עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום חברים, נתקלתי בבעיה.. כשאני מחבר את המצלמה למחשב (SONY T20) חלק מהתמונות מוצגות וחלקן לא.. יש תמונות שמופיע רק חלק קטן מהחלק העליון ושאר התמונה באפור.. כשאני נכנס למציג התמונות של וינדוס הוא רושם שלא ניתן ליצור תצוגה מקדימה של התמונה וכשניסיתי להפעיל את התמונות האלה בפוטושופ הוא הודיע שהתמונות פגומות.. ולא ניתן להעתיק את התמונות למחשב הוא רושם משהו על פרמטר שגוי... עריכה: יכול להיות שזו בעיה בכרטיס זכרון ? אני משתמש בכרטיס זכרון memory stick pro duo של סוני - HIGH SPEED , MAGICGATE כשאני מכניס כרטיס זכרון אחר אין שום בעיות.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. יש לי מצלמה של CASIO דגם ex740 , מאוד מרוצה ממנה אבל אני לא יודע למה בזמן האחרון התמונות יוצאות נורא חשוכות אחרי שאני מעביר אותם למחשב ואני מדגיש שבמצלמה הם נראות מעולה והם מצולמות באור שמש חזקה אבל אחרי שאני מעביר למחשב כאילו הם צולמו ביום חורפי חשוך . כדי לבדוק שהבעיה לא במחשב העברתי את אותם תמונות למחשב אחר וגם דרך הטלויזיה ועדיין התמונות חשוכות. הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  3. שלום ההורים שלי טסים לחול בחודש הבא, ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה כמה דברים חשובים, 1. שהיצרן הוא סוני 2. אני מעוניין במצלמה קומפקטית וקטנה, קלה ונכנסת לכל תיק. 3. רצוי מסך מגע עם צג גדול 4. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום ביתי, ונסיעות לחול. אני לא צלם מקצועי. ראיתי כמה דגמים פה, בסביבות ה 250 עד 400$ שזה מחיר מצויין בשבילי אם אתם מכירים את הדגים אז תמליצו לי מה טוב ומה לא , אם יש דגם אחר שלא ראיתי בבקשה תרשמו שאני יוכל להתרשם ממנו DSC-T2 DSC-T200 DSC-T300 או Sony Cybershot DSCN1 8.1MP שהיא נראת הכי זולה מבינהם. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by PyroGhost,

כמו שכולכם בטח כבר יודעים קניתי את הD80 עם כל הציוד שדחסתי פנימה בחודשים האחרונים, עכשיו נשאר לי רק להשקיע בעדשה טובה. העדפתי לחסוך את הכסף ולהשקיע כמו שצריך ולקנות את הניקון 17-55 F2.8, ועכשיו עקב המחיר הנמוך של הדולר האטרטקטיביות שלה רק עולה ועולה, הבעיה שלי היא שהמחירים בארץ לא זזים בקצב שהדולר זז למטה והם דיי נשארים אותו הדבר ואני לא ממש אוהב את העניין הזה, ההפרש גדול מידי. עכשיו יש בפניי כמה ברירות אפשריות : 1. להזמין את העדשה מחו"ל ולשלם את המכס עליה בכניסה, כולל פילטר והכל זה יסתכם בפחות מ5000 שקל לפי החישוב שעשיתי. 2. לחכות שמישהו שאני מכיר ושמבין דבר או שניים בצילום יטוס לניו יורק ויביא לי אותה בדרך חזרה משם (עלות כוללת של 4500 שקל בערך) 3. לקנות אותה בארץ כאשר ה…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. תקציב של עד 1200 ש"ח, יש אופציה טובה ?

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by exXxTreAm,

תגובות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  9. Started by yonatanR,

ערב טוב ושלום לכולם, מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית כנראה דמויית SLR (לא הבנתי עד הסוף את ההבדלים בין המצלמות)בין 800 ל-1000 שקל(מעדיף שישאר בכיוון ה-800 אלה אם כן יש הבדלי איכות ניכרים), משקל וגודל לא חשוב, שיהיה לה מראה סביר, איכות צילום גבוהה ככול שאפשר, המצלמה בעיקר תהיה לצילומי נוף ופה ושם טבע ואנשים אז אני מניח שצריכה להיות לה גם עדשה רחבה לא?. תודה רבה לכול העוזרים, אהה ועוד דבר איך ניתן לעשות חשיפה ארוכה במצלמה דיגיטלית ובכללי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום ח'ברה בעזרת עצתכם החלטתי לקנות את ה מצלמה הזאת עם 18-55 אשמח עם תמליצו לי על חנות טובה שנותנת שנתיים לפחות של אחריות של "קרט" עדיף חניות שיש לכם איתה נסיון תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  11. שלום, יש לי הרבה תמונות להעלות ובפייסבוק אפשר רק עד 60 תמונות ויש לי יותר, בערך 200 תמונות. האם יש אתר טוב שאפשר להעלות אליו?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  12. היום החליק לי התיק ובו המצלמה מהיד מגובה די נמוך, המצלמה הייתה בתוך שתי שכבות של חומר מרופד בכל זאת הזכוכית שמגינה על העינית נסדקה. משום מה בכלל לא שמים לב לזה כשמצלמים כנראה בגלל שהעין מתמקדת מעבר אבל אני בכל זאת רוצה להחליף אותה. קיימת סכנה בלשלוח אותה לתיקון? אם לא אז מה המקום הטוב ביותר?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  13. היום דודה שלי נפלה והמצלמה עפה לה מהיד. הפלסטיק הכי חיצוני שעל העדשה נשבר אבל אני לא בטוח שעדה נפגמה מבפנים, בנוסף העשה לא זזה... (כשמדליקים ומכבים את המלצה העדשה לא 'מתקפלת' למצלמה') כמדליקים את המלצמה יש מסך שחור, וגם כשמעבירים לתמונות יש מסך שחור. מישהו יודע איפה אפשר לתן את המלצמה (של CANON נקנת בחול לפני שנתים שלוש) וכמה זה אמור להעלות? לפי דעתי כדאי לקנות מצלמה חדשה. אז יש לכם המלצות? A470 A560 זה מה שאני ראיתי והנראה לי מתאים (מחיר 580+-) המצלמה השוברה זו 75A ככה שבמחינת איכות, כל מה שתביאו לפי דעתי יהיה מספיק.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. שלום רב חברים יקרים, לאחר 4 שנים של נסיון טוב עם מצלמת Ricoh (דגם G3 - נקנתה בהמלצת boren ) החלטתי להשתדרג, בעיקר בגלל איכות הוידאו קליפים במצלמה הנוכחית, ואורכם... (30 שניות באיכות טובה, 2 דקות באיכות פחות טובה) ובגלל הזום האופטי הרצחני שקיים ב- R7. גם בגלל המקום בתיק - ה- R7 קטנה יותר האם קיימת מתחרה מבחינת נתונים ל- Ricoh R7 במחיר הזה ? אפילו בתוספת מחיר קלה. תודה רבה, אורן.

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. תקציב: 3000 ש"ח שיהיה כולל עדשה המטרה: צילום אירועים\מסיבות בעיקר ומדי פעם גם קצת טבע. בתנאי תאורה על הפנים (מסיבות במועדונים לדוגמא). רזולוציות לא נראה לי שאני יעבור את ה1600X1200 למרות שהיה יכול להיות נחמד להכין פוסטרים מדי פעם מהצילומים. שתהיה לי אופציית שדרוג לעתיד אם אני ירצה להתקדם קצת... מצאתי את אלו בינתיים כאופציות: http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Camera&DB3331=3334&DB4588=4589&orderby=price ** סתם שאלה ** עד כמה חשוב המייצב שראיתי שיש בפנטקס אבל אין בניקון ובקנון בטווח מחירים הזה ? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני הולך להזמין את המצלמה מ BH היום. מה כדאי לי להוסיף לחבילה? (תיק ודברים כאלו אני עוד לא מתכוון לרכוש עדשות נוספות כנראה)

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  17. תראו תמונה שצילמתי עם המצלמה הזאת (התמונה עם הזום הגדול יותר), הרעשים נורא מפריעים ללא כל ספק. פרטי הצילום הם כדלקמן ISO 100 f/4.9 exposure time 1 sec לעומת זאת אני מציג תמונה שצילמתי עם המצלמה הקודמת שלי samsung digimax v700 פרטי התמונה הנ"ל הם כדלהלן ISO 100 f/5.1 exposure time 2.5 הרעשים הרבה פחות מורגשים למרות שמדובר באותה רמת ISO. הבעיה היא שגם מהירות הצילום בלומיקס מוגבלת לשניה אחת. דעותיכם בבקשה! וסתם כדי שיהיה מעניין אני מעלה גם עוד תמונה שצילמתי עם הסמסונג (התמונה עם הבניין) כאן מדובר בISO 100 f/2.8 exposure time 1/2 sec אני מאמין שאתם מבינים מה הבעיה שלי.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by adam_godin,

צולמו באולימפוס fe -120 ותיקה ללא חצובה וללא שימוש בטיימר ! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. שלום לכולם, אז ככה, אמא שלי היא מעצבת תכשיטים והיא צריכה לצלם את התכשיטים שהיא עושה ולהעלות לאתר שלה. יש לי מצלמה דיגיטלית 4MP שלא מצלמת את התכשיטים טוב והכל יוצא די מטושטש ואני רוצה לקנות מצלמה דמוית SLR, שתצלם את התכשיטים טוב. חשבתי על 3 דגמים: 1. CANON S5 2.PANASONIC DMCFZ18 3. SONY DSC H7. מה אתם ממליצים לי?? ועוד דבר... יש אולי איזה מקום שעושים שם טרייד אין של מצלמות, כי אני צריך להפטר מהמצלמה שלי ואני לא מאמין שמישהו יקנה אותה... תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן חבר'ה .. אני מחפש חנות\מעבדה טובה בפתח תקוה למסירת מצלמה של canon לתיקון.. אשמח אם מישהו יודע ויכול להגיד לי .. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yuvalg,

החצובה תשמש בעיקר לצילומי לילה, נוף בהתחלה ובהמשך פנורמות ו-HDR (וגם פאנינג - מצלמים גם עם חצובה?). החצובה מיועדת ל-GX100 (אבל מן הסתם תשמש גם ל-EOS500 ובעתיד אולי ל-DSLR). קראתי בעיון את המדריך בקליקי ואני מתכוון ללכת ולבדוק מספר חצובות פיסית (בפוטופילם וכד'). מעבר לאיכות החצובה חשובה לי הקומפקטיות ובעיקר המשקל הנמוך. -עד כמה חשוב/שימושי לוח ניתוק מהיר? -עד כמה חשוב פלס? (יש זרחני ללילה?) - האם ראש כדורי נוח יותר לשימוש/כיוון? אשמח לקבל המלצה לחצובה סבירה ברמת כניסה שתתאים לצרכי ושנותנת תמורה מירבית למחיר (500-400 ש"ח אם אפשרות לתוספת קלה). מה דעתכם על רכישת חצובה משומשת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Henz16,

אחרי הרבה התלבטויות אלו שני המצלמות שנשארו. מה אתם מעדיפים?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים