צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
והוא נקרא: BMW M6 צולם בשעות הערב, ב"שלוף" ללא הכנה מוקדמת כמובן, ולצערי ללא ציוד תאורה ראוי. קובץ RAW עם קצת פוטושופ (בעיקר מסכת shadow&highlight על הגלגלים, ותיקון השתקפות של מכונית אחרת על הדלת) הציל את המצב.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, איזה סוג של צילומים אתם אוהבים. אני אתחיל: טבע ונוף, מאקרו, אמנותי, לילה.
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש ברשותי FUJI FINEPIX F10 ואני לא מוצא אפשרות להדביק תאריך לתמונה ! מישהו יודע אם זה בכלל אפשרי ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמצה עד 2000 ש"ח שתהיה כמה שיותר קטנה ו28MM חובה, יש אותה ואחרות לא נראות לי כל כך האמת. הבעיה ששראיתי הרבה מאוד בעיות(פגמים?)איתה כמו רכות בחלק גדול מהתמונה ולא רק בפינות וגם זמני הצילום בחלק מהביקורות(אתרים או משתמשים)גרועים ובחל רשום שהיא מהירה וגם יש הבדלי ציונים גדולים. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן למצוא מצלמת IR 'פשוטה' שיכולה לצלם תמונה כזאת ? מצלמה מתקדמת ב ebay עולה כמה עשרות אלפיי $ אותי מעניין אם יש מצלמה ג'נרית זולה מאודשיכולה לצלם תמונת gray scale של זה ללא מדידת טמפרטורות ויתר הפיצ'רים. אבל עדיין להראות הבדלי טמפרטורות ומקומות חמים במעגל אלקטרוני או לוח חשמל וכדומה אפשר שהמצלמה תהיה כמו webcam כלומר מחייבת חיבור למחשב בזמן הצילום ראיתי באינטרנט מדריכים איך להפוך מצלמה דיגיטלית רגילה ו webcam למצלמות IR אבל אני לא בטוח שהיא רואה IR כזה 'נמוך' (רחוק מאוד מהתחום הנראה)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
EXIF VIEWER https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3905 נורא שימושי.
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני צריך המלצה לעדשה שניה למצלמה canon 600d אני כרגע עם עדשת קיט 18-55 ומה שחסר לי בה זה יותר איכות וחדות, זום פחות מעניין אותי. אני מצלם בעיקר אנשים ורכבים ואני מאוד אוהב לצלם אנשים עם פוקוס ושכל הרקע מטושטש מסביב. תקציב של עד 3000 ש"ח עם חריגה של 200 ש"ח. ראיתי את העדשה EF 17-40 של קנון שנכנסת לי בתקציב מה דעתכם עליה? יש לי ידע של חובב וחשוב לי לשמוע דעת של מישהו מיקצועי תודה [h=1][/h]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני מתכוון לקנות בארה"ב - על כן עד 600$. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הרבה נופים, רחובות, אנשים, אירועים, גם בתנאי תאורה פחות טובים (נניח בתוך הבית) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אני אוהב יותר את התמונות ללא הפלאש אבל אם חשוב לי לתפוס את הרגע אז אני מוכן גם עם פלאש מוקפץ. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פל…
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי ושבת שלום אז הכרגלי אני עצלן מידי כדי לערוך תמונות (כן כן ככה זה שלוקח לפוטושופ איזה 3 דקות לעלות) אז אני מפרסם את התמונה ככה תהנו וכמו תמיד תגובות בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לאחר שירדתי מהרעיון לקנות מארה"ב(ההפרש במחיר זעום) ראיתי שיש 3 יבואנים שונים לקאנון שנותנים 3 שנים אחריות 4H - ב 999 ש"ח (האתר CAMERA) MDK ב-1177 ש"ח + כ.זכרון 128 ו- קרט היבואן הרישמי ב- 1310 ש"ח + קורס צילום. אני מתפתה להצעה הזולה ביותר השאלה אם למישהו יש ניסיון טוב או רע עם אחד מהם ? ובנוסף למי יש מעבדות שירות בתל אביב מלבד לקרט ? נ.ב הדגם A510
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
רציתי לדעת המלצות שלכם על מצלמה בטווח מחירים של 900-1000 ש"ח, שתיהיה קומפקטית, דקה ואלגנית כמה שיותר (מראה יקר). איכות כמובן מעל לכל.
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית קטנה וקומפקטית עם איכות כמה שיותר גבוהה. אני יודע שיש איזו פשרה על איכות כשלוקחים מצלמה עם מידות קטנות, אבל תנסו למצוא את הטוב ביותר משני העולמות. התקציב לא מוגבל.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון: אבא שלי טס לקוריאה היום ובעיקרון אני חושב ששם הרבה יותר זול . אבל אם זה היה בארץ אז התקציב משהו כמו 1600-1000 שקל. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? תמונות משפחתיות בעיקר(ימי הולדת אירועים טיולים וכדומה) באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן, פוגי A600 , מה אני לא אוהב ---> הכל בערך.לא אהבתי בכלל את המצלמה. …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אתר פשוט וחינמי שאני יכול להעלות אליו אלבומים של תמונות ולשלב טקסט קצר שמתאר כל אלבום וגם כל תמונה בכל אלבום ואלבום. לדוגמא אני רוצה להעלות תמונות נבחרות מהאלבום של הצילומים שעשיתי בזמן הטיול לברזיל.(ובהמשך אלבומים נוספים של מדינות נוספות בהם טיילתי) אני רוצה שיתאפשר לי לתת שם לאלבום לצרף אליו טקסט קצר שמתאר את מסלול הטיול , ובנוסף אני רוצה להוסיף טקסט קצר לכל תמונה באלבום . אני רוצה להגביל את הצפייה רק לאותם אנשים שאני אתן להם סיסמא שתאפשר להם לצפות באלבומים (צפייה בלבד ,ללא שום אפשרות לבצע שום שינויים כמו מחיקה של התמונות או הוספת תמונות אחרות). אני מעוניין שאותם חברים יוכלו להוריד אליהם את התמונות ולהדפיסם. ברור שאין לי שום כוונה לתת את שם המשתמש והסיסמא שלי ש…
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מצלמה מקצועית בתקציב של עד 12K ושמתי עין על המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794226 מה אתם אומרים עליה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 5000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. גבוהה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מגוון canon powershot 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) מעט בחושך, הרבה אור יום, לצלם אנשים ממרחק רב. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותי…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יום ראשון אני מקבל את המצלמה מארה"ב... מה כדאי לבדוק? מה כדאי לצלם כדי לבדוק את היתרונות שלה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה ..עכשיו אני רוצה לשאול איזה תוכנה מומלצת שתשפר לי את הצילום או האיכות? או שתוכנה שאני יכול קצת לערוך תתמונה..שתהיה פשוטה ואיכותית יש אחת כזאת? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על האחרונה אני ממש לא סגור למה היא יצאה טיפה מגורענת... צולם ב ISO 400.... דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו קטן שצילמתי, סרקתי (סוף סוף יש סורק סרטי 35mm!!) וערכתי. MINOLTA DYNAX 404si 35-80mm Lens
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=JBa520 היא גירסה מתקדמת של A75(נכון?) שהייתה המומלצת של האתר לשנת 2004,כלומר איכות התמונה דומה, נכון ? מהו זמן הצילום בין תמונה לתמונה בגירסה הזו? דרך אגב יש לכם את ההמלצה לשנת 2005?
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-