עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם, ההורים של אישתי רוצים לרכוש מצלמת ווידאו, חיפשתי ברשת מדריכים ולא מצאתי משהו עדכני (המלצות מ2008 או מ2007). אני מניח שאני יכול עוד קצת לחפור, אבל אולי יש פה מישהו שיכול להכיין אותי למקום הנכון? באופן כללי, מה צריך לבדוק? (יציאות, כניסות, פורמט צילום, מדיה שעליה שומרים את הצילום וכו')? יש דגמים מומלצים במיוחד? אני מדבר על צילום חובבני ולא משהו מורכב מידי. אשמח לכל עזרה, תודה, רם

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  2. טוב אני מקווה שיש פה אנשים מביני עניין עוד חודשים אני טס לטיול לתאילנד ורציתי המלצות לגבי מצלמות אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו HD והשאלות הן ככה 1-בתאילנד זול יותר משמעותית מבארץ או לא (אני כן מתכנן לעבור במסלול האדום ) 2-איזה מצלמת ווידיאו שתומכת ב1080P מומלץ למשתמש ביתי ? אני לא צריך אחת סופר מקצועית אלה אחד ידידותית שמספקת תמונה טובה בלי לשחק אתה יותר מידי 3-בעניין תקציב אני לא סגור אליו

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by Noaring,

שלום לכולם, אישתי לוחצת עלי לרכוש מצלמת וידאו, כדי להתחיל לתעד את ימי ההולדת של המשפחה :-) התקציב שלנו הוא עד 5,000 ש"ח מקסימום, ומכיוון שאני התעקשתי על מסך Full HD, כעת אנחנו רוצים למקסם את הפוטנציאל ולרכוש מצלמה תואמת (FULL HD) אין צורך במצלמה מקצועית, מכיוון שזה רק לשימושים פנימיים של המשפחה, אבל כן חשוב שזו תהיה מצלמה טובה ושתשמור את הנתונים על דיסק קשיח, מכיוון שמהניסיון שלנו עם מצלמות העבר, הקלטות נעלמות לנו בין הידיים עם הזמן :-) להמלצתכם אודה ! אשמח לספק פרטים נוספים במידה ושכחתי משהו.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by pure perfection,

מה קורה ?? ראיתי את המצלמה הזאת canon LEGRIA FS200 איך היא ?? אני צריך מצלמה עם איכות תמונה טובה לטיולים ודברים כאלה , עכשיו ממה שאני מבין היא גם מצלמת תמונות רגילות נכון ?? כאילו לא רק וידאו גם תמונות רגילו כמו מצלמה רגילה .. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, אני צריך לצלם חתונה בקרוב והתבקשתי לרכוש מצלמת וידאו בסיסית שתצלם בצורה נורמלית, שום דבר מיוחד, העיקר שיראו כמו שצריך, בתקציב של 500-1000 ש"ח. אם יש משהו מומלץ במיוחד, או שמישהו יכול לייעץ מהניסיון האישי שלו, אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by SEangel,

במחיר של כ2000 ש"ח האם במחיר כזה האיכות עולה בהרבה על מצלמות וידאו "סטנדרטיות"?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by broshi,

מחפש מצלמת וידאו עם שמירה על SD בתקציב עד 3000 ש"ח, לצילום הילדים, ימי הולדת, טקסי סופשנה וכו'. כיום משתמש בוידאו של TZ5 שהוא בסדר לאור יום, הרבה פחות לסביבה חדשה ויש לה גם קצת בעיה בפוקוס.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית לצורך צילומי ביתיים, ילדים, חופשות משפחתיות וכו'. לא אמורים להפיק מזה "סרטי קולנוע" ;D , אלא זה פשוט בשביל הכיף של הזכרונות. כן צריך שהמצלמה תפיק וידאו באיכות תמונה טובה ואיכות קול מספקת. וגם שלא תקרע לי את הכיס (עד 200$) חשבתי ללכת בכיוון של מצלמות פוקט כמו ה-FLIP (ז"ל). הרכישה תתבצע בארה"ב. 1. האם לדעתכם כדאי לקנות את ה-FLIP בכל זאת , למרות שכבר הכריזו על סוף הייצור? (אולי זה דווקא הזדמנות טובה ?) 2. האם הדגם של SONY, KODAK או SANYO עדיף? 3. האם יש המלצה על דגם אחר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ShOw-Time,

חבר שלי מעוניין לקנות מצלמת וידאו לצרכים משפחתיים לא איזה משהו מטורף שתהיה איכותית עד כמה שאפשר ופשוטה ונוחה לתפעול,וכמובן עם כמה שיותר מקום לצילומים ארוכים.... במחיר של עד 2000 ש"ח. אני ממש אבל ממש לא מבין בתחום, בחיים לא התעניינתי בזה לכן אני מבקש את עזרתכם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by טרב,

הי מישהו יכול להמליץ על ספר צילום דיגיטלי למתקדמים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by MiniMizer,

אני מחפש עדשת 18-250 ל-K200D שלי, וראיתי שיש מספר אופציות: העדשה של סיגמה: http://www.sigmaphoto.com/shop/18-250mm-f35-63-dc-os-hsm-sigma העדשה של טמרון: http://www.tamron.com/lenses/prod/18250_diII.asp העדשה של סיגמה היא מעט יותר יקרה, אבל מכילה מייצב תמונה מובנה. מכיוון שב-K200D יש כבר מייצב מובנה, אני לא רואה סיבה לרכוש גם עדשה עם מייצב נפרד - יש בזה טעם כלשהו? זה יעבוד בכלל, אם גם המייצב של המצלמה מופעל בו זמנית? כמו כן, האם יש המלצות על עדשות אחרות עם אותו טווח? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, לכבוד טיול אחרי צבא, החליט חבר להתחדש במצלמה חדשה. לב הדרישות - איכות התמונה, בעיקר באור אך גם בחושך. שאר הפיצ'רים מסביב נחמדים אך לא הכרחיים. התקציב - עד 300 דולר (יש אפשרות לקנות בחו"ל). עיקר ההתלבטות היא סביב ה-canon sx200/210, fujifilm f70/80, או ה-s90. ל-90 אמנם אין זום גדול אבל איכות התמונה אמורה לפצות. לגבי 2 הקאנונים והפוג'ימים האחרים - הם בדיוק נמצאים בהחלפת דגמים, אז כנראה הוא יקנה את האופציה הזולה מביניהם לאור העובדה שהם משדרגות רק במעט את קודמותיהן (200 מול 210 ו-70 מול 80). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by -JustMe-,

שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית, עד 1000 ש"ח. חשוב לי זום אופטי, איכות תמונה ונוחות. בקשר לזכרון, אין צורך לקנות זכרון בנוסף, מכיוון שיש ברשותי זכרון מדגם CF, עוד מהמצלמה הקודמת. אשמח להמלצות, תודה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  14. שלום לכולם, אחרי שכבר סגרתי על איזה מצלמה אני הקנה (CANON A710) , הגיעה הזמן על בחירת חנות/אתר לקנייה ממנו. אני מחפש אתר מקצועי, אמין, וטוב ,ואם אפשר, שלא שוחט במחירים לקנייה ממנו. אתר שמתמחה במצלמות/צילום, ולא אתר שמוכר בין השאר מצלמות, אלה, אתר מקצועי שזה ההתמחות שלו. למישהו יש המלצות לאתר טוב? עדיף מניסיון. שמעתי על www.camer4less.co.il, איך הוא? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. היי, אני מחפש אתרים עם תמונות ברזולוציות גבוהות במיוחד (ובחינם) שאפשר להדפיס אותם לתמונת קיר (ברוחב 1.5 מטר) תודה!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. תיראו את החבילה הזו בוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1FCcaa710 האם כדאי? 1. האם זה דגם חדש של קנון ? או ישן יותר? 2. מישהו יודע על הזמן בין צילום לצילום ?(זה מאוד חשוב לי!) האם הוא נחשב מהיר במצלמה הזו? - למישהו יש ניסיון? 3. מישהו מכיר חבילה דומה ויותר טובה בתקציב הזה? למשל אני מעדיף מצלמה שמתחילה מ28מ"מ ולא מ 35 ( הרבה יותר פרקטי לשימוש יומיומי) (הפיתוי כאן הוא גם 36 תשלומים(

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  17. אהלן חברים יש לי תקציב של בערך 2000 שקל, פחות או יותר אני רוצה בבקשה המלצה על מצלמה דיגיטלית טובה, אמינה, לא משנה לי יותר מדי הגודל, רק שלא יהיה מפלצתי מדי אני לא מבין יותר מדי בנושא... ככה שפשוט תרשמו מה שבא לכם אני אקח כנראה את ההמלצה שנשמעת הכי טובה, או שהומלצה פה ע"י מספר רב יותר של אנשים תודה רבה לכולם!!

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by SpLAsH,

על איזה מצלמה אתם ממליצים באיזור ה1500 שקל? חשוב שהמצלמה תהיה 4-5 מגה פיקסל, זום אופטי X3-4, ושתהיה אפשרות לשליטה ידנית עדיפה מצלמה של קאנון, ניקון או אוליפוס, אבל כל הצעה תתקבל בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  19. דגש על מעבד מהדור האחרון , יצוב תמונה , עם סוללה נטענת , עדשה רחבה וקומפקטית .

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by Dexterous,

בקרוב אני טס לחו"ל ואני מחפש מצלמה טובה ואיכותית שגם ישמעו טוב גם יראו טוב ושגם הזום שלה יהיה גדול.. אהה וחשוב שהיא תיהיה קטנה. זו מצלמה שאני די בונה עליה עכשיו.. http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=18335 הבעיה שזאת מצלמה די יקרה.. אם למישהו יש המלצה למצלמה יותר איכותית במחיר סביר אני אשמח לשמוע. אם אפשר גם סרטון הדגמה של האיכות זה יהיה מעולה תודה..

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  21. Started by RGod,

שלום חברים ! אני מעוניין לרכוש מצלמה סביב ה 1000 שח,צריך המלצות למצלמה בעלת איכות תמונה טובה ! כרגע זה מה שחושב לקנות זה canon A3000 IS . תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש המלצות למצלמת וידאו חדשה בתקציב של כ-1 - 1.5.. זה מתנת בר מצווה, לכן הדרישות הם לא בשמיים.. אבל כן רצוי משהו אמין וטוב שגם יחזיק כמה שנים טובות.. הידע שלי בתחום מוגבל, לכן אשמח להצעות בנושא. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ofir123,

מישהו יכול להסביר לך איך אני מצלם מאקרו בלי שייצא לי מטושטש ונמרח? אני משתמש בA75.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bababai,

אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית אז ככה דוד שלי צריך להגיע בקרוב מארהב וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי מצלמה דיגיטלית משם השאלות שלי הם : 1)האם בכלל משתלם להביא מארהב מצלמה דיגיטלית 2)בבקשה תעזרו לי לבחור מצלמה אני צריך מצלמה אכותית לכל המשפחה. קלה לשמוש ושתהיה עמידה המחיר לא צריך להיות יקר מידי ולא זול מידי משהו ממוצע כזה למשפחה אז תודה רבה לכל מי שיעזור לי וחג פורים שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. לא מחפש משהו מקצועי, לא מעוניין להיכנס עמוק לתחום הזה. אני רק אצלם מדי פעם חברים, משהו ברחוב וסתם דברים קטנים כאלה. אין לי מושג במצלמות דיגיטליות, אבל בבקשה תמליצו לי על מצלמה דיגיטלית (+אביזרים נלווים) הכי זול ואיכותי שיש (לא יודע כמה זה זול במצלמות דיגיטליות. 1000? 1500? אין לי מושג.)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.