צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אם יש קישורים עדיף...אם המלצות גם סבבה... שלא יהיה יקר נגיד עד 3000..
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש בעיה טכנית עם הפעלת מצלמת וידיאו דיגיטלית שתירכש במזרח הרחוק - מבחינת שיטות שידור/הקלטה (PAL/NTCM) האם תהיה מיגבלה בהצגת ההקלטה על מכשירי טלוויזה בארץ????? תודה רבה מראש לכל העונים איתן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש הצעות בשבילי למצלמה דיגיטלית בסכום הנ"ל ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המצלמה הזאות 5.1MP SONY דגם DSC-P93 היא היא טובה בשבילי או זה סתם זריקת כסף עריכה קטנה וגם הדגם הפחות טוב איך הוא Sony DSC-P92 Cyber-Shot Digital Camera וגם האם יש את המצלמה DSC-V1 בשם Cyber- בארץ
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קנו לי את המצלמה Fuji F700, אני לא מכיר אותה כל כך, אז רציתי לשמוע את הדעות שלכם לגביה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה קישור למוצר - http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1651272 הייתי מעוניין לדעת האם כדי להסתכן עם יש בכלל סיכון במצלמה מחודשת או מעודפים, מכיוון שהיא לא משומשת ולא אמורה להיות מגופה, והמחיר הוא אכן זול יותר
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה מצלמה לקנות..נכון יש הבדל של 200$ בין המצלמות..האם אני ארגיש בהבדל גדול? מה שמאד טוב בקנון אס 1 זה הזום הענק... מה כדי לי יותר לקנות?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנשים ! אני קונה דיגיטלית, ואני ממש מבולבל אני מתלבט בין 2 המצלמות הדיגיטליות שרשמתי בכותרת אני נוטה להעדיף את המינולטה כי יש לי כרטיס זכרון SD בבית של 256 מה אתם ממליצים ???
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעם קיבלתי מצלמה (פתחתי חשבון בנק...חח) ונאבד לי הדיסק של ההתקנה..ואין לי מושג איך אני יכול להעביר תמונות מהמצלמה למחשב..!!! למישהו יש איזושהי דרך?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ההורים שלי חושבים לקנות מצלמה של PENTAX לאחר שהם ראו את המצלמה של דוד שלי . אשמח לקבל מכם חוות דעת על המצלמה והאם המחיר שלה טוב? http://netaction.co.il/multi.phtml?item=1837272. אשמח אם תעזרו לי.. אסף.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המצלמה הנ"ל באיזה חנות אתם ממליצים להזמין אותה איזה חנות הכי זולה חשבתי על camera4less אבל אין להם את המצלמה הזאת יותר לפי מה שהבנתי (אם אני טועה תקנו אותי) אני מחפש גם חנות במרכז לא משהו חאפרי חנות עם שם.. האם היבואן קרט מוכר גם לבודדים וכמה עולה אצלו המצלמה איזה עוד חנויות יש באיזור המרכז שמוכרות את המצלמה באיזור ה1500 שקל כמו camera4less בדקתי בZAP פשוט אני לא מכיר כל כך את החנויות אם יש לכם המלצות הודה לכם.. איזה עוד ציוד עלי להזמין עם המצלמה מה אתם ממליצים.. בתודה מראש עידן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך בידיוק אני יכול להקטין בנפח תמונה דיגיטלית, לא ממש הכפט לי אם האיכות תירד או הרזולוציה , אבל אני חייב שהתמונה תשאר בפורמט jpeg . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה איכותית ולאחר שיטוט באתר אין לי ספק שה CANON A60\A70\A80 הם הטובות ביותר יש לי רק בעייה אחת איתן, אני רוצה מצלמה שתהיה קטנה יותר היא קצת עבה ולא נוחה... ראיתי של אולימפוס קטנות הרבה יותר ושל קסיו דקות כמו כרטיס אשראי השאלה מי מהן מתקרבות לאיכות של קנון... המצלותיכם תתקבלנה בברכה... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אבא שלי החליט לקנות מצלמה דיגיטלית ב-2000 ש"ח. כיוון שאני לא מתמצא בצילום בכלל ובצילום דיגיטלי בפרט אני צריך את עזרתכם בבחירת מצלמה. בתקציב צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וציוד נלווה אחר אם צריך. כמו כן חשוב לי שהמצלמה תהיה כמה שיותר נוחה להפעלה כי גם ההורים שלי צריכים להשתמש בה (והם לא כאלה עם "חוש דיגיטלי" ). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. המצלמה הנ"ל מוצעת למכירה דרך העבודה של אמא שלי במחיר של כ- 1400 ש"ח. יתרונותייה - זום אופטי X10 ודיגיטלי X3 שימוש בכרטיס שהוא איכותי יותר וכן גוף מתכתי קל. חסרונות: אין תיק נשיאה, כרטיס בנפח 16 מ"ב בלבד! אין מייצב תמונה ובביקורות נאמר שלמצלמה מעט קשה להתמודד עם תנאי תאורה חלשים אך אני מאמין שהנושא הזה כבר תלוי בצלם ולא רק במצלמה. בתנאים ובמחיר הנ"ל (בידיעה שאני אאלץ לקנות כרטיס זכרון בנפח רחב יותר) האם המצלמה איכותית לצלם חובבן והאם מחירה משתלם?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה חברה למצלמות טובה יותר? ואיזה מצלמה 3MP יותר טובה משני חברות אלו כמו כן 4 MP
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! היום בשעה טובה קיבלתי את המצלמה החדשה שלי! אני צריך ללמוד לתפעל את המצלמה בדחיפות כי ביום שלישי-רביעי אני טס לפולין ואני לוקח אותה איתי. משום מה אני לא מצליח לדחוס את התמונות (לכווץ את הגודל ולהכניס יותר תמונות) במצלמה ומרב שיש בה פונקציות אני מסתבך ולא יודע ממה להתחיל. מישהו יכול להדריך אותי בקיצור?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי מצלמה בוואלה והיה כתוב שהיא מחודשת ואני לא הבנתי מה זה אומר אני חושב שזה אומר שהיא יד שניה שחידשו אותה אבל אני לא בטוח
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. אני יודע שלמצלמה מתאים הזכרון Compact Flash, האם יש עוד סוג שמתאים? 2. מה ההבדלים בין Compact Flash ל Compact Flash Ultra? 3. האם המהירות של הכרטיס באמת כזה חשוב? 4. מה ההבדל בין הכרטיסים הזולים ליקרים באותו גודל...וכמובן על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונות מהמשלחת של פסח 2004 לפולין, עבר עריכת Levels וחיתוך בפוטושופ. צולם ע"י ה-S45 שלי. אני יעלה לכם סטים עפ"י מהלך הימים של המסע, ככה שביום זה עדין אין מראות הקשורים לנו היהודים. *הערה- לא לשכוח לרענן 1. 2. 3. 4. 5. התמונה המקורית של 4, מה עדיף? עברה טיפול ברוויה לאחר נזק בצבעים של ה-Levels. 6.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית על-סך של 1800-2000 שקלים. חשוב לציין שאני צריך לרכוש כרטיס זיכרון 256 או MB 512 מטען ותיק למצלמה. חשבתי ללכת על ה a80 ומה אתם חושבים ? ***מצלמה חדשה ולא מחודשת*** המצלמה תשמש לטיולים, צילוומים בתנועה ( כלומר ילד קופץ אם סקייט מדרגוות) וצילומים במועדוני לילה. תודה רבה ואשמח לקבל לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטליות בסביבות ה700 שקל, אבל אם אני יבין שכדי שיהיה משהו טוב צריך לקנות ב 1000-1200 שקל אין לי בעיה. אוקיי, אז מחיפשי הקצרים בפורום ראיתי שהרבה ממליצים פה על ה Canon A70/80/75 אם אני לא טועה לדוגמה זה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3101787 עכשיו יש שם 3.2 megapixel ויש את זה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3105194#detail שזה מצלמה יותר זולה והיא 4 מגהפיקסל ועוד כל מיני שטויות... למה כזה הבדל במחיר שלכאורה המצלמה השניה יותר טובה? יכול להיות בגלל חברה?אחריות? יכול להיות שאין זום אופטי במצלמה השניה (מה זה זום אופטי בבקשה?) תודה לעוזרים. אה ועוד משהו, נזכרתי שיש כזה LAG במצלמות דיגיטליות (שלוחצים ואז ר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית שתומכת בפאל + כרטיס firewire או מצלמת וידאו אנלוגית + מתאם למחשב או כרטיס טלוויזיה בתקציב של עד 2100 ש"ח אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לך איך אני מצלם מאקרו בלי שייצא לי מטושטש ונמרח? אני משתמש בA75.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-