל אחת. לסוני למשל,יש עינית בנוסף למסך,מסך קטן יותר (חסכון בסוללה) שלוש שנים אחריות ועוד. האולימפוס ניראת ובנויה בצורה טובה יותר. לא מעניין אותי מגה פיקסל שזה בעצם לא יותר מאמצעי לרווח כספי של החברות השונות מה שמעניין אותי זה איכות הצילום בבית-חוץ ומהירות צילום. בדגמים ישנים יותר של אולימפוס שמכרתי היה ידוע לי על איכות צילום בינונית בכל מיני דגמים לעומת זאת בדגמים ישנים יותר של סוני,לא נתקלתי ולא בתלונה אחת של לקוחות האם זה עדיין כך ? אשמח…

3. Started by Shadowman,

לא עבר עריכה. צולם עם N73 מה אתם אומרים? הינה ככה זה נראה ברגיל

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by shlomom,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by chenc,

היי ושלום לכולם אני חן ואני מעוניין לקנות מצלמה מהסוג הנ"ל, ואחרי סקר שוק קטן נראה לי שאקנה אותה. דפדפתי פה בפורום אבל ראיתי קולות שונים לגביה. אז... לפני שאקנה סופית... אשמח לשמוע את דעתכם, עצתכם וכו'. אני רוצה להיות סגור על הקניה הזו... תודה, חן.

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  6. אני די נעול על הדגם הזה ויש לי כמה שאלות אחרונות: 1.האם התמונות שלה ממש גרועות בחושך בשל העובדה שהפלאש שלה קטן ולא עוצמתי ויעיל ל1.5M? 2.באיזה פורמט וידאו המצלמה מצלמת?[כדי לדעת האם היא חסכונית ויהי ניתן לדחוס הרבה וידאו] 3.הבנתי שהיא עובדת על סוללת ליטיום,והבנתי שסוללה כזו תחליפית תעלה לי 100 שח,האם בישביל ההחלפה אני אצטרך לפרק את המצלמה בכדי להחליף סוללה,או שההחלפה פשוטה קלה ולא כרוכה בפירוק פיזי של גוף המצלמה? 4.האם שווה לשלם עליה 550 שח[יד שניה,כולל 512 זיכרון דיופרו]? 5.איך הזום אופטי שלה? ואיכות התמונות שלה? תודה מראש.

7. Started by yanivgold,

יש לי מצלמה קומפקטית שאין בה אופציה לצילום raw האם בכל זאת יש דרך לצלם בjpeg ולערוך HDR?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  8. Started by R0tem1,

דרישות: 1) קומפקטית 2) עדשה שמתחילה ב28 3) מאקרו איכותי

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by Bagheera,

קפצתי לגשר הולכי רגל(שמו בכותרת) קרוב לבית שלי באיזור הרצליה ב' לצלם כמה תמונות לייליות. הגשר עצמו זכה לשיפוץ באחרונה וקיבל תאורה כחולה יפיפה בלילה אם כי לא הצלחתי לתפוס את כל הגשר בגלל התאורה הישירה ששרפה את התמונות מעבר ליכולת השיפוץ, אני אאלץ לחזור ולנסות טכניקה שונה בשביל לצלם את הגשר כיאות(כנראה HDR). בינתיים תפסתי רק חלק קטן מהגשר. עץ צפצפה כחול נשקף מהגשר אמנם אסור להם לנסוע על הגשר אבל רוב רוכבי הקטנועים מצפצפים על השילוט/חוק ועכשיו כמה חשיפות ארוכות של כביש החוף *מידע EXIF זמין בכל התמונות*

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Bagheera,

תמונה ראשונה שאני משתף. נ.ב למי שאכפת/מתעניין ה EXIF קיים בתמונה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Yuron,

באתי כרגיל מעבודה ב 6 בבוקר. בוקר רגיל הכל אותו דבר רק מה כשהסתכלתי מהחלון ראיתי את את הדבר הבא שבעניין הוא מאוד יפה ואני רואה פעם ראשונה דבר כזה, כאשר יש גשם ועדיין יש שמש זורחת. תמונה ראשונה שלי במצלמה Fuji S6500fd מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן. P.S אני רק מתחיל ללמוד לצלם. תודה מראש על התגובות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Booobb,

אהלן, אני עומד לפני רכישה של מצלמה דיגיטלית שתשמש אותי לצילום מגוון - באור יום, בתוך חדר, בלילה וכו.. (רב תכליתי) ומחיפוש בפורום נסגרתי את 3 דגמים: A710, A720 של קאנון ו E900 של פוג'י. קצת מדאיג אותי שהפוג'י ישן יחסית (כשנתיים), אבל הבנתי שבמצלמות דיגיטליות לאו דווקא מה שחדש הוא מה שטוב. בכל מקרה, אני קונה את המצלמה בארה"ב ושלושתם בסביבות ה200$ כך שהמחיר לא פקטור. כנ"ל לגבי הגודל, שלושתם פחות או יותר זהים. אז אני שואל לדעתכם, מה מה-3 הכי משתלם ומומלץ ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by hagai-,

שתי המצלמות כמעט זהות, ה- A720 חדשה יותר ובעלת 8 מגה פיקסל, אבל זולה יותר מה A710 שזה מאד מוזר בהתחשב בעובדה שזה דגם מתקדם יותר. מישהו יודע האם תוקנו חלק מהבעיות ב A710 ב 720 ? (טעינית פלאש איטית, מסך מגורען) בנוסף חשבתי גם על ה SX100 בתוספת קטנה. אשמח לשמוע את דעתכם מה לרכוש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מעניין אם עוד מישהו צילם את המאורע...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avig,

סטודיו לצילום להשכרה, סטודיו מרווח ,כ 130 מ"ר ,2 עמדות צילום נפרדות. ניתן לעבוד בפרטיות מלאה! הסטודיו מעוצב ונוח,ממוזג,ממוקם במקום שקט בתל אביב. מצוייד במבזקים,רקעים והמון המון ציוד נלווה. נותן מענה מושלם הן לצלמים מקצועיים המחפשים בית והן לסטודנטים וחובבי צילום הרוצים להתנסות בצילומי סטודיו. אנו נעשה הכל בכדי שתרגישו בבית. בסטודיו מטבחון, מערכת שמע,פינת ישיבה והמון המון אוירה נעימה ! ניתן לערוך סדנאות במקום, ניתן להשכרה לפי שעות/יום או לפי הסדר קבוע. יבוא של ציוד סטודיו במחירים השווים לכל נפש ! photofreak.co.il אשמח לראותכם ! עד ארבע שעות עבודה : 200 ש" לא כולל מע"מ עד שמונה שעות עבודה : 350 ש"ח לא כולל מע"מ

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by Nasok,

מישהו יכול לעזור לי בנושא אך אני מגדיר את המצלמה שלי D40X ד"א

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. Started by Shizel,

שלום איזה מצלמה אכי כידי לרכוש מקיאספי עד 100+\- לצורך צילום תמונות לא איכותיות אבל מובנות וצילום קליפים לעלה לאתרים כמו יווטוב סמתי עין על שתיים אחת של CREATIVE והשניה עם 1.3MP תעזרו לבחור יש שמה הרבה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by NOVA,

hey guys, I'm now in London and thinking of buying the Canon 400D. A local retailer is offering me the Camera Kit + 2GB Sandisk Extreme 133 + a Bag for 3600 Shekels. Two things are bothering me now: 1. is the price attractive enough in comparison to what Israel has to offer? 2. Is the warranty in case i need to use it, valid in Israel? I'd like to know if any of you had ever bought abroad and could answer these questions.. Thanks.

19. Started by Alexkmr,

מה ההבדל בין fuji s9500 to S9600?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by R0tem1,

נמלטים המקדש מחוץ לעיר פורטרט: "מה? מצלמה?"

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by eid101,

שלום . יש לי שאלה שזמן רב בראשי עומדת ....... איך אני מבדיל בין מצלמות וידיאו ? כלומר כאשר קונים מצלמה דיגיטלית אנחנו מסתכלים על כמה מיגה פיקסלים מהירות לכידה ממממממ...... עדשה זום אופטי וכל מיני דברים . אז איך זה לגבי מצלמות וידיאו ?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. שלום, זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית להורים במסגרת התקציב. חשוב שתהיה נוחה לתפעול, קומפקטית ואיכותית. השימושים שלה יהיו בעיקר לצילומים משפחתיים (נכדים וכאלה), בבית ובחוץ. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Yeyz! http://www.dpreview.com/news/0711/07111604capturenx.asp

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית והתחלתי לחפש לבד וכל פעם עד שמצאתי משהו מעניין (בעניים שלי) הלכתי לקרוא ביקורות והתבאסתי.. אז מה חשוב לי שיהיה במצלמה? ככה: אני רוצה שיהיה לה זום אופטי מעל 4 עדיף מעל 5 שתצלם תמונות באיכות טובה גם באור וגם בחושך שיהיה לה מייצב שמונה יחסית טוב מעדיף מצלמת כיס אבל אם גודל ומשקל גדולים יותר ייתנו לי ביצועים טובים יותר באותו המחיר אז לא אכפת לי לקחת גדולה יותר התקציב שלי הוא 1500 שקל המצלמה מיועדת לצלם טיולים ואנשים בעיקר אך אני גם מתעניין בצילום מעבר כך שהייתי שמח שיהיו לה יכולות קצת מעבר למצלמה משפחתית כזאתי... תודה ענקית לכל מי שעוזר..

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by ShOw-Time,

לא מזמן אחותי הביא נחו"ל מצלמה FUJI F40 פעם ראשונה שלנו עם דיגיטלית בבית חחחח.. בקיצור אמרתי לה לחפש F31 אבל לא היה,בניו יורק היא הייתה אז הF40 אחלה מצלמה אבל יש איתה כמה דברים שצריך לסדר למשל שאני מצלם סתם תמונות פשוטות על מצב אוטומטי,אז התמונות יוצאות כהות ממש ואם אני מצלם על מצב לילה,אז תמונות שאני מצלם למרחק יוצא מטושטוש ומעפן,רק מה שמקרוב יוצא סבבה עוד משהו זה למשל אם אני רוצה לצלם את הירח,איך אני עושה את זה? אני עושה זום ואז יוצא חרא תמונה,ואם אני מוסיף מקרו זה עדיין משפר אולי רק בקצת יש מלא טריקים שאני חייב לדעת כדי ללמוד להוציא תמנוות יפות,אני לא מדבר על סתם לצלם חברים כן.... תודה

דיונים חדשים בפורומים