צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי, לכבוד טיול אחרי צבא, החליט חבר להתחדש במצלמה חדשה. לב הדרישות - איכות התמונה, בעיקר באור אך גם בחושך. שאר הפיצ'רים מסביב נחמדים אך לא הכרחיים. התקציב - עד 300 דולר (יש אפשרות לקנות בחו"ל). עיקר ההתלבטות היא סביב ה-canon sx200/210, fujifilm f70/80, או ה-s90. ל-90 אמנם אין זום גדול אבל איכות התמונה אמורה לפצות. לגבי 2 הקאנונים והפוג'ימים האחרים - הם בדיוק נמצאים בהחלפת דגמים, אז כנראה הוא יקנה את האופציה הזולה מביניהם לאור העובדה שהם משדרגות רק במעט את קודמותיהן (200 מול 210 ו-70 מול 80). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי בדיקה של FLASH BENCHMARK בסנדרה וראיתי דברים מוזרים במקום 512MB יש לי 494MB, בבדיקה של קובץ בגודל 2MB שיש שם כתוב שהמהירות כתיבה היא 5.7MB. המהירות נראת לי בסדר (בנתונים של החברה זה 7.7 משהו כזה..), אבל הגודל קצת מטריד אותי. הכל תקין פחות או יותר?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על דגם מסויים (S5700) והתברר לי שזה דגם לא מוצלח, למי יש אתר שסוקר מצלמות (בעברית)? (לא, YNET, לא נחשבים.) כרגע אני חושב על Canon PowerShot S3 IS, מה אתם חושבים עליה? יש לכם המלצות למצלמת דמוי SLR בתקציב בסיסי? (1000-1500) תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי כרגע Niokon coolpix 3100 שעשתה את שלה בהחלט, הרבה מאוד תמונות יש לי מהמצלמה הזאת, אבל לפעמים אני אומר לעצמי שהגיע הזמן להתפתח ולהביא משהו קצת יותר רציני שלא יהיה בו את הפאקים שיש בניקון שלי. הפאקים הם: כפתור הפעלה מעצבן, חישן גרוע בלילה (בלי פלאש זה מצלם זוועה בלילה), פלאש שזולל בטריות (כנראה שזה מה שיהיה בכל מצלמה), הקלטת סרטונים בלי סאונד. חבר שלי הציע לקנות את המצלמה ממני, אז זרקתי לו שב-500 של הוא יוכל לקחת אותה (עם כרטיס זיכרון 128 בטריות מטען). השאלה אם כדאי לי (וכמובן אם אני לא עושק אותו, כי עדיין הוא חבר ואני לא בא לעשות עליו כסף), אז אם אתם יודעים מה ה"מחירון" של המצלמה תגידו לי. אהה כמובן אני לא אמכור בלי שתהיה לי מצלמה ביד, אז על איזו מצלמה אתם ממליצים (ב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=1070 האם המטען יתאין ל-T10 של סוני? אם לא, איזה מטען יתאים? תודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הסוני DSC-W320 שעולה 1200 שקל בארץ והוא יותר טוב בתמונות סטילס לבין טושיבה Camileo S20 HD שעולה 1000 שקל בארץ שהוא יותר טוב בוידאו (FULLHD) אבל רק רק 5MP בסטילס או שכדאי לי לקנות בחול סוני TX7 ב1600 שקל אבל זה יהיה מבחינתי ממש קריעה במחיר.... שיש לו את היתרונות של שני המצלמות הקודמות כרגע אני חושב שהטושיבה הכי משתלם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי (: החלטתי שאין לי הרבה תמונות מהחיים שלי... ויש הרבה רגעים שאני רוצה לצלם ולהזכר בהם אחורה מתישהו.. אז אני מחפש מצלמה טובה כדי לצלם ארועים (בלילה) ונוף. חשבתי בהתחלה על דמויית SLR, שהיא טובה לנוף וכד', אבל ממש לא נוחה כשאתה רוצה לצלם את החבר'ה וסתם להסתובב.. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1300 בערך # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ארועים בבר (לילה), נוף (יום) # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). פלאש טוב חשוב # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצי…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שוטטות קצרה בפורום החלטתי להתחיל את הנושא הזה שאני מקווה שיעזור להרבה אנשים וגם לי כיום יש מלא דילים של מצלמות וכל דיל מציע אחריות לתקופות שונות ובחברות שונות. החברות הגדולות שנותנות 3 שנים למשל במצלמות של קנון (שאליהם ביררתי מחירים) הן קרט ו 4H. יש מן דעה כזאת שיקר זה אומר שירות טוב, אבל בארץ אי אפשר לדעת על מה נופלים. לכן פתחתי את הנושא הזה. כל מי שיש לו ניסיון מר או טוב מחברה מסויימת אם מצלמה מסויימת מוזמן לפרוק את ליבו כאן. ככה נרכז את כל המידע שיש לאנשים על החברות ונוכל להבין לאן הולך הכסף שלנו. לרוב כמובן שעדיף אחריות של 3 שנים על פני שנה אבל לא ידוע מה ההבדל בין החברות. אם תוכלו אפילו לצטט את הסעיפים המרכזיים באחריות כמו מה היא מכסה ומה לא זה יה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אי שם במדבר, סנדאת יוגה... (מצטער על האיכות הטכנית הממוצעת, זאת לא המצלמה שאני מצלם בה בדרך כלל, לא ה-C8080WZ)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הצלחתי להחליט מי יותר טובה ב ISO גבוהה לפי DPREVIEW TZ5 לא נראית משהו מעל ISO 800 מצד שני יש לה זום אופטי X10 (נכון גם הגודל הפיזי יותר גדול אבל היא עדיין קומפקטית) ומצד שלישי ההפרש בין פוג'י ל פנסוניק משמעותי 900 לעומת 1500 (בהתאמה) אשמח לקבל את דעתכם. אני צלם חובב טיפוסי (מצלם בעיקר באירועים משפחתיים ותמונות נוף בזמן טיולים ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בשניה תנאי תאורה מזעזעים שלחו אותי לכמעט שעה מול המחשב.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן היה לנו מצלמה SONY DSC-V1 אבל אחי הפיל אותה למים באיטליה אז אנחנו מחפשים מצלמה חדשה לא מקצוענית מדי עד 800$ בארה"ב רצוי שיהיה לה כרטיס זיכרון כמו של SONY כי הכרטיס הקודם עדיין עובד תודה נ.ב. לא יודע איך קוראים לסוג המצלמה הזאת אבל שלא תהיה גדולה כמו מצלמת וידאו (סטילס אולי?)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה סופסוף (עכשיו זה רציני ב"ה) מצלמה של קנון, כי דוד שלי משיג דיל טוב של עובדי מדינה. קיצר אני מחפש את המצלמה הטובה ביותר עד ~1300 מרשרשים. הוא הציע לי את המצלמה A530 ועוד לא אמר לי מחיר, אבל איך המצלמה הזאת לדעתכם? ישנה מצלמה טובה יותר בסכון שנקבתי? בבקשה מי שיכול שיציע לי מצלמה בסכום המלא ואחת זולה יותר אך טובה גם (כאלטרנטיבה שניה) תודה!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לאחרונה מצלמת ה-HP Photosmart R707 שלי (אוי, זו הייתה טעות לקנות אותה... מצלמה כ"כ רעה ) נפלה ונדפקה, ולא נראה לי ששווה לי ללכת ולתקן אותה עכשיו אצל משהו מורשה של HP שיעשוק אותי בכמה מאות שקלים. הסתובבתי לאחרונה פה, בזאפ, וכל מיני אתרים כאלה (DPR נראה לי), והגעתי למסקנה שהמצלמה שאני רוצה צריכה להיות: - קומפקטית במיוחד, הספיק לי ה-HP הנעל הזו. - בעלת מסך גדול שיראה תמונה יפה וברורה (המסך של HP היה מחריד++) - זום אופטי מכובד. - וידאו איכותי. - כמובן תמונה איכותית, שזה אני אצטרך ללמוד איך לעשות עם כל ההגדרות האלה. - סוללה נטענת (לא AA) חשבתי על ה-Canon IXUS800\SD700 או על משהו של Fuji ... למרות שלפוג'י יש וכבר יש לי כרטיס של SD אז זה יהיה קצת חבל... עזרה ח…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להתייעץ עם הנוכחים בפורום. ברשותי שתי עדשות סיגמא שנקנו עבור מצלמת Canon : 1. עדשת פריים 85mm f1.4 מסדרת ART 2. עדשת זום 18-35mm f1.8 מסדרת ART עקב המעבר המתכונן לסוני - רציתי לשאול: 1. האם אחווה ירידה משמעותית בחדות ובביצועי האוטופוקוס אם אקנה מתאם? 2. איזה מתאם אתם מכירים וממליצים? שמעתי דברים טובים על METABONES MARK IV 3. אם אתם חושבים שישנה ירידת איכות משמעותית - איזה עדשות מומלצות עבור אותם טווחים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם להאמין לביקורת, הנה מצלמה לצלמים שמעוניינים להתחיל בקטן ולהתקדם הלאה בהתמקצעות בצילום. http://m.ynet.co.il/Articles/5160106 לעיונכם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעזרה בבחירת מצלמת דמוית SLR. השימוש העיקרי הןא לשימוש ביתי כלומר - צילום טיולים, חוויות , צילום אירועים ומסיבות בגנים של הילדים ואירועים משפחתיים בבית. אחרי שהבנתי שמצלמת DSLR חורגות בהרבה מהתקציב שלי וגם לאור זה שאני צריך מצלמה שגם אשתי תוכל לתפעל בלי צורך ללמוד החלטתי לעבור לדמויות SLR. להלן השאלות - מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000 ש"ח .אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם באור יום / וגם Indoor , אני מעריך שרוב הציולמים יהיו ביום אבל בגלל האירועים בגנים של הילדים חשוב לי שזה יצלם טוב גם בתנאי תאורה חלשים.האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו אמר לי פעם שאני יכול איך שהוא לעשות את זה מישו יודע איך ואם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאלתי את המצלמה מחבר (שקנה אותה לפי המלצתי כמובן) וצילמתי איתה את החתולה שלי. הנה חלק מהתמונות: את תר'ד החתולים הקודם שלי תוכלו למצוא כאן.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 2500 ש"ח, הדרישות שלי מהמצלמה הן: זום אופטי 10 ומעלה, גודל חיישן בין 5 ל-6 מגה פיקסל, מופעלת ע"י סוללות AA. בינתיים שמתי עין על מצלמת פוג'י מדגם: FinePix 5600. האם שווה ללכת עליה או שאפשר לקנות משהו יותר טוב בתקציב שלי ? תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמונה שכבר הרבה זמן רציתי לצלם,וצילמתי היום. A520 : 10 שניות חשיפה F/8 100 ISO תהנו http://img374.imageshack.us/img374/502/img0652edm0sb.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-