צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
טיילתי לי בניו זילנד.. ואחת התמונות שצילמתי היא תמונה שמאוד מאוד אהבתי.. רציתי לדעת מה דעתכם גם.. (אני לא צלם או משהו שכזה..) כמו כן רציתי לערוך קצת את התמונה שתהיה יותר "חדה וחיה" או לא יודע איך להגדיר את זה, וכאן אני מאמין שתוכלו לעזור לי.. התמונה : Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמת CANON A610, והיא נפלה במהלך טיול, וכרגע הכפתור של הזום והמצבים בקושי עובד.. האחריות לא מכסה דברים כאלה, ובכל מקרה החנות שקניתי ממנה נמצאת במרכז, ואני מהצפון, אז רציתי לדעת מה ניתן לעשות עכשיו, האם יש מעבדות תיקון שיכולות לתקן את המצב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המצלמה: HP Photosmart 735 איך המצלמה? אני רוצה תגובות לשיפור אם יש...תודה!
-
להלן השאלון... * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח עם אפשרות לחריגות מינוריות * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הרוב באור יום, אך חשוב שיכולות הצילום בלילה יהיו טובות גם הן * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). באור חלש הצילום יהיה בעזרת פלאש * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כלל לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך זה הגיוני שברזולוציה 1600X1200 אני מקבל 973 תמונות לצלם, ובמצב פוסטכארד (POSRCARD) שהוא מצב עם אותה רזולוציה אני מקבל 1730 תמונות? מדובר על כרטיס ג'יגה ב-Canon A610 באיכות הכי טובה.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
http://picasaweb.google.com/decktor/Snow2008 כל התמונות צולמו מהסלולארי שלי במרחק של עד 10 דקות הליכה מהבית. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
5-8-10 שניות f-3.2 אם טעיתי במשהו אז תאמרו לי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קיבלתי סוף-סוף את ה S9100 שלי. פרטים ותמונות בקרוב. יש לי היום את ה PowerBank I של GP שמטעין סוללות ב 12-19 שעות (כתלות בקיבול) והבחנתי שאם אני הולך לצלם מסיבה בגן (כולל וידאו) - ואח"כ מראה את הסרטונים בולוויזיה וגם מנסה להעביר באותו ערב את כל החומר למחשב - יש לי בעיה רצינית גם עם שני סטים של סוללות. מה גם שאם ארצה לצלם עוד אפילו בבוקר לא יהיה לי סט טעון. לכן אני רוצה להתיעץ לגבי מטען מהיר - רצוי אולי אפילו עם אפשרות טעינה ברכב (למה לא בעצם) - ראיתי שיש ל GP מספר דגמים כאלה אבל יחסית יקרים. האם יש דגמים מומלצים מידע/נסיון אישי אפילו של חברות אחרות? ניסיתי גם לחפש (באינטרנט) את הספק שמתאים למצלמה S9100 - אבל לא ממש מצאתי - האם כדאי לקנות ספק כזה? ואיפה?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אוקיי נתחיל בזה שאין לי ממש מושג במצלמות דיגיטליות, חבר שלי אמר לי לקנות את הקאנון A75 אבל לא נכנס לזה בינתיים אני רוצה לשמוע את דעתכם ... יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל אני מוכן להוציא רק 1500 על מצלמה דיגיטלית ולשמור את השאר .. אמממ .. הסיבה לזה שאני צריך מצלמה, אממ .. כי אין לי ! (יש מצלמה רגילה אבל אני צריך דיגיטלית) אני מתעסק יחסית הרבה בגרפיקה ואוהב לצלם, תמונות שלי של חברים ושל נוף אני גם לא ממש מבין בכל ההבדלים בין כרטיסי הזכרון, אבל אני רוצה מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 1500 ש"ח, שתהיה איכותית (עד כמה שאפשר במחיר הזה)... הדגשה קטנה -> אני לא רוצה מצלמה מחודשת, אני רוצה חדשה ישר מהאריזה ... בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, נתחיל בהקדמה שזה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואני ממש מתחיל בכל הקטע של צילום. באופן כללי ממה שקראתי עדיפה הS6500 איכות תמונה,עדשה רחבה וכו'. הדבר שהכי הכי מפריע לי זה יצוב התמונה,האם בגלל שאני מתחיל חשוב היצוב תמונה? במידה ומישהו יכול להשקיע מזמנו ולהדגים לי איך עדיף\לא עדיף היצוב תמונה אני אודה לו מאוד. ובקיצור S3 או S6500 למתחיל? (מזמין היום בעז"ה אשמח לתשובות מהירות)
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
האם קיימת מצלמת סטילס דיגיטלית, שיכולת הקלטת הווידאו שלה (הסרטה) הוא טוב יותר מההסרטות הגרועות של רוב מצלמות הסטילס ? או במילים אחרות, מהי מצלמת הסטילס הדיגיטלית, שיש לה את צילום ווידאו האיכותי ביותר ?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן, 2 שאלות: 1. האם יכול להיות שזמן הסוללה של פנסוניק TZ6 ארוך בהרבה מזה של FinePix F100fd? 2. האם כדאי להגיע עם סוללת הליתיום למצב של פריקה מלאה ורק אז טעינה מחודשת? ז"א... נניח שנשארה לי מעט מאוד סוללה - האם שווה לרוקן אותה עד הסוף ורק אז לטעון או שעדיף כל הזמן לשמור אותה טעונה? או... אופציה אחרת? איך הכי "נכון" להתנהג עם הסוללה? תודה רבה, גל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא להאמין לכמה כבר יש את הפוגי 9500 (למרות המחיר) אני מתעניין בפלש חיצוני למצלמה האם מישהו כבר היתנסה בזה איזה פלש מומלץ איך התיפעול של הפלש (הרי לא תומך TTL) ועד כמה זה עוזר בתאורה נמוכה ועוד המצלמה הזו היא לא P&S רגילה יש הרבה לילמוד כדי לקבל תוצאות יפות והיא מסוגלת להרבה אם יש לחברה טיפים לשימוש טוב יותר - הם יתקבלו בברכה הטיפ שלי ISO - לא לפחד להעלות ISO המצלמה נותנת תוצאות יפות גם בISO גבוהה
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1600 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מעוניין לצלם בטיולים לצלם אנשים ונופים מעוניין במצלמה שיכולה להוציא תמונות טובות גם בחושך האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? יש לי מצלמה ישנה 5MEGA PIXEL מלפני 6 שנים סוללות AA שנגמרות מהר וזום אופטי קטן האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס? ארצה להדפיס תמונות עד גודל 18X25 וארצה שהתמונות יראו טוב במסך 42 אינצ' מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן ל…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פירסמתי את אותה ההודעה בפורום של תפוז, אבל הממשק שלו דפוק ולא רציתי להמשיך שם. בכל מקרה, אני אמקד יותר את מה שאני מחפש גם לפי מה שהגיבו לי שם. אף פעם לא הייתה לי מצלמה, גם לא פילם, אז מדובר במצלמה ראשונה שאני עומד לקנות. קראתי מאמרים פה ושם, ולמדתי על המושגים בעולם הצילום, ורק חסר הנסיון בפועל שהוא העיקר אני משער. בגלל חוסר נסיון, אני לא כל כך יודע מה יהיה השימוש העיקרי של המצלמה, ומה יעניין אותי לצלם ביום יום. אבל דבר אחד שאני בטוח בו, הוא שאני הולך לצלם המון צילומי מאקרו, חרקים קטנים, כי לפי גלריות שראיתי זה די עניין. אז אני מחפש מצלמה עם יכולת מאקרו מעולה בהתאם למחיר, שגם תאפשר צילומים של שאר הדברים (משפחה, יציאות במסעדה וכו'). לפי מה שהמליצו בתפוז, כדאי לי ללכת על מצל…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. בתור אחד שמצלם המון וברשותו ציוד צילום נחמד ביותר, צילמתי במועדונים ובאירועים המון אין לי ספק שאני צודק!!! ישנו חבר לעבודה שמתווכח ואומר שזה טמטום לצלם תמונה לאורך-גובה תקראו לזה איך שאתם רוצים, הוא טוען שכאשר מעבירים את זה למחשב חייב לסובב כי התמונה הרי על הצד ואז כאשר היא על הצד ואתה מסובב התמונה קטנה ונראת רק על אמצע המסך עם שני שטחים לבנים מהצדדים(אתם יודעים למה אני מתכוון). ואני מסביר לו שבכדי להתמקד בבן אדם עומד או עצם גבוה נצלם תמונה לאורך כדי שהעצם יהיה הנושא של התמונה ובגדול יותר. אחרת אם נצלם לרוחב יכנסו כל מני מסתננים לתמונה והעצם שרצינו לצלם כבר לא יהיה הנושא ותצא תמונה לא יחודית. הוא מבחינתו שהתמונה תראה לו גדולה על המסך ואני מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Casio/casio_exz120.asp מה דעתכם על המצלמה הבאה כמצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, מלבד כמובן איכות הצילום שחשובה לי אני רוצה מצלמה קטנה ושהזמן בין תמונה לתמונה יהיה קצר המחיר שלה פה(ארה"ב) הוא 229$ האם במחיר הזה אפשר לקנות משהו יותר טוב? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
פתחתי ערוץ משלי ב-YouTube: http://www.youtube.com/user/alexturovsky הקטע הטכני ביוטיוב על הפנים, סרטי HD מגמגמים ואין לי מה לעשות נגד זה. תלחצו על הכותרת של כל סרט לראות אותו דרך האתר בנפרד ולא בערוץ. רק ככה תראו איכות טובה של HD. האיכות של המצלמה הזאת במיוחד במצב ההילוך האיטי שהופך 3 שניות לסרט של 12 מדהים למדיי. http://www.youtube.com/watch?v=6utsJa7EcsA http://www.youtube.com/watch?v=Pk4UjmPI5TA&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fuser%2Falexturovsky&feature=player_profilepage מכות! http://www.youtube.com/watch?v=JBhviffkJm8&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fuser%2Falexturovsky&feature=player_profilepage
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברשותי PANASONIC TZ5 שיש לה עדשה רחבה(28MM) עכשיו שאלתי היא, האם כדי לנצל את מלא רוחב העדשה, אני צריך לצלם ב16:9? או שמספיק לצלם ב4:3 כדי לנצל את כל הרוחב ושלא תיהיה לי עדשה רגילה(35MM) תודה מראש, אריאל
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, טיילתי באירלנד וצילמתי המון תמונות והעברתי אותם למחשב ומחקתי את התמונות מהכרטיס זיכרון. יום שישי האחרון פירמטתי את המחשב שלי ושכחתי לגבות את התמונות שלי מהטיול - שביזות מטורפת!! שמעתי שיש תוכנות שיכולות לשחזר מידע מכרטיס זיכרון של מצלמה. יש לי כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. אם אתם מכירים תוכנה כזאת, אני לא רק אשמח אני אהיה הבן אדם המאושר ביותר. תחשבו מה זה לאבד את המזכרת הכי חשובה שלך מטיול בחו"ל. בבקשה תעזרו לי אני ממש בדיכאון. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי... ברשותי Fuji S6500fd האם אפשרי לחבר לה גריפ?... ולכל התוהים...לא המצלמה ממש לא כבדה, אני רוצה גריפ כדי להפוך את העניין של זמינות סוללות לפשוט ונוח... וזה יהיה נחמד יותר אם יהיה לי גריפ =) עד היום ראיתי גריפ רק למצלמות רפלקס ...אבל אולי אני טועה ויש גם גריפים למצלמות כמו שלי מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המצלמה f31fd של פוגי וחשבתי לקנות כרטיס זיכרון גדול של 2gb . אחת הסיבות שקניתי מלכתחילה את המצלמה הזאת היתה היכולת לצלם קיטעי וידיאו ארוכים שמוגבלים אך ורק בנפח כרטיס הזיכרון כך שלמעשה , אני אוכל לצלם קטע וידיאו של כחצי שעה עם כרטיס של 2gb. ציטוט מתוך: http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/page7.asp Movie mode Like most of its competitors the F30 offers movie capture at up to 640 x 480 pixels (VGA) / 30 frames per second, with the duration limited only by the space left on the card. The movies are recorded in motion JPEG (.avi) format, with fairly heavy compression; they work out at around 1.1 MB/sec, meaning you can fit just under 15 min…
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-