צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
המקום: נקודת תצפית הררית ממזרח לעיר אילת הזמן: יום שישי האחרון (20/1/2006), אחת עשרה בלילה נתונים טכניים: Olympus C5060, ISO 80, 3x28mm, 15", f4.8 לגירסה מוגדלת יותר, הקליקו על התמונה.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מהקיי 200 החדשה סוף סוף סגרתי את התואר והיה לי זמן לצאת לסיבוב צילום נראה לי יש פה הרבה שיזהו איפה זה צולם [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך מעלים תמונות לאתר לצורך חוות דעת? באיזה גודל ואיכות מומלץ? או האם יש סטיקי שכבר הסביר זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יצא לי לצלם היום סתם תמונה שלפי דעתי היא יצאה לא רע בכלל אשמח לתגובות נ.ב זהו זה העלה/הפרח האחרון שאני מעלה לפה חח [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני לא מבין כ"כ גדול בצילום אבל זה מעיניין אותי לאחרונה אני ממש אוהב לצלם נופים וכדומה אין לי כרגע תמונות מעניין אני אעלה עוד בעתיד.. בנתיים רציתי קצת עזרה עם מספר תמונות שצילמת והם יצאו קצת לא ברורות בגלל שהתחיל חושב באותו זמן שצילמתי מישהו יכול לעזור לי בעריכה כך שהם יצאו יותר ברורות או לתת לי עצות לגבי זה? עידכון: לא הצלחתי לעלות יותר מתמונה אחת כנראה בגלל ההגבולה של הגודל 2 תמונות תופסות יותר מ 300Kb [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום. אני בדרך כלל לא פעיל בפורום צילום אבל לאחרונה קיבלתי מצלמה והחלטיתי לצלם כמה תמונות, אני לא כ"כ מבין בזה ואם מישהו יוכל לתת לי עצות + חוות דעת על התצלומים... www.ohel-shem.com/~test/pic/2.jpg www.ohel-shem.com/~test/pic/3.jpg www.ohel-shem.com/~test/pic/4.jpg www.ohel-shem.com/~test/pic/5.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הביאו לי מצלמה zeiss ikon מדגם nettar ואין לי יותר מדי מה לעשות איתה.. חשבתי למכור אותה ולעשות כמה ג'ובות רק מה אני לא הכי מבין בתחום הזה ואין לי מושג בכלל איפה להתחיל לחפש קונים וכמה לבקש עלייה וכו.. היא נראת ככה והיא במצב טוב, זה לא תראד פירסום כי אני לא מנסה למכור לאף אחד, רק מבקש חוות דעת מה לעשות איתה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא ראה. מדהים! http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=8091 http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=10992&CategoryID=126 העתיד של מצלמות הסטילס. ;D V1253 V1233
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? לקחתי את התמונה מהכרטיס זיכרון העברתי למחשב, ערכתי קצת ועכשיו אני רוצה לפתח את זה אז אני רוצה לשים אתז ה בחזרה בכרטיס זיכרון... אפשר לעשות דבר כזה? ואם כן, איך?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי לא מזמן לפני חודש+ מצלמה PANASONIC DMC-FZ28 והשקעתי בכרטיס זיכרון איכותי של SANDISK מסדרת EXTREME III היום אחרי אירוע משפחתי , חזרתי הביתה ואני בא לפרוק את התמונות למחשב...בעזרת כבל הUSB ולהפתעתי הרבה קרה דבר נורא מוזר העתקה נתקעת אחרי כמה תמונות ושאני בודק בהתקנים המצלמה לא מופיעה , עכשיו אני לא יודע מה בדיוק הבעיה ..שכן אני עושה בדיוק מה שעשיתי בכל הפעמים .. (אין לי קורא זכרונות מתאים שכן זה SDHC והקורא שלי קורא רק את האיטים יותר ..לכן אין לי דרך ממשית לדעת האם הבעיה בזיכרון או במצלמה עצמה).. נוסף לתקיעה של העתקה , גם אחרי שאני מנתק את הUSB מהמחשב המצלמה עצמה תקועה ורק הוצאת סוללה משחררת ... ומה שהכי מוזר זה שאת התמונות כולן אפשר לראות במסך ע"ג המצלמה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צילמתי כשהייתי בניו יורק שנה שעברה. חשבתי לשתף [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תכירו זהו יוסי הפיל הרוצח מהספארי. (תכנסו לאתר של הספארי לקרוא את הכתבה עליו http://www.safari.co.il/article.php?id=288 בתמונה הראשונה הוא מת לשירותיים לכן הרגלים האחוריות שלו כך : עוד מתמונה של יוסי:
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי מהו הפיתרון הזול ביותר לצילום וידאו איכותי ליוטיוב ? אין צורך בניידות בזמן צילום וגם לא בסאונד איכותי. חשבתי על מצלמת רשת אבל נראה שה fps שלהם חלש למדיי וכל תנועה מול המצלמה לא נראית טוב... אמח להצעות תודה נתי
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אל תרדו עלי יותר מידי זאת הפנורמה הראשונה שלי וזה היה בלי חצובה צולם בCANON 350D
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה כבר נשאלה, אבל חיפשתי בפורום לפני שפירסמתי שאלה ולא מצאתי תשובה... יש ברשותי מצלמה דיגיטלית של Canon דגם 350D (נקראת גם Digital Rebel XT). האם יש דרך להפעיל את מסך ה-LCD ולצלם דרכו (כך שאפשר להסתכל על מסך ה-LCD ולראות מה הולכים לצלם במקום להסתכל בעינית של המצלמה)? חיפשתי בחוברת של המצלמה הסבר ולא מצאתי, ובאיזשהוא שלב התחלתי לחשוב שאולי מדובר בפונקציה שקיימת במצלמות P&S ולא במצלמות SLR. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד השלום והברכה אני מצלם למעלה מ26 שנים וב5 שנים האחרונות בדיגיטאלי, בעיית הרקע הכהה בחלק מהתמונות משתנה מאולם לאולם ולגני האירועים השונים לאחרונה חזרתי לצלם עם פלאשים נוספים המפוזרים ברקע, אני עובד עם ניקון D70 ו SB800 בכל מצבי הצילום ידני אוטומת פרוגרם הפלאש מזהה את הפלאש הנוסף ומחליש את עוצמתו עד קבלת תמונה כהה לחלוטין, אני קראתי את רוב הפורומים המדברים בנושא ואמש באירוע ניסתי ליישם את ההמלצות וכלום לא עזר ! יש למישהוא רעיון ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1.צולם די בסוף השקיעה 2.צולם מחשיפה של 3 שניות חשיפה יותר מהקודם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תחילת שבוע הבא אני מתגייס, קובי (KoM) יהיה "עוזר-אחראי-פורום" בחודשים הראשונים עד שאני אתאקלם בצורה שלמה בצבא והוא יפקח וינהל בצורה מלאה את פורום צילום. אני מקווה לשם שינוי שגם חברי פורום צילום יתבגרו ולא יעשו שטויות וחיים קשים לקובי אני אבקר בסופ"שים, כך שלא לעשות בלאגן. תהנו, תצלמו ותתקדמו - אחראי פורום צילום שלכם, דני.
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יצא לי להתאמן קצת לאחרונה על אספקטים חשובים ביצירת פריים טוב כמו איזון לבן, קומפוזיציה, ובוקה. הסט האחרון שצילמתי בפסח נתן לי במה לנסות דברים חדשים והתוצאות הדהימו אותי. אך אני ללא הדרכה, המדריך הכי טוב שלי עד עכשיו זה העין שלי והשיפוט שלי. אני רוצה להתקדם עם זה הלאה ולדעת איפה אני עומד. אני אתן פה תמונה, ואני צריך את הביקורת שלכם לגבי האספקטים הבאים: -איזון לבן -בוקה (למרות הסובייקטיביות) -קומפוזיציה -הולכת עין התמונה צולמה כאשר אחיין שלי היה בנחל שהמים בו קרים מאוד, ההבעה טבעית, חיכיתי שזה יקרה עריכה:שימו לב שהפורום החדש חותך את התמונה מצד שמאל שלה וזורק את זה לפס גלילה. קחו את זה הצידה כדי לראות את ההמשך של התמונה גרסה גדולה של התמונה 1:1 כמו שיצאה מהמצלמה ב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן, והגיע הזמן לשים לזה סוף.. בד"כ, כשמישהו חושב לקנות מצלמה שמיועדת בעיקר לצילום וידאו, הצורה שעולה אצלו מייד בראש, היא של מצלמה שנראית בסגנון הבא: נקרא לצורה הזו "מצלמה מוארכת". ואכן, אם הולכים היום ל-zap, ונכנסים לקטגוריית מצלמות וידאו, זה נראה שכל המצלמות שם הם בסגנון הזה, של מצלמה מוארכת - בדיוק מה שאנחנו מכירים במשך שנים. אבל הסיבה שפתחתי את ה-thread הזה, היא בגלל שלאחרונה אני נתקל בתופעה שאני לא כל כך מבין, ובתקווה שמישהו שמגיע מתחום הצילום, יוכל לחדד.. הרבה פעמים אני קורא/רואה באינטרנט, שאנ…
-
- 18 תגובות
- 14.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שאלוהים יעזור לי... צילמתי לבת דודה שלי את ההצעת נישואים ובטעות עשיתי פורמט (דרך המצלמה) לכרטיס זיכרון... היא תהרוג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייב למצוא דרך לשחזר את התמונות והסרטונים שהיו שם.... עדיין לא צילמתי על הכרטיס מאז הפירמוט כי הבנתי שאם אעשה זאת, התמונות החדשות יתפסו את המקום של התמונות שמחקתי וזה יחסל כל סיכוי לשחזור, אז בינתיים אני לא נוגע במצלמה. אני חייב עזרה בשחזור התמונות... המצלמה שאיתה אני עובד היא Fuji FinePix S6500 והכרטיס זיכרון הוא מסוג כל מי שיכול לתרום לי בעניין שיבורך![br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 23:12:34 *עדכון*:אז ככה ניסיתי לשחזר עם התכנה Digital Photo Recovery או בקיצור DPR אבל אני נתקל בבעיה... אני מפעיל את התכנ…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום תסתכלו בבקשה על המפרט הבא: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-VideoCamera&model_id=36421 האם מישהו יכול לומר לי מה החוזקות ומה החולשות של המצלמה הזו. הציעו לי אותה ב-1600 ש"ח, שזה מחיר יותר נמוך ממה שבד"כ מוצאים בשוק. מה אתם אומרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-