עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by levelone,

שלום לכולם. לפני שנתחיל, אני רוצה לציין שמעולם לא קניתי מצלמה/עסקתי בצילום חובבני. אז ככה. כבר הרבה זמן שאני חושב על לקנות מצלמה. צילום אומנותי הוא משהו שממש לא מעניין אותי כרגע. אני יותר בעניין של תיעוד (למשל סיורים באתרים, תצוגות רכב), וצילום יום יומי של משפחה/חברים וכדומה. בנוסף, רצוי שתהיה אפשרות לצלם סירטוני וידאו בסיסיים. למרות שזאת תהיה המצלמה הראשונה שלי, אני מעדיף להשקיע במצלמה שתוכל לספק את כל הצרכים שלי וגם לעשות את זה טוב מאשר במצלמה דיגיטלית קומפקטית שלא באמת תיתן לי את מה שאני רוצה. אני חושב לקנות את הcanon eos 600d ויש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם עליה כמצלמה לצלם חובב-מתחיל? 2. מה דעתכם על עדשות יד שניה/פלאשים יד שניה? 3. איזה כרטיס זיכרון כדי לי לקנות? אני …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by R0ck,

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by aleXtazi,

הגענו לזמנים כאלה שכבר אסור להשאיר אופנים בחוץ כי פשוט יגנבו לך את הגלגל :lol: מצטער עם לא רואים טוב פשוט התמונה צולמה על מוד שחור לבן במצלמה ולא עריכה לשחור לבן ככה שלא יכלתי הרבה לעשות בישביל להבליט את זה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by malcolmx9,

לפני כשבועיים ביקשתי המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב עד 720 ש"ח בערך. בסוף, לפי ההמלצות שלכם, החלטתי ללכת Canon PowerShot A60 מחודשת. השבוע סיימתי סוף סוף לאסוף את הכסף למצלמה וכבר בשבוע הבא אני קונה אותה. רק שהכרתי מישהו שמבין במצלמות, והוא טוען שהמצלמה Olympus D540/C310 עדיפה על המצלמה Canon PowerShot A60 :-\. שתי המצלמות, מחודשות, הם בערך באותו המחיר. אני כבר שאלתי פה איזה מצלמה עדיפה אבל אתם אמרתם שה-Canon PowerShot A60 יותר טובה. אני רק רוצה להיות בטוח בקנייה שלי: מה עדיף מבין שתי המצלמות שהזכרתי? ל-Canon PowerShot A60 יש רק 2 מגה פיקסל וזום דיגיטלי של X2.5 שלעומתה ל-Olympus D540/C310 יש זום דיגיטלי של X3.2 ו-3 מגה- פיקסל. שתי החברות ידועות, אז מבחינת זה אין בעיה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by benor,

בנאלי, אבל יפה.

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by matanf,

שיגעתי פה כבר את כולם עם ההתלבטות שלי.. חחח אבל עדיין אני לא יודע מה הכי כדאי לי .. אז ככה... העדשה הראשונה שרציתי לקנות 18-200 אבל אז ראיתי אופציה שיותר טובה ואף באותו המחיר. פיצולה לשתי עדשות .. העדשה הראשונה היא 70-300 VR והשאלה שלי היא : איזה עדשה אני אקנה לטווח הנמוך 70 ממ ? מכייון שכנראה אני אקנה את ה - D90 אז חשבתי על עדשת הטלה שלה : 18-105 .. שראיתי אותה במחיר מוזל עם ה - D90 ב (1219$) ב B&H .. יש לכם המלצות אחרות בטטוח מחירים הזה 200-300 דולר ? נראלי שזאת העדשה האולטימטיבית במחיר הזה ולטווח הזה.. ראיתי גם עדשות של סיגמא או חברות אחרות אבל אני לא יודע איך הן ומה הן .. אשמח להמלצות ותגובות.. מתן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by urich,

זהו עברתילעידן הדיגיטליאבא שלי אמר לי היוםקונים מצלמה. עשיתי בדיקה קצרה בזאפ למחירים עדכניים הלכנו לחנות וקנינו. 2300 שקל כולל sd 256 kingmax (סתם פירמה לא ) כולל מטען וסוללות פשוטים של 60 שקל לדעתי תיק למצלמה שעולה 80 שקל. שטויות כמו קורס צילום והדפסת תמונות מתנה שממש לא מעניין אותי. ומצלמה אחת...... konica minlota z3 פשוט רציתי זום חזק ולפחות 4 מגהפיקסל. אני יודע שהתמונות הן טובות אבל לא כאלהשיפילו אותך מהכיסא אבל אחרי קצת עבודה (הורדת רעש והקטנת הרזולוציה (לאקרופ). התמונות יצאו חדות וטובות. כמובן שראיתי כמה ביקורות לפני ופשוט החלטתי שזה מה שאני צריך- אין מצלמה מושלמת אבל זאת כמעט מושלמת בשבילי). בקיצור מצלמה שמתאימה לי בדיוק. עוד מעט נעלהתמונות של המחשב …

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by YarYar,

תמונות מפארק אוטופיה בקיבוץ בחן. חברה שלי צילמה. תמונות לא רעות בשביל פלאפון אה? הכל על מצב אוטומאטי. בלי עריכה כמובן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

העלתי בD-SPOT לפני כמה זמן,אז חשבתי להעלות גם לכאן.

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  11. שלום אני זקוק למצלמה דיגיטלית קומפקטית עדיפות למסך גדול שתיהנה במחיר של 1200 שקל וגם 1300 שקל התקבל ... המצלמה מיועדת לאחותי הקטנה (בת 15) ובעיקר לצילום בני אדם וכו'. אשמח לקבל תשובה עוד היום, עידו.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  12. שלום חברים. המצלמה Canon A70 נדפקה לי בליל הסדר.. שאני מצלם תמונות רגילות עם פלאש , בלי פלאש , בכל מצב זה מה שיוצא: כל התמונה פסים מוזרים כאלה ... ושאני מצלם סרטים , הכל בסדר. מישהו יודע מה התקלה? נגד שנשרף? קבל שנשרף? העדשה? פילטר? משהו ? וכמה יעלה לי לתקן אותה אם בכלל זה משתלם? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  13. חברים, ההודעה נערכה, אחרי יומיים ללא תגובה. אשתי אמורה ללדת בכל יום ואנחנו ממש זקוקים למצלמה הזאת בדחיפות - אנחנו חוזרים לחנות היום (שבת). לכל מי שיש ידע, אל תשארו בשקט! תודה: אבא שלי התלבט והתלבט והחליט לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית, למרות שיש לו מצלמה מצויינת בבית (CANON 630A). דחפו לו בחנות SONY W210, ב1300 שקלים, מצלמה שע"פ ביקורות שקראתי היא קומפקטית סבירה, נוחה, עם תמיכה בסרטי HD ב1080P. מעבר לזה - יוק. כמובן ששאלתי אותו למה לכל הרוחות הוא היה צריך אותה, ולדבריו הוא רצה מצלמה שיכולה לצלם גם וידאו. שאלתי אותו למה לא קנה את הפוג'י S2000HD או אולי FZ28, אבל הסוני כמלצלמה קומפקטית יותר קסמה לו. אחרי שהבהרתי לו מה האופציות שלו, הוא החליט שמה שהוא באמת צריך, והסיבה העיקר…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Access Denied,

קבלתי מחבר מצלמת SLR של סוני מדגם a380 (הוא השתדרג למצלמה חדשה) הציוד יחסית בסיסי וכולל עדשת קיט מקורית ועוד עדשה של טמרון לטווח קצת גדול יותר (לא יקרה מאוד) אני חושב לקנות פילטר מקטב ופילטר ND לעדשות, ויש לי מספר שאלות מאחר ואין לי ניסיון עם פילטרים לא רוצה להוציא הרבה מאוד כסף על כך, המטרה כרגע היא קצת להכנס לתחום הצילום. - האם יהיה הבדל בין פילטרים יקרים לזולים על עדשות בסיסיות יחסית? ההבדל הוא בין 50 שקל לפילטר של ויויטר ל-140 לפילטר של הויה. - האם יש חברות מומלצות עם מחירים סבירים? - במידה ואני שוקל לעשות קורס צילום בסיסי, האם יש מה לעשות עם הפילטרים בקורס? תודה לכל מי שיוכל לעזור

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by ALÞHA,

דרך פרויד, חיפה.

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  16. תיכנסו מהלינק זה מהקור הגדול http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20002.jpg http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20004.jpg http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20006.jpg אוקצור אני יצלם עוד כמה תמונות מחר ויעלה לפה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by huber,

שלום אנשים. אחרי ניסוי וטעייה הגעתי למסקנה שעל מנת להעתיק תמונות מהמחשב אל המצלמה יש צורך בתוכנה שמצורפת אליה במקור ואין ממש דרך בנמצא (נכון לעכשיו למיטב הבנתי) לבצע זאת רק ע"י האשף של מערכת ההפעלה. מכיוון שאת הדיסק המקורי לא שמרתי בטיפשותי, אני מחפש בעלים של מצלמה שכזו שיהיה מוכן לאפשר לי להעתיק את התוכנה הספציפית מהדיסק שנקראתCanon ZoomBrowser EX. יש פה מישהו כזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. (כמו בקנון A590) אם כן, האם יש מצלמות נוספות (לא של canon) עם האפשרות הזו?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת איך אני מעביר את הסרט שצילמתי במסרטת וידיאו למחשב ומשם לצרוב אותו על דיסק dvd בתוכנה nero? יש לי מסרטה של sony ויש לי את הכבל

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by Satlan,

אהלן, הדימיון כולו שלכם.

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  21. אז ככה, אחרי טיול של כמה ימים ברמת הגולן, בסיומו עברתי במסלול הארוך של היהודיה (אחד המקומות הכי יפים בארץ לטעמי) המצלמה הקודמת שלי, FUJI S3000 התמלאה לה קצת במים והתפגרה.. אז עכשיו אני מחפש מצלמה חדשה, בתקציב גבוה בהרבה ממה שהיה לי בשביל הFUJI.. מקסימום 4000 שקל (עדיף בסביבות ה3500) הדרישות שלי מהמצלמה הן: הרבה אופציות ידניות תמונות חדות זום גבוה וצילום בתנאי תאורה נמוכים\חושך טובים חשבתי על המצלמות הבאות: Panasonic DMC-FZ20 Olympus C-8080 Canon PowerShot S2 IS Sony DSCP200 (למרות הזום הנמוך, אם מישהו חושב שהיא עולה בשאר הקטגרויות על המצלמות האחרות אני שוקל גם אותה) בתמונות שראיתי, התמונות של הFZ20 נראות לי הכי חדות, יש לה את הזום הכי גדול, והרבה אופציות ידניות, אז כרגע א…

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית והתחלתי לחפש לבד וכל פעם עד שמצאתי משהו מעניין (בעניים שלי) הלכתי לקרוא ביקורות והתבאסתי.. אז מה חשוב לי שיהיה במצלמה? ככה: אני רוצה שיהיה לה זום אופטי מעל 4 עדיף מעל 5 שתצלם תמונות באיכות טובה גם באור וגם בחושך שיהיה לה מייצב שמונה יחסית טוב מעדיף מצלמת כיס אבל אם גודל ומשקל גדולים יותר ייתנו לי ביצועים טובים יותר באותו המחיר אז לא אכפת לי לקחת גדולה יותר התקציב שלי הוא 1500 שקל המצלמה מיועדת לצלם טיולים ואנשים בעיקר אך אני גם מתעניין בצילום מעבר כך שהייתי שמח שיהיו לה יכולות קצת מעבר למצלמה משפחתית כזאתי... תודה ענקית לכל מי שעוזר..

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  23. אני מתכנן לקנות את המצלמה הזאת+האביזרים, פשוט מבחר החנויות בזאפ די גדול ולא הייתה לי שום התנסות עם חנות בתחום. אם מישהו יכול להמליץ על חנות טובה בפרטי או פה, יהיה הרבה יותר עדיף מללכת על עיוור ואולי ליפול על חאפרים. לבנתיים, התקשרתי ל-zol4u, וקיבלתי הצעה של 1249 שקלים על המצלמה+SD 1GB+מטען וסוללות 2700 GP (זמן הטענה 12 שעות, ואחריו טען שזה קטן ל-5 שעות)+נרתיק של קאנון או סילברליין. ללכת על זה, או שיש חנויות יותר טובות? חשבתי גם ללכת על electrophoto, אבל בגלל שהם יבואנים רשמיים ומביאים אחריות של קראט, המחיר של כל החבילה עולה ל-1850 בערך, חבילה יותר נחמדה מבחינת אביזרים נלווים (חסר תיק):

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש חצובה בתקציב מוגבל, 150 ש"ח, מצאתי את זו - איך היא? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=686 בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.